Det tabte paradis - Dansk Vestindien med stop i Miami
Det tabte paradis - 15-17 dage
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (571 anmeldelser)

Det tabte paradis - 15-17 dage

Individuel rejse med udflugter (inkl. eller tilkøb)
15 dage fra kr. 16.900

Med eller uden dansk rejseleder

15 eller 17 dage 

Oplev den gamle danske tropekoloni i Caribien på en eventyrlig rundrejse, hvor vores fastboende danske rejseledere, som har boet på De Vestindiske Øer i mange år, viser de skønne øer frem og introducerer jer til et særdeles spændende kapitel i dansk historie. Ønsker I ikke at komme på udflugter med vores danske rejseledere, kan I vælge at rejse på egen hånd - al transport er inkluderet uanset.

Rejsen begynder med en overnatning i Miami, hvor I har tid til at indstille jer på den nye tidszone. Har I ikke oplevet Miami før, så er det en oplagt mulighed at tage et par ekstra nætter her og besøge det smukke art deco-område på South Beach og mærke pulsen i en af USA’s mest charmerende storbyer. Herefter går turen til St. Croix, hvor I indkvarteres midt i det historiske område i Christiansted, eller I kan opgradere til et hotel direkte på stranden lidt uden for byen. I har god tid til at opleve fortet og de andre historiske steder og måske tage til stranden og bade i det skønne Caribiske Hav. Udflugtspakken inkluderer tre udflugter på St. Croix.

Efter seks nætter i Christiansted tager I vandflyet til St. Thomas og indlogerer jer ved den skønne Lindbergh Bay-strand, en af øens smukkeste strande, og det siger ikke så lidt. Også her venter historiske oplevelser og, hvis I har tilkøbt udflugtspakken, to udflugter på St. Thomas og en fantastisk heldagstur til St. John med besøg ved måske verdens smukkeste strand.

Hele rejsen med udflugtsprogram er tilrettelagt i et behageligt tempo, tilpasset det varme tropiske klima med god tid til oplevelser og afslapning. Undervejs byder vi på et par udflugter, der ikke kræver tilkøb af udflugtspakken: en sejltur i solnedgangen og en festlig caribisk aften med barbecue på stranden.

Bemærk! 

Beskrivelsen i dagsprogrammet er baseret på afrejse torsdag med British Airways via Miami. Afrejse er dog mulig alle ugens dage, og det er muligt at vælge flere overnatninger i Miami eller New York – både på ud og hjemrejsen. Kontakt os for priser, hvis I ønsker flere overnatninger.

Gratis foredrag om De Vestindiske Øer
16. oktober kl. 18:00 - 19:30 (UDSOLGT)
28. oktober kl. 14:00 - 15:00 (Aarhus - AD)
13. november kl. 18:00 - 19:30
24. januar kl. 18:00 - 19:30
12. februar kl. 18:00 - 19:30
12. marts kl. 18:00 - 19:30
01. april kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmeld dig gratis foredrag om De Vestindiske Øer

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
Tilkøb udflugter

Vi arrangerer udflugter på alle tre øer, som ledes af vores danske, fastboende rejseledere. De sikrer, at I får unikke og uforglemmelige oplevelser.

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
København - Miami
Afrejse fra Kastrup via London til Miami med British Airways. Overnatning tæt på lufthavnen eller på art deco-hotel på South Beach. Vælg evt. to ekstra nætter i Miami. (Beskrivelsen nedenfor er baseret på tilkøb af udflugtspakken)
Dag 2.
Miami - St. Croix
Fly til St. Croix og indkvartering på havnefronten i gåafstand til alt i byen, eller ved opgradering på Hotel The Buccaneer lidt uden for byen.
Dag 3.
St. Croix
Byvandring i charmerende Christiansted med vores fastboende danske rejseleder. Oplev blandt andet Vejerhuset, Toldboden og Regeringspalæet. I besøger også Fort Christiansværn ved havnefronten og charmerende kolonihuse (tilkøb).
Dag 4.
St. Croix
Fridag - måske til stranden på øen i havnen. Om eftermiddagen er der to timers sejltur i solnedgangen på en stor, flot katamaran.
Dag 5.
St. Croix
Halvdags ø-rundtur med safaribus, hvor I blandt andet besøger botanisk have og det berømte Cruzan-destilleri, hvor I lærer om romproduktionen - og der er naturligvis smagsprøver! Frederiksted, hvor Peter von Scholten proklamerede slavernes frihed (tilkøb).
Dag 6.
St. Croix
Fridag. Tag f.eks. en tur til Buck Island med katamaranen og oplev den ypperste snorkling. Caribisk aften på den lille ø i havnen med steelband og gang i grillen.
Dag 7.
St. Croix
Halvdags ø-rundtur, hvor I blandt andet oplever Whim-museet, en smuk gammel plantage, den danske kirkegård og landbruget Little La Grange (tilkøb).
Dag 8.
St. Croix - St. Thomas
Med vandflyet til Charlotte Amalie på St. Thomas og indkvartering ved Lindbergh Bay-stranden lidt uden for Charlotte Amalie.
Dag 9.
St. Thomas
Byrundtur med besøg ved Fort Christian, Dronningensgade, Kronprinsens Kvarter og Wimmelskaft - de gamle navneskilte hænger der endnu. Op ad de 99 trin til Crown House, hvor Peter von Scholten boede (tilkøb). Mulighed for toldfri shopping. Bemærk: I perioden 3. november - 6. april ligger byrundturen på dag 10, lørdag.
Dag 10.
St. John Heldagstur
Særdeles smuk tur til St. John. I tager færgen til Cruz Bay med udsigt til jordomsejlerne i bugten. Mange fotostops og ren bountyland i Trunk Bay, som er på listen over verdens 10 smukkeste strande. Vores fantastiske rejseleder viser jer også de gamle sukkermøller og fortæller interessante historier (tilkøb). Bemærk: I perioden 3. november - 6. april ligger udflugten til St. John på dag 12, mandag.
Dag 11.
St. Thomas
Mulighed for at overvære en farverig gudstjeneste i den lokale lutheranske kirke og resten af dagen til fri disposition.
Dag 12.
St. Thomas
Halvdags ø-rundtur, hvor I ser Charlotte Amalie fra oven og mange andre spektakulære udsigter over havet og de omkringliggende øer. Mulighed for uforlignelige motiver til fotoalbummet. (tilkøb). Bemærk: I perioden 3. november - 6. april ligger ø-rundturen på dag 13, tirsdag.
Dag 13.
St. Thomas
Fridag. Tag evt. heldagstur til British Virgin Islands - smukkere og mere tropisk bliver det ikke (købes lokalt).
Dag 14.
St. Thomas - København
Alting har en ende - hjemrejsen begynder på den anden side af frokost med afgang fra lufthavnen sidst på eftermiddagen. Rejsen går via Miami og London.
Dag 15.
København
Ankomst i København midt på eftermiddagen.
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_bibliotek_01

Vores fantastiske rejseledere

Der er ingen der har mere erfaring på øerne end dem, og de kan både vise de mest spændende steder og fortælle de interessante historier. Det er voksne mennesker med hver deres personlighed, og det er vores erfaring, at vores kunder virkelig sætter stor pris på dette.

De fleste gæster, der vender hjem roser dem til skyerne og siger, at de har gjort rejsen til noget særligt. Udflugterne er populære, så de skal helst bestilles samtidig med rejsen.

Rejseledere >

Stop eventuelt et par dage i New York på vejen

Flyrejsen til De Vestindiske Øer kræver en overnatning undervejs. Vores dagsprogrammer er baseret på, at I har en enkelt overnatning i Miami, men I kan også vælge at stoppe et par dage i New York. Det er muligt at forlænge rejsen med ekstra nætter i New York på både ud- og hjemrejsen.

Ring til vores rejsekonsulenter og hør om mulighederne.

 

Over 20 års erfaring

Det er vigtigt, fordi der hersker en charmerende caribisk stemning på øerne, hvor man skal have sine venner og være oppe på mærkerne hele tiden for at få tingene til at fungere.

