sydafrika - sydafrika_natur_baobab_trae_giraf_solnetgang_01
Sydafrika - Rundrejse med dansk rejseleder

En rejse i Regnbuelandet

5,0 (41 Anmeldelser)
14 dage fra 29.900 kr.

En rejse i Regnbuelandet

En rundrejse med fokus på safari, den politiske historie, Cape Town og vinlandet

En rundrejse til det mangfoldige Sydafrika med fokus på bjergtagende safarioplevelser i Pilanesberg National Park, besøg i det nye Johannesburg med højdepunkterne fra Nelson Mandelas kamp for frihed og endelig Cape Towns og vinlandets herligheder. På korte dagsrejser med højst tre timers transport får vi maksimal tid til at komme ind under huden på Sydafrikas unikke blanding af kulturmøder, dynamiske historie, naturmæssige variation og kulinariske overflod til forbløffende lave priser.

Vi begynder med tre dages safari i Pilanesberg - en malariafri nationalpark i et udslukt vulkankrater med en konstant variation af savanne, bjerge, skov og søer, der langt overgår Krugerparkens. En meget høj koncentration af dyr sikrer rigtig gode chancer for at se de berømte Big Five: løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard.  I pauserne mellem fem lange ture ud i parken begynder vores rejseleder den spændende fortælling om Sydafrikas historie.

Sådan er vi forberedt på to dages møde med regeringsbyen Pretoria og den dynamiske guld- og diamantby Johannesburg. Gennem en række besøg – herunder til landets største sorte townships i Soweto med Nelson Mandelas hus og det gribende apartheidmuseum – forsøger vi at forstå både tankegangen bag århundreders undertrykkelse og den senere frihedskamp.

Herfra flyver vi til Cape Town og fire dages oplevelser i verdens måske smukkeste sammensmeltning af by og omgivende natur. Udflugterne inkluderer en hel dag på Kaphalvøen med Kap Det Gode Håb og en sejltur til Nelson Mandelas tidligere fangeø Robben Island. Oven i dette inviterer rejselederen på kulturelle indslag og møder med landets egen befolkning fjernt fra de normale turistruter. Vores hotel ligger centralt med få minutter til både det farverige centrum og The Waterfront – et mekka af shopping, restaurationer, kunst og forlystelser midt i en arbejdende havn.

Turen afsluttes i vinlandet, hvor vi bor på hovedgaden i Franschhoek – et stykke Provence med et klart sydafrikansk twist, hvor man til fods kan nå både restauranter og gallerier. På vej tilbage til Cape Town får vi turens sidste naturoplevelser med chance for at se hvaler (i sæsonen) og pingviner.

Rute og højdepunkter

sydafrika - sydafrika_en rejse i regnbuelandet Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Pilanesberg National Park Pilanesberg National Park
3
Højdepunkter
Game drive morgen og eftermiddag blandt zebraer, geparder, vilde hunde og mange andre dyr. Gode chancer for at se The Big Five. Rejselederen fortæller de første kapitler af landets fascinerende historie.

2 nætter i Johannesburg Johannesburg
2
Højdepunkter
Udflugt til det sorte township Soweto, hvor vi bl.a. besøger Mandelas hus. Vi ser forfatningsdomstolen, hvor kampen for at holde et ungt demokrati på sporet foregår.

4 nætter i Cape Town Cape Town
4
Højdepunkter
Indkvartering tæt på V&A Waterfront, rundtur i Cape Town, op på Table Mountain og evt. båd ud til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad 17 år i fængslet. Vi kører en smuk tur rundt om Kaphalvøen.

2 nætter i Franschhoek Franschhoek
2
Højdepunkter
Besøg på 3 vingårde i Stellenbosch og Franschhoek, hvor passionerede vinbønder fortæller om deres livsværk og leverer smagsprøver.

Gratis foredrag om Sydafrika

Gratis foredrag om Sydafrika

Kom til et spændende foredrag om rejser til Sydafrika. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Fin rejse med god variation fra safari til townships, historie, kultur og politik. God rejseplan og tilrettelæggelse.

5,0 (41 Anmeldelser)
sydafrika_RR katalog forside Madagaskar_RR_eventyrrejse namibia

Bestil Sydafrika kataloger

Søger du inspiration til din Sydafrika rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Mexico

Eventyrlige Mexico

Rundrejse med dansk rejseleder
Costa Rica

På eventyr i regnskoven

Rundrejse med dansk rejseleder
Japan

Solgudens ø-rige

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.607 anmeldelser)