Skip to main content

Heldagsudflugt til Cuernavaca og sølvbyen Taxco

mexico - taxco katedral_04 mexico - taxco_gade_05

Heldagsudflugt til Cuernavaca og sølvbyen Taxco

Træd ind i en af de vigtigste og smukkeste industrier fra Mexico på heldagsudflugten til sølvbyen Taxco med et besøg i charmerende Cuernavaca, hvor der venter en unik museumsoplevelse.

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet af jeres guide for at køre sydpå mod sølvbyen Taxco. Der venter jer en smuk køretur på lidt over to timer gennem forstæderne og oplandet til Mexico City. Godt halvvejs på ruten gør I stop i Cuernavaca, der er et yndet udflugtssted for indbyggerne i hovedstaden.

Cuernavaca er en frodig oase med masser af grønne områder, hvor palmerne vokser højt over byhusene. Den tidligere koloniby har en velbevaret bykerne, hvor særligt katedralen fra det 16. århundrede trækker overskrifterne. I besøger også et lokalt museum, som en tidligere kunstsamler ved navn Robert Brady anlagde. Brady rejste verden rundt og var blandt andet en ven af Guggenheim-familien. Museet rummer værker af Frida Kahlo, Marsden Hartley og af Brady selv, ligesom der er spændende artefakter hentet hjem af Brady fra Senegal så vel som Papua Ny Guinea.

Fremme i Taxco bevidner I, at Mexico stadig er verdens førende producent af sølv. Taxco er Mexicos absolutte ledestjerne, når det gælder sølv, og alle de snævre gader er spækket med sølvsmedeforretninger. Sølvminerne omkring byen er stadig aktive, men byen er hovedsageligt et sted til forarbejdning og salg. Sammen med jeres lokalguide hører I historien om sølvet, når I spadserer ad de små gader til byens zókalo, mens I fristes fra hver en vinkel af det skinnende ædelmetal. I besøger en af Mexicos mest berømte kirker, Santa Prisca-kirken, som blev opført af José de la Borda i 1700-tallet.

I sætter kursen hjem mod jeres hotel i Mexico City, hvor I er fremme først på aftenen – måske med nye sølvsmykker om halsen eller fingrene.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 640

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Transport inkluderet
  • Heldagsudflugt
  • Frokost
  • Max. 4 deltagere
  • Gruppeudflugt
Mexico

Der er kun positivt at sige om Annemarie! Smilende og behagelig som person. Uovertruffen rejseleder. Kan ikke gøres bedre.

Kaj Sørensen, Silkeborg
4.5   (64 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)
mexico - mexico mad_taco_03

Mexico à la carte Mexico Individuel rejse

Tag på et kulinarisk eventyr til de bedste mexicanske madbyer, hvor gastronomi er en kunstart. I oplever også hovedstaden og slutter med strandferie. Bon appétit!

 

Mexico City (3 nætter) Puebla (2) Oaxaca (3) Puerto Escondido (4)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)