Krydstogt Caribien

Krydstogt i Caribien

Oplev Caribien fra søsiden

Caribien er et paradis uden lige, og det turkisblå øhav egner sig særdeles godt til krydstogter. Øerne ligger som perler på en snor inden for relativ kort afstand, og oplevelserne står i kø på de mange øer, der hver især har deres særkende og deres helt lokale kultur.

Krydstogterne starter typisk i San Juan i Puerto Rico eller i en af Floridas krydstogthavne. Vi arrangerer naturligvis fly og eventuelle ekstraovernatninger der hvor krydstogtet begynder og/eller slutter.

Stjernegaard arrangerer mange forskellige krydstogter i Caribien med henholdsvis Royal Caribbean og Celebrity Cruises. Disse krydstogter kan med fordel kombineres med et ophold på De Vestindiske Øer, hvor vi har danske rejseledere boende, som gerne viser øerne frem på forskellige udflugter.

Kombinerer du en rejse til Cuba med et krydstogt med MSC Cruises, starter du med en rundrejse på land med dansk rejseleder, mens tiden på skibet er på egen hånd. Med mulighed for at tilkøbe skibets udflugter, naturligvis.

 

Hvad er inkluderet i et krydstogt i Caribien?

Når du rejser med Stjernegaard på krydstogt i Caribien er helpension inkluderet med mulighed for at tilkøbe en drikkepakke. Vil du gerne nyde godt af de store oplevelser på land, kan du tage med på nogle af skibets udflugter mod betaling – eller du kan vælge at opleve de forskellige øer på egen hånd. De fleste faciliteter på skibet, herunder fitness, pool og underholdning, er inkluderet i rejsens pris.

 

Kombiner krydstogtet med ferie på De Vestindiske Øer

Efter en uges tid på havet kan det være skønt at lade oplevelserne rodfæste sig med nogle dage på fastlandet. Når du rejser med Stjernegaard på krydstogt i Caribien får du muligheden for at nyde en uges tid til søs efterfulgt af en uges tid på De Vestindiske Øer. Her bliver du taget godt imod af vores danske rejseledere, der har boet på øerne gennem flere år og dermed kender de tre perler som deres egen bukselomme.

Når du kombinerer dit krydstogt med et ophold på De Vestindiske Øer, får du en unik mulighed for at opleve den danske historie i selskab med en dygtig dansk rejseleder. Alt imens du kommer tæt på det caribiske liv, som det udspiller sig på øerne her og nu.

St. Thomas

Den mest kommercielle ø hvor de fleste krydstogtskibe lægger til kaj. Her er masser af fornøjelser for hele familien og et utal af gode strande, hoteller og spisesteder. St. Thomas er den mest turistede af de tre Vestindiske Øer, men alligevel et absolut paradis, hvor naturens skønhed, kolonitidens levn og det gode ferieliv går hånd i hånd.

St. Croix

St. Croix er den mest lokale af de tre øer, men også her du finder størstedelen af de danske levn fra kolonitiden. Både i Christiansted og Frederiksted samt langt ude i naturen, hvor gamle plantagehuse og sukkermøller ligger spredt i landskabet. Hertil finder du naturligvis bedårende strande og en sprudlende madscene, der trækker gastronomer og andet godtfolk til fra nær og fjern.

St. John

Den mest eksklusive og måske også den smukkeste af de tre øer. To tredjedele af øen er nationalpark, hvis landskab bl.a. gemmer på levn fra den danske kolonitid, og hele vejen rundt omkranses den grønne midte af kridhvide sandstrande, der er som taget ud af et postkort. St. John har kun ganske få hoteller, hvorfor en del besøgende er dagsgæster – men vi kan godt love, at sejlturen er det værd.

Gratis foredrag om Vestindien og krydstogter i Caribien
22. september kl. 13:00 - 14:00 (Aarhus)
26. september kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby (BW))
29. oktober kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby (AD))
19. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby (AD))
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til foredrag om Vestindien og krydstogter i Caribien

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
royal caribbean_generelt_cocktal_01_hf
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

dansk vestindien - st john_trunk bay_02
St. John

Krydstogter - dansk rejseleder på De Vestindiske Øer

Se afrejsedatoer Se oversigt
Krydstogt
Det bedste af Caribien (A)
15 dage fra kr. 21.990
Krydstogt
Det bedste af Caribien (B)
16 dage fra kr. 22.990
Krydstogt
Det bedste af Caribien (C)
17 dage fra kr. 28.990

