Kultur og badeferie - Sri Lanka og luksus på Maldiverne
Det klassiske Sri Lanka med Maldiverne
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.1 (50 anmeldelser)

Det klassiske Sri Lanka med Maldiverne

Individuel rejse
16 dage fra kr. 20.355

Denne rejse er en ideel kombination af kulturelle og historiske oplevelser i Sri Lanka og den ultimative badeferie på Maldiverne. I Sri Lanka rejser I med privat bil og chauffør til Sigiriya og Kandy, hvor I nærstuderer UNESCO-verdensarv i form af templer og paladser og besøger store buddhistiske pilgrimssteder.

I højlandet omkring byen Ella skal I på vandretur i den uendeligt smukke natur og naturligvis stifte nærmere bekendtskab med den te, som for alvor har placeret Sri Lanka på verdenskortet. I den skønne by Galle har I god tid til at slentre rundt på det historiske fort bygget af hollænderne i 1600-tallet og ikke mindst i den gamle bydel inden for murene, hvor kolonitidens huse er omdannet til boutiquehoteller, restauranter og cafeer.

Efter mange oplevelser er I klar til badeferie på en atol i det maldiviske ørige, hvor sandet er kridhvidt og havet tindrende blåt – bedre badeferie findes ikke! Alle steder kan I vælge mellem gode, ekstra gode og boutiquehoteller – bemærk, at I får All Inclusive med i prisen, hvis I vælger den dyreste kategori på Maldiverne.

Tilkøb udflugtspakke

Vi tilbyder en udflugtspakke til rejsen, hvor jeres chauffør også agerer guide. Denne pakke sikrer, at I får det optimale udbytte, og dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af denne pakke.

Gratis foredrag om Sri Lanka
03. oktober kl. 18:00 - 19:30
27. november kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om Sri Lanka

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Sri Lanka

Dag 1. Danmark - Sri Lanka

I forlader Danmark og har et flyskift på vej til Colombo, Sri Lankas hovedstad.

Dag 2. Ankomst til Sri Lanka, besøg ved Golden Rock-templet og videre til Sigiriya Se rute >

I ankommer til Colombo, og her venter en chauffør på at køre jer til Sigiriya, der ligger ca. 3½ times kørsel fra Colombo.

På vejen hertil skal I for første gang stifte bekendtskab med Sri Lankas historiske arv, når I besøger Golden Rock-templet i Dambulla, som har en fantastisk samling af buddhafigurer gemt i klippehuler. Hulerne er sparsomt men smukt oplyst og dekoreret med smukke vægmalerier.

Sidst på eftermiddagen tjekker I ind på hotellet i Sigiriya og kan slappe af efter rejsen.

Overnatning: Sigiriya, Dambulla og Habarana
Golden Rock-templet i Dambulla stammer fra det 1. århundrede og er naturligvis UNESCO-verdensarv. Ud af de mere end 80 huler ser I de fem forreste, som indeholder smukke buddhafigurer og vægmalerier.

Dag 3. Sigiriya, UNESCO-verdensarv i Polonnaruwa og elefantsafari

Besøg i Polonnaruwa og safari i Minneriya kræver tilkøb

Sammen med jeres chauffør og guide skal I besøge UNESCO-verdensarv i oldtidsbyen Polonnaruwa, som var kongelig residens fra ca. år 700 til år 1200. Her går I tur mellem velbevarede ruiner af templer og paladser og betages af det store antal siddende, liggende og stående buddhafigurer.

Efter frokost venter en stor oplevelse i naturen, når I kører ud til Minneriya National Park. Her stiger I om til 4-hjulstrækkere og kører ud i den enorme park for at kigge på elefanter. Sri Lanka er ganske enestående, når det kommer til elefanter – intet andet sted i verden ser man elefanter i så store flokke, som i Sri Lanka. De søger mod de store vandreservoirer, som faktisk er kunstigt skabt i tidernes morgen af driftige konger.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på jeres hyggelige hotel og kan springe i poolen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Sigiriya, Dambulla og Habarana
Tv: Oldtidsbyen Polonnaruwa var Sri Lankas anden hovedstad fra ca. år 700 til år 1200. Th: Minneriya National Park er hjemsted for nogle af Sydøstasiens største elefantflokke.