Her har vi en kæmpe fordel, fordi vi har vores egne medarbejdere/rejseledere, der nu har boet med deres familier på øerne gennem 10-20 år. De har deres liv på øerne, og ingen kender øerne bedre end dem.

Dagsprogram De Vestindiske Øer

Dag 1. Danmark - Miami (torsdag)

(Beskrivelsen nedenfor er baseret på tilkøb af udflugtspakken)

Afrejse fra Københavns lufthavn eller Billund via London til Miami, hvor den amerikanske paskontrol og told passeres. Efter indkvartering på hotellet, som ligger i nærheden af lufthavnen, vil I måske slappe lidt af og være helt frisk til at møde De Vestindiske Øer næste dag.

Hvis I har mod på at tage en taxa til havnen eller til Miami Beach/South Beach, som begge ligger 30-45 minutter fra hotellet, kan I få en god oplevelse på en af byens restauranter.

Overnatning: Miami

Dag 2. Miami - St. Croix (fredag)

Fly fra Miami til St. Croix med ankomst om eftermiddagen. Modtagelse i lufthavnen på St. Croix og transport til jeres hotel, der ligger midt i det charmerende bycentrum og ud til vandet.

Overnatning: St. Croix
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Kom frisk og veludhvilet frem til Vestindien

I flyver med Britisk Airways, og alle vores rejser til Vestindien er udvidet med en ekstra nat i Miami. Derfor ankommer I udhvilet og stressfri til Vestindien. I har god tid til at klare immigrationen i Miamis lufthavn. 

Dag 3. St. Croix, halvdags byrundtur (lørdag)

Efter morgenmaden tager vores lokale danske rejseleder jer med på en formiddags-byvandring rundt i Christiansted, som i daglig tale kaldes for C’sted. Christiansted er anlagt som garnisonsby med snorlige gader, der ligger vinkelret, som vi kender det fra Fredericia.

Gaderne har velklingende navne; Kongensgade, Kompagnistræde, Dronningens Tværgade osv., som i den ældste del af København. I skal besøge Fort Christiansværn og Steeple House, oprindeligt en lutheransk kirke, der nu rummer et lille museum, som drives af frivillige med uforudsigelige åbningstider til følge.

På byturen ser I også Vejerhuset, Toldboden og Regeringspalæet, hvor guvernøren residerede. I passerer de mange huse fra kolonitiden, der nu er indrettet til butikker og hoteller. Vores rejseleder vil også vise jer de gode restauranter i byen, og turen afrundes med en lille forfriskning i Apotekerhaven. Husk at lægge mærke til de mange arkitektoniske detaljer, når I går rundt i byen. Efter denne tur vil I føle jer hjemme i Christiansted.

Overnatning: St. Croix

Dag 4. St. Croix, fridag og sunset cruise (søndag)

Der er ikke noget fast program for dagen. Måske har I lyst til at sole jer på stranden, og hvis I bor inde i Christiansted, tager I den lille færge, der sejler i pendulfart fra havnen til Protestant Island, som har en skøn strand med udsigt ind over byen. Overfarten tager mindre end fem minutter. Bor I på Buccaneer, ja – så har I hotellets private strande til jeres rådighed.

Sidst på eftermiddagen tager I på en 2 timers sejltur i solnedgangen på en stor flot katamaran. I sejler ud fra havnen i Christiansted, og vind og vejr bestemmer, hvor turen går hen, det eneste vi tør love er et fantastisk sceneri. Undervejs på turen bliver der serveret øernes berømte ”Rum Punch” og sodavand.

Overnatning: St. Croix

Dag 5. St. Croix, halvdags ø-rundtur (mandag)

I dag skal I på ø-rundtur med vores rejseleder. Afgang om morgenen og I starter med at besøge St. Georges Village, der nu er botanisk have med en stor samling sjældne tropiske planter. Fra botanisk have kører I til Cruzan-destilleriet, hvor man af sukkerrør producerer noget af verdens bedste rom efter gamle traditioner.

I kører videre ad Centerline Road, den allé som danskerne anlagde fra Christiansted til ”frihedsbyen” Frederiksted. I ser på gader, huse og facader, men specielt Fort Frederiksted vil nok fange jeres interesse, da det var herfra, Guvernør Peter von Scholten i juli 1848 proklamerede slavernes frihed.

Turen slutter ved frokosttid, og man kan vælge at køre med bussen tilbage til hotellet. Man kan også blive i Frederiksted og nyde eftermiddagen på egen hånd med badning på en af øens bedste strande eller gå lidt på opdagelse. Den lokale bus tilbage til hotellet koster kun ca. 3 USD.

Overnatning: St. Croix

Dag 6. St. Croix, fridag og caribisk aften på stranden (tirsdag)

Dagen er til fri disposition. Vi kan anbefale en ekstra udflugt med katamaran til den øde ø Buck Island. Der ankres op ud for øens sydspids, og de bade- og dykkerinteresserede får en enestående chance for at snorkle og svømme mellem korallerne og farvestrålende stimer af ufarlige fisk (snorkeludstyr om bord). Ved Buck Island er der afmærket en undervandssti gennem den undersøiske nationalpark.

Efter denne smukke undervandsoplevelse sejler I ind til øens strand. Der er ingen landgangsbro, så man må svømme eller soppe ind til strandkanten. Efter en passende tid sejler I tilbage til St. Croix, hvor I anløber en privat strand for at nyde en grillfrokost. På hjemturen sidst på eftermiddagen serveres der en kølig punch. Turen er valgfri og ikke inkluderet i udflugtspakken. Pris ca. 100 USD. Turen kan også gennemføres som halvdagstur uden frokost til ca. 70 USD.

Om aftenen byder vi på caribisk aften på Hotel on the Cay, som ligger på en lille ø i bugten ved Christiansted. Der er steelband og calypsorytmer fra et vestindisk band. Kokken griller på stranden og serverer fra buffeten.

Måltider:
 • Middag
Overnatning: St. Croix
Big Beard’s Adventure sejler hver dag til Buck Island, hvor man kan udforske en forunderlig verden med maske og snorkel. Udflugten kan købes på havnefronten i Christiansted.

Dag 7. St. Croix, halvdags ø-rundtur (onsdag)

I mødes med rejselederen kl. 9 og kører til den gamle danske kirkegård i Christiansted, hvor Peter von Scholtens bror, Jost von Scholten, ligger begravet. Herefter kører I langs Centerline (Kongevejen i kolonitiden) til museet Whim med det smukke plantagehus og sukkermøllen fra slutningen af 1700-tallet.

I fortsætter videre gennem regnskoven til landbruget Little La Grange og Lawaetz-museet, hvor rejselederen vil føre jer fra kolonitidens historie og helt frem til i dag, som forholdende ser ud for de ca. 50.000 indbyggere. I kører tilbage til Christiansted langs St. Croix’ nordkyst til Salt River. Man mener, at det var her, Columbus på sin anden rejse anløb St. Croix tilbage i 1493. I er tilbage på hotellet ca. 13.30.

Overnatning: St. Croix

Dag 8. St. Croix - St. Thomas (torsdag)

Morgen/formiddag (afhængig af pladssituationen) flyver I med vandflyver fra St. Croix til Charlotte Amalie på St. Thomas. Efter ankomsten er der indtjekning på et hotel ved den skønne Lindbergh Bay-strand.

Efter indkvarteringen er der møde med vores danske rejseleder, som byder på en lille forfriskning og oplysninger om St. Thomas og St. John. Resten af dagen er til fri disposition. Man kan tage en dukkert i Det Caribiske Hav eller slappe af på stranden. Hvis der stadig er tid, kan man også tage en smuttur til Charlotte Amalie og se på de flotte bygningsværker og shoppe i de toldfri butikker eller prøve en af de mange hyggelige restauranter.

