Skip to main content

Mexico City by night: Tacos og Mezcal-smagning

mexico - mexico city_restaurant_nat_01 mexico - Mexico_esquites food_01

Mexico City by night: Tacos og Mezcal-smagning

Oplev Mexico City fra en helt lokal vinkel på denne aftenudflugt i selskab med en engelsktalende guide til nogle af byens bedste taco-restauranter inkl. Mezcal-smagning.

Hen ad eftermiddagen mødes I med jeres guide foran aftenens første restaurant. I løbet af de næste timer besøger I tre af byens bedste taquerias, som tacoens specialrestauranter hedder. Glem alt om den fordanskede version fra middagsbordet, nu venter den ægte vare!

I Mexico City er tacoen et brag af en smagsoplevelse med frisklavede majstortillas med mange forskellige slags fyld og garneret med salsa. Tacoen er en prisvenlig ret, og således har særligt de små cafeteria-lignende steder og gadekøkkenet taget ejerskab om den lille snack, der fyldes med enten oksekød, kylling, grøntsager eller sågar gedekød. Hertil løg, lime og grøn eller rød salsa. I besøger udelukkende autentiske spisesteder, hvor de lokale selv spiser, og får således et spændende kig til hverdagslivet i hovedstaden.

Først begynder I med en ultraautentisk appetizer i form af esquites. Friske majs blandes med koriander, limesaft, chilipulver og den mexicanske cotija-ost til en let salat, man kan have med to-go. Undervejs besøger I et mikrobryggeri, der har specialiseret sig i mezcal, kaktusspiritussen.

Vi kender alle sammen tequila, som er en type af mezcal – ligesom at scotch og bourbun er typer af whisky. Mezcal er den fornemme storebror, brygget på enhver agave-sort med en røget smag og en stærk historie. Det siges, at et lyn slog ned i hjertet af en kaktus, hvilket lynkogte væsken og skabte idéen om agave-spiritus. I får lov at smage forskellige varianter af nationaldrikken, som serveres med chili og citron – salud!

Udflugten foregår i internationale grupper og inkluderer ikke transport til eller fra hotellet.Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1.200

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Gruppeudflugt
  • 4 x Tacossmagninger inkl. vand
  • Mezcal-smagning
  • Varighed: 4 timer

Mine største oplevelser fra rejsen: Mødet med rejseleder Annemarie, som man ikke kan forestille sig mere kompetent. De store pyramider. Mexico City med Det Antropologiske Museum. Diego Rivera og Frida Kahlo. Og så lige alt det andet herunder den spændende mad.

Lise, Odense
4.5   (64 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)
mexico - mexico mad_taco_03

Mexico à la carte Mexico Individuel rejse

Tag på et kulinarisk eventyr til de bedste mexicanske madbyer, hvor gastronomi er en kunstart. I oplever også hovedstaden og slutter med strandferie. Bon appétit!

 

Mexico City (3 nætter) Puebla (2) Oaxaca (3) Puerto Escondido (4)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)