Dag 4. Sigiriya – Kandy, Rock Fortress og Temple of the Tooth

Besøg ved Sigiriya Rock Fortress og aftenceremoni kræver tilkøb

I rykker videre i dag, men inden I forlader Sigiriya, skal I se mere UNESCO-verdensarv. Denne gang det spektakulære Sigiriya Rock Fortress, en fæstning bygget i år 477 på toppen af en 200 meter høj klippe. Ved foden af klippen ligger resterne af et palads med smukke haveanlæg og swimmingpools, hvor kongen levede sorgløst med 500 konkubiner. Giv jer endelig tid til at gå helt op på toppen for at nyde den fabelagtige udsigt over det grønne landskab.

I rykker nu videre mod højlandet, og på vej mod Kandy besøger I en krydderihave, hvor der dyrkes spændende krydderier. Krydderier er en af de største bidragsydere til Sri Lankas økonomi i dag, men det var de portugisiske koloniherrer, der satte dyrkningen af krydderier i system i det 16. århundrede. På denne plantage dyrkes bl.a. peber, muskat, nellike, kanel og den meget kostbare kardemomme.

Fremme i Kandy indlogeres I på jeres hotel og slapper af et par timer. Herefter venter en fantastisk oplevelse – nemlig aftenceremonien i det fantastiske Temple of the Tooth, byens guldbelagte stolthed, hvor der opbevares et helt særligt relikvie, en stump af Buddhas tand. I blander jer med de hvidklædte, lokale pilgrimme, der ofrer smukke blomster og tænder lys for Buddhaen.

Nyd en middag på hotellet eller på en af byens mange gode restauranter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kandy
Den hellige by Kandy og Temple of the Tooth

Kandy er et helligt sted for buddhister og var den sidste hovedstad for Sinhala-kongerne, under hvis styre dinahala-kulturen blomstrede i mere end 2.500 år. Det smukke Temple of the Tooth ligger idyllisk ved bredden af byens store sø. Vi besøger templet og ser de syv skrin, som indeholder relikviet – en af Buddhaens tænder.  

Øverst: Fra toppen af Sigiriya Rock Fortress har I en flot udsigt - Sri Lanka i en nøddeskal. Nederst: Temple of the Tooth er et vigtigt pilgrimssted for alverdens buddhister, og der er to daglige ceremonier.

Dag 5. Kandy, med tuk-tuk rundt i byen og besøg i botanisk have

Tuk-tuk-kørsel i Kandy og besøg  botanisk have kræver tilkøb

I skal på tur i Kandy sammen med jeres guide i dag. Kandy er Sri Lankas hellige by og var hovedstad fra 1300-tallet og frem til 1815, hvor byen som den sidste i landet måtte overgive sig til de britiske koloniherrer.

Turen foregår med tuk-tuk, og I bliver hentet på hotellet, hvorefter I fortsætter gennem byen og ud ad en stille landevej, hvor I får udsigt til temarker med sariklædte teplukkere, der er i gang med dagens høst. Et panorama over Knucklesbjergene åbenbarer sig for jer – de hedder sådan, fordi de fire toppe på afstand ligner knoerne på en knyttet hånd. I stopper naturligvis flere steder for at tage billeder af de smukke udsigter.

Tuk-tuk-turen slutter ved Kandys botaniske have, som i sin tid kun var åben for den kongelige familie. I dag er den et yndet udflugtssted for især unge kærestepar. Det forholdsvis kølige klima her i højlandet er perfekt til en botanisk have, og den har da også en stor samling på over 300 arter af orkideer, imponerende høje palmer og interessante krydderier og planter, der også anvendes som lægemidler.

Vi kan varmt anbefale jer at indtage dagens frokost i cafeen, der ligger med udsigt til havens store grønne plæne.