Overnatning: St. Thomas

Dag 9. St. Thomas, halvdags byrundtur (fredag)

Denne formiddag mødes I med rejselederen og tager på en afslappende spadseretur rundt i Charlotte Amalie, som også er øernes hovedstad. Turen starter i Emancipation Garden (Fortepladsen), hvor I ser den ældste bygning på øen, Fort Christian fra 1672-1680. Herfra går turen ned ad Dronningensgade og de små gyder til Kronprinsens Kvarter og Market Square. I ser den gamle brønd og bevæger jer videre op ad Guttesgade til Wimmelskaft og Sneglegade, hvor I ser Berentzens hus. Videre ad Bjerggade til Krystalpaladset og i Krystalgade ser I den næstældste synagoge på den vestlige halvkugle.

Herefter ser I Den Hollandske Reformkirke, som den blev genopbygget i 1844. Så går turen videre til Kongens Kvarter og Hotel 1829, hvor I hører om kaptajn og handelsmand La Fayette. Vi bestiger trappen med de 99 trin og ser Crown House fra 1736, hvor Peter von Scholten boede i sin tid som toldinspektør.

I spadserer videre til Blackbeards Castle (Fort Skytsborg) fra 1676 og nyder den storslåede udsigt over Charlotte Amalie. I ser Guvernørhuset, der under dansk herredømme fungerede som guvernørbolig og administration.

I slutter turen ved den gamle lutheranske kirke fra 1793, der står som den så ud i 1830 - dog er tårnet fra ca. 1870. Transport tilbage til hotellet ved frokosttid. Ønsker I at blive i byen, er I naturligvis velkommen. Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning: St. Thomas

Dag 10. Heldagstur til St. John (lørdag)

Dagen er afsat til en særdeles smuk og hyggelig ø-rundtur med frokost på paradisøen St. John. Det er den mindste af de tre store vestindiske øer, og 2/3 af øen er udlagt som nationalpark, hvor der ikke må bygges. Fra hotellet kører I til Red Hook.

Herfra sejler I med færgen ca. 20 min. til Cruz Bay på St. John. I åben safaribus kører I øen rundt. I holder små fotostops undervejs, hvor I kan nyde udsigten over øen, strandene, havet og de omkringliggende småøer. I besøger plantagen Annaberg, der ligger lige ned til havet. Her får I et indtryk af det slidsomme arbejde i sukkerrørsplantagerne. Frokosten indtages på Oppenheimer Beach eller i Trunk Bay, der ligesom Magens Bay på St. Thomas er på National Geographics’ liste over verdens smukkeste strande. Dem, der har lyst, kan bade, sole og snorkle i det lune krystalklare vand (gratis snorkeludstyr). Ad en undervandssti kan man snorkle eller svømme rundt om en lille ø.

Inden hjemturen bliver der måske tid til at ose i Cruz Bay og kigge på butikker i Mongoose Junction. Husk solcreme på denne tur! Vi forventer, at I er tilbage i Charlotte Amalie sidst på eftermiddagen, i tide til en sundowner på hotellet.

Overnatning: St. Thomas

Dag 11. St. Thomas, fridag, evt. kirkegang (søndag)

Det er søndag og kl. 09.00 er der mulighed for at overvære en farverig og meget anderledes gudstjeneste i den lutheranske kirke i Charlotte Amalie. Alle bliver budt velkommen og præsenteret. Bagefter kan man spise brunch på en af byens caféer eller restauranter.

Overnatning: St. Thomas

Dag 12. St. Thomas, halvdags ø-rundtur (mandag)

Dagen byder på en ø-rundtur i safaribus. Først kører I vestpå til Brewers Bay, hvor der normalt er mange havskildpadder. Herefter til Perseverance Bay, hvor I har en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav og masser af øer.

I fortsætter forbi Bonne Esperance op på nordsiden af øen med udsigt over Atlanterhavet og endnu flere øer. På Mountain Top nyder I den storslåede udsigt over Magens Bay, som anses for at være blandt verdens smukkeste strande. Man kan også se hovedparten af British Virgin Islands herfra. I smager på den berømte Banana Daiquiri og har tid til souvenirshopping.

Turen går nu til St. Peter Great House med fantastiske udsigter og en vidunderlig have. I kører forbi Drakes Seat til Skyline, hvorfra I har udsigt over Charlotte Amalie, og fortsætter ad Skyline til Tutu og kører ind i Charlotte Amalie for at aflægge et besøg på den gamle danske kirkegård.

Udflugten slutter ved Fort Christian i byens centrum, og først på eftermiddagen er I tilbage på hotellet igen. Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning: St. Thomas

Dag 13. St. Thomas, fridag (tirsdag)

Dagen er til fri disposition. For de eventyrlystne, der ikke kan sidde stille, kan vi f.eks. anbefale at tilkøbe en heldags sejltur med specialbygget katamaran, hvor det er muligt at se og opleve flere af de smukke øer i British Virgin Islands. En pragtfuld sejltur. Fra St. Thomas sejles forbi strandene på nordsiden af St. John og Tortola. Strandene Apple Bay, Long Bay og Cane Garden Bay passeres på tæt hold, imellem Guano og Cimano Island, frem til Spanish Town på Virgin Gorda, herfra med bus til hulerne ved The Baths, hvor man kan snorkle og gå gennem hulerne til Devil’s Cove.

Frokost på båden, sejlads forbi Ginger Island, Cooper Island, Salt Island og Norman Island, hvor fundet af en piratskat gav forfatteren Robert Louis Stevenson inspirationen til den berømte klassiker Skatteøen. Turen starter med taxi fra hotellet ca. kl. 7.00, og man er tilbage ca. kl. 17.00. Turen koster ca. 170 USD og kan bestilles hos vores rejseleder, der også vil undersøge om turen gennemføres, da den kræver et minimum antal deltagere.

Husk at passet skal medbringes på denne udflugt. Frokost, fri bar og snorkeludstyr er inkluderet i turprisen. Der er naturligvis også andre muligheder på denne fridag.

Overnatning: St. Thomas

Dag 14. Afsked med Vestindien (onsdag)

I dag er der hjemrejse tilbage til Danmark. På den anden side af frokost er der transport til lufthavnen, hvorfra flyet afgår sidst på eftermiddagen. Hjemrejsen går via Miami og derfra videre til København eller Billund via London.

Dag 15. Ankomst til Danmark (torsdag)

Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Evt. New York

Hvis man ønsker at gøre stop i New York, kan rejsen afsluttes med en forlængelse i New York.

New York har uendeligt meget at byde på inden for kunst, kultur, shopping og spændende restauranter, men byens største attraktion er måske dens farverige og imødekommende befolkning.

Stort set alle nationaliteter er repræsenteret i byen og det er fantastisk at slentre i gaderne og bare kigge på mennesker. De store velassorterede butikker omkring 5th Avenue skal naturligvis frekventeres sammen med de hippe butikker i SoHo og frokosten kan måske købes som take-away i de skønne små købmandsbutikker og indtages i Central Park.

New York har mindst en håndfuld legendariske museer, heriblandt Museum of Modern Art, Museum of Natural History og Guggenheim.

