thailand - chiang mai_befolkning_munke_02
Thailand - Rundrejse med dansk rejseleder

På floder gennem Østens mystik

4,8 (448 Anmeldelser)
17 dage fra 21.190 kr.
13 dage fra 19.495 kr.

På floder gennem Østens mystik

En af vores bestsellere - en rundrejse i særklasse

Sammen med vores tre fantastiske rejseledere, Martin, Morten og Thomas, har vi sammensat en rundrejse, der i særklasse giver jer det bedste af Thailand på den mest komfortable vis. Vi har reduceret kedelig transporttid og valgt at flyve til Nordthailand, så vi undgår hele dage i bussædet. Turen er spækket med højdepunkter, og overalt bor vi på udvalgte hoteller med den bedste beliggenhed. Stort set alle måltider er inkluderet dvs. morgenmad alle dage, ni frokoster og otte middage på udvalgte restauranter.

Når vi ankommer til Bangkok, vil vores rejseleder stå klar i lufthavnen. Han vil sørge for, at vi bliver godt indlogeret i Chinatown, Bangkoks mest pulserende bydel, hvor Østens mystik findes lige uden for det skønne hotels svingdør.

Vi oplever de særeste ting i det kinesiske kvarters smalle gader og får historien om, hvorfor begravelsesbutikken sælger Mercedes-biler og lystbåde i næsten naturlig størrelse, skabt af trælister og papir. De nasale sanser pirres af stribevis af restauranter, og på det trange marked ser vi de mest forunderlige fisk, grønsager, friturestegte græshopper og andre lækkerier. Et fabelagtigt folkeliv og en eksplosion i dufte, lyde og farver. I det lille tempel, hvor alle beder guderne om lykke og rigdom, er selveste Buddha svær at finde gennem røgen fra de duftende røgelsespinde.

Vi tager hul på ti oplevelsesspækkede dage i Thailand. Vi besøger tre gamle hovedstæder, fem kongebyer og de flotteste templer i Thailand. Vi tager toget ved floden Kwai om bord på Dødens Jernbane, hvor skinnerne er som klistret fast på klippevæggen. Vi ser vandfald i syv plateauer, og vi vandrer ind i junglen til en symfoni af cikader og fuglefløjt. Vi sejler på floden gennem et natursceneri så smukt, at thaierne har døbt området lille Schweiz. Vi lægger til og besøger stammelandsbyer, der i generationer har boet på flodbredden i hytter af flettet bambus og gulv af stampet lerjord. Vi fortsætter til opiummuseet i Den Gyldne Trekant og får historien om, hvordan narkotika blev til blomster og kartofler.

Eller endnu mere eksotisk: Kvinder med giraflang hals under afstivende messingringe, som man traditionelt ser det hos nordlige bjergstammer som padaung og kayang oppe omkring grænsen til Myanmar.

Vi indtager Chiang Mai i tuk-tuk og cykler en afslappende tur i landlig idyl uden for byen. Vi har god tid i og omkring Chiang Mai, som er en skøn by med en tiltalende atmosfære og masser at se på. I har tid på egen hånd og kan gå på opdagelse i den gamle bydel, og der bliver tid til en times foryngelseskur i form af traditionel thai-massage på ryg og fødder. Sidst men ikke mindst skal vi vandre i Doi Inthanon, en af Thailands smukkeste nationalparker.

Kort sagt, vi har gjort os umage for, at I får de allerbedste oplevelser, Thailand kan tilbyde.

Rute og højdepunkter

thailand - thailand_floder gennem oestens mystik Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Bangkok Bangkok
2
Højdepunkter
Vi bor i det farverige Chinatown, sejler på Chao Phraya-floden, spiser frokost i privat hjem, besøger blomstermarkedet, Den Gyldne Buddha, Wat Po og det storslåede Grand Palace.

2 nætter i River Kwai River Kwai
2
Højdepunkter
Besøg i Ayutthayas smukke templer på vej til River Kwai. Erawan-vandfaldet og spektakulær togtur på Dødens Jernbane. Vandretur gennem Hell Fire Pass.

2 nætter i Chiang Rai Chiang Rai
2
Højdepunkter
Besøg på opiummuseet, Den Gyldne Trekant og flodområdet mellem Thailand, Myanmar og Laos med smuttur til Laos og storslået køretur gennem et af Thailands smukkeste landskaber.

1 nætter i Maekok River Maekok River
1
Højdepunkter
Besøg ved Wat Rung Khun og hos isolerede stammelandsbyer langs flodbredden. Besøg på en lokal skole og overnatning i maleriske omgivelser ved floden.

3 nætter i Chiang Mai Chiang Mai
3
Højdepunkter
Med tuk-tuk gennem byen, besøg i det overdådige Doi Suthep-tempel, cykeltur langs rismarker og en velgørende massage. Besøg på et børnehjem, som Stjernegaard har støttet gennem mange år.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

En utrolig dejlig oplevelse som levede helt op til vores forventninger, ikke mindst pga. vores rejseleder Thomas Nielsen. Han er et utrolig venligt, imødekommende og hjælpsomt menneske. Han virkede meget vidende og var en virkelig god fortæller.

4,8 (448 Anmeldelser)

Andre spændende rundrejser

Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Bali

På sansernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Vietnam

Fra nord til syd

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)