Krydstogter i Caribien - dansk rejseleder

Se afrejsedatoer Se oversigt
Krydstogt
Florida og Caribien – til lands og til vands
16 dage fra kr. 25.990
  • krydstogter dbac katalog forside
    Krydstogt - Det bedste af Caribien
    Krydstogt m/ dansk rejseleder - 28 sider
  • krydstogt_florida caribean
    Krydstogt - Florida og Caribien
    Krydstogt m/ dansk rejseleder - 12 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Guiderne vandt ens hjerter

Utroligt kompetente guider, som virkelig vandt ens hjerter, så positivt!
Krydstogt
Jens Thomas, Næstved

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse på skibet Jewel of the SEAS med et utrolig flinkt personale og vi følte hele tiden, at der var styr på tingene.
Krydstogt
John Jensen, Skjern

Vi havde en fantastisk tur

Vi havde en fantastisk tur alene med Anna Monica, det siger vi mange tak for. Hun er et meget empatisk menneske. Vil i gerne hilse hende og sige tusind tak?
Krydstogt
Poul Erik, Frederiksberg

Hvilke øer kan jeg opleve på et krydstogt til Caribien?

Øerne i Caribien er mange, og et krydstogt til Caribien kan således være strikket sammen på mange forskellige måder. Her er nogle af de øer, du ofte vil kunne besøge på et caribisk krydstogt.

Puerto Rico

En del krydstogter har afsæt i San Juan, Puerto Rico, og der er således god sandsynlighed for, at du vil stifte bekendtskab med den spansk-caribiske ø, der faktisk er en del af USA. Hovedstaden San Juan blev til allerede i 1521, hvilket gør byen til den næstældste kolonitidsby i både Nord- og Sydamerika. De gamle bymure kan stadig fortælle historier, men det er måske alligevel de moderne puertoricanere, der sætter det mest markante præg på byen. Oplev en charmetrold af en kolonitidsby, der samtidigt har et strejf af Miami over sig.

Barbados

Det var portugiserne, der opdagede Barbados i 1500-tallet, men briterne der tog den fortryllende perle til sig i 1625. Selv om øen i dag er et selvstændigt land, emmer den stadig af britisk kolonitid, særligt i hovedstaden Bridgetown. Har du en dag på øen, kan det anbefales at supplere besøget i Bridgetown med en dag på en af vestkystens bedårende strande eller med et besøg på et af øens romdestillerier.

St. Kitts & Nevis

Endnu en caribisk perle med stærke referencer til den britiske kolonitid. Et stenkast fra havnen, hvor krydstogtskibene lægger til kaj, finder du nogle af øens smukkeste strande. Men foruden det åbenlyse caribiske byder St. Kitts også på et gammelt fort, mens søsterøen Nevis lokker til en vandretur til Liamuga-vulkanen.

Antigua

Antigua er et paradis for velhavere, ikke mindst i det maritime segment, og her er således god mulighed for at få et glimt af nogle aldeles prægtige yachts. Men det er langt fra alt, øen har at byde på. Foruden et utal af paradisiske strande, bør du ikke snyde dig selv for en spadseretur gennem de maleriske gader med smukt restaurerede huse i alle regnbuens pastelfarver. Er du til vandring, er der rig mulighed for at nyde en dag i den grønne natur, der overrasker med interessante levn fra kolonitiden.

St. Marteen

En charmør af en ø, der både er fransk og hollandsk. Foruden shopping og hygge i Philipsburg, hvor skibet lægger til, er der rig mulighed for at nyde dagen på en af øens strande, leje en kajak, snorkle eller tage på sejltur. Søger du adrenalinrusen, er det her, du finder verdens stejleste svævebane, hvor du får fornøjelsen af at glide næsten 800 meter med et fald på 325 meter.

St. Lucia

En frodig vulkanø, der lokker til en eventyrlig dag i det grønne med et afsluttende dyp i det turkisblå dyb. Gennem tiden har øen været i hænderne på både spaniere, briter og franskmænd, men i dag er øen helt sin egen. Brug dagen på vandreture i den smukke natur, tag en kold dukkert ved et vandfald, besøg den botaniske have eller nyd livet i en af de små byer.

Grenada

Hovedstaden St. George er som et levende oliemaleri, hvor de fine huse er klistret op ad skråningerne, men selv om byen er skøn, bør du ikke snyde dig selv for at tage en lidt større bid af øen. Grenada er kendt for sine mange krydderier og sin frodige natur, der er bygget op omkring et vulkansk landskab. Så tag ud i naturen, slap af ved varme kilder eller bliv kvikket op under et vandfald. Smag på de lokale råvarer, fx kakao og rom, og slut af med en dukkert ved en skøn caribisk strand, inden skibet igen kalder.

labadee_strand_01
kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.