Overnatning: New York

Priser og datoer

15 dage inkl. 1 nat i Miami på udrejsen. Afrejse hver torsdag
Afrejse/Hjemkomst
Barn A
Status
Kommentarer
 
18. okt 2018 - 01. nov 2018
kr. 16.900
kr. 24.120
kr. 15.110
kr. 14.320
kr. 7.610
 
25. okt 2018 - 08. nov 2018
kr. 16.900
kr. 24.120
kr. 15.110
kr. 14.320
kr. 7.610
 
01. nov 2018 - 15. nov 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
 
08. nov 2018 - 22. nov 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
På forespørgsel
 
15. nov 2018 - 29. nov 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
På forespørgsel
 
22. nov 2018 - 06. dec 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
 
29. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
 
06. dec 2018 - 20. dec 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
 
13. dec 2018 - 27. dec 2018
kr. 17.955
kr. 26.160
kr. 15.960
kr. 15.070
kr. 7.670
 
20. dec 2018 - 03. jan 2019
kr. 20.780
kr. 31.675
kr. 19.410
kr. 18.295
kr. 9.305
Med forbehold
 
27. dec 2018 - 10. jan 2019
kr. 20.780
kr. 31.675
kr. 19.410
kr. 18.295
kr. 9.305
 
03. jan 2019 - 17. jan 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
10. jan 2019 - 24. jan 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
17. jan 2019 - 31. jan 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
24. jan 2019 - 07. feb 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
31. jan 2019 - 14. feb 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
07. feb 2019 - 21. feb 2019
kr. 20.900
kr. 30.350
kr. 18.515
kr. 17.320
kr. 8.695
 
14. feb 2019 - 28. feb 2019
kr. 21.400
kr. 30.850
kr. 19.015
kr. 17.820
kr. 9.070
 
21. feb 2019 - 07. mar 2019
kr. 21.400
kr. 30.715
kr. 18.880
kr. 17.820
kr. 9.070
 
28. feb 2019 - 14. mar 2019
kr. 20.900
kr. 30.215
kr. 18.380
kr. 17.320
kr. 8.945
 
07. mar 2019 - 21. mar 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
14. mar 2019 - 28. mar 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 
21. mar 2019 - 04. apr 2019
kr. 19.900
kr. 29.215
kr. 17.380
kr. 16.320
kr. 7.945
 

Udflugter med dansk rejseleder

Udflugtspakke på St. Croix

Lørdag - Halvdags byrundtur i Christiansted

 • Besøg på det historiske Fort Christiansværn, byens vartegn ved havnefronten og videre til det smukt restaurerede Regeringspalæ, hvor guvernøren holdt til
 • Videre til Steeple House, den gamle lutheranske kirke, som i dag er museum samt Vejerhuset og Toldboden, der også ligger på havnefronten
 • På gåturen gennem byen giver rejselederen gode praktiske oplysninger og udpeger gode spisesteder
 • Byrundturen slutter med med lille forfriskning i Apotekerhaven

Mandag - Halvdags ø-rundtur til botanisk have, romfabrikken og Frederiksted

 • Besøg i St. Georges Village, som i dag er botanisk have med sjældne tropiske planter
 • Videre til Cruzan-destilleriet (alternativt Captain Morgan-destilleriet), som producerer noget af verdens bedste rom. Her får vi en rundvisning og naturligvis smagsprøver af de mange varianter
 • Sidste stop er i Frederiksted med det smukke røde Fort Frederik, hvor Peter von Scholten proklamerede slavernes frihed i 1848


Onsdag - Halvdags ø-rundtur til Whim og Lawaets-museet og gennem regnskove til Salt River

 • Første stop er ved den gamle kirkegård i Christiansted, hvor Jost von Scholten, bror til Peter von Scholten, er begravet
 • Besøg på Whim-museet med det smukke plantagehus og sukkermøllen fra slutningen af 1700-tallet
 • Gennem regnskoven til Little La Grange og Lawaets-museet, hvor rejselederen fortæller om, hvordan det er at bo på øerne i dag
 • Sidste stop er ved Salt River, som Columbus anløb i 1493 på sin anden rejse over Atlanterhavet


Bemærk:

 • I maj og september er der ingen udflugter med dansk rejseleder, men der kan tilkøbes udflugter med engelsktalende rejseleder. Der tages forbehold for, hvilke ugedage, udflugterne gennemføres.
Læs mere Læs mindre
dansk vestindien - st croix fort christiansvaern_02
kr. 1.350 pr. person
kr. 900 børn u/12 år
 • Dansk rejseleder
 • 1 halvdags byrundtur i Christiansted
 • 2 halvdags ø-rundture
 • Ingen udflugter i maj og september
 • Udflugtspakker skal købes hjemmefra som samlede pakker

Udflugtspakke på St. Thomas og St. John

Halvdags byrundtur i Charlotte Amalie - fredag

 • Spadseretur rundt i Charlotte Amalie
 • Emancipation Garden (Fortepladsen med øens ældste bygning)
 • Fort Christian fra 1672 (vi ser det udefra, da det er lukket for offentligheden)
 • Ad snoede gader: Dronningensgade, Guttesgade, Wimmelskaft og Sneglegade til Berentzens Hus og videre til Bjerggade og Krystalgade med den gamle synagoge
 • Op ad de 99 trin til Crown House fra 1736, hvor Peter von Scholten boede, da han var toldinspektør
 • Blackbeards Castle (Fort Skytsborg) med storslået udsigt over Charlotte Amalie
 • Guvernørhuset, hvor det røde skilderhus stadig står
 • Den gamle lutheranske kirke fra 1793


Heldagsudflugt til St. John med frokost - l
ørdag

 • Med færgen fra Red Hook til hyggelige og maritime Cruz Bay på St. John
 • I åben safaribus rundt på paradisøen med mange fotostops undervejs
 • Annaberg-plantagen, hvor man får et klart indtryk af det slidsomme arbejde i sukkerrørsplantagerne
 • Frokost på Oppenheimer Beach eller Trunk Bay 
 • Badestop i Trunk Bay - paradisstrand, som flere gange er kåret som verdens smukkeste, intet mindre! Mulighed for at snorkle (udstyr lånes gratis)
 • Sidst på dagen med færgen fra Cruz Bay tilbage til Red Hook på St. Thomas


Halvdags ø-rundtur på St. Thomas - mandag

 • I åben safaribus rundt på øen
 • Forbi Brewers Bay, hvor der normalt er mange havskildpadder
 • Til Perserverance Bay med fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav og masser af øer
 • Forbi Bonne Esperance og på nordsiden af øen med udsigt over Atlanterhavet og endnu flere øer
 • Til Mountain Top, hvor vi smager den berømte Banana Daiquiri og tid til souvenirshopping
 • Videre til St. Peter Great House med fantastisk udsigt og en vidunderlig have
 • Forbi Drakes Seat til Skyline med udsigt over Charlotte Amalie
 • Henad Skyline til Tutu og derefter den gamle danske kirkegård
 • Slut ved Fort Christian midt i Charlotte Amalie


Bemærk:

 • Tilkøb af udflugtspakker er med forbehold for hvilke ugedage, I opholder jer på St. Thomas, da udflugterne kører på bestemte ugedage. Tal med jeres rejsekonsulent om, hvorvidt I kan deltage i udflugterne.
 • Der tages forbehold for, hvilke ugedage, udflugterne gennemføres.
 • I maj og september er der ingen udflugter med dansk rejseleder, men det er muligt at købe udflugter med engelsktalende guider (bestilles og betales lokalt). Der tages forbehold for, hvilke ugedage, udflugterne gennemføres.  
Læs mere Læs mindre
dansk vestindien - st thomas_udsigt_view point_01
kr. 1.995 pr. person
kr. 1.595 børn u/12 år
 • Dansk rejseleder
 • Halvdags byrundtur i Charlotte Amalie
 • Heldagsudflugt til St. John med frokost
 • Halvdags ø-rundtur på St. Thomas
 • Ingen udflugter i maj og september
 • Udflugtspakker skal købes hjemmefra

Vælg andre hoteller

Se prisdifference for alle nætter i skema

Hotel on the Cay ★★+ - Harbour View værelse uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A
09. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 750 kr. 1.680 kr. 330 - -
01. nov 2018 - 31. dec 2018 kr. 2.070 kr. 4.290 kr. 1.200 kr. 660 kr. 540
01. jan 2019 - 31. mar 2019 kr. 960 kr. 2.250 kr. 360 kr. -60 kr. 540

Hotellets restaurant og strandbar er midlertidig lukket

Dette hotel har en unik beliggenhed på den lille ø Protestant Island, som ligger lige ud for Christiansteds havnepromenade. Hotellets lille båd sejler i pendulfart ind til Christiansted - overfarten tager højst et par minutter (båden sejler til midnat og kan derefter tilkaldes).

