vietnam - rislamper_01
Vietnam - Rundrejse med dansk rejseleder

Det bedste af Vietnam

13 dage fra 15.990 kr.

Det bedste af Vietnam

Vietnam kort og godt - til en supergod pris

På denne rejse får I det bedste af Vietnam til en meget favorabel pris! Det er Vietnam kort og godt, med fokus på landets allerstørste seværdigheder og uden kompromisser, når det gælder indkvartering – vi bor på gode 3-stjernede hoteller med central beliggenhed. 

Vi begynder vores rundrejse i Vietnam i hovedstaden Hanoi, en af Sydøstasiens allermest autentiske storbyer. Her – mellem scootere og cykeltaxaer – oplever vi vietnamesisk hverdagsliv og charme i de snævre gader og langs de grønne boulevarder. Vi hører den utroligt spændende historie om landsfaderen Ho Chi Minh, vi besøger nogle af byens fine buddhistiske templer, herunder Litteraturens Tempel, hvor alle vores forestillinger om østens mystik kommer til live. Vi skal naturligvis også i vanddukketeater – en spøjs oplevelse, som vietnameserne sætter stor pris på – og med cykeltaxa rundt i det gamle handelskvarter.

Efter et par dage i storbyen kører vi ud til Halongbugten, hvor vi går ombord i en junke, der sejler os ud i UNESCO-verdensarven – et prægtigt landskab med kalkstensøer der skyder lodret op af det smaragdgrønne hav. Vi går i land på en af øerne og overnatter ombord på junken.

Næste stop er i historiske Hué, som var hovedstad for Nguyen-slægtens konger fra 1802 til 1945. Her går vi på opdagelse i Citadellet og Den Forbudte Lilla By, hvor kongen boede med sit følge af konkubiner og eunukker, og vi besøger en kongegrav, der giver et godt indblik i den luksus, som magthaverne omgav sig med.

Vi kører over bjergpasset ved Van Hai og videre til den gamle handelsby Hoi An, måske Vietnams hyggeligste by med en meget spændende historisk kerne. Her oplever vi et fantastisk marked og tager på cykeltur i deltaet for at få en fornemmelse af, hvordan livet leves på landet i Vietnam. Vi har masser af oplevelser med rejselederen, men også to ”fridage”, hvor man kan gå til skrædder, på kokkeskole, cykle til stranden eller hvad, man har lyst til.

Denne rundrejse til Vietnam er komprimeret uden at tempoet er for højt, der er masser af oplevelser men også tid på egen hånd. Vi rejser med en dygtig rejseleder i små grupper med 15-25 deltagere, og ruten er tilrettelagt, så der er mindst mulig tid i bussen. Vi flyver ind til Hanoi og hjem fra Danang, så vi spilder ingen tid på transport. Det er en rejse til en virkelig god pris – Det bedste af Vietnam, kort og godt!

Rute og højdepunkter

vietnam - Vietnam det bedste af vietnam Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Hanoi Hanoi
3
Højdepunkter
Ho Chi Minhs mausoleum og bolig, Ensøjlepagoden og Litteraturens Tempel. Vi kører med cykeltaxa gennem snævre gader og ser vanddukketeater om aftenen.

1 nætter i Halongbugten Halongbugten
1
Højdepunkter
Vi sejler gennem havet af klippetoppe, går på land og udforsker grotter og nyder solnedgang og solopgang ombord på en junke.

2 nætter i Hué Hué
2
Højdepunkter
Vi går i de gamle kongers fodspor gennem gamle paladser, sejler på Duftenes Flod til Thien Mu-pagoden, besøger Citadellet og Den Forbudte Lilla By.

4 nætter i Hoi An Hoi An
4
Højdepunkter
På cykel udforsker vi ølivet i deltaet ud for Hoi An. Vi har desuden god tid til at opleve byen på egen hånd med strandture, kokkeskole og hvad vi ellers har lyst til.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Det hele var perfekt. Alt klappede som det skulle. En meget stor oplevelse og antallet af rejsedeltagere var også okay.

Andre spændende rundrejser

Vietnam

Fra Halong til Mekong

Rundrejse med dansk rejseleder
Sri Lanka

Templer, te og safari

Rundrejse med dansk rejseleder
Indien

Nordindiens mange perler

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)