Skip to main content

Byrundtur og besøg på det antropologiske museum

mexico - mexico city_zocalo_04 mexico - Mexico_Tenochtitlan_ruiner_02

Byrundtur og besøg på det antropologiske museum

På denne heldagsudflugt fordyber I jer i Mexicos lange kulturhistorie, når I beundrer de smukkeste, arkitektoniske perler og besøger det verdensberømte antropologiske museum. Udflugten foregår i international gruppe med transport og kyndig lokalguide.

Vores samarbejdspartner og jeres guide for dagen henter jer på hotellet, hvorefter udflugten begynder ved den centrale og historiske zókalo. Her besøger I det kæmpemæssige regeringspalads, der er særligt kendt for Diego Riveras illustrative vægmalerier af Mexicos historie. I besøger også den store katedral, hvis træudskæringer, guldbelagte altre og forskellige byggestile imponerer de fleste besøgende. Katedralen bærer præg af forskellige arkitektoniske stilarter, da den var mere end 250 år om at blive bygget. Moden skifter som bekendt, og således ser I både barokke- og nyklassicistiske træk på katedralen.

I hjertet af Mexico City ligger også ruinerne af Aztekerrigets forhistoriske hovedstad, Tenochtitlan. Tempelruinerne Templo Mayor vidner om en enestående gudsdyrkelse, men spanierne ødelagde desværre det meste af komplekset i det 16. århundrede. I har mulighed for at købe billet til ruinerne, hvis I ønsker at kaste et nærmere blik på fortiden.

Fra det centrale Mexico City besøger I den grønne Alameda-park, der er den ældste af sin slags i landet. Her går I en tur blandt træerne og de mange monumenter, til I finder kunstmuseet Palacio de Bellas Artes, der er et smukt syn. Bygningen rummer elementer fra både art nouveau- og art deco-stilarterne, og når I har beundret konstruktion, går I mod endnu et storslået bygningsværk ved det antropologiske museum.

I følger en af byens vigtigste gader, avenuen Paseo de la Reforma, til Chapultepec-parken. Entréen til det verdensberømte museum er inkluderet i udflugtens pris, som giver jer et storslået indblik i tiden før europæernes- og amerikanernes ydre påvirkning af Mexico. I kan følges med jeres guide eller gå på opdagelse på egen hånd i de store sale. Museet er enormt, og det er umuligt at se det hele på én gang, men uanset om I dykker ned i aztekernes- eller mayaernes historie, er der garanti for at vende beriget ud fra tidslommen. I bliver kørt hjem til jeres hotel i løbet af eftermiddagen, når I er færdige med museumsbesøget.

Bemærk: Udflugten kan også arrangeres som privat med egen lokalguide og transport uden international gruppe.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 495

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Transport inkluderet
  • Gruppeudflugt
  • Entré til det antropologiske museum
  • Entré til Frida Kahlo-Museet
  • Halvdagsudflugt
Mexico

Vi var 14 deltagere, hvilket er et meget ideelt tal. Aldrig for mange til at droppe ind hvor som helst og et tilpas antal til, at vi hurtigt blev venner allesammen. Jeg ser frem til at rejse med Anne Marie på et senere tidspunkt!

Dorthe, Frederiksberg
4.5   (64 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)
mexico - mexico mad_taco_03

Mexico à la carte Mexico Individuel rejse

Tag på et kulinarisk eventyr til de bedste mexicanske madbyer, hvor gastronomi er en kunstart. I oplever også hovedstaden og slutter med strandferie. Bon appétit!

 

Mexico City (3 nætter) Puebla (2) Oaxaca (3) Puerto Escondido (4)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)