Værelserne er gode med en stor dobbeltseng eller to queensize-senge, et lille tekøkken med service, kaffemaskine, køleskab og mikroovn og et udmærket badeværelse. Alle de værelser, vi bruger, har balkon og skøn udsigt ind over den idylliske havn i Christiansted. Hotellet har en rigtig god strand, som også benyttes af hotelgæster, der bor inde i Christiansted. 

Her finder I også en restaurant, som dog kun har åbent i dagtimerne, bortset fra en gang om ugen, hvor der holdes "caribisk aften". På disse aftener laves der dejlig mad på grillen, og steelbands og Mocko Jumbie-dansere (Jomfruøernes berømte stylte-dansere) sørger for den musikalske underholdning.

Cottages by the Sea ★★★ - Garden View værelse uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A
01. apr 2018 - 15. apr 2018 kr. 720 kr. 2.310 kr. 30 Gratis
16. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 540 kr. 1.770 Gratis Gratis
01. nov 2018 - 14. dec 2018 kr. 540 kr. 1.770 Gratis Gratis
15. dec 2018 - 31. dec 2018 kr. 1.980 kr. 4.680 kr. 990 Gratis
01. jan 2019 - 31. mar 2019 kr. 870 kr. 2.640 kr. 150 Gratis

Cottages by the Sea er et virkeligt charmerende hotel, der består af 19 værelser fordelt i mange forskellige og meget velholdte pastelfarvede træbygninger.

Der er en rigtig caribisk beach house-stemning over stedet, og hotellet ligger direkte på den bedste strand på St. Croix. Sandet er hvidt og fint, og vandet er krystalklart med gode snorkel- og dykkermuligheder. 

Næsten alle værelserne har et veludstyret køkken, hvor man kan lave rigtig mad, hvis man har lyst til det. Lige ved siden af hotellet ligger en udmærket restaurant. Værelserne har en lille terrasse og bl.a. aircondition, kabel-tv, gratis internet og hårtørrer.

Hotellet ligger 800 meter fra Frederiksted. Cottages by the Sea er indbegrebet af et caribisk "getaway", hvor man kan nyde det skønne klima og det fantastiske vand i charmerende og afslappende omgivelser. Vi anbefaler, at man lejer en bil, så man også kan komme rundt og opleve resten af øen.

Cottages by the Sea ★★★ - Standard Waterfront værelse uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode
01. apr 2018 - 15. apr 2018 kr. 2.340 kr. 5.550 kr. 1.110
16. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 2.160 kr. 5.010 kr. 1.080
01. nov 2018 - 14. dec 2018 kr. 2.160 kr. 5.010 kr. 1.080
15. dec 2018 - 31. dec 2018 kr. 4.080 kr. 8.880 kr. 2.370
01. jan 2019 - 15. apr 2019 kr. 2.970 kr. 6.840 kr. 1.530

Cottages by the Sea er et virkeligt charmerende hotel, der består af 19 værelser fordelt i mange forskellige og meget velholdte pastelfarvede træbygninger.

Der er en rigtig caribisk beach house-stemning over stedet, og hotellet ligger direkte på den bedste strand på St. Croix. Sandet er hvidt og fint, og vandet er krystalklart med gode snorkel- og dykkermuligheder. 

Næsten alle værelserne har et veludstyret køkken, hvor man kan lave rigtig mad, hvis man har lyst til det. Lige ved siden af hotellet ligger en udmærket restaurant. Værelserne har en lille terrasse og bl.a. aircondition, kabel-tv, gratis internet og hårtørrer.

Hotellet ligger 800 meter fra Frederiksted. Cottages by the Sea er indbegrebet af et caribisk "getaway", hvor man kan nyde det skønne klima og det fantastiske vand i charmerende og afslappende omgivelser. Vi anbefaler, at man lejer en bil, så man også kan komme rundt og opleve resten af øen.

Hotel Caravelle ★★★ - Superior room uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode
16. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 1.290 kr. 3.300 kr. 960 kr. 690
01. nov 2018 - 14. dec 2018 kr. 1.290 kr. 3.300 kr. 960 kr. 690
15. dec 2018 - 31. dec 2018 kr. 2.610 kr. 5.910 kr. 1.830 kr. 1.350
01. jan 2019 - 31. mar 2019 kr. 1.500 kr. 3.870 kr. 990 kr. 630

Caravelle er et af de klassiske hoteller i byen. Det er beliggende i den blok, der udgør bycentrum med gavlen til havnefronten med delvis udsigt over bugten og havet. Vi benytter det gode Superior-værelser med haviudsigt eller delvis hav- eller pool udsigt. Hotellet har i øvrigt en af de hyggeligste udendørs restauranter i Christiansted, Rumrunners, som ligger direkte til havnepromenaden og er et naturligt mødested i byen. Man kan gå ned til lille båd i havnen, der på 2 minutter sejler jer til en dejlig strand, og I låner håndklæder på hotellet. Der er også en lille swimmingpool på hotellet og flere butikker i blokken.

Alle 43 værelser er lyse og rummelige og har aircondition, gratis wifi, tv, telefon og køleskab. Fra foråret 2018 har hotellet elevator. Hotellet har sammenhængende værelser til familier. Hotellet gennemgår en løbende renovering efter orkanen i september 2017, som forventes at være afsluttet i løbet af efteråret 2018, og vi må derfor tage forbehold for støj i dagtimerne.

The Buccaneer ★★★★ - Great House Ocean View med morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A Kommentarer
01. apr 2018 - 07. maj 2018 kr. 3.030 kr. 6.930 kr. 3.030 kr. 2.880 kr. 2.190
08. maj 2018 - 31. okt 2018 kr. 4.140 kr. 8.970 kr. 3.870 kr. 3.600 kr. 2.190
01. nov 2018 - 19. dec 2018 kr. 4.140 kr. 8.970 kr. 3.870 kr. 3.600 kr. 2.160
20. dec 2018 - 01. jan 2019 - - - - - På forespørgsel
02. jan 2019 - 14. feb 2019 kr. 4.200 kr. 9.300 kr. 3.810 kr. 3.480 kr. 2.190
15. feb 2019 - 25. feb 2019 kr. 7.770 kr. 16.440 kr. 6.210 kr. 5.280 kr. 2.190
26. feb 2019 - 31. mar 2019 kr. 4.200 kr. 9.300 kr. 3.810 kr. 3.480 kr. 2.190

The Buccaneer er efter vores mening St. Croix’ bedste hotel. Det ligger 10 minutters kørsel fra Christiansted og har tre dejlige, private strande, swimmingpool, otte tennisbaner, 18 hullers golfbane, vandsportsfaciliteter og sågar egen historisk sukkermølle. Den store, lyserøde hovedbygning er opført i kolonistil med to restauranter, bar og butikker.

Hotellet har store dobbeltværelser med udsigt til bakkerne eller havet og flere andre værelseskategorier i forskellige prisklasser. Alle værelser har aircondition, balkon eller terrasse, køleskab, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og tv. 

Hotellet har international klasse og er familieejet og –drevet, og det mærkes på den gode service, som ellers kan være en mangelvare i Caribien. Der er mange traditioner på stedet, som f.eks. ugentlige cocktailparties.

Emerald Beach Resort ★★★ - Deluxe Beachfront uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A
01. apr 2018 - 31. maj 2018 kr. 1.290 kr. 2.610 kr. 990 kr. 810 -
01. jun 2018 - 31. okt 2018 kr. 110 kr. 250 kr. 110 kr. 110 -
01. nov 2018 - 20. dec 2018 kr. 990 kr. 1.950 kr. 630 kr. 480 Gratis
21. dec 2018 - 04. jan 2019 kr. 3.630 kr. 7.260 kr. 2.430 kr. 1.830 Gratis
05. jan 2019 - 31. jan 2019 kr. 2.490 kr. 4.980 kr. 1.680 kr. 1.260 Gratis
01. feb 2019 - 31. mar 2019 kr. 2.820 kr. 5.640 kr. 1.890 kr. 1.410 Gratis

Et godt strandhotel med virkelig god beliggenhed direkte på en af St. Thomas’ bedste hvide sandstrande. Alle værelser er lyse og nydelige og har en god balkon eller terrasse mod havet møbleret med to stole og et bord. Alle værelser har aircondition, loftsvifte, telefon, kabel-tv og sikkerhedsboks. Der findes ikke elevator på hotellet.

