Mageløse oplevelser i New York
Download katalog over rejsen

7 dage fra 13.490 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

USA Mageløse oplevelser i New York

Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder 7 dage fra 13.490 kr.

4.4   (21 anmeldelser)
usa - NY_view_01

Et lille eventyr i storbyen over dem alle

En tung damp stiger op fra subway’en, der buldrer afsted nogle meter under jorden, mens en symfoni af båthorn blander sig med den søde musik fra en gademusikant med store drømme, som kun kan udleves i New York. The Big Apple, Center of the Universe eller ganske enkelt The City!

New York overgår alle andre storbyer, og på denne rejse til New York kan I se frem til at indtage byen bid for bid, når I følger med en new yorker med danske rødder rundt til byens hemmelige lommer og store monumenter, såvel som når I udforsker byen på egen hånd.

usa - new york_central park_01
usa - new york_skyline_central park_03

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Faste afgange til attraktive priser
  • Rejs i påskeferien og efterårsferien 
  • Inklusive 5 nætter på dejligt hotel lige ved Times Square på Manhattan
  • Inklusive transport fra lufthavn-hotel t/r
  • Mulighed for tilkøb af 2 udflugter med dansktalende guide og Subway Pass
usa - new york times square

På opdagelse i The Big Apple

Hvis I køber den tilhørende udflugtspakke, får I udleveret et Subway Pass, så I har fri adgang til subwayen på hele rejsen til New York.

Derudover kan I se frem til to guidede ture i selskab med jeres dygtige dansktalende guide, som har danske rødder og taler dansk. Den ene dag skal I opleve det klassiske Manhattan på en byvandring, der tager jer forbi højdepunkter som Empire State Building, High Line Park og Wall Street såvel som nogle af de charmerende nabolag.

Den anden dag går turen til Brooklyn, hvor I blandt andet går på opdagelse i den kreative bydel Bushwick, der er spækket med street art, og går langs den berømte havnepromenade gennem Waterfront Park til Brooklyn Bridge.

Foruden de guidede ture kan I se frem til en ferie i New York, hvor I har to dage på egen hånd, hvor I kan besøge museer, sejle på Hudson River, shoppe eller tage på cykeltur i Central Park. Det står jer helt frit for! I oplever byen på de helt særlig årstider, i efterårsferien hvor Central Park skifter kulør og hvor luften føles en anelse mere frisk, selv om her stadig er lunt, eller i påsken, hvor byen burde have skiftet fra vinter til det sprøde og grønne forår.

I rejser på faste afgange i grupper, som I også oplever de to guidede ture sammen med, dog med maks 24 personer på byvandringerne. I tjekker ind på et godt hotel lige ved Times Square.  På hotellet er der mulighed for at booke et værelse med 2 dobbeltsenge, så hele familien kan bo på samme værelse, såfremt I ønsker det. Og uden for hotellets dør har I byens pulserende liv og et hav af seværdigheder inden for rækkevidde.

Glæd jer til en ferie i New York - verdens mest ikoniske storby. En storby, der aldrig sover og som udvikler sig sekund for sekund.

Dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af udflugtspakken, men hvis I ønsker at være på egen hånd på hele rejsen, kan I med fordel betragte de nævnte udflugter som inspiration til oplevelser på egen hånd i New York. Bemærk, at de i programmet nævnte udflugter ikke nødvendigvis falder på de nævnte dage.

Bemærk:
Ønsker I at tilkøbe udflugtspakken, skal den købes, når I bestiller rejsen.

USA Storbyeventyr Newyork

Turen i overblik

By nætter Overnatning
New York 5 nætter: New York 5 New York Marriott Marquis Hotel Times Square

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til USA. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

usa - new york_statue of liberty_02
usa - wyoming_mount teton mountains_01

Det er altid en fornøjelse at rejse med Stjernegaard. Vores rejsekonsulent Dorte er fantastisk. Informationsniveauet er i top, og man føler sig tryg og sikker.

Charlotte, København
4.7   (298 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om rejser til USA
usa - new york_wall street_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – New York

I rejser til New York fra morgenstunden og er fremme i The Big Apple sidst på eftermiddagen.

Efter en tur gennem paskontrollen møder i jeres dansktalende guide, og når gruppen er samlet, kører vi til vores hotel der ligger med super placering på Manhattan og Times Square.

Ved ankomst får I der har købt udflugtspakke udleveret jeres Subway Pass, der sikrer jer fri adgang til New Yorks undergrund på hele rejsen, og måske det allerede skal i brug denne aften. Efter I er tjekket ind på værelset, har sulten måske meldt sig, og det kan være, I begiver jer ud i virvaret af hotdogboder og højhuse og finder en god restaurant, hvor I kan tage den første gode bid af storbyen.

