Skip to main content

ABWonderdive Bali Resort

Bali • Kubu

Abwonderdive Udefra 04

ABWonderdive Bali Resort

Ægteparret Alice og Bjørn har brugt det meste af deres voksne liv på at dykke, og nu har de taget alle deres erfaringer og skabt et fint og professionelt dykkerresort på Bali, hvor store oplevelser under vand går hånd i hånd med et hyggeligt og afslappende ophold på deres resort.

Resortet ligger på Balis nordkyst direkte ud til havet i den lille, idylliske fiskerlandsby Kubu. Her finder I ro, en afslappet atmosfære og en familiær stemning.

Hotellets hjerte er det store, åbne bar- og restaurantområde, der ligger med en smuk udsigt til havet og hotellets pool. Her kan I nyde retter fra både det balinesiske og europæiske køkken, eller I kan tage en drink i en af de bløde liggestole, mens solen går ned, og mens dagens oplevelser fordøjes.

Hotellet har to forskellige værelseskategorier. Både værelser og villaer er velindrettet i lyse farver og med komfortable møbler. Alle med terrasse - og naturligvis aircondition.

Resortets dykkercenter henvender sig til alle, og uanset om man er nybegynder eller garvet dykker, så har det masser af byde på. De tilbyder startpakker med intro-dyk men også kurser til mere avanceret dykning. Alt forgår i trygge rammer og med godt og sikkert udstyr.

Et skønt resort med masser af atmosfære og hjertelig og personlig betjening.

Og selvom dykning for de fleste er hovedformålet med et besøg hos Alice og Bjørn, så er der et væld af aktiviteter fra kursus i asiatisk madlavning og cykeludlejning til billard, dart, minigolf og petanque. Desuden er det muligt at dyrke yoga eller spille golf på Handaras 18-hullers bane idyllisk beliggende i bjergene med temperaturer mellem 24-28 grader som en god sommer i Danmark.

Hotelfacts

 • 0 m strand
 • Ikoner 2023 Sort Pool Pool
 • Ikoner 2023 Sort Bar Bar
 • Ikoner 2023 Rod Restaurant Restaurant
 • Ikoner 2023 Sort Saftybox Sikkerhedsboks i reception
 • Ikoner 2023 Sort Tv TV
 • Ikoner 2023 Sort Wifi Wifi
 • Ikoner 2023 Sort Kaffe Og Te Kaffe- og tefaciliteter
 • Ikoner 2023 Sort Spa Spa
 • Ikoner 2023 Sort Bad Og Toilet Eget bad og toilet
 • Ikoner 2023 Sort Haartoerre Hårtørrer

Fantastisk rejse, kan kun anbefale at rejse med Stjernegaard til Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse for os alle. Vi håber at gøre det igen.

Yoo
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger

1 Rejser til ABWonderdive Bali Resort

bali - gili_baad_05

Kultur og koraller Bali Individuel rejse

Strandliv i Sanur, kultur og lokalliv i Ubud, snorkling og dykning ved Kubu og afslutning i et sandt paradis på Gili-øerne. 

Ubud (4 nætter) Kubu (3) Gili Trawangan (4) Sanur (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)