Hotellet ligger ved Lindbergh Bay og lufthavnen, og støj må derfor påregnes, men der flyves ikke om natten. Servicen er "caribisk", det vil sige lidt afhængig af dagsformen, men med den gode beliggenhed kan man bære over med meget.   

Hotellet har ferskvandspool, strandbar og snack grill, restaurant, tennisbane og servicedesk for vandsport: scuba-diving, snorkling, surfing og sejlbåde. Der er også håndklædeservice. Hotellet ligger kun 4 km fra Charlotte Amalie, og det er nemt at komme ind til byen med en-dollar taxa (ikke aften). 

Bemærk, at der er flere muligheder for morgenmad: Der er buffet, som kan købes som "continental" med bl.a. brød, kaffe og te eller "full American breakfast", som derudover også inkluderer f.eks. æg og bacon. Herudover kan man bestille a la carte-morgenmad. Vi anbefaler, at man tager buffetten, de dage, hvor man skal på udflugt med rejselederen, så man ikke er afhængig af køkkenets hastighed. 

Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 340
 • Tillæg for bagage - kr. 220
 
fra kr. 1.095 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Ansøg om visum / ESTA til USA

Det er obligatorisk for danske rejsende til USA at ansøge elektronisk om rejseautorisation (ESTA) senest 72 timer før afrejsen.

Vi anbefaler, at I gør det snarest efter at rejsen er arrangeret. Det skal ske ved at gå ind på ESTA'S hjemmeside og registrere sig.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 12 år (enkelte hoteller gælder børnepriser op til 17 år), i eksisterende seng, deler værelse med 2 voksne.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellerne, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København/Billund - Miami - St. Croix/St. Thomas med British Airways/American Airlines t/r, inkl. mad og drikkevarer (på den lange flyvning)
 • Transport med vandfly mellem St. Croix og St. Thomas (undtagelsesvist privatfly)
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg (ca. kr. 2.000)
 • 1 nat på Hotel Crowne Plaza i Miami, uden forplejning
 • Transport med shuttlebus, lufthavn - hotel i Miami t/r
 • 6 nætter på King Christian Hotel på St. Croix, uden forplejning
 • 6 nætter på Lindbergh Bay Hotel på St. Thomas, uden forplejning
 • Transport mellem lufthavne og hoteller på St. Croix og St. Thomas
 • Sunset Cruise med katamaran, St. Croix
 • Caribisk aften med middag (tirsdag) på Hotel on the Cay, St. Croix (forebehold for gennemførelse)
 • 3 færgebilletter pr. person t/r til stranden på Protestant Cay (gælder kun ved ophold i Christiansted, St. Croix)
 • Dansk rejselederassistance på St. Croix og St. Thomas 
 • BEMÆRK: Ingen danske rejseledere i maj og september

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Udflugtspakker på St. Croix og St. Thomas
 • Mulighed at vælge andre hoteller på St. Croix og St. Thomas - se tilkøb til rejsen
 • Mulighed for ophold i New York på The Frederick Hotel 3* (eller lignende hotel i samme kategori), standardværelse uden forplejning
 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Forplejning, drikkevarer, drikkepenge og personlige udgifter
 • Esta-godkendelse til USA, USD 14 (registrering på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/)
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Udflugter med dansk rejseleder

Udflugtspakke på St. Croix

Lørdag - Halvdags byrundtur i Christiansted

 • Besøg på det historiske Fort Christiansværn, byens vartegn ved havnefronten og videre til det smukt restaurerede Regeringspalæ, hvor guvernøren holdt til
 • Videre til Steeple House, den gamle lutheranske kirke, som i dag er museum samt Vejerhuset og Toldboden, der også ligger på havnefronten
 • På gåturen gennem byen giver rejselederen gode praktiske oplysninger og udpeger gode spisesteder
 • Byrundturen slutter med med lille forfriskning i Apotekerhaven

Mandag - Halvdags ø-rundtur til botanisk have, romfabrikken og Frederiksted

 • Besøg i St. Georges Village, som i dag er botanisk have med sjældne tropiske planter
 • Videre til Cruzan-destilleriet (alternativt Captain Morgan-destilleriet), som producerer noget af verdens bedste rom. Her får vi en rundvisning og naturligvis smagsprøver af de mange varianter
 • Sidste stop er i Frederiksted med det smukke røde Fort Frederik, hvor Peter von Scholten proklamerede slavernes frihed i 1848


Onsdag - Halvdags ø-rundtur til Whim og Lawaets-museet og gennem regnskove til Salt River

 • Første stop er ved den gamle kirkegård i Christiansted, hvor Jost von Scholten, bror til Peter von Scholten, er begravet
 • Besøg på Whim-museet med det smukke plantagehus og sukkermøllen fra slutningen af 1700-tallet
 • Gennem regnskoven til Little La Grange og Lawaets-museet, hvor rejselederen fortæller om, hvordan det er at bo på øerne i dag
 • Sidste stop er ved Salt River, som Columbus anløb i 1493 på sin anden rejse over Atlanterhavet


Bemærk:

 • I maj og september er der ingen udflugter med dansk rejseleder, men der kan tilkøbes udflugter med engelsktalende rejseleder. Der tages forbehold for, hvilke ugedage, udflugterne gennemføres.
Læs mere Læs mindre
dansk vestindien - st croix fort christiansvaern_02
kr. 1.350 pr. person
kr. 900 børn u/12 år
 • Dansk rejseleder
 • 1 halvdags byrundtur i Christiansted
 • 2 halvdags ø-rundture
 • Ingen udflugter i maj og september
 • Udflugtspakker skal købes hjemmefra som samlede pakker

Udflugtspakke på St. Thomas og St. John

Halvdags byrundtur i Charlotte Amalie - fredag

 • Spadseretur rundt i Charlotte Amalie
 • Emancipation Garden (Fortepladsen med øens ældste bygning)
 • Fort Christian fra 1672 (vi ser det udefra, da det er lukket for offentligheden)
 • Ad snoede gader: Dronningensgade, Guttesgade, Wimmelskaft og Sneglegade til Berentzens Hus og videre til Bjerggade og Krystalgade med den gamle synagoge
 • Op ad de 99 trin til Crown House fra 1736, hvor Peter von Scholten boede, da han var toldinspektør
 • Blackbeards Castle (Fort Skytsborg) med storslået udsigt over Charlotte Amalie
 • Guvernørhuset, hvor det røde skilderhus stadig står
 • Den gamle lutheranske kirke fra 1793


Heldagsudflugt til St. John med frokost - l
ørdag

 • Med færgen fra Red Hook til hyggelige og maritime Cruz Bay på St. John
 • I åben safaribus rundt på paradisøen med mange fotostops undervejs
 • Annaberg-plantagen, hvor man får et klart indtryk af det slidsomme arbejde i sukkerrørsplantagerne
 • Frokost på Oppenheimer Beach eller Trunk Bay 
 • Badestop i Trunk Bay - paradisstrand, som flere gange er kåret som verdens smukkeste, intet mindre! Mulighed for at snorkle (udstyr lånes gratis)
 • Sidst på dagen med færgen fra Cruz Bay tilbage til Red Hook på St. Thomas


Halvdags ø-rundtur på St. Thomas - mandag

 • I åben safaribus rundt på øen
 • Forbi Brewers Bay, hvor der normalt er mange havskildpadder
 • Til Perserverance Bay med fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav og masser af øer
 • Forbi Bonne Esperance og på nordsiden af øen med udsigt over Atlanterhavet og endnu flere øer
 • Til Mountain Top, hvor vi smager den berømte Banana Daiquiri og tid til souvenirshopping
 • Videre til St. Peter Great House med fantastisk udsigt og en vidunderlig have
 • Forbi Drakes Seat til Skyline med udsigt over Charlotte Amalie
 • Henad Skyline til Tutu og derefter den gamle danske kirkegård
 • Slut ved Fort Christian midt i Charlotte Amalie


