thailand - khao lak_strand solnedgang_01

Rejser til Khao Lak i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Khao Lak

Sandstrande på rad og række

Når I rejser til Khao Lak i det sydvestlige Thailand, nyder I godt af en ferie med gode strande og det lækre vand, der også kendetegner Phuket. Men det hele foregår i et langt roligere tempo, og der er således dømt ren og skær afslapning på en rejse til Khao Lak.

Hotellerne og de gode resorts ligger side om side, men med god afstand, så her er ikke overrendt, og stranden ud for jeres hotel føles nogle steder ganske øde. Ja faktisk er her tilstrækkeligt øde til, at havskildpadderne yngler på Khao Laks strande, hvor I kan være heldige at spotte nyudklækkede skildpaddeunger, hvis I rejser hertil i marts.

Ikke langt fra Khao Lak finder I nationalparken Khao Sok, der er et oplagt mål for en dagsudflugt. Her er der mulighed for at sejle i kajak på den menneskeskabte Cheow Larn-sø, vandre rundt blandt dyrene i junglen og svømme i vandfald. Et frisk pust i den smukke natur, når solen bliver for hed.

At holde ferie i Khao Lak er en ganske bekvem fornøjelse. Ikke nok med at strandene er gode og hotellerne ligeså, så ligger destinationen også kun 50 kilometer fra Phukets lufthavn, hvilket betyder, at transporttiden er minimal i vintersæsonen, hvor I kan rejse direkte til Phuket med Thai Airways. 

I Khao Lak kan I se frem til et dejligt klima i det danske vinterhalvår. Vejret er bedst fra november til marts, hvor der er tørt og solrigt. Rejser I til Khao Lak i regntiden fra juli til oktober må der forventes en del regn og høje bølger.

thailand - thailand_land Khao Lak
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Khao Lak


Apsara Beachfront Resort and Villa ★★★★

Dette resort med skøn beliggenhed ved den smukke og forholdsvis stille Khao Lak-strand på Thailands vestkyst er opdelt i et område med hotelværelser og et område med villaer.

De 195 hotelværelserne har alle balkon eller terrasse og er smukt indrettet i tropisk stil - her mangler der absolut ingenting. Alle værelseskategorier er rummelige og har balkon eller terrasse med udsigt over enten haven eller poolen. Deluxe-værelserne har udsigt til poolområdet eller haven, Superior-værelser til haven.

Villaområdet består af 60 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Jacuzzi-villaerne er 120m2 med soveværelse og stue og har plads til to voksne og to børn. På terrassen er der rigelig plads til at sole sig og plaske i jacuzzien. 

Poolvillaerne er hele 180 m2 inkl. et dejligt udeområde med terrasse, solsenge, et udendørs badekar og en 4x6 meter privat pool. Villaen består herudover af et stort soveværelse med dobbeltseng, en stor walk-in garderobe, et dejligt badeværelse og en stor opholdsstue. Både soveværelse og opholdsstue har skydedøre fra loft til gulv ud mod poolen. I opholdsstuen står en sofa, som kan konverteres til to sovepladser. Indretningen er moderne med et asiatisk tvist.

Der er store fællesområder på resortet, som kan benyttes alle gæster, uanset om man bor i værelser eller villa, med hele tre pools ud mod havet og tre restauranter. På Kinnaree serveres der morgenmad og en stor international buffet til frokost og aften. Napalai-restauranten serverer a al carte retter fra det velsmagende thailandske køkken og Zeus Beach Bar serverer BBQ og forskellige andre lækkerier i strandkanten. 

 

255 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Wanaburee Resort ★★★★

I Khao Lak ligger det flotte Wanaburee Resort lige ud til de tropiske Andermanerhavsstrande, hvor smuk natur og afslappede omgivelser er ren hverdag. Det mindre boutique-resort har to pools med tilhørende loungeområde, hvor afslapningen kan finde sted i liggestolene ved poolkanten. Der er også spa- og wellness-område, hvor der er mulighed for skønheds- og ansigtsbehandlinger samt massage.

I bor på moderne, lyse værelser i charmerende villaer med egen balkon eller terrasse, hvor der aldrig er langt til en frisk dukkert i poolen eller afslapning på stranden. Resortet har både bar og restaurant, og ellers findes der flere restauranter i nærheden, hvor der serveres internationale retter og grillmad. Her er en ekstraordinær hyggelig atmosfære, en unik boutique-charme, en garanti for feriestemning og en fantastisk placering - hvilket tilsammen gør Wanaburee Resort fortjent til de 4 stjerner, som vi vurderer det til.

56 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Privat strand
Spa
Loftsvifte
Eget bad og toilet
24-timer reception

La Flora Resort & Spa ★★★★

Det stemningsfulde La Flora er en klassiker i Khao Lak, og dette moderne hotel udgør de perfekte rammer for en ferie i afslapningens tegn. Hotellet ligger helt ud til den skønne Baan Niang-strand, og her overnatter du i dejlige værelser, hvor du aldrig har langt til pool, liggestole og skøn natur. Alle værelserne er indrettet i moderne, asiatisk stil og har eget bad og toilet, airconditon, gratis wifi og sikkerhedsboks. Her er I sikret et dejligt ophold og god hvile i rolige omgivelser med tropeparadiset lige uden for døren.