Om eftermiddagen har I rig mulighed for at opsøge nogle af byens mange arbejdende værksteder, f.eks. smykkekunstnere eller træskærere, og om aftenen kan I nyde god mad, som er kendetegnende for Sri Lanka, med friske råvarer og velsmagende krydderier.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kandy
Det smukke højland

Sri Lanka er velsignet med en vidunderlig natur. Midt på øen ligger det forholdsvist kølige højland, der er perfekt til dyrkning af te, som i dag er landets vigtigste eksportvare.

Der findes mange skønne vandreture i højlandet, bl.a. ved Adam’s Peak, et 2.243 meter højt bjerg, der besøges ved solopgang sammen med dedikerede lokale pilgrimme. Omkring Ella og Nuwara Eliya findes der ruter af forskellig sværhedsgrad, besøg f.eks. Lipton’s Seat, hvorfra den berømte te-baron nød udsigten over sine besiddelser.

Læs mere luk
Kandys smukke botaniske have var oprindeligt kun tilgængelig for kongefamilien. Haven har fantastiske anlæg og en stor samling af sjældne planter.

Dag 6. Kandy – Ella, med tog gennem højlandet Se rute >

Efter morgenmaden bliver I kørt til banegården, hvor I stiger på toget til Ella. I har nu en eventyrlig togtur foran jer gennem det grønne højland forbi rullende temarker og rislende vandfald og med kig til spændende liv på stationerne, hvor de lokale stiger af og på.

Hvis I kører hele vejen til Ella, tager turen ca. 6 timer. I kan også vælge at stå af i Nanuoya og spise frokost og herefter køre resten af vejen til Ella i bil. I er fremme i løbet af eftermiddagen og indlogeres med smuk udsigt til bjergene. Træk den friske luft dybt ned i lungerne og slap af med en kold drink eller en kop te på hotellets terrasse eller på jeres egen balkon.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ella
Strækningen mellem Kandy og Ella tilbagelægges delvist med tog gennem det smukke højland. Det er slow travel, når det er bedst.

Dag 7. Ella, besøg på tefabrik

Besøg på tefabrik kræver tilkøb

Nu, hvor I er omgivet af temarker, skal I naturligvis besøge en tefabrik, hvor I kan følge processen fra jord til bord. Briterne, som i sin tid satte dyrkningen af te i system, lod en del materiel stå, da de forlod det daværende Ceylon i 1948, og teen produceres i de fleste tilfælde på selvsamme materiel. Rundvisningen slutter med smagsprøver på de forskellige sorter – især ingefærteen, som er den lokale favorit.

Resten af dagen kan I nyde naturen omkring Ella. Gå f.eks. ud til den fine Nine Arches Bridge eller til Little Adam’s Peak. Om aftenen kan I spise middag på en af de mange hyggelige restauranter i hovedgaden, der præges af særlig packpacker-stemning.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ella
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

De fleste af Sri Lankas teplukkere stammer fra det sydlige Indien. Briterne, som var koloniherrer i både Indien og Sri Lanka, bragte dem dertil som billig arbejdskraft.

Dag 8. Ella, vandring til Ella Rock og videre til Galle

Guidet vandring til Ella Rock kræver tilkøb

En guidet vandretur på ca. ti kilometer til Ella Rock er første punkt på dagsordenen. I følger togskinnerne og går langs marker, hvor der dyrkes grøntsager, te, gummi og andre afgrøder, indtil I er fremme ved det smukke udsigtspunkt. Her nyder I en kop te, mens I skuer ud over det uendelige landskab – på en klar dag kan I se helt ud til kysten.

Herefter har I en længere køretur foran jer på omkring 4,5 time ud mod Sri Lankas sydvestlige kyst til den gamle koloniby Galle, hvor I skal tilbringe et par nætter, inden badeferien begynder.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Galle
Glæd jer til en vandretur ved Ella Rock, så I kan nyde denne spektakulære udsigt over Sri Lankas højland.

