usa - NY_view_01
USA - Individuel rejse

Storbyeventyr i New York

7 dage fra 11.990 kr.

Storbyeventyr i New York

Et lille eventyr i storbyen over dem alle

En tung damp stiger op fra subway’en, der buldrer afsted nogle meter under jorden, mens en symfoni af båthorn blander sig med den søde musik fra en gademusikant med store drømme, som kun kan udleves i New York. The Big Apple, Center of the Universe eller ganske enkelt The City! New York overgår alle andre storbyer, og på denne rejse til New York kan I se frem til at indtage byen bid for bid, når I følger med en new yorker med danske rødder rundt til byens hemmelige lommer og store monumenter, såvel som når I udforsker byen på egen hånd.

Hvis I køber den tilhørende udflugtspakke, får I udleveret et Subway Pass, så I har fri adgang til subwayen på hele rejsen til New York. Derudover kan I se frem til to guidede ture i selskab med jeres dygtige dansktalende guide, som har danske rødder og taler dansk. Den ene dag skal I opleve det klassiske Manhattan på en byvandring, der tager jer forbi højdepunkter som Empire State Building og Wall Street såvel som nogle af de charmerende nabolag omkring The Village og SoHo. Den anden dag går turen til Brooklyn, hvor I blandt andet går på opdagelse i den kreative bydel Bushwick, der er spækket med street art, og går langs den berømte havnepromenade gennem Waterfront Park til Brooklyn Bridge.

Foruden de guidede ture kan I se frem til en ferie i New York, hvor I har to dage på egen hånd, hvor I kan besøge museer, sejle på Hudson River, shoppe eller tage på cykeltur i Central Park. Det står jer helt frit for! I oplever byen på en hel særlig årstid, hvor Central Park skifter kulør og hvor luften føles en anelse mere frisk, selv om her stadig er lunt.

I rejser på faste afgange i grupper, som I også oplever de to guidede ture sammen med, dog med maks 24 personer på byvandringerne. I tjekker ind på et godt hotel på  På hotellet er der mulighed for at booke et værelse med 2 dobbeltsenge, så hele familien kan bo på samme værelse, såfremt I ønsker det. Og uden for hotellets dør har I byens pulserende liv og et hav af seværdigheder inden for rækkevidde.

Dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af udflugtspakken, men hvis I ønsker at være på egen hånd på hele rejsen, kan I med fordel betragte de nævnte udflugter som inspiration til oplevelser på egen hånd i New York. Bemærk, at de i programmet nævnte udflugter ikke nødvendigvis falder på de nævnte dage.

Glæd jer til en ferie i New York - verdens mest ikoniske storby. En storby, der aldrig sover og som udvikler sig sekund for sekund.

NB! Udflugtspakken skal tilkøbes ved bestilling af rejsen. 

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

New York 5 nætter i New York
5
Overnatning

Indkvartering i standardværelser
Se dagsprogram Se hoteller på turen Se priser og datoer

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – New York

I rejser til New York fra morgenstunden og er fremme i The Big Apple sidst på eftermiddagen. Efter en tur gennem paskontrollen står en chauffør klar til at køre jer til hotellet sammen med resten af gruppen. I tjekker ind på et hotel, der ligger med super placering på Manhatten og Times Square.

Ved ankomst får I udleveret jeres Subway pass, der sikrer jer fri adgang til New Yorks undergrund på hele rejsen, og måske det allerede skal i brug denne aften. Efter I er tjekket ind på værelset, har sulten måske meldt sig, og det kan være, I begiver jer ud i virvaret af hotdogboder og højhuse og finder en god restaurant, hvor I kan tage den første gode bid af storbyen. Måske I har overvundet jetlaget og begiver jer videre ud i byen, der har ry for aldrig at sove. Måske I prioriterer at lade batterierne op med en god nats søvn, så I er klar til at indtage byen og dens mange seværdigheder i morgen.

 • Inkl. i prisen
  New York Marriott Marquis Hotel

  ★★★(★)

  Vis hotel
Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
usa - new york_skyline_nat_01
usa - new york_chelsea_01_hf
Dag 2

New York, byvandring på Manhattan med dansk guide

I vågner til byen, der med al sin larm og leben emmer af succes, og når dagens første sult er stillet, venter byen med alle de største seværdigheder og den udefinerbare New York feel, som I nok skal få et nærmere forhold til i løbet af de næste dage.  

Ingen storby har formået at sætte så stort et aftryk i så mange menneskers bevidsthed som New York. USA’s største by er i sig selv en afspejling af hele verden, hvor hver eneste nation på kloden har kastet et krydderi i den store smeltedigel af sprog, etniciteter, religioner og kulturer. Trods de mange forskelligheder er der et vist sammenhold og fælles identitet – en identitet der netop har rødder i forskelligheden.

