sydafrika - kruger_sunset_slider_01

Rejser til Krüger
National Park

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (54 Anmeldelser)

Krüger National Park

Krüger National Park - safari i eksklusive private game reserves

Krüger National Park og de mange små private game reserves, der grænser op til Krüger, byder på bjergtagende natur og et fabelagtigt dyreliv. Her kan I møde The Big Five (løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard) og et utal af andre dyr i deres naturlige omgivelser. 

De forskellige lodges er af høj standard. Et ophold på en safarilodge inkluderer altid alle måltider og to daglige game drives med ranger og chauffør. 

sydafrika - Sydafrika_land Krüger National Park
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Krüger National Park


Shiduli Private Game Lodge ★★★★

Denne skønne lodge ligger mindre end en times kørsel fra lufthavnen i Hoedspruit og består af 24 skønne hytter, der er hyggeligt indrettet i varme, brændte toner. Hytterne ligger fordelt i en frodig have, hvor også den store pool, den overdækkede restaurant og indbydende siddeområder med internetfaciliteter ligger.  

Fra lodgen er der udsigt til den storslåede Drankensberg Mountain Range, og i det ca. 90 km2 store private game reserve lever massevis af dyr, herunder naturligvis The Big Five: løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn. Det store område gennemskæres af hele tre floder, der skaber gode livsvilkår for dyrene. 

24 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

aha Makalali Private Game - Main Lodge ★★★★

En dejlig lodge beliggende vest for Krügerparken med eget reservat på hele 260 km2. Her lever The Big Five (elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden) samt geparder, giraffer, vilde hunde, zebraer og mange andre dyr. I har 2 daglige game drives med jeep inkluderet i opholdet.

I indlogeres i den smukt indrettede Main Lodge i værelser med udsigt over naturen og med egen terrasse. I Main Lodge findes også en hyggelig bar og sofaområder, hvor man kan nyde en kop kaffe eller en drink foran pejsen. Udenfor finder I en dejlig pool og solterrase med udsigt over vildtreservatet samt naturligvis den klassiske afrikanske bålplads, boma'en. Måltiderne, som også er inkluderet i opholdet,  indtages i den  overdækkede restaurant og i visse tilfælde ved bålpladsen eller andre steder i naturen. 

30 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Rejser til Krüger National Park

Kruger Nationalpark

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
28° C
29° C
26° C
23° C
25° C
25° C
25° C
27° C
25° C
30° C
28° C
Nedbør i mm.
93 mm
93 mm
68 mm
37 mm
14 mm
11 mm
12 mm
9 mm
26 mm
43 mm
66 mm
94 mm

Billeder fra Krüger National Park

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)