Dag 9. Galle, historiske oplevelser i kolonibyen

Galle er Sri Lankas smukkeste kolonistilsby, og den har et meget fint fort fra 1663, som også er UNESCO-verdensarv. Byen var i det 17. århundrede Sri Lankas vigtigste havneby og et vigtigt stoppested for skibe, der sejlede mellem Europa og Asien

Nyd en dag i den skønne by med en gåtur på fortet og rundt omkring fyret, der har ledt skibe sikkert i havn gennem århundreder, og find en dejlig restaurant eller cafe til frokost og middag. Galle er også et godt sted at købe souvenirs i form af fint forarbejdet kunsthåndværk.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Galle
Galle er en skøn by med mange historiske referencer fra portugisernes og hollændernes tid i Sri Lanka. Inden for bymuren er stemingen af gamle dage bevaret, og byens fort er UNESCO-verdensarv.

Dag 10. Galle – Maldiverne Se rute >

Det er nu blevet tid til at flyve ud over Det Indiske Ocean og tage hul på næste fase af rejsen: badeferie på en af Maldivernes paradisiske atoller med hvidt sand, en krystalklar, blå lagune og skønne faciliteter på land. Efter en kort flyvetur til Male skal I med speedbåd eller fly ud til jeres resort, hvor I sparker skoene af – fra nu af er der nemlig barfodsluksus på programmet.

I har valget mellem et rigtigt godt 4-sternet resort eller et luksuriøst 5-stjernet resort – uanset hvad I vælger, så har I udsigt over en paradisisk lagune og derefter det uendelige hav.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Maldiverne
Bandos Maldives er et dejligt 4-stjernet resort. Der er kun 10 minutter i speedbåd fra lufthavnen.

Dag 11-14. Badeferie på Maldiverne

Det helt særlige ved Maldiverne er, at alle resorts udgør deres egen private ø, således at en rejse hertil bliver en Robinson Crusoe-oplevelse, også fordi strandene her regnes blandt de allerbedste i verden.

I har stranden og lagunen til rådighed til at sole jer, svømme, snorkle, sejle kajak og meget mere. På resortets restauranter kan I smovse i lækkerier, i baren kan I nyde drinks – kort sagt, så bliver tilværelsen ganske behagelig for jer på den sidste del af rejsen.

NB: Kategorien godt og ekstra godt inkluderer morgenmad på Maldiverne, hvorimod kategorien boutique er på All Inclusive Platinum-basis.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Maldiverne
Nyd den ultimative 5-stjernede luksus på Lilly Beach Resort. I flyver ca. 25. minutter med vandfly fra lufthavnen ud til resortet.

Dag 15. Maldiverne og hjemrejse

I løbet af dage må I desværre vinke farvel til paradis og påbegynde hjemrejsen. I sejler eller flyver ind til lufthavnen ved Male og derfra hjem til Danmark med et enkelt stop undervejs.

Dag 16. Ankomst til Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
23. jun 2019 - 14. dec 2019
kr. 24.640
kr. 31.880
kr. 22.855
kr. 14.340
kr. 13.440
 
15. dec 2019 - 30. dec 2019
kr. 30.315
kr. 41.735
kr. 26.905
kr. 16.005
kr. 15.205
 
01. jan 2020 - 31. mar 2020
kr. 24.940
kr. 34.915
kr. 22.100
kr. 13.295
kr. 12.520
 
01. apr 2020 - 22. jun 2020
kr. 20.355
kr. 27.520
kr. 18.700
kr. 12.610
kr. 12.100
 
23. jun 2020 - 14. dec 2020
kr. 22.790
kr. 29.955
kr. 21.135
kr. 14.510
kr. 14.000
 
15. dec 2020 - 30. dec 2020
kr. 27.485
kr. 36.775
kr. 25.160
kr. 16.215
kr. 15.405
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
23. jun 2019 - 14. dec 2019
kr. 25.375
kr. 34.970
kr. 23.230
kr. 14.365
kr. 12.505
 
15. dec 2019 - 30. dec 2019
kr. 32.110
kr. 46.915
kr. 28.135
kr. 15.675
kr. 13.730
 
01. jan 2020 - 31. mar 2020
kr. 26.510
kr. 39.610
kr. 23.155
kr. 13.050
kr. 11.105
 
01. apr 2020 - 22. jun 2020
kr. 26.155
kr. 38.985
kr. 22.795
kr. 13.070
kr. 11.120
 