Hotellet har egen restaurant, hvor I kan nyde gode måltider, når sulten indtræffer, og i poolbaren kan I købe kolde forfriskninger som supplement til soldaseriet. Her er også spafaciliteter og fitnesscenter, og går I en tur i området omkring hotellet, kan I gå på opdagelse i en stribe af små markeder og butikker, ligesom der findes en række restauranter, caféer og barer.

138 værelser
0 m Strand
1 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Devasom Khao Lak ★★★★★

Dette familievenlige luksushotel ligger helt ud til kysten i Khao Lak med de bløde sandstrande til den ene side og en lagune, der smyr sig ind gennem landet, til den anden. Hotellet er indhyllet i grøn natur med omkringliggende mangroveskov, talrige ranke palmer i udendørsarealerne og med god afstand til andre hoteller og resorts i området. Her findes to saltvandspools, et fitnesscenter, spa- og yogaområder samt indbydende værelser, suiter og villaer. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, balkon eller terrasse samt alle moderne fornødenheder. De er alle lyse, rummelige og indrettet i moderne thaistil med forskellige æstetiske artefakter og stemningsgivende vægpynt.

På hotellet findes to restauranter, der hver især er en oplevelse i sig selv. Begge er de inkluderet i Michelinguiden for 2022. Takola Restaurant, der tilmed fungerer som vinbar, er udpeget som Bib Gourmand for sin ekstraordinære mad til en overkommelig pris, og her kan I både spise velkendte internationale retter eller smage lokale delikatesser. Strandgrillbaren, der også inkluderer en cocktailbar ved poolen, er blevet tildelt en Michelin Plate (ej at forveksle med en Michelinstjerne) for dens velsmagende fiskedelikatesser. 

69 værelser
50 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

The Sarojin ★★★★+

Tjek ind i dette paradis, der ligger på et dejligt og roligt strandstykke i Khao Lak - direkte ud til Andamanerhavet. Hotellets filosofi er, at man ikke er gæst, men en personlig ven af huset. Overalt er der kælet for detaljerne, f.eks. ved den perfekt formede 25 x 25 m pool med smukke pavilloner og ved den smukt anlagte sø fyldt med lotusblomster.

De meget rummelige værelser (90 - 150 m2), kaldet residences, ligger i to etagers bygninger med Garden Residence i stueplan og Spa Suite på første sal. Herudover findes Pool Residences med egen lille pool og 2-Bedroom Pool Residences på hele 215 m2. Bor man i Spa Suite, er massage i den skønne spa inkluderet. 

Måltiderne indtages på Ficus under figentræer, på den rustikke Edge ved stranden eller på Beach Bar med uhindret udsigt over havet og fødderne i sandet. Forkæl jer selv med en behandling i den lækre spa eller lån cykler, hobie cat, surfudstyr og meget andet.

Bemærk, at børn under 10 år ikke er tilladt på hotellet

56 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

BABA Ecolodge Resort ★★★+

BABA Ecolodge Resort ligger på en fænomenal sandstrand, der måler hele 12 kilometer, på den lille ø Koh Phra Thong ud for Khao Lak. Øen ligger tæt ved kysten, men resortet ligger på den østlige side af øen og har altså en endeløs udsigt til Andamanerhavet. Der er naturligvis direkte adgang til at hoppe i bølgen eller fordrive tiden i en solseng på stranden. 

Resortet består af 27 villaer, som er bygget i træ i  traditionel thailandsk design. Alle villaerne er unikke og designet på hver deres måde, hvor der er tænkt over hver en detalje. Villaerne har egen terrasse med direkte adgang til resortets private have eller stranden. 

Der er mulighed for ekstra forkælelse i form af wellness og forskellige massager, spa, open-air yoga og meditation. Derudover har resortet en restaurant, som varierer menuen hver eneste dag samt en beach bar, som serverer lækre cocktails og diverse drikkevarer. 

På resortet kan man arrangere snorkling, jungle- og fisketure, kajakture i mangroveskoven, fuglesafari, madlavningskurser og mange andre spændende aktiviteter efter netop din smag. 

Baba Ecolodge er egnet til jer, der søger et afslappet og autentisk ophold, hvor beliggenheden og charmen er helt i top. Et ophold her er anderledes end på de moderne resorts på fastlandet, men oplevelsen i sig selv er helt fantastisk.

27 værelser
0 m Strand
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks i reception
Balkon / Terrasse
Wifi
Minibar
Spa
Loftsvifte
Eget bad og toilet
Morgenmad

Rejser til Khao Lak

Andamanerhavet

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
60 mm
157 mm
345 mm
286 mm
284 mm
272 mm
417 mm
351 mm
188 mm
71 mm

Billeder fra Khao Lak

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)