På dagens byvandring kommer I forbi nogle af byens største seværdigheder som Empire State Building, Times Square og 9/11 Memorial, men I skal også ind i de lokale afkroge, hvor New York for alvor blotter sig med ægte hverdagsstemning og små kulturchok. Jeres dansktalende guide henter jer på hotellet. Herfra går I gennem Midtowns travle gader flankeret af tårnhøje skyskrabere i retning af Times Squares blinkende lysshow og videre til Empire State Building, New Yorks mest ikoniske vartegn.

Vi hopper på Subwayen og suser gennem undergrunden til 14th Street, hvor vi skal opleve det lineære, grønne åndehul The High Line, der følger en nedlagt jernbanestrækning hævet over byens gader. Her går I en lille tur og fornemmer, hvordan newyorkerne suger næring i den grønne park, inden I fortsætter mod West Village i Greenwich Village, hvor I ser nogle af de kendte film- og tv-kulisser, inden turen går videre mod SOHO, Little Italy og Chinatown, der sprudler af markedsliv og farverige gader.

Endnu engang finder I vej ned i Subwayen, der tager jer til Wall Street. Magtens, pengenes og finansverdenens centrum. I går en lille tur i vrimlen af jakkesæt og attachémapper, inden I lægger vejen forbi World Trade Center, hvor I ser monumenterne af de to tårne, der førhen udgjorde toppen af New Yorks skyline. Mens I er her, tager I selvfølgelig også et kig på One World Trade Center, der blev bygget i kølvandet på 9/11 og som i dag er verdens 7. højeste bygning. Samtidig hører I jeres guides egen fortælling om, hvad der skete netop her for ca. 22 år siden, og hvordan tragedien har formet byen og dens borgere.

Dagens guidede tur tager ca. 5 timer. Efter en god introduktion til storbyen går turen tilbage til hotellet – eller videre ud i New Yorks livlige gader, der altid fører jer i favnen på et eller andet ubeskriveligt interessant.

Bemærk! Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb. Alt afhængig af gruppens størrelse kan dagens byvandring ligge om formiddagen eller om eftermiddagen.

 • Inkl. i prisen
  New York Marriott Marquis Hotel

  ★★★(★)

  Vis hotel
 • 2 halvdagsudflugter med dansktalende guide
  Vis udflugt
usa - new york_one world trade center_01
Tilkøb udflugtspakken med dansktalende guide

Vi har allieret os med de to dygtige guider Remo Madsen og Maria-Leena Kerr, som vil være jeres guider på de to udflugter på rejsen, hvis I vælger at tilkøbe udflugtspakken. Remo er newyorker med danske rødder og taler dansk, mens Maria-Leena er dansk og har boet i New York i mere end et årti. Ved tilkøb af udflugtspakken kan I se frem til at opleve det klassiske Manhattan såvel som det skæve og lokale Brooklyn med Remo på april-afgangen og Maria-Leena i oktober! Herudover får I også et 7-dages Subway Pass med i pakken, så I kan komme vidt omkring i storbyen. Bemærk at de to udflugter ikke nødvendigvis falder på de i programmet nævnte dage. Udflugterne foretages i grupper á maks. 24 deltagere og kan foregå enten formiddag eller eftermiddag.

usa - NY_empire_02
usa - NY_subway_01
usa - NY_timessquare_05
usa - NY_Westvillage_01
Dag 3

New York, til fods gennem Brooklyn med street art i Bushwick med dansk guide

Hvor gårsdagens byvandring introducerede jer til det klassiske New York med en række af Manhattans højdepunkter og seværdigheder, skal I i dag opleve en helt anden side, når jeres dansktalende guide tager jer med på en 4 timers byvandring i Brooklyn. Brooklyn har gennem de seneste år gennemgået en markant udvikling og markerer sig i dag som en skæv, trendy og yderst interessant del af New York, ja faktisk i en grad, så mange rejser til New York for netop at opleve den mere lokale atmosfære i Brooklyn.

Guiden mødes med jer på hotellet, hvorfra I finder vej til Subwayen og suser gennem det underjordiske net i retning af Bushwick. Her starter I med en gåtur gennem gadernes galleri af farverige og udtryksfulde kunstværker og hører lidt om Bushwick og den kunst, der præger bydelen. Bushwick var oprindeligt et gråt arbejderkvarter og har til tider været kendt som et af New Yorks farligste områder med kriminalitet, prostitution og gadekampe. Men i 90’erne begyndte nabolaget så småt at ændre sig til det bedre, og i midt 00’erne gjorde kunstnerne deres entré, og de gamle levn fra industrien blev forvandlet til boliger, event venues, restauranter og meget andet, ligesom gadekunsten pakkede bydelen ind i en ny flot forklædning. En forklædning, der er i konstant udvikling, som nye kunstnere kommer til og sætter deres præg på gadebilledet.  