Bemærk:

 • Tilkøb af udflugtspakker er med forbehold for hvilke ugedage, I opholder jer på St. Thomas, da udflugterne kører på bestemte ugedage. Tal med jeres rejsekonsulent om, hvorvidt I kan deltage i udflugterne.
 • Der tages forbehold for, hvilke ugedage, udflugterne gennemføres.
 • I maj og september er der ingen udflugter med dansk rejseleder, men det er muligt at købe udflugter med engelsktalende guider (bestilles og betales lokalt). Der tages forbehold for, hvilke ugedage, udflugterne gennemføres.  
Læs mere Læs mindre
dansk vestindien - st thomas_udsigt_view point_01
kr. 1.995 pr. person
kr. 1.595 børn u/12 år
 • Dansk rejseleder
 • Halvdags byrundtur i Charlotte Amalie
 • Heldagsudflugt til St. John med frokost
 • Halvdags ø-rundtur på St. Thomas
 • Ingen udflugter i maj og september
 • Udflugtspakker skal købes hjemmefra

Vælg andre hoteller

Se prisdifference for alle nætter i skema

Hotel on the Cay ★★+ - Harbour View værelse uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A
09. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 750 kr. 1.680 kr. 330 - -
01. nov 2018 - 31. dec 2018 kr. 2.070 kr. 4.290 kr. 1.200 kr. 660 kr. 540
01. jan 2019 - 31. mar 2019 kr. 960 kr. 2.250 kr. 360 kr. -60 kr. 540

Hotellets restaurant og strandbar er midlertidig lukket

Dette hotel har en unik beliggenhed på den lille ø Protestant Island, som ligger lige ud for Christiansteds havnepromenade. Hotellets lille båd sejler i pendulfart ind til Christiansted - overfarten tager højst et par minutter (båden sejler til midnat og kan derefter tilkaldes).

Værelserne er gode med en stor dobbeltseng eller to queensize-senge, et lille tekøkken med service, kaffemaskine, køleskab og mikroovn og et udmærket badeværelse. Alle de værelser, vi bruger, har balkon og skøn udsigt ind over den idylliske havn i Christiansted. Hotellet har en rigtig god strand, som også benyttes af hotelgæster, der bor inde i Christiansted. 

Her finder I også en restaurant, som dog kun har åbent i dagtimerne, bortset fra en gang om ugen, hvor der holdes "caribisk aften". På disse aftener laves der dejlig mad på grillen, og steelbands og Mocko Jumbie-dansere (Jomfruøernes berømte stylte-dansere) sørger for den musikalske underholdning.

Cottages by the Sea ★★★ - Garden View værelse uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A
01. apr 2018 - 15. apr 2018 kr. 720 kr. 2.310 kr. 30 Gratis
16. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 540 kr. 1.770 Gratis Gratis
01. nov 2018 - 14. dec 2018 kr. 540 kr. 1.770 Gratis Gratis
15. dec 2018 - 31. dec 2018 kr. 1.980 kr. 4.680 kr. 990 Gratis
01. jan 2019 - 31. mar 2019 kr. 870 kr. 2.640 kr. 150 Gratis

Cottages by the Sea er et virkeligt charmerende hotel, der består af 19 værelser fordelt i mange forskellige og meget velholdte pastelfarvede træbygninger.

Der er en rigtig caribisk beach house-stemning over stedet, og hotellet ligger direkte på den bedste strand på St. Croix. Sandet er hvidt og fint, og vandet er krystalklart med gode snorkel- og dykkermuligheder. 

Næsten alle værelserne har et veludstyret køkken, hvor man kan lave rigtig mad, hvis man har lyst til det. Lige ved siden af hotellet ligger en udmærket restaurant. Værelserne har en lille terrasse og bl.a. aircondition, kabel-tv, gratis internet og hårtørrer.

Hotellet ligger 800 meter fra Frederiksted. Cottages by the Sea er indbegrebet af et caribisk "getaway", hvor man kan nyde det skønne klima og det fantastiske vand i charmerende og afslappende omgivelser. Vi anbefaler, at man lejer en bil, så man også kan komme rundt og opleve resten af øen.

Cottages by the Sea ★★★ - Standard Waterfront værelse uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode
01. apr 2018 - 15. apr 2018 kr. 2.340 kr. 5.550 kr. 1.110
16. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 2.160 kr. 5.010 kr. 1.080
01. nov 2018 - 14. dec 2018 kr. 2.160 kr. 5.010 kr. 1.080
15. dec 2018 - 31. dec 2018 kr. 4.080 kr. 8.880 kr. 2.370
01. jan 2019 - 15. apr 2019 kr. 2.970 kr. 6.840 kr. 1.530

Cottages by the Sea er et virkeligt charmerende hotel, der består af 19 værelser fordelt i mange forskellige og meget velholdte pastelfarvede træbygninger.

Der er en rigtig caribisk beach house-stemning over stedet, og hotellet ligger direkte på den bedste strand på St. Croix. Sandet er hvidt og fint, og vandet er krystalklart med gode snorkel- og dykkermuligheder. 

Næsten alle værelserne har et veludstyret køkken, hvor man kan lave rigtig mad, hvis man har lyst til det. Lige ved siden af hotellet ligger en udmærket restaurant. Værelserne har en lille terrasse og bl.a. aircondition, kabel-tv, gratis internet og hårtørrer.

Hotellet ligger 800 meter fra Frederiksted. Cottages by the Sea er indbegrebet af et caribisk "getaway", hvor man kan nyde det skønne klima og det fantastiske vand i charmerende og afslappende omgivelser. Vi anbefaler, at man lejer en bil, så man også kan komme rundt og opleve resten af øen.

Hotel Caravelle ★★★ - Superior room uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode
16. apr 2018 - 31. okt 2018 kr. 1.290 kr. 3.300 kr. 960 kr. 690
01. nov 2018 - 14. dec 2018 kr. 1.290 kr. 3.300 kr. 960 kr. 690
15. dec 2018 - 31. dec 2018 kr. 2.610 kr. 5.910 kr. 1.830 kr. 1.350
01. jan 2019 - 31. mar 2019 kr. 1.500 kr. 3.870 kr. 990 kr. 630

Caravelle er et af de klassiske hoteller i byen. Det er beliggende i den blok, der udgør bycentrum med gavlen til havnefronten med delvis udsigt over bugten og havet. Vi benytter det gode Superior-værelser med haviudsigt eller delvis hav- eller pool udsigt. Hotellet har i øvrigt en af de hyggeligste udendørs restauranter i Christiansted, Rumrunners, som ligger direkte til havnepromenaden og er et naturligt mødested i byen. Man kan gå ned til lille båd i havnen, der på 2 minutter sejler jer til en dejlig strand, og I låner håndklæder på hotellet. Der er også en lille swimmingpool på hotellet og flere butikker i blokken.

Alle 43 værelser er lyse og rummelige og har aircondition, gratis wifi, tv, telefon og køleskab. Fra foråret 2018 har hotellet elevator. Hotellet har sammenhængende værelser til familier. Hotellet gennemgår en løbende renovering efter orkanen i september 2017, som forventes at være afsluttet i løbet af efteråret 2018, og vi må derfor tage forbehold for støj i dagtimerne.

