kenya_masai_mara_hanloeve_01
Kenya - Rundrejse med dansk rejseleder

Den afrikanske drøm

13 dage fra 26.990 kr.

Den afrikanske drøm

Hakuna Matata!
Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig Kenya. Løvens brøl, der på en og samme tid er rolig og skræmmende. Den monotone rytme og sang, som munder ud i en intens stammedans. Den heftige trafik af gnuer, antiloper, bøfler og zebraer, der spurter henover savannen og efterlader sig en ordentlig støvsky. Drømmen om Kenya er i sig selv ganske vidunderlig – men virkeligheden er langt bedre.

Vi skal ud på et eventyr, de fleste drømmer om. Kenya er indbegrebet af det ægte Afrika, og landet skuffer ikke. Rejsen starter med et nostalgisk tilbageblik i Blixens fodspor ved Nairobi, fortsætter til de store søer nordvest for hovedstaden og kulminerer i Masai Mara, hvor horder af dyr dagligt galoperer over stepperne og hvor The Big 5 – elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden – har sin daglige gang. Vi skal på game drive ved morgengry og skumring, og vi afslutter dagen i luksustelte til tonerne af løvens sagte brøl og elefantens trutten i det fjerne.

Ved Loita Hills indkvarterer vi os på en camp i en masailandsby. Vi ankommer til frokost og tilbringer resten af dagen i selskab med dette helt unikke folkefærd, der både er kendt for at hoppe højt og for at holde kvæg. Vi hører historier, når vi sidder om bålet og får beretningen om masaiernes levevis, deres hop, deres ritualer og det helt særlige forhold til savannen og naturen. 

Efter en række intense og spændende indtryk går turen til Diani Beach ved Det Indiske Ocean, hvor fire dage med afslapning ved den smukke strand venter. Og netop her går det for alvor op for os, hvad der ligger i udtrykket ”Hakuna Matata”, der kort og godt betyder ”ingen bekymringer”.

Vi rejser i små grupper af 12-18 deltagere i selskab med en erfaren, dansk rejseleder. Vi kommer tæt på dyrene, møder kenyanerne og begiver os ud i landets prægtige natur, der veksler mellem camouflagefarver til farveorgier.

Glæd dig!

Små grupper
12-18
deltagere
Foredrag

Gratis foredrag om Kenya

Tilmeld dig her
kenya_masai_hop_02

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Nairobi 1 nætter i Nairobi
1
Overnatning
Tamarind Tree Hotel ★★★★

Lake Naivasha 2 nætter i Lake Naivasha
2
Overnatning

Masai Mara 2 nætter i Masai Mara
2
Overnatning
Mara Fig Tree Camp ★★★

Loita Hills 1 nætter i Loita Hills
1
Overnatning

Diani Beach 5 nætter i Diani Beach
5
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Nairobi
Afrejse fra Danmark med kurs mod Kenya via Doha. Vi ankommer til Nairobi sidst på aftenen og kører direkte til hotellet og får en god nats søvn.
Dag 2.
Nairobi - Lake Naivasha
Et møde med den truede Rotschild-giraf på A.F.E.W. Giraffe Center efterfulgt af et besøg på Karen Blixen-museet. Efter frokost kører vi til Lake Naivasha, hvor rejsens første vilde dyr venter, og vi indlogeres på vores lodge.
Dag 3.
Lake Naivasha
Vi starter dagen med en sejltur på søen, hvor vi måske ser flodheste, flamingoer og et væld af fugle vågne op til dåd. Efter frokost skal vi på game drive i Lake Nakuru National Park, hvor der bl.a. er gode chancer for at se næsehorn.
Dag 4.
Lake Naivasha - Masai Mara
Turen går til Masai Mara, et af de savanneområder i Afrika, hvor koncentrationen af vilde dyr er størst. Vi ankommer om eftermiddagen og tilbringer resten af dagen blandt vilde dyr i hobetal, til solen sænker sig over savannen.
Dag 5.
Masai Mara
Vi har en hel dag i Masai Mara med gode muligheder for at spotte ”The Big 5” og savannens andre kendinge. Har man lyst, er det muligt at opleve savannen fra en luftballon efterfulgt af en morgenmad i bushen.
Dag 6.
Masai Mara - Loita Hills
Dagen starter med en sidste game drive i morgengryet, inden vi kører videre mod Loita Hills. Vi kommer tæt på masaikulturen, når vi indkvarteres på Maji Moto Camp, hvor vi følger de lokale dagen igennem og ser, hvor højt de kan hoppe, inden vi afslutter dagen omkring bålet.
Dag 7.
Loita Hills - Diani Beach
Inden vi drager videre til Diani Beach syd for Mombasa, skal vi introduceres til masaiernes kampsport. Herefter går turen til Nairobi, hvorfra vi skal videre med tog til Mombasa, hvor vi kører gennem Tsavo National Park med udsigt til savannens dyr. Vi er fremme ved Diani Beach om aftenen, hvor vi tjekker ind og spiser middag.
Dag 8-11.
Diani Beach
Vi nyder livet ved den hvide sandstrand på Diani Beach eller på vores dejlige hotel. Måske I vælger at tage en tur til Mombasa – måske I vælger at slappe helt og aldeles af.
Dag 12.
Diani Beach og hjemrejse
Vi kan lige nå en sidste dukkert, inden vi kører til lufthavnen i Mombasa, hvorfra vi sætter kursen mod Danmark.
Dag 13.
Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Namibia

En rejse i forunderlig skønhed

Rundrejse med dansk rejseleder
Sydafrika

En rejse i Regnbuelandet

Rundrejse med dansk rejseleder
Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)