Skip to main content

Heldagsudflugt til Cholula og Puebla

mexico - cholula_pyramide_01 mexico - Catedral de Puebla_01

Heldagsudflugt til Cholula og Puebla

På denne heldagsudflugt til kolonitidsbyerne Cholula og Puebla ser I med egne øjne den største menneskeskabte pyramide i historien og udforsker byen, som mexicanerne selv kalder landets gastronomiske hovedstad.

I bliver hentet på jeres hotel i Mexico City af jeres lokalguide. Det tager små tre timer at komme frem til Puebla, men det gør ikke spor, som I kører gennem det mexicanske landskab med udsigt til vulkaner, bjerge og endeløse sletter.

I udkanten af Puebla ligger en af Mexicos vigtigste kolonitidsbyer Cholula, der tidligere var landets næststørste by. Særligt berømt er byen for sine pyramide-ruiner. I ser ruinerne af Tepanapa-pyramiden, der er et slaraffenland for arkæologer. Man mener, at pyramiden er den største menneskeskabte pyramide i historien og således skulle overgå selv Keopspyramiden i Egypten. I beundrer resterne af pyramide-bjerget og de øvrige ruiner og ser de mange tunneler, der er gravet i området. Til at vogte over det fredede ruinkompleks ligger der en kirke, badet i en orange glød, fra det 16. århundrede på en bakketop ved pyramiderne.

Fremme i Puebla møder I endnu en charmerende kolonitidsby, hvis gamle bydel endda er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. I ser den store katedral i centrum af byen, der blev bygget helt tilbage i 1575. Sammen med byens farverige byhuse er katedralen et vartegn for Puebla.

I Puebla har I god tid til at spankulere rundt i de charmerende gadestrøg og finde en egnet frokostrestaurant. Jeres guide står naturligvis klar med forslag til gode steder, men helt galt går det ikke, da Puebla er kendt som Mexicos gastronomiske hovedstad. Når I har udforsket byen og spist jer mætte, går turen hjem mod Mexico City og jeres hotel, hvor I er fremme hen ad eftermiddagen.

Bemærk: Udflugten kan kun gennemføres mtirsdag, torsdag og lørdag. 

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 680

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Transport inkluderet
  • Heldagsudflugt
  • Max. 4 deltagere
  • Entré til Cholula-Pyramiderne
  • Gruppeudflugt
Mexico

Rejser, hvor udflugten er mulig

mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)
mexico - mexico mad_taco_03

Mexico à la carte Mexico Individuel rejse

Tag på et kulinarisk eventyr til de bedste mexicanske madbyer, hvor gastronomi er en kunstart. I oplever også hovedstaden og slutter med strandferie. Bon appétit!

 

Mexico City (3 nætter) Puebla (2) Oaxaca (3) Puerto Escondido (4)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)