vietnam - halong bugten_39
Vietnam - Rundrejse med dansk rejseleder

Fra nord til syd

4,8 (232 Anmeldelser)
15 dage fra 23.990 kr.
19 dage fra 27.490 kr.

Fra nord til syd

Skøn rejse med sjæl og store oplevelser

Vietnam er et fascinerende, billedskønt og autentisk land. Siden Nord- og Sydvietnam blev genforenet i 1975 har landet og folket gjort et bemærkelsesværdigt arbejde for at hele deres sår. De grusomme år under Vietnamkrigen er ikke glemt. Men i dag kigger Vietnam mod fremtiden, og den charmerende befolkning byder os velkommen med store smil og åbne arme.

Denne rundrejse til Vietnam er ikke nogen helt almindelig rejse til Vietnam. Sammen med vores kompetente rejseledere har vi sammensat en unik rundrejse, hvor vi udforsker det absolut bedste af Vietnam både til lands, til vands, med tog og på cykel. Vi har valgt ikke at gå på kompromis, når det gælder komfort, indkvartering og oplevelser. Vi har fravalgt ti timers strabadserende nattog og flyver i stedet mellem de største af Vietnams seværdigheder, så vi friske og veludhvilede kan nyde alt det, der gør Vietnam så eksotisk og dragende. 

Rejsen starter i fascinerende Hanoi, hvor livet går sin vante gang mellem gadekøkkener og små butikker i den gamle bydel. Vi kommer tæt på landsfaderen Ho Chi Minh, besøger byens templer og udforsker gaderne med cykeltaxa. Vi cykler mellem rismarkerne omkring en landsby i Ha Tay-provinsen, og i Halongbugtens sagnomspundne landskaber tilbringer vi dagene i elegante omgivelser om bord på luksusskibet, Paradise Elegance. Fra nord flyver vi til Hué i det centrale Vietnam. Her besøger vi kongebyen og oplever den pragt, fortidens herskere omgav sig med både i livet og i døden.

Vi sejler på Duftenes Flod og nyder nutidens Hué. Vi stiger om bord på toget i Hué, og forude venter en fantastisk togtur gennem dramatiske landskaber. Vi rejser videre til den historiske handelsby Hoi An, som vi mener er Vietnams hyggeligste by. Her bor vi tre dage på et af Hoi Ans bedste hoteller midt i den gamle bydel, så vi kan gå rundt og nyde herlighederne - både sammen og på egen hånd. Vi tager på udflugt til chamfolkets hellige by, My Son, og oplever nutidens hverdagsliv på en lille ø. Hoi An byder også på en glimrende strand og fantastiske restauranter.

Fra Hoi An flyver vi til den sydligste del af landet, hvor vi indlogeres på en dejlig lodge i Mekongdeltaets frodige verden. Fra lodgen kan vi opleve livet i deltaet på cykel og med båd, inden rejsen slutter i pulserende Ho Chi Minh City, det gamle Saigon. Her går vi under jorden i Cu Chi-tunnellerne fra Vietnamkrigen, og vi får en forsmag på fremtidens Vietnam i storbyens hektiske gader.

Som det generelt gør sig gældende på vores rundrejser til Vietnam, sikrer vi en høj kvalitet, vi bor godt og har inkluderet flere måltider. Det vietnamesiske køkken er et af de mest delikate og sofistikerede i Asien, og det er i sig selv en af Vietnams største attraktioner. Så der er lagt op til en uforglemmelig og dybt varieret rejse gennem dette smukke og fascinerende land, der atter har fundet fred efter en turbulent historie.

Rute og højdepunkter

vietnam - vietnam nord til syd Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Hanoi Hanoi
3
Højdepunkter
Hanois seværdigheder med Ho Chi Minhs mausoleum,templer gadeliv, museer og vanddukketeater. Og så skal vi en tur på landet.

1 nætter i Halongbugten Halongbugten
1
Højdepunkter
Vi sejler gennem Halongbugtens smaragdgrønne vand mellem dramatiske klippeformationer, vi udforsker grotter på land og nyder solopgangen over bugten.

2 nætter i Hué Hué
2
Højdepunkter
Vi udforsker paladset og de gamle gravmæler i den gamle kongeby. Vi sejler på Duftenes Flod til den smukke Thien Mu-pagode med Hués vartegn.

3 nætter i Hoi An Hoi An
3
Højdepunkter
Tre dage med strandliv og charmerende byliv. Udflugt til chamfolkets hellige by, My Son, der bugner af tempelruiner i junglen.

1 nætter i Mekongdeltaet Mekongdeltaet
1
Højdepunkter
Indkvartering på lodge i den frodige idyl. Vi udforsker nærområdet på en sejltur og har mulighed for at deltage i kokkeskole.

2 nætter i Ho Chi Minh City Ho Chi Minh City
2
Højdepunkter
Vi hører om Vietnamkrigen ved Cu Chi-tunnellerne og udforsker Ho Chi Minh City med franske bygninger: centralposthuset, domkirken og præsidentpalæet.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Mads var meget imødekommende og hjælpsom. Han har en stor viden om Vietnam, som han er god til at formidle og krydre med oplevelser, han selv har haft i landet. Jeg vil give ham de bedste anbefalinger.

4,8 (232 Anmeldelser)
Stjernegaard katalog 2023 forside

Bestil Vietnam kataloger

Søger du inspiration til din Vietnam rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Java og Bali

Østens have og gudernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Vietnam

Fra Halong til Mekong

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)