Måske I har overvundet jetlaget og begiver jer videre ud i byen, der har ry for aldrig at sove. Måske I prioriterer at lade batterierne op med en god nats søvn, så I er klar til at indtage byen og dens mange seværdigheder i morgen.

USA Storbyeventyr Newyork
usa - NY_view_01 usa - new york_chelsea_01_hf

Her skal i bo

usa - nyc_marriott_marquis_dblroom_2beds Inkluderet i prisen
New York

New York Marriott Marquis Hotel Times Square

Dag 2

New York, byvandring på Manhattan med dansk guide

I vågner til byen, der med al sin larm og leben emmer af succes, og når dagens første sult er stillet, venter byen med alle de største seværdigheder og den udefinerbare New York feel, som I nok skal få et nærmere forhold til i løbet af de næste dage.  

Ingen storby har formået at sætte så stort et aftryk i så mange menneskers bevidsthed som New York. USA’s største by er i sig selv en afspejling af hele verden, hvor hver eneste nation på kloden har kastet et krydderi i den store smeltedigel af sprog, etniciteter, religioner og kulturer. Trods de mange forskelligheder er der et vist sammenhold og fælles identitet – en identitet der netop har rødder i forskelligheden.

På dagens byvandring kommer I forbi nogle af byens største seværdigheder som Empire State Building, Times Square og 9/11 Memorial, men I skal også ind i de lokale afkroge, hvor New York for alvor blotter sig med ægte hverdagsstemning og små kulturchok. Jeres dansktalende guide henter jer på hotellet. Herfra går I gennem Midtowns travle gader flankeret af tårnhøje skyskrabere i retning af Times Squares blinkende lysshow, mens Empire State Building, New Yorks mest ikoniske vartegn, undervejs titter frem mellem bygningerne. Vi går på 5th Avenue og vi ser mange af de kendte seværdigheder som Rockefeller Center og New York Public Library

Vi hopper på Subwayen og suser gennem undergrunden til 14th Street, hvor vi skal opleve det lineære, grønne åndehul The High Line Park, der følger en nedlagt jernbanestrækning hævet over byens gader. Her går vi en tur og fornemmer, hvordan newyorkerne suger næring i den grønne park. Vi går gennem Little Italy og Chinatown, der sprudler af markedsliv og farverige gader.

Endnu engang finder vi vej ned i Subwayen, der tager os til Wall Street. Magtens, pengenes og finansverdenens centrum.  Vi går i vrimlen af jakkesæt og attachémapper, inden vi lægger vejen forbi World Trade Center, hvor vi ser monumenterne af de to tårne, der førhen udgjorde toppen af New Yorks skyline. Mens vi  er her, tager vi selvfølgelig også et kig på One World Trade Center, der blev bygget i kølvandet på 9/11 og som i dag er verdens 7. højeste bygning. 

Dagens guidede tur tager ca. 7 timer inkl. tid til frokost. Efter en god introduktion til storbyen går turen tilbage til hotellet – eller videre ud i New Yorks livlige gader, der altid fører jer i favnen på et eller andet ubeskriveligt interessant.

Bemærk! Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb. Alt afhængig af gruppens størrelse kan dagens byvandring ligge om formiddagen eller om eftermiddagen.

Her skal i bo

usa - nyc_marriott_marquis_dblroom_2beds Inkluderet i prisen
New York

New York Marriott Marquis Hotel Times Square

usa - NY_empire_02
usa - NY_subway_01 usa - NY_Westvillage_01

Dag 3

New York, til fods gennem Brooklyn med street art i Bushwick med dansk guide

Hvor gårdsdagens byvandring introducerede jer til det klassiske New York med en række af Manhattans højdepunkter og seværdigheder, skal I i dag opleve en helt anden side, når jeres dansktalende guide tager jer med på en 6 timers byvandring i Brooklyn.

Brooklyn har gennem de seneste år gennemgået en markant udvikling og markerer sig i dag som en skæv, trendy og yderst interessant del af New York, ja faktisk i en grad, så mange rejser til New York for netop at opleve den mere lokale atmosfære i Brooklyn.