23. jun 2020 - 14. dec 2020
kr. 25.445
kr. 36.345
kr. 23.035
kr. 14.660
kr. 12.740
 
15. dec 2020 - 30. dec 2020
kr. 28.530
kr. 40.565
kr. 25.845
kr. 15.840
kr. 13.795
 
Hotelstandard: Boutique
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
23. jun 2019 - 14. dec 2019
kr. 44.490
kr. 42.375
kr. 15.675
kr. 25.940
 
15. dec 2019 - 30. dec 2019
kr. 57.210
kr. 50.275
kr. 16.765
kr. 28.355
 
01. jan 2020 - 31. mar 2020
kr. 47.220
kr. 43.035
kr. 14.140
kr. 25.475
 
01. apr 2020 - 22. jun 2020
kr. 39.650
kr. 38.085
kr. 14.335
kr. 25.055
 
23. jun 2020 - 14. dec 2020
kr. 43.335
kr. 41.195
kr. 15.815
kr. 26.965
 
15. dec 2020 - 30. dec 2020
kr. 49.535
kr. 45.510
kr. 16.920
kr. 29.095
 

Tilkøb udflugtspakke med engelsktalende guide

Udflugtspakke med 7 guidede udflugter

 • Dag 3: Guidet udflugt til oldtidsbyen Polonnaruwa, som er UNESCO-verdensarv, og game drive blandt elefanter i Minneriya National Park
 • Dag 4: Guidet udflugt til UNESCO-verdensarven ved Sigiriya Rock Fortress og aftenceremoni i Temple of the Tooth i Kandy
 • Dag 5: Tuk-tuk-kørsel rundt i Kandy og besøg i botanisk have
 • Dag 7: Besøg på en tefabrik
 • Dag 8: Guidet vandring til Ella Rock med spektakulær udsigt
sri lanka - sigiriya rock fortress_05
kr. 1.605 pr. person pr. person
kr. 635 pr. person børn u/12 år
 • Besøg i oldtidsbyen Polonnaruwa
 • Game drive i Minneriya National Park
 • Besøg ved Sigiriya Rock Fortres
 • Aftencermoni ved Temple of the Tooth
 • Tuk-tuk-kørsel i Kandy
 • Besøg på tefabrik
 • Vandretur til Ellas Rock

Udflugter i Sri Lanka

Polonnaruwas helligdomme

Polonnaruwa var Sri Lankas anden hovedstad og blomstrede omkring år 1000 og et par århundreder frem. Området er i dag UNESCO-verdensarv. På denne udflugt besøger I særdeles velbevarede ruiner af stupaer, paladser, klostre og helligdomme, der ligger i smukke haveanlæg spredt over et stort areal.

I ser også de store buddhaikoner hugget ud af klippesider, og I følger i hælene på mange lokale pilgrimme. Mange steder skal I tage skoene af, når I betræder de hellige steder, og herudover skal I være klædt på til tempelbesøg, dvs. tildækkede ben og skuldre.

sri lanka - polonnaruwa tempel_07
kr. 320 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende chaufførguide
 • Halvdagsudflugt

Safari game drive i Minneriya / Kaudulla National Park

I besøger nationalparken om eftermiddagen og kører ud i jeeps for at spotte store flokke af elefanter. I denne nationalpark lever nogle af de største flokke i hele Asien, så det er så godt som umuligt ikke at møde dem.

Elefantflokke - med de store elefanter yderst og de små inderst - søger i løbet af eftermiddagen ned til de store søer, som driftige konger anlagde for mere end 1000 pr siden. Det meste af året opholder elefanterne sig i Minneriya National Park, men i et par måneder migrerer de til den nærliggende Kaudulla Eco Park.

Rangerne er altid opdateret, så I besøger den park, hvor I har størst chance for at møde elefantflokkene.

sri lanka - minneriya nationalpark_elefant_02
kr. 370 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende chaufførguide
 • Varighed 3 timer
 • (Op til 6 pers. i jeep)
 • Velegnet til børn

Sigiriya Rock Fortress

Besøg en af Sri Lankas mest kendte seværdigheder, Sigiriya Rock Fortress, der ligger på toppen af en 200 meter høj klippe. Fæstningen blev bygget i år 477 og er UNESCO-verdensarv. Ved foden af klippen ligger nogle af Sydøstasiens ældste haveanlæg med fontæner og rester af paladser til kongen og hans konkubiner. 

