teide_vulkan_04_slider
Tenerife - Rundrejse med dansk rejseleder

Rejse til Tenerife

Kanarisk charme og natur

8 dage fra 9.990 kr.

Kanarisk charme og natur

Vulkanøens hemmeligheder: drager, giganter og kodesprog

Tenerife er skræddersyet til den eventyrlystne rejsende! Naturen er utrolig varieret fra frodige dalstrøg, ørkenlignende sletter, vulkanske sandstrande og tæt fyrreskov i højlandet ved vulkanen. I de små landsbyer flyder den kanariske charme og den næste fredfyldte stund gemmer sig rundt næste hjørne, ved kysten eller poolkanten.

Vi rejser til Tenerife i den danske vintertid, hvor vejret arter sig på de Kanariske Øer, og det her er rejsen til dig, der ønsker et vintereksil inden for EU’s grænser. hvor klimaet på Tenerife er mildt og stabilt. Temperaturerne er ideelle til rundrejser, kan livet sagtens nydes i poolkanten eller på stranden.

En rejse til Tenerife, der kombinerer de store oplevelser i nationalparker med fantasifulde klippeformationer, urskov og unik flora med et spændende indblik i en unik kulturhistorie fra gauncherne, der er øgruppens oprindelige befolkning.

Vi indlogerer os på et dejligt, 4-stjernet hotel i kystbyen Puerta de la Cruz. Her bor vi hele ugen, og med i rejsens pris er All Inclusive. Hotel BLUESEA ligger kun få minutters gang fra kysten, den historiske bydel med ægte kanarisk arkitektur. Hotellet har poolområde med liggestole og palmer, hvor programmet tillader god tid til at slappe af.

Rejs med til Tenerife og udforsk den største af De Kanariske Øer med udflugter til dramatiske klippesider, pittoreske havbassiner i de mørke kyststen og fantastiske udsigtsposter ved Teidevulkanen. Vi får et spændende indblik i den lokale flora i Teide Nationalparken og ved ’Det 1000 år gamle Drageblodstræ’, hvor fantasien får frit løb. Ønsker du en ekstra oplevelse, kan du tilkøbe en hval- og delfinsafari på en af rejsens to fridage, inden vi alle sejler på heldagsudflugt til naboøen La Gomera. Her kommer vi helt ind i hjertet af urskoven i nationalparken Garajonay, inden vi besøger en historisk landsby, hvor vi spiser frokost og hører det utrolige fløjtesprog silbo, der stadig ’tales’ på øen.

Velkommen til den solrige vulkanø ud fra Afrikas vestkyst!

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

7 nætter i Puerta de la Cruz Puerta de la Cruz
7
Højdepunkter
Vi har base i feriebyen Puerta de la Cruz, som vi udforsker på byvandring og kortere spadsereture i løbet af ugen. Vi ser den historiske bydel og kommer helt tæt på havbassinerne Lago Martianez - måske endda i! Vi har to fridage undervejs til at nyde livet på hotellet og i byen.
Tenerife rundt
 
Tenerife rundt. Ørundtur til de største seværdigheder på Tenerife som Drageblodstræet, Giganternes Klint og kystbyen Candelaria.
Teide Nationalpark
 
Teide Nationalpark. Udflugt til Nationalparken opkaldt efter vulkanen med fantastiske klippeformationer, udsigtsposter og kanariske landsbyer.
La Gomera
 
La Gomera. Vi sejler til naboøen La Gomera, hvor vi har en hel dag i urskoven, en af EU's sidste. Vi hører det berømte fløjtesprog silbo og har god tid i hovedbyen San Sebastian.
Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands Egypten_nefer nefer

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Spanien

Appelsinfarvede Andalusien

Rundrejse med dansk rejseleder
Portugal

Pragtfulde Portugal

Rundrejse med dansk rejseleder
Egypten

Nefer Nefer

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)