canada - rocky mountaineer_tog_05
Canada - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

4,9 (24 Anmeldelser)
16 dage fra 51.900 kr.

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Canadas vilde vest set fra en togkupé

Denne rundrejse gennem den canadiske del af Rocky Mountains er en naturoplevelse af de helt store iblandet lidt behagelig storbystemning. Vi lægger ud i Banff National Park, hvor vi for første gang møder synet af høje bjergtinder, tusindårige gletsjere og dybe blå søer, og tager på vandretur i Sunshine Meadows, kåret som Canadas bedste vandretur.

Videre går det ad Bow Valley Parkway forbi Moraine Lake, som er så betagende, at den har været afbildet på 20-dollar sedlen, til Lake Louise og ad Icefields Parkway, en af verdens smukkeste køreture til Jasper National Park. Langs vejen ser vi måske bjørne, elge og sjove tykhornsfår. Vi går tur på Athabasca-gletsjeren og sejler på den blanke Maligne Lake til vidunderligt smukke Spirit Island - et af Canadas mest fotograferede steder.

I Jasper stiger vi ombord på det legendariske tog, Rocky Mountaineer, og tager på "rejse gennem skyerne". Mens vi nyder en særdeles varieret udsigt til bjergtinder med evig sne, dybe slugter, brusende vandfald og grønne sletter fra toget, forkæles vi med god mad og drikke. Efter en overnatning i Kamloops kører toget videre til Vancouver, som ligger smukt med vand til næsten alle sider. Vi tager færgen videre til Vancouver Island og Victoria, canadiernes foretrukne badeby, hvor det vil være muligt at komme på hvalsafari.

Den lille ferieby Ucluelet på Vancouver Island er næste stop. Her tager vi bl.a. på bjørnesafari for at se på sortbjørne, der kommer frem fra skovene for at spise taskekrabber som supplement til deres planteføde. Tilbage i Vancouver tager vi en afstikker til vintersportsbyen Whistler, der var vært for De Olympiske Vinterlege i 2010. Vi har en særdeles dygtig dansk rejseleder med hele vejen - tag med os på eventyr og fyld lungerne med frisk bjergluft.

Vi ønsker jer en god rejse.

Små grupper
15-25
deltagere
Foredrag

Gratis foredrag om det vestlige Canada

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Banff 3 nætter i Banff
3
Overnatning

Lake Louise 1 nætter i Lake Louise
1
Overnatning
Lake Louise Inn ★★★

Jasper 2 nætter i Jasper
2
Overnatning
Lobstick Lodge ★★★

Kamloops 1 nætter i Kamloops
1

Vancouver 1 nætter i Vancouver
1

Victoria 2 nætter i Victoria
2
Overnatning

Ucluelet 2 nætter i Ucluelet
2
Overnatning

Vancouver 2 nætter i Vancouver
2

jfkjfd nætter i jfkjfd
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Calgary - Banff
Fly fra Danmark til Calgary og videre med bus til Banff.
Dag 2.
Banff
Banff National Park er UNESCO-verdensarv og fyldt til bristepunktet med sneklædte bjergtinder, gletsjere og dybe blå søer.
Dag 3.
Banff
I dag tager vi på vandretur i det smukke Sunshine Meadows - så snør vandreskoene! Alternativt kan man gå på opdagelse i Banff, hvor rejselederen har tip til, hvad der er værd at se.
Dag 4.
Banff - Lake Louise
Langs Bow Valley Parkway, måske med udsigt til bjørne, elge og tykhornsfår. Afstikker til Moraine Lake, som er så smuk, at den har været foreviget på de canadiske 20-dollarsedler. Overnatning i Lake Louise.
Dag 5.
Lake Louise - Jasper
Køretur ad Icefields Parkway - en af verdens smukkeste vejstrækninger til Peyto Lake og med Ice Explorer-bussen ud på Athabascagletsjeren.
Dag 6.
Jasper
Jasper National Park - også UNESCO-verdensarv med bl.a. Patricia og Pyramid Lake. Sejltur til Spirit Island i Maligne Lake og vandretur gennem Maligne Canyon.
Dag 7.
Rocky Mountaineer-toget Jasper - Kamloops
En af verdens legendariske togture: Journey through the Clouds med Rocky Mountaineer-toget på SilverLeaf-klassen fra Jasper til Kamloops. Vi kører gennem store skovområder forbi Mount Robson, den højeste tinde i Canadian Rockys. Undervejs forkæles vi med god mad og service.
Dag 8.
Rocky Mountaineer-toget Kamloops - Vancouver
Videre med Rocky Mountaineer gennem kringlede slugter, forbi brusende vandfald og langs den berømte Fraserflod, hvor det historiske 'gold rush' fandt sted. Ankomst til Vancouver ca. kl. 17.30.
Dag 9.
Vancouver - Victoria
Sightseeing i Vancouver med bl.a. Stanley Park med totempæle udført af First Nations (de oprindelige canadiske folk), historiske Gastown og Chinatown. Derefter videre med færgen til Victoria på Vancouver Island. På vej til vores hotel besøger vi Buchart Gardens, hvor vi ser tusindvis af planter, der blomstrer om kap.
Dag 10.
Victoria, Vancouver Island
Sightseeing med betagende udsigter i området omkring Victoria. Mulighed for at tilkøbe en hvalsafari om eftermiddagen.
Dag 11.
Victoria - Ucluelet, Vancouver Island
Inden vi forlader Victoria besøger vi Beacon Hill og Thunderbird-parken med First Nations-kunst, og herefter har vi en flot køretur gennem bl.a. Cathedral Grove tværs over Vancouver Island til den idylliske ferieby Ucluelet, der ligger i en beskyttet bugt ved Stillehavet.
Dag 12.
Ucluelet, Vancouver Island
På tur omkring Ucluelet og på bjørnesafari på udkig efter sorte bjørne, der labber taskekrabber i sig. Også en vandretur i den tempererede regnskov langs Stillehavet.
Dag 13.
Ucluelet - Vancouver
Tværs over Vancouver Island igen og om bord på færgen til Horseshoe Bay. Herfra videre til Vancouver.
Dag 14.
Vancouver, udflugt til Whistler
Dagsudflugt til OL-byen Whistler, sommer- og vintersportsparadiset ved foden af Whistler og Blackcomb Mountains. En tur med gondolen mellem to bjergtoppe og tid på egen hånd. Tilbage til Vancouver om aftenen og en sidste aften i byen.
Dag 15.
Vancouver - Danmark
Turen går mod lufthavnen og hjemrejse via Toronto.
Dag 16.
Hjemkomst
Ankomst til Danmark.

Andre spændende rundrejser

Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
Japan

Solgudens ø-rige

Rundrejse med dansk rejseleder
Krydstogt med dansk rejseleder

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.245 anmeldelser)