Vi møder den dansktalende guide på hotellet, hvorfra vi finder vej til Subwayen og suser gennem det underjordiske net i retning af Bushwick. Her starter vi med en gåtur gennem gadernes galleri af farverige og udtryksfulde kunstværker og hører lidt om Bushwick og den kunst, der præger bydelen. Bushwick var oprindeligt et gråt arbejderkvarter og har til tider været kendt som et af New Yorks farligste områder med kriminalitet, prostitution og gadekampe. Men i 90’erne begyndte nabolaget så småt at ændre sig til det bedre, og i midt 00’erne gjorde kunstnerne deres entré, og de gamle levn fra industrien blev forvandlet til boliger, event venues, restauranter og meget andet, ligesom gadekunsten pakkede bydelen ind i en ny flot forklædning. En forklædning, der er i konstant udvikling, som nye kunstnere kommer til og sætter deres præg på gadebilledet.  

Fra Bushwick tager vi Subwayen til Brooklyn Heights.

Fra den lidt rå og upolerede del af Brooklyn til et overklassemiljø, et historisk distrikt. Hjemsted for klassiske brownstones og domkontorer. Vi går igennem nabolaget, der bla. vil introducere os til Brooklyn Heights ældste huse, samt en meget spændende historisk kirke som knytter sig tilbage til tiden med anti-slaveri bevægelsen, og sågar Onkel Tom’s Hytte forfatterinden. Vi skal naturligvis også en tur forbi og se Den Danske Sømandskirke udenfor. Derefter vil vi spadsere via Brooklyn Promenade med en flot udsigt over Lower Manhattan skyline, til Fulton Ferry Landing, hvor vi får unik udsigt over Brooklyn Bridge. Vi bevæger os derefter ind under broen, og ind til DUMBO hvor vi skal se Jane’s Carousel, hvor vi kan få en god frokost ved Time Out Market. Fra deres rooftop er der udsigt over både Brooklyn og Manhattan Bridge.

Dem der ønsker, kan spadsere over Brooklyn Bridge tilbage til Manhattan. Jeres guide vil give jer instrukser. Eller opholde sig længere tid i Brooklyn. Jeres guide vil tage med subway tilbage til Midtown Manhattan og det står jer frit for, at følge med.

Bemærk! Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb. Alt afhængig af gruppens størrelse kan dagens byvandring ligge om formiddagen eller om eftermiddagen.

Her skal i bo

usa - nyc_marriott_marquis_dblroom_2beds Inkluderet i prisen
New York

New York Marriott Marquis Hotel Times Square

Dag 3 byder på en 6 timers byvandring i Brooklyn inkl. tid til frokost

usa - NY_manhatten bridge_01 usa - NY_bushwick_02

Dag 4-5

New York, oplev byen på egen hånd i dit tempo

I har to dage på egen hånd, og her er det bare om at tage for sig af alt, hvad New York har at byde på. I det tempo, der passer netop jer!

Smid jer på et tæppe i Central Park, tag et sunset cruise på Hudson River og gå på opdagelse i alt fra Upper East Sides mondæne gader til de snørklede afkroge i The Village.

Det kan varmt anbefales at sætte en halv dag af til en cykeltur, f.eks. gennem Central Park hvor I fornemmer hvor og hvordan newyorkerne skaber den gode ’work-life balance’ i en ellers travl hverdag. Det er her, man smider sig på et picnictæppe med et glas vin, her man går tur med hunden og her, man mødes på en uformel date. I kan frit vælge mellem forskellige ruter af forskellig længde, der tager jer over små broer, forbi søer og åbne parkarealer. I kommer bl.a. forbi The Boathouse, hvor I kan skifte cyklen ud med pagajen for en stund for efterfølgende at gøre et stop ved Central Park Zoo. Glem selvfølgelig ikke at holde en masse gode pauser, nu I er her. Det er på denne årstid, parkens grønne klæder skifter til de gule og røde nuancer, og I vil opleve en hel særlig friskhed over luften, der stadig er relativ lun.

Det kan også være, I vil udforske nogle af byens helt store højdepunkter lidt tættere på, f.eks. med en tur i Empire State Building eller et besøg ved Rockefeller Center. Er det shoppelysten, der trænger sig på, kan den stilles på 5th Avenue, i området omkring Orchard Street på Lower East Side – og alle steder derimellem.

Vil I besøge nogle af verdens vildeste museer? Ja, så er det altså også nu, I skal slå til. MoMA, The Metropolitan Museum of Art, American Museum of National History, Guggenheim og mange, mange flere… Jeres Subway Pass skal nok sikre, at I finder lige netop det, I søger.

Glem ikke, at New York er mindst ligeså fantastisk, når mørket falder på, så gå på oplevelse i byens væld af gode spisesteder, besøg et spillespillested og nyd et stykke livemusik eller få en drink eller to på nogle af byens mange barer.