I kan gå hele vejen op på toppen af fæstningen – ca. 1200 trin i alt ad solidt byggede trapper, og undervejs kan I beundre smukke vægmalerier med motiver af livet i stedets paladser. Fra toppen har I en fantastisk udsigt over uendelige grønne sletter og jungle. Godt fodtøj er nødvendig til denne udflugt.

sri lanka - sigiriya rock fortress_05
kr. 385 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende chaufførguide
 • Halvdagsudflugt

Kandy, Temple of the Tooth

Tandens Tempel i Kandy er en af Sri Lankas største seværdigheder og UNESCO-verdensarv. I dette smukke tempel befinder sig et smukt dekoreret skin, der indeholder relikviet, en stump af Buddhaens tand, og der kommer buddhistiske pilgrimme fra hele verden for at tilbede dette relikvie.

I besøger templet kl. 05.30, kl. 9.30 eller kl. 18.30, hvor den såkaldte puja-ceremoni foregår. Trommespillere tilkalder hundredvis af pilgrimme, der kommer med blomster og røgelse til ære for Buddhaen. I følger diskret i hælene på pilgrimmene og får måske et glimt af skrinet, der indeholder relikviet.

I skal være klædt på til tempelbesøg, dvs. tildækkede ben og skuldre.

sri lanka - kandy_tempel of the tooth_01
kr. 225 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende chaufførguide
 • Varighed 1,5 timer

Rundt i Kandy og omegn med tuk-tuk

I Kandys centrum tager I plads to og to i tuk-tuk’en, og herefter begynder turen rundt i den smukke by. Tuk-tukken er det oplagte køretøj i de snævre gader, hvor den behændigt kan sno sig rundt om den øvrige trafik.

I fortsætter ud ad byen, og snart kan I nyde udsigten over temarker og Knuckles Range-bjergene i baggrunden. I passerer gennem små, lokale landsbyer med kig til hverdagslivet og kommer frem til universitetet i Perediniya, hvor turen slutter. Det er oplagt at kombinere denne tur med et besøg i botanisk have, der ligger ved siden af universitetet.

sri lanka - kandy_tuktuk_01
kr. 195 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende chaufførguide
 • Varighed 1,5 time
 • Velegnet til børn

Kandys botaniske have

Den botaniske have i udkanten af Kandy anses for at være en af de fineste i Asien. I tidligere tider var haven kun åben for kongefamilien, og den er kendt for sin fine samling af orkidéer og sjældne træer og planter. Haven har dannet filmkulisse for bl.a. en af Indiana Jones-filmene og for Junglebogen 2.

Gå en tur i den smukke have og spis evt. frokost med udsigt af den store, grønne plæne. Udflugten kan kombineres med en tuk-tuk-tur og besøg ved forskellige arbejdende værksteder.

sri lanka - kandy_botanisk have_03
kr. 95 pr. person
 • Privat tur uden guide
 • Varighed 2 timer

Vandring til Ella Rock

En vandretur for de aktive i den tidlige morgenstund. I spiser tidlig morgenmad og begiver jer herefter ud på vandringen ved at følge togskinnerne ud ad Ella by. Efter et stykke tid følger I en sti op i terrænet gennem temarker og eukalyptusskove til den berømte Ella Rock.

Ved udsigtspunktet ligger der en lille salgsbod, hvorfra en lokal beboer sælger te og roti (en slags pandekager). I nyder en forfriskning, mens I betragter den smukke udsigt, som på en klar dag rækker helt ud til kysten.

sri lanka - ellas rock_ella_01
kr. 95 pr. person
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Udflugten kræver almindelig god fysik og er ikke egnet til børn under 5 år

Tilkøb til rejsen på Bandos Maldives

Opgradering til halvpension

Halvpension inkluderer buffetmorgenmad samt middag i Gallery Restaurant. Drikkevarer er ikke inkluderet.bandos maldives_rastaurant_sea breeze_02
kr. 280 pr. dag pr. person
kr. 140 pr. dag børn u/12 år
 • Morgenmad
 • Middag

Opgradering til All Inclusive

ALL INCLUSIVE-pakken inkluderer:

Morgenmad, frokost og middag serveret i Gallery Restaurant i restaurantens åbningstider. Vand på flaske fra alle barer og restauranter på hotellet.

