Skip to main content

Halvdagsudflugt: Byrundtur i Cape Town

sydafrika - cape town_bo_kaap_05 sydafrika - cape town_bo_kaap_02

Halvdagsudflugt: Byrundtur i Cape Town

I begynder ved foden af Table Mountain, byens vartegn, hvor der, afhængig af vejret, er mulighed for at tage kabelbanen op til toppen for at nyde den storslåede udsigt over byen (entre til kabelbanen er ikke inkluderet). Hvis kabelbanen er lukket, kører I i stedet til Signal Hill.

Herefter tager I videre til landets ældste bygning, fortet The Castle, som hollænderne byggede som forsyningsstation i 1700-tallet, og til Company Gardens, der blev anlagt i 1652. Her I besøger Slave Lodge, som var slavernes bolig, og kører forbi Parlamentsbygningerne og Cape Towns rådhus.

I det farverige Malay- og Bo-Kaap-kvarter går I en tur i de brostensbelagte gader, og sidste stop er hos en diamantsliber, som arbejder med en af landets mest eftertragtede varer.

Ikke inkluderet:

  • Kabelbane til Table Mountain ca R430 pr. person
  • Drikkepenge til guide og chauffør. Beregn ca. 50 rand pr. person til chauffør og guide (baseret på 2 personer - hvis I er flere, justeres beløbet ned til mindre end 50 rand pr. person)
Udflugtspris
Pris pr. person kr. 420

Fakta om udflugten

  • Gruppetur i bus, maks. 16 deltagere
  • Transport t/r hotel
  • Engelsktalende guide
  • Entre i følge program
Sydafrika

Den samlede vurdering er, at der var tale om en vel tilrettelagt og meget professionelt gennemført rejse. Vi føler, at vi fik en oplevelse ud over det sædvanlige.

Jesper Strudsholm var et på alle måder behageligt bekendtskab. Ikke alene besad han en imponerende viden om landet, han havde også en formidabel evne til at formidle sin viden på en let forståelig og inspirerende måde.

Desuden var han overordentlig opmærksom på deltagernes forskellige behov og ønsker og fandt under vejs på alternative løsninger på de udfordringer, selskabet mødte på turen. Det er vort indtryk, at også de øvrige deltagere havde stor respekt for hans måde at lede turen på.

Egon & Aase Thomassen, Randers
4.8   (100 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)