kenya_masai_mara_hanloeve_01
Kenya - Rundrejse med dansk rejseleder

Den afrikanske drøm

Den afrikanske drøm

Hakuna Matata!
Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig Kenya. Løvens brøl, der på en og samme tid er rolig og skræmmende. Den monotone rytme og sang, som munder ud i en intens stammedans. Den heftige trafik af gnuer, antiloper, bøfler og zebraer, der spurter henover savannen og efterlader sig en ordentlig støvsky. Drømmen om Kenya er i sig selv ganske vidunderlig – men virkeligheden er langt bedre.

Vi skal ud på et eventyr, de fleste drømmer om. Kenya er indbegrebet af det ægte Afrika, og landet skuffer ikke. Rejsen starter med et nostalgisk tilbageblik i Blixens fodspor ved Nairobi, fortsætter til de store søer nordvest for hovedstaden og kulminerer i Masai Mara, hvor horder af dyr dagligt galoperer over stepperne og hvor The Big 5 – elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden – har sin daglige gang. Vi skal på game drive ved morgengry og skumring, og vi afslutter dagen i luksustelte til tonerne af løvens sagte brøl og elefantens trutten i det fjerne.

 

Ved Loita Hills indkvarterer vi os på en camp i en masailandsby. Vi ankommer til frokost og tilbringer resten af dagen i selskab med dette helt unikke folkefærd, der både er kendt for at hoppe højt og for at holde kvæg. Vi hører historier, når vi sidder om bålet og får beretningen om masaiernes levevis, deres hop, deres ritualer og det helt særlige forhold til savannen og naturen. 

Efter en række intense og spændende indtryk går turen til Diani Beach ved Det Indiske Ocean, hvor fire dage med afslapning ved den smukke strand venter. Og netop her går det for alvor op for os, hvad der ligger i udtrykket ”Hakuna Matata”, der kort og godt betyder ”ingen bekymringer”.

Vi rejser i små grupper af 12-18 deltagere i selskab med en erfaren, dansk rejseleder. Vi kommer tæt på dyrene, møder kenyanerne og begiver os ud i landets prægtige natur, der veksler mellem camouflagefarver til farveorgier.

Glæd dig!

Rute og højdepunkter

Kenya_den afrikanske droem Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Nairobi Nairobi
1
Højdepunkter
Et møde med de sjældne Rotschild-giraffer og et besøg på Karen Blixen-museet uden for byen, inden turen går til Lake Naivasha.

2 nætter i Lake Naivasha Lake Naivasha
2
Højdepunkter
Vi skal sejle på søen, se flodheste, flamingoer og et væld af fugle, inden turen går til Lake Nakuru National Park, hvor vi skal på game drive.

2 nætter i Masai Mara Masai Mara
2
Højdepunkter
Der er vilde dyr i hobetal på de daglige game drives og gode chancer for at spotte 'The Big 5' morgen, middag og i de sene eftermiddagstimer.

1 nætter i Loita Hills Loita Hills
1
Højdepunkter
Vi tjekker ind hos masaierne i Maji Moto Camp og følger de lokale dagen igennem. Vi nyder aftenen om bålet, inden vi går til køjs i teltet.

5 nætter i Diani Beach Diani Beach
5
Højdepunkter
I tog gennem Tsavo National Park til Mombasa og videre til Diani Beach, hvor vi tilbringer de sidste dage med sand mellem tæerne og lokale oplevelser.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Kenya_den afrikanske droem

Bestil Kenya kataloger

Søger du inspiration til din Kenya rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rejser

Namibia

En rejse i forunderlig skønhed

Rundrejse med dansk rejseleder
Sydafrika

En rejse i Regnbuelandet

Rundrejse med dansk rejseleder
Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)