Eventyrlige Egypten - Gudernes land
Download katalog over rejsen

10 dage fra 18.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Egypten Eventyrlige Egypten - Gudernes land

Rundrejse med dansk rejseleder 10 dage fra 18.990 kr.

En rejse i hjertet på en af verdens ældste civilisationer

Har du nogensinde drømt om at se Gizas storslåede pyramider rejse sig i horisonten, vandre gennem de livlige basarer i Cairo og mærke duften af røgelse og vandpiber, eller udforske antikke templer langs Nilen? Og er du interesseret i landets lange og fascinerende historie og uomtvistelige mystik?

Tag med på en helt ny rundrejse gennem Egypten, som leder dig dybt ind i hjertet af en af verdens ældste civilisationer og giver dig en indsigt, der rækker langt udover de traditionelle turistoplevelser.

Oplev det hele i selskab med ekspertrejseleder Mette Mørch Jensen, der bor i Egypten og derfor kender kulturen og alle de skjulte skatte.

egypten - kameler pyramider
Egypten Nilen Aswan 1056922610

Hvorfor vælge denne rejse

  • Oplev pyramiderne og den nye egyptiske museum
  • Luxors facinerende templer
  • 4-stjernede hoteller med god beliggenhed
  • Kom helt under huden på Cairo
  • Oplev seværdigheder som normalt ikke besøges
  • Små grupper: 15-25 deltagere
  • Egyptisk bosat dansk rejseleder
Egypten Cairo Ibn Tulun Moske 01 2221193643

Lad fortiden vækkes til live

Med en rejseleder, der bor i Egypten, får du ikke blot viden og historiefortælling, men også den lokale forståelse og oplevelser, som du ikke finder i almindelige rejsebøger.

Undervejs bor vi fantastisk godt på håndplukkede 4-stjernede hoteller af god standard og med god beliggenhed. Inkluderet i rejsens pris får du naturligvis et stort udflugtsprogram med et væld af højdepunkter ved de historiske seværdigheder, inklusive entré samt flere gode frokoster. 

Rejsen er sammensat i samarbejde med egyptenekspert og rejseleder Mette Mørch Jensen, der har boet mere end 25 år i landet. Glæd dig til, når Mette tager dig med til guddommelige templer, forbi Nilens livgivende vand og gennem smalle smøger i Cairos livlige basarer, hvor den søde røg fra vandpiberne blander sig med den krydrede duft af grillet kofte og kebab.

Fra Cairo til Luxor og Aswan

Rejsen starter i Cairo, hvor du vil få lejlighed til at mærke byens energi og besøge i det nyåbnede store museum, Grand Egyptian Museum, der giver et godt udgangspunkt for resten af rejsens mange historiske højdepunkter, og hvor man kan få mange timer til at gå med at fordybe sig i utallige vidundere fra oldtiden.

Vi skal naturligvis også ud til Sfinksen og pyramiderne i Giza, hvor man for alvor mærker historien vingesus og ikke kan andet end blive imponeret og forundret over menneskets tidlige præstationer. Tiden i Cairo er din chance for at dykke ned i de smalle gader fyldt med boder i Khan el-Khalili-basaren og udforske det Egyptiske Civilisationsmuseum, som huser de royale mumier. Vi besøger også den gamle kristne del af byen og nogle af byens storslåede moskeer.

Derefter rejser vi videre til Luxor, kendt som verdens største åbne museum, hvor fortiden virkelig kommer til live. Her vil du få mulighed for at vandre gennem historien, mærke stillheden i Dronningernes Dal og fascineres af adelmandsgravenes detaljerige illustrationer af dagliglivet i det gamle Egypten. Men Luxor er mere end bare historiske seværdigheder. Det er også en levende og farverig by, hvor du kan opleve det egyptiske liv på nært hold. Her kan man sejle på Nilen i en felukka, et traditionelt træsejlskib, udforske de lokale markeder, smage det egyptiske køkken eller nyde en kop te eller kaffe med udsigt over Nilen.

Efter nogle skønne dage i Luxor fortsætter rejsen til Aswan, hvor vi har det sidste kapitel af vores egyptiske odyssé. På vejen dertil besøger vi kendte som mindre kendte templer som Esna- og Edfu-templet. Oplev de majestætiske konstruktioner, og få flere nuancer på fortællingerne om denne gamle civilisation. I Aswan kommer du også tæt på nyere historie med sejlturen til Kalabsha-templet, som blev flyttet for at beskytte det mod Nassersøens vandmasser.

Tag med på en gennemtænkt og flot rundrejse, hvor fortiden vækkes til live i nuet, og fortællingerne gemmer sig bag hvert et hjørne.

Med små grupper på 15-25 personer sikrer vi en personlig rejseoplevelse til dig, der søger mere end blot et glimt af Egypten; det er for den eventyrlystne, der ønsker forståelse og forbindelse med landets rige historie og fascinerende kultur.

Eventyrlige Egypten RR (1)

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Cairo 3 Nætter: Cairo 3

Vi udforsker både kendte og ukendte dele af Cairo: Det nye museum (GEM), pyramiderne i Giza, det kristne og det islamiske Cairo. Vi skal indsnuse stemningen i den berømte Khan el-Khalili basar og besøge de kongelige mumier på Civilisationsmuseet.

Luxor 4 Nætter: Luxor 4

Vi besøger de berømte Luxor- og Karnak-templer, vandrer ad Sphix-alléen, og på vestbredden ser vi en af Egyptens smukkeste grave, Dronning Nefertaris grav i Dronningernes Dal. Og i adelmandsgravene får vi et indblik i det gamle Egyptens hverdagsliv.

Aswan 2 Nætter: Aswan 2

På vejen til Aswan besøger vi både Esna- og Edfu-templet, som er det bedst bevarende tempel i Egypten. I Aswan sejler vi ud til Kalabsha-templet, der måtte flyttes, da den store dæmning blev bygget, og inde i hjertet af Aswan går vi på opdagelse i basaren.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent

Jessica Roda Tolentino

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til gratis rejse foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Egypten. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

egypten - Luxor_hatshepsut templet_01
egypten - cairo_giza sphinx_02

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores rejser til Egypten

Egypten Karnak Tempel Cc

Nefer Nefer Egypten Rundrejse med dansk rejseleder

5000 års historie: Pyramiderne i Giza med Tut Ankh Amons guldskat og krydstogt ad Nilen til Kongernes Dal, Luxor og Aswan. 

4.6   (96 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. okt. 2024 kr. 17.990
19. okt. 2024 kr. 17.990
26. okt. 2024 kr. 18.990
02. nov. 2024 kr. 18.990
16. nov. 2024 kr. 18.990
08. feb. 2025 kr. 18.990
15. feb. 2025 kr. 17.990
01. mar. 2025 kr. 17.990
08. mar. 2025 kr. 17.990
22. mar. 2025 kr. 17.990
05. apr. 2025 kr. 17.990
Se rejse
akropolis teater

Krydstogt i Middelhavet – i historiens kølvand Grækenland, Israel, Egypten og Tyrkiet Krydstogt med dansk rejseleder

Spektakulært krydstogt gennem Antikken til Det Hellige Land. Vi sejler fra Athen i Grækenland til Israel og besøger højdepunkterne i Egypten og Tyrkiet.

5   (8 anmeldelser)
15-25 deltagere

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)