sri lanka - anuradhapura_munk_01

Seneste nyt om Sri Lanka

Seneste nyt om corona på Sri Lanka

Her på siden kan du læse de seneste udmeldinger vedrørende covid-19 situationen på Sri Lanka. Vi videregiver beretninger fra lokale myndigheder og nyhedsmedier til jer, der har en interesse i Sri Lanka.

Vi forsøger, at holde siden så opdateret som muligt. Du kan altid ringe ind til os eller skrive til info@stjernegaard.dk, hvis du har specifikke spørgsmål til netop din rejse til Sri Lanka.

Sri Lanka er åbent!

Opdateret 06. oktober 2021

Gode nyheder! De bedste faktisk: det er nu muligt at rejse til Sri Lanka! Covid-19-pandemien er naturligvis ikke helt slut, men situationen i Sri Lanka er under kontrol, og rejserestriktionerne er netop blevet lempet.

Såfremt du er færdigvaccineret og har en negativ PCR-test, som ikke er ældre end 72 timer, kan du rejse frit ind i Sri Lanka. Det er ingen begrænsninger i din færden på øen, ingen karantæneregler og intet krav om test under dit ophold i Sri Lanka. Det betyder kort og godt, at din næste rejse kan gå til den fantastiske østat!

Visum og pas

Der kræves visum, et såkaldt ETA, for indrejse til Sri Lanka, hvilket skal søges online inden afrejse fra Danmark. Visummet gælder for en enkelt indrejse til Sri Lanka (single entry visa). Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter forventet hjemkomstdato.

Skal du på en rundrejse med dansk rejseleder til Sri Lanka, så afvent besked fra Stjernegaard, inden du ansøger om visum. Du kan under alle omstændigheder godt drage fordel af en Gouda Rejseforsikring, der passer til de flestes behov. Gouda Rejseforsikring har et bredt udvalg af rejseforsikringer, der dækker alle sygdomsforløb uden forbehold.

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
sri lanka - sri lanka_tog_02
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)