norge - Svalbard_sneræv_01
Svalbard - Rejse til Svalbard

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Svalbard 4 nætter i Svalbard
4
Overnatning

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Svalbard

Inkluderet i prisen

Radisson Blu Polar Spitsbergen ★★★

På Radisson Blu Polar Spitsbergen har du udsigt til fjelde, gletsjere og fjord såvel som Longyearbyens sparsomme netværk af gader. Hotellet er et fremragende udgangspunkt for dig, der vil opleve Svalbards skønne vildmark og samtidig bo godt i komfortable og hyggelige rammer.

Efter en lang dag i naturen har du mulighed for at få varmen i saunaen eller slappe af i hotellet udendørs jacuzzi med udsigt til de omkringliggende bjerge, såfremt dagslyset tillader. På hotellet finder du desuden Restaurant Nansen, der serverer arktiske specialiteter kombineret med nuancer fra det asiatiske køkken. Skal det være mere afslappet, kan du spise pizza og nyde et par drinks i hotellets Barentz Gastropub.

Værelserne er lyse og moderne indrettet med alle almindelige faciliteter, herunder kaffe- og tefaciliteter go grais wifi.

128 værelser
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)