The Buccaneer ★★★★ - Great House Ocean View med morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A Kommentarer
01. apr 2018 - 07. maj 2018 kr. 3.030 kr. 6.930 kr. 3.030 kr. 2.880 kr. 2.190
08. maj 2018 - 31. okt 2018 kr. 4.140 kr. 8.970 kr. 3.870 kr. 3.600 kr. 2.190
01. nov 2018 - 19. dec 2018 kr. 4.140 kr. 8.970 kr. 3.870 kr. 3.600 kr. 2.160
20. dec 2018 - 01. jan 2019 - - - - - På forespørgsel
02. jan 2019 - 14. feb 2019 kr. 4.200 kr. 9.300 kr. 3.810 kr. 3.480 kr. 2.190
15. feb 2019 - 25. feb 2019 kr. 7.770 kr. 16.440 kr. 6.210 kr. 5.280 kr. 2.190
26. feb 2019 - 31. mar 2019 kr. 4.200 kr. 9.300 kr. 3.810 kr. 3.480 kr. 2.190

The Buccaneer er efter vores mening St. Croix’ bedste hotel. Det ligger 10 minutters kørsel fra Christiansted og har tre dejlige, private strande, swimmingpool, otte tennisbaner, 18 hullers golfbane, vandsportsfaciliteter og sågar egen historisk sukkermølle. Den store, lyserøde hovedbygning er opført i kolonistil med to restauranter, bar og butikker.

Hotellet har store dobbeltværelser med udsigt til bakkerne eller havet og flere andre værelseskategorier i forskellige prisklasser. Alle værelser har aircondition, balkon eller terrasse, køleskab, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og tv. 

Hotellet har international klasse og er familieejet og –drevet, og det mærkes på den gode service, som ellers kan være en mangelvare i Caribien. Der er mange traditioner på stedet, som f.eks. ugentlige cocktailparties.

Emerald Beach Resort ★★★ - Deluxe Beachfront uden morgenmad - Tillægspris pr. person for alle 6 nætter

Pris i periode Barn A
01. apr 2018 - 31. maj 2018 kr. 1.290 kr. 2.610 kr. 990 kr. 810 -
01. jun 2018 - 31. okt 2018 kr. 110 kr. 250 kr. 110 kr. 110 -
01. nov 2018 - 20. dec 2018 kr. 990 kr. 1.950 kr. 630 kr. 480 Gratis
21. dec 2018 - 04. jan 2019 kr. 3.630 kr. 7.260 kr. 2.430 kr. 1.830 Gratis
05. jan 2019 - 31. jan 2019 kr. 2.490 kr. 4.980 kr. 1.680 kr. 1.260 Gratis
01. feb 2019 - 31. mar 2019 kr. 2.820 kr. 5.640 kr. 1.890 kr. 1.410 Gratis

Et godt strandhotel med virkelig god beliggenhed direkte på en af St. Thomas’ bedste hvide sandstrande. Alle værelser er lyse og nydelige og har en god balkon eller terrasse mod havet møbleret med to stole og et bord. Alle værelser har aircondition, loftsvifte, telefon, kabel-tv og sikkerhedsboks. Der findes ikke elevator på hotellet.

Hotellet ligger ved Lindbergh Bay og lufthavnen, og støj må derfor påregnes, men der flyves ikke om natten. Servicen er "caribisk", det vil sige lidt afhængig af dagsformen, men med den gode beliggenhed kan man bære over med meget.   

Hotellet har ferskvandspool, strandbar og snack grill, restaurant, tennisbane og servicedesk for vandsport: scuba-diving, snorkling, surfing og sejlbåde. Der er også håndklædeservice. Hotellet ligger kun 4 km fra Charlotte Amalie, og det er nemt at komme ind til byen med en-dollar taxa (ikke aften). 

Bemærk, at der er flere muligheder for morgenmad: Der er buffet, som kan købes som "continental" med bl.a. brød, kaffe og te eller "full American breakfast", som derudover også inkluderer f.eks. æg og bacon. Herudover kan man bestille a la carte-morgenmad. Vi anbefaler, at man tager buffetten, de dage, hvor man skal på udflugt med rejselederen, så man ikke er afhængig af køkkenets hastighed. 

Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 340
 • Tillæg for bagage - kr. 220
 
fra kr. 1.095 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Ansøg om visum / ESTA til USA

Det er obligatorisk for danske rejsende til USA at ansøge elektronisk om rejseautorisation (ESTA) senest 72 timer før afrejsen.

Vi anbefaler, at I gør det snarest efter at rejsen er arrangeret. Det skal ske ved at gå ind på ESTA'S hjemmeside og registrere sig.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 12 år (enkelte hoteller gælder børnepriser op til 17 år), i eksisterende seng, deler værelse med 2 voksne.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellerne, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København/Billund - Miami - St. Croix/St. Thomas med British Airways/American Airlines t/r, inkl. mad og drikkevarer (på den lange flyvning)
 • Transport med vandfly mellem St. Croix og St. Thomas (undtagelsesvist privatfly)
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg (ca. kr. 2.000)
 • 3 nætter på Hotel Marseilles i Miami, uden forplejning. Ønskes stop i New York, kan dette gøres på hjemrejsen – spørg efter pris
 • Transport med shuttlebus, lufthavn - hotel i Miami t/r
 • 6 nætter på King Christian Hotel på St. Croix, uden forplejning
 • 6 nætter på Lindbergh Bay Hotel på St. Thomas, uden forplejning
 • Transport mellem lufthavne og hoteller på St. Croix og St. Thomas
 • Sunset Cruise med katamaran, St. Croix
 • Caribisk aften med middag (tirsdag) på Hotel on the Cay, St. Croix (forebehold for gennemførelse)
 • 3 færgebilletter pr. person t/r til stranden på Protestant Cay (gælder kun ved ophold i Christiansted, St. Croix)
 • Dansk rejselederassistance på St. Croix og St. Thomas 
 • BEMÆRK: Ingen danske rejseledere i maj og september

Dette er ikke inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Udflugtspakker på St. Croix og St. Thomas
 • Mulighed at vælge andre hoteller på St. Croix og St. Thomas - se tilkøb til rejsen
 • Mulighed for ophold i New York på The Frederick Hotel 3* (eller lignende hotel i samme kategori), standardværelse uden forplejning
 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Forplejning, drikkevarer, drikkepenge og personlige udgifter
 • Esta-godkendelse til USA, USD 14 (registrering på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/)
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Vejret på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer Fold ind Fold ud
 • De Vestindiske Øer
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 27° C 28° C 29° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 28° C 26° C
16° C 16° C 17° C 18° C 19° C 20° C 20° C 20° C 20° C 19° C 18° C 16° C
70 mm 50 mm 58 mm 94 mm 143 mm 101 mm 112 mm 134 mm 133 mm 142 mm 148 mm 119 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • dansk vestindien katalog forside
  De Vestindiske Øer - Rejseforslag
  Rejser m/ eller uden dansk rejseleder - 32 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BALI

  Mageløse oplevelser

  17 dage fra kr. 9.950

  • Oplevelser og afslapning
  • Fuld valuta for pengene
  • Faste afgange, attraktive priser
  • Tilkøb udflugter med fantastiske dansktalende guider
 • Se rejsen

  THAILAND

  På floder gennem Østens mystik

  13 dage fra kr. 14.990

  • Små grupper, 10-25 deltagere
  • Masser af udflugter og rigtigt mange måltider inkluderet
  • Indenrigsfly - ingen lange busrejser
  • Forlæng på 4* Wora Bura Hua Hin
 • dansk vestindien - st croix fort christiansvaern_02
  Christiansværn
 • dansk vestindien - st croix fort frederik_02
 • dansk vestindien - st croix fort christiansvaern
 • dansk vestindien - st croix christiansted
 • dansk vestindien - st croix_whim musaeum_11
 • dansk vestindien - st croix_christiansted_roed for_musik_02
 • dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_kongens gade_01
 • dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_kirke_01
 • dansk vestindien - st thomas_dykning_01
 • dansk vestindien - st thomas_frugt bod_01
 • dansk vestindien - st thomas_magens bay_02
 • dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_udsigt_11
 • dansk vestindien - st thomas magens bay familie
 • usa - florida_miami beach_hus_08
 • usa - florida_miami beach_skilt_03
 • usa - florida_miami_south beach_06
 • usa - florida_miami_south beach_17