bali - ubud_ceremoni_03
Bali - Rundrejse med dansktalende rejseleder

På sansernes ø

4,8 (96 Anmeldelser)
13 dage fra 16.995 kr.
15 dage fra 15.995 kr.

På sansernes ø

Helt ud i krogene - i hælene på de lokale

Sammen med Triska, Rias eller Ari Oka, vores dansktalende rejseledere på Bali, har vi sammensat en rundrejse, der vil vise jer de mest unikke steder på Bali. Vi rejser i små grupper med maksimalt 20 gæster, hvilket gør det muligt for os at komme helt tæt på balinesernes liv - det gælder for alle vores rundrejser til Bali.

Vi begynder rundrejsen i Candi Dasa på østkysten tæt ved den imponerende 3.000 meter høje Agung-vulkan og bevæger os nordpå ad snoede veje gennem små landsbyer og forbi kunstfærdige risterrasser. Vi kører langs de højtragende vulkaner, der vidner om naturens enorme kræfter, men nyder også den frugtbarhed, der følger efter vulkansk aktivitet.

Vi når frem til Balis nordligste punkt og overnatter i Lovina, hvor vi oplever delfiner, der springer rundt om bådene i solopgangen. Herefter går turen mod Munduk, et ganske særligt område, hvor noget af områdets bedste kaffe dyrkes. Her er markedspladser med en eksplosion af dufte og kulører: chili, guava, nelliker, bananer, ingefær og mange andre eksotiske afgrøder.

Efter to nætter i Munduk kører vi videre til Ubud gennem et af de mindst turistede områder. Måske møder vi tilfældigt en hel procession af yndige kvinder, der kommer vandrende i deres smukke og farverige påklædning med en meterhøj opsats med frugt og andre smukt arrangerede offergaver til guderne. Vi nyder Ubud, øens kunstneriske centrum med et væld af muligheder. Vi opsøger gallerier og møder arbejdende kunstnere, og er vi heldige, bliver vi måske inviteret til begravelse eller bryllup. Her vil vi være vidne til et udstyrsnummer i opsatser, dragter og eksotiske hovedbeklædninger, der i fantasi langt overgår selv de royales i den vestlige verden.

Turen slutter med nogle dage i Sanur – en af de hyggeligste strandbyer på Bali. Byen er ikke kun en badestrand, men en landsby med templer, skoler, forretninger og et godt lokalt liv. Det perfekte sted at fordøje rejsens mange oplevelser. Det er naturligvis muligt at forlænge rejsen med nogle ekstra dage ved stranden i Sanur. Se også vores andre spændende rundrejser til Bali, der byder på masser af oplevelser i dette lille paradis.

Velkommen til Bali!

Rute og højdepunkter

bali - bali_sanserne oe Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Candi Dasa Candi Dasa
2
Højdepunkter
Indlogering i skønne Candi Dasa, besøg i lokal landsby og i den landlige idyl. Vi ser hellige kilder og hører om balinesiske traditioner.

1 nætter i Lovina Lovina
1
Højdepunkter
Masser af oplevelser på vej til Lovina med bl.a. tempelbesøg og kig til Mount Agung. Indlogering ved havet og delfinsafari i solopgangen.

2 nætter i Munduk Munduk
2
Højdepunkter
Gåtur gennem kaffeplantager og besøg på det lokale marked. Indlogering i smuk natur ved Munduk og vandring og kanosejlads i højlandet.

3 nætter i Ubud Ubud
3
Højdepunkter
Vandtempler og risterrasser på vej til Ubud, besøg i traditionel landsby og rundt i Ubud med besøg på skole, forsamlingshus og gåtur langs rismarkerne.

2 nætter i Sanur Sanur
2
Højdepunkter
Oplevelser på vej til Sanur med besøg i maskemagerens værksted og hos træskærerne i Mas. Indlogering ved stranden og tid til afslapning.

2 nætter i Sanur - yderligere nætter Sanur - yderligere nætter
2
Højdepunkter
Mulighed for at forlænge rejsen med ekstra nætter i Sanur.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Triska var helt fantastisk hele vejen igennem, hun gav et grundigt og spændende indblik i balinesisk levevis, deres traditioner og kultur. Det var meget interessant og et kæmpe minde for livet.

4,8 (96 Anmeldelser)
bali sansernes oe_RR katalog forside bali gili lombok_katalog forside

Bestil Bali kataloger

Søger du inspiration til din Bali rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

De Vestindiske Øer

Det tabte paradis

Individuel rejse - udflugter m/dansk rejseleder
Java og Bali

Østens have og gudernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Bali

Bali i ro og mag

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)