Fra Bushwick tager I Subwayen til Brooklyn Heights, hvor I skal ud at gå en tur langs den velkendte havnepromenade, som har lagt stier og udsigt til ikke så få film. I passerer en række af de flotte, historiske ’brownstones’ og går en tur gennem Waterfront Park til Brooklyn Bridge. Herefter er det op til jer selv, om I vil følge med guiden tilbage til hotellet, eller om I vil ud at opleve mere af Brooklyn, f.eks. med besøg på nogle af de mange kunstgallerier, der ligger i området ved navn DUMBO, der er en forkortelse for Down Under the Manhattan Bridge Overpass. Hvem ved, måske I også vælger at spise jeres middag her i Brooklyn, hvor I med sikkerhed finder en god og spændende restaurant.

Bemærk! Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb. Alt afhængig af gruppens størrelse kan dagens byvandring ligge om formiddagen eller om eftermiddagen.

 • Inkl. i prisen
  New York Marriott Marquis Hotel

  ★★★(★)

  Vis hotel
 • 2 halvdagsudflugter med dansktalende guide
  Vis udflugt
usa - NY_
usa - NY_manhatten bridge_01
usa - NY_view_02
usa - NY_bushwick_01
usa - NY_bushwick_02
Dag 4-5

New York, oplev byen på egen hånd i dit tempo

I har to dage på egen hånd, og her er det bare om at tage for sig af alt, hvad New York har at byde på. I det tempo, der passer netop jer! Smid jer på et tæppe i Central Park, tag et sunset cruise på Hudson River og gå på opdagelse i alt fra Upper East Sides mondæne gader til de snørklede afkroge i The Village.

Det kan varmt anbefales at sætte en halv dag af til en cykeltur, f.eks. gennem Central Park hvor I fornemmer hvor og hvordan newyorkerne skaber den gode ’work-life balance’ i en ellers travl hverdag. Det er her, man smider sig på et picnictæppe med et glas vin, her man går tur med hunden og her, man mødes på en uformel date. I kan frit vælge mellem forskellige ruter af forskellig længde, der tager jer over små broer, forbi søer og åbne parkarealer. I kommer bl.a. forbi The Boathouse, hvor I kan skifte cyklen ud med pagajen for en stund for efterfølgende at gøre et stop ved Central Park Zoo. Glem selvfølgelig ikke at holde en masse gode pauser, nu I er her. Det er på denne årstid, parkens grønne klæder skifter til de gule og røde nuancer, og I vil opleve en hel særlig friskhed over luften, der stadig er relativ lun.

Det kan også være, I vil udforske nogle af byens helt store højdepunkter lidt tættere på, f.eks. med en tur i Empire State Building eller et besøg ved Rockefeller Center. Er det shoppelysten, der trænger sig på, kan den stilles på 5th Avenue, i området omkring Orchard Street på Lower East Side – og alle steder derimellem.

Vil I besøge nogle af verdens vildeste museer? Ja, så er det altså også nu, I skal slå til. MoMA, The Metropolitan Museum of Art, American Museum of National History, Guggenheim og mange, mange flere… Jeres Subway Pass skal nok sikre, at I finder lige netop det, I søger.

Glem ikke, at New York er mindst ligeså fantastisk, når mørket falder på, så gå på oplevelse i byens væld af gode spisesteder, besøg et spillespillested og nyd et stykke livemusik eller få en drink eller to på nogle af byens mange barer.

 • Inkl. i prisen
  New York Marriott Marquis Hotel

  ★★★(★)

  Vis hotel
usa - new york_statue of liberty_01
usa - new york_central park_01
Dag 6

New York – Danmark

Det er blevet afrejsedag og tid til at pakke kufferten og tjekke ud fra værelset. Afhængig af hvilket tidspunkt I bliver afhentet, kan I opbevare jeres bagage på hotellet (mod tillæg) efter man har tjekket ud. Inden turen går til lufthavnen tager I måske den sidste bid af byen, spiser måske en tidlig frokost, eller når den sidste shopping i lokalområdet.

Ved middagstid hentes I på hotellet og bliver kørt til JFK Airport, hvorfra I flyver op ad eftermiddagen.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
Dag 7

Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Costa Rica

Skildpadder, skov og det søde strandliv

Individuel rejse
Portugal

Vandring gennem Dourodalen til Porto

Individuel rejse
ALL INCLUSIVE INKLUDERET
Maldiverne

Lily Beach Resort & Spa ★★★★★

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)