Almindelig kaffe og te, sodavand og juice (dog ikke friskpresset), husets vine, fadøl, husets spiritus (gin, vodka, rom og whisky) serveret fra Sand Bar, Huvan og Gallery Restaurant. Udvalgte cocktails serveret fra Sand Bar, Pool Bar and Huvan. Husets mousserende vin serveret pr. glas fra Sand Bar og Huvan. Drikkevarekortet med alle oplysninger om All Inclusive-pakken findes i alle restauranter og barer.

 

Måltider bestilt fra andre restauranter, room service samt måltider bestilt udenfor åbningstid kan bestilles mod tillæg.

Friskpresset juice, vine, mousserende vine og luksusspiritus kan bestilles mod tillæg. Serveringsstation med kaffe, te og snacks tilbydes dagligt i Sea Breeze Café kl. 15.30 - 17.00. Servering fra Sand Bar dagligt kl. 7.00 - 00.30, Pool baren kl. 10.00 - 20.00 og fra Huvan kl. 10.00 - midnat. Alle drikkevarer serveres glasvis.

Sport og underholdning: Brug af kano og udstyr til windsurfing i op til 2 timer dagligt. Bordtennis og billard, udendørs tennisbane i dagtimerne, fitnesscenter, spinning- og stephold med instruktør samt fri adgang til damprum og sauna inkluderet i pakken. 

Brug af alle faciliteter afhænger af tilgængelighed og kan ændres uden varsel. Undervisning og certificering kan bestilles mod tillæg.

Læs mere Læs mindre
bandos maldives_rastaurant_sea breeze_02
kr. 740 pr. dag pr. person
kr. 380 pr. dag børn u/12 år
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
 • Drikkevarer
 • Mulighed for sportsaktiviteter

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Sri Lanka med privat bil og chauffør

På denne rejse kører I rundt i Sri Lanka med privat bil og chauffør. Chaufføren agerer også guide og taler forholdsvis godt engelsk, og han kender sit land ud og ind.

Dermed får I en personlig rejse gennem Sri Lanka og oplever ting, som man ikke kan finde på egen hånd.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København til Colombo med Qatar Airways og Srilankan via Doha. Fly Colombo til Male. Retur fra Male til København via Doha. Alle flyvninger på økonomiklasse
  evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport mellem alle hotellerne med privat bil og chauffør
 • Vand og frugt i bilen
 • Togtur mellem Kandy og Ella på turistklasse
 • Udflugt til Dambulla-templet
 • Alle hotellerne på rejsen med morgenmad
 • Transport på Maldiverne med speedbåd og/eller fly

  GODT: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter i Sigirya på Camelia Resort i standard værelse
 • 2 nætter i Kandy på Swiss Residence i deluxe værelse
 • 2 nætter i Ella på Misty Hills i upper floor suite
 • 2 nætter i Galle på Closenberg Hotel i standard værelse
 • 5 nætter på Maldiverne på Bandos Maldives i standard værelse

  EKSTRA GODT: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter i Sigirya på Hotel Sigiriya i superior værelse
 • 2 nætter i Kandy på Hotel Suisse i deluxe værelse
 • 2 nætter i Ella på Ekho Ella Hotel i deluxe værelse
 • 2 nætter i Galle på Fortaleza No 09 i Library værelse
 • 5 nætter på Maldiverne på Bandos Maldives i standard værelse

  BOUTIQUE: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter i Sigirya på Amaara Forest i standard værelse
 • 2 nætter i Kandy på Elephant Stables i deluxe værelse
 • 2 nætter i Ella på 98 Acres luxury hotel i superior værelse
 • 2 nætter i Galle på Taru Villas, Lighthouse street i standard værelse
 • 5 nætter på Maldiverne på Lily Beach Resort & Spa i beach villa inkl. platinium all inclusive