Her skal i bo

usa - nyc_marriott_marquis_dblroom_2beds Inkluderet i prisen
New York

New York Marriott Marquis Hotel Times Square

usa - new york_central park_01

Dag 6

New York – Danmark

Det er blevet afrejsedag og tid til at pakke kufferten og tjekke ud fra værelset. Afhængig af hvilket tidspunkt I bliver afhentet, kan I opbevare jeres bagage på hotellet (mod tillæg) efter man har tjekket ud. Inden turen går til lufthavnen tager I måske den sidste bid af byen, spiser måske en tidlig frokost, eller når den sidste shopping i lokalområdet.

Ved middagstid hentes I på hotellet og bliver kørt til JFK Airport, hvorfra I flyver op ad eftermiddagen.

usa - new york_times square_02

Dag 7

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Maria Madsen

Maria Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Pofa Aerial

Krydstogt med øhop i Hawaii Hawaii Krydstogt med dansk rejseleder

På dette polynesiske krydstogt udforsker vi det bedste af øgruppen Hawaii med fantastisk natur på de fire hovedøer: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Inkl. 7 udflugter samt NCL's Free at Sea-pakke.

15-24 deltagere
Afrejsedato
27. feb. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
27. feb. 2025 kr. 56.790 Kahyt med balkon
Se rejse
Cuba Kvinde Cc

Historisk vingesus og caribisk charme De Vestindiske Øer Rundrejse med dansk rejseleder

En rejse til De Vestindiske Øer fyldt med spændende kolonihistorie, verdens bedste strande og dansk rejseleder hele vejen.

15-24 deltagere
Afrejsedato
09. jan. 2025 kr. 31.990
30. jan. 2025 kr. 31.990
13. feb. 2025 kr. 31.990 2 pladser tilbage
06. mar. 2025 kr. 31.990
Se rejse
USA Rocky Mountains 05 Cc

Fra Rocky Mountains til Vancouver Canada Rundrejse med dansk rejseleder

Gennem Rocky Mountains via Lake Louise og Whistler til Vancouver. Mere sightseeing – mindre kørsel!

4.9   (10 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
18. aug. 2024 kr. 32.990 Udsolgt
17. jun. 2025 kr. 29.990
19. aug. 2025 kr. 32.990
23. sep. 2025 kr. 29.990
Se rejse
USA Monument Valley Utah Cc

På eventyr i det vestlige USA USA Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev bl.a. Grand Canyon, Las Vegas, Monument Valley, Yosemite, og San Francisco, og kør langs vestkysten på ikoniske Highway 1. 

4.8   (158 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. sep. 2024 kr. 33.900 Udsolgt
19. sep. 2024 kr. 33.900 Udsolgt
26. jun. 2025 kr. 34.900
28. aug. 2025 kr. 34.900
04. sep. 2025 kr. 34.900
19. sep. 2025 kr. 34.900
Se rejse
USA Wyoming Yellowstone National Park 06

På eventyr i Yellowstone og Rocky Mountains USA Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev gejsere, dyreliv og supervulkaner tilføjet et strejf af Det Vilde Vesten. Brede vidder og natur i verdensklasse.  

4.7   (7 anmeldelser)
20-25 deltagere
Afrejsedato
09. aug. 2024 kr. 42.900 Udsolgt
Se rejse
usa - new york_brooklyn bridge_04 2

Mageløse oplevelser i New York USA Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Oplev storbyen på egen hånd. Tilkøb udflugtspakke med klassisk byvandring på Manhattan og guidet tur til Brooklyn med stedkendt newyorker.

New York (5 nætter)
Afrejsedato
13. okt. 2024 kr. 13.790
15. apr. 2025 kr. 13.490
Se rejse
Canada Niagra Falls Cc

På eventyr i det nordøstlige USA USA Rundrejse med dansk rejseleder

Magtens centrum i Washington DC, Amish kultur, Philadelphia, hvor Uafhængighedserklæringen blev forfattet, kulturens højdepunkt New York, natur og præsidenthistorie på Cape Cod, historiske Boston, imponerende Niagara Falls og afslutning i Toronto, Canada.

4.7   (72 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
01. sep. 2024 kr. 33.900 1 plads tilbage
12. sep. 2025 kr. 33.900
Se rejse
NYHED! usa - washington_abraham_lincoln_monument_01

Østkystens højdepunkter - fra Washington til New York USA Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev det bedste af USAs østkyst, i byerne Washington DC, Philadelphia og New York City. Her er luften tyk af USAs spændende tidlige kolonihistorie og kamp for uafhængighed, fascinerende museer og smuk natur og arkitektur.

4.7   (298 anmeldelser)
20-25 deltagere

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)