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Udflugtsprogram som beskrevet
 • Visum til Sri Lanka 35 USD

Vejret i Sri Lanka

 • Sigiriya
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
27° C 29° C 31° C 32° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 28° C 28° C
21° C 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 23° C 22° C 21° C
28 mm 19 mm 80 mm 131 mm 197 mm 3 mm 33 mm 0 mm 4 mm 170 mm 190 mm 67 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Kandy
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
22° C 23° C 24° C 24° C 23° C 22° C 21° C 22° C 22° C 22° C 22° C 22° C
13° C 13° C 13° C 14° C 15° C 16° C 15° C 15° C 15° C 14° C 14° C 14° C
120 mm 85 mm 82 mm 137 mm 136 mm 163 mm 160 mm 100 mm 137 mm 232 mm 184 mm 196 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Ella
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
22° C 24° C 26° C 26° C 23° C 20° C 21° C 20° C 21° C 23° C 20° C 21° C
15° C 15° C 15° C 18° C 17° C 15° C 16° C 15° C 15° C 16° C 15° C 15° C
212 mm 170 mm 195 mm 295 mm 1010 mm 200 mm 515 mm 203 mm 113 mm 395 mm 940 mm 214 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Mirissa (sydvest) Fold ind Fold ud
 • Mirissa (sydvest)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 30° C 30° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 29° C 30° C 29° C 29° C
22° C 23° C 23° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 21° C 21° C
60 mm 50 mm 65 mm 90 mm 85 mm 60 mm 50 mm 60 mm 65 mm 160 mm 180 mm 120 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Male
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 32° C 31° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
25° C 26° C 26° C 26° C 26° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C
75 mm 50 mm 73 mm 132 mm 216 mm 172 mm 147 mm 188 mm 243 mm 222 mm 201 mm 232 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sri lanka_FIT
  Sri Lanka - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Kultur, delta og strandliv på Phu Quoc

  17 dage fra kr. 14.080

  • Pulserende Ho Chi Minh City
  • Skøn lodge i Mekongdeltaet
  • Fuldt udflugtsprogram i deltaet
  • 10 nætter på tropeø med Vietnams bedste strand
 • Se rejsen

  CUBA

  Det vestlige Cuba på casas particulares m. Playa Giron

  16 dage fra kr. 12.430

  • Højdepunkter i det vestlige Cuba
  • Kolonihistorie m. smukke byer
  • Viñales' smukke natur
  • Playa Giron, fantastisk snorkling 
  • Bo på casas particulares
 • Se rejsen

  BALI

  Det guddommelige Bali

  17 dage fra kr. 12.975

  • Meget kultur og lidt badeferie
  • Fokus på farverige ceremonier 
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • sri lanka - sri lanka_dambulla_06
 • sri lanka - sri lanka_dambulla_04
  Dambulla fyldt med imponerende buddhafigurer og smukke vægmalerier
 • sri lanka - polonnaruwa tempel_07
 • sri lanka - sigiriya_rock fortress_01
  Ved foden af klippen ser I rester af paladser bl.a. med fire indendørs badebassiner, også til kongens konkubiner, og templer i smukke haveanlæg, som er nogle af de ældste anlagte haver i Asien
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_07
 • sri lanka - kandy_ceremoni_01
 • sri lanka - kandy_botanisk have_02
 • sri lanka - kandy_botanisk have_01
 • sri lanka - sri lanka_tog_02
 • sri lanka - ella_teplantage_01
 • sri lanka - yala national park_02
 • sri lanka - yala national park_paafugl_01
 • sri lanka - yala national park_leopard_02
 • sri lanka - galle_gade_04
  Galle på sydvestkysten, en fin by som er præget af både en umiskendelig asiatisk atmosfære og af de portugisiske og hollandske koloniherrer, som herskede her fra det 16. århundrede og fremad
 • sri lanka - galle_gade_06
 • aerial hjerte oe
 • par
 • spa_02
 • strand
 • havskildpadde