Den ultimative Sydafrika rejse med safari ved Zambezi River
Den ultimative rejse med safari ved Zambezi River
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.7 (13 anmeldelser)

Den ultimative rejse med safari ved Zambezi River

Individuel rejse
13 dage fra kr. 32.960

Denne ultimative rejse til Sydafrika og Zimbabwe på 13 dage er et særdeles interessant alternativ til vores 12-dages ultimative rejse og begynder med et enestående tre nætters safariophold på det luksuriøse Victoria Falls River Lodge, som ligger helt ned til den mægtige Zambezi River.

På det fantastiske Victoria Falls River Lodge, som er et All Inclusive-hotel, bor man langt ude i naturen, her kan man kombinere oplevelserne ved et af verdens største vandfald med safari på daglige game drives i bushen og cruises på Zambezi-floden, hvor man kommer helt tæt på områdets vilde dyr. 

Efter opholdet ved Zambezi River fortsætter I med det fantastiske Rovos Rail tog, hvor gourmetmåltider, alle drikkevarer og udflugter undervejs til Cape Town er inkluderet. I Cape Town er der mange muligheder for enestående oplevelser: Table Mountain, Kap Det Gode Håb, Robben Island og Victoria & Alfred Waterfront. Serviceniveauet er meget højt i Sydafrika, og på mad- og vinfronten får man så meget for pengene, at det næsten ikke er til at tro. 

Denne rejse er til jer, som har noget særligt at fejre eller bare har trang til at blive forkælet.

Turen i overblik

Dagsprogram Sydafrika

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark via en europæisk lufthavn til Johannesburg, hvor I lander næste dags morgen.

Dag 2. Johannesburg - Victoria Falls, Zimbabwe

I lander i O.R. Tambo International Airport i Johannesburg om morgenen og mødes af en repræsentant fra vores sydafrikanske agent, som hjælper jer med at finde flyet videre til de fantastiske vandfald Victoria Falls i Zimbabwe, som ganske enkelt er en af verdens største seværdigheder.

I er fremme omkring kl. 12.30 og bliver afhentet i lufthavnen og kørt til det dejlige Victoria Falls River Lodge. Det næste tre nætter skal I bo på det luksuriøse Victoria Falls River Lodge, der, som navnet antyder, ligger helt ned til den mægtige Zambezi River.
 

Overnatning: Zimbabwe

Dag 2-4. Victoria Falls River Lodge, Zimbabwe

På lodgen bor I i store, særdeles smagfuldt indrettede safaritelte, som naturligvis har kingsize-senge, et komfortabelt siddeområde, et dejligt badeværelse med indendørs og udendørs bruser og en skøn privat terrasse, hvorfra man har udsigt til flodheste, der boltrer på flodbredden.

Lodgen er indrettet med hyggelige lounge-områder, smukke græsplæner, et dejligt poolområde og en hyggelige restaurant. Overalt er man tæt på naturen, og baggrundsmusikken udgøres af kvidren fra de eksotiske fugle, som holder til i trætoppene.

Ud over et besøg ved det store, brusende Victoria-vandfald, (som er et absolut must og i øvrigt inkluderet i prisen, dog ikke nationalpark afgift USD 30 per person), så kan man her deltage i to daglige game drives (et tidligt om morgenen og et sent om eftermiddagen) eller henholdsvis et solopgangs- eller solnedgangscruise på Zambezi-floden. På både game drives og flodsejllads kommer man meget tæt på områdets vilde dyr.  

I bushen omkring lodgen lever store flokke af elefanter, bøfler, giraffer, zebraer, kudu, impalaer, flodheste, krokodiller og mange andre dyr. Også de store kattedyr bor i området, om end de er mere sjældne.

Opholdet på Victoria Falls River Lodge er på all-inclusive basis og dækker alle måltider, lokale drikkevarer og alle udflugter. Standarden på lodgen er meget høj, både hvad angår værelser (telte), maden og servicen og naturen bliver ikke mere storslået end her. Et ophold på en safarilodge som Victoria Falls River Lodge er en stor oplevelse, hvor man bliver forkælet på alle leder og kanter - pas på, det kan være vanedannende!   

Måltider:
 • All Inclusive
Overnatning: Zimbabwe
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 5. Victoria Falls River Lodge - Johannesburg

I har god tid om formiddagen til at opleve den stille stemning ved floden og måske et par timer ved poolen på jeres dejlige hotel.

Første del af jeres afrikanske eventyr nærmer sig sin afslutning, og ved middagstid skal I tilbage til Victoria Falls-lufthavnen for at flyve til Johannesburg, eller Jo'burg, som byen hedder i daglig tale. Her bliver I efter formaliteterne i lufthavnen igen mødt af en repræsentant for vores agent, som kører jer til jeres hotel i bydelen Sandton, byens og landets finanscentrum. I har en enkelt nat i byen, og I skal bo ved Nelson Mandela Square, hvor I kan lade jer forevige ved siden af den store, fine statue af samme. Torvet er i øvrigt omgivet af restauranter, så det bliver ikke noget problem at finde et sted og spise aftensmad.
 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Johannesburg
Tilkøb oplevelser:

Dag 6. Johannesburg - Pretoria og om bord på Rovos Rail

Formiddagen i dag er til rådighed til en helt særlig oplevelse: en guidet rundtur i Soweto, Jo'burgs store, sorte township med mere end 1,5 mio. indbyggere. Township'et er velfungerende, og på turen besøger I bl.a. Vilakazi Street, hvor både Nelson Mandela og Desmond Tutu har boet (Tutu bor der stadig, når han opholder sig i byen). Det er således efter sigende den eneste gade i verden, som har fostret to Nobelpristagere. Rundturen er ikke inkluderet i rejsens pris, men tilbydes som en ekstra udflugt, og efter rundturen køres I til togstationen i Pretoria, hvor I skal være kl. 14.

Nu venter her en oplevelse af de helt store: To dages togrejse omgivet af historisk luksus med gourmetmad og vine af højeste kvalitet og en service, som er værd at skrive hjem om. Den gode atmosfære mærker I allerede ved tjek-ind-formaliteterne på den fine gamle station, hvor man i vanlig britisk stil spiser en agurkesandwich og drikker en kop te eller et glas champagne. I bliver herefter fulgt til jeres kupe, hvor I kan finde jer til rette. Pullman-suiterne er 7 m2 og har køjeseng eller en mindre dobbeltseng, som om dagen laves om til en sofa, og Deluxe-suiterne er 10 m2 og har en større dobbeltseng eller to enkeltsenge. Begge har naturligvis eget toilet og bad og vinduer, hvorfra man kan nyde udsigten.

Toget har en elegant dining car, hvor måltiderne indtages, en lounge car og observation car, hvor man kan slå sig ned og nyde udsigten, sludre, få en drink osv., samt en club car, som er forbeholdt rygere - endnu et bevis på, at I er på vej ud på en historisk rejse, hvor der er plads til fortidens "synder".

Der serveres tre måltider om dagen: morgenmad fra kl. 7 til 10, frokost kl. 13 og middag kl. 19.30. Herudover serveres high tea kl. 16.30, og der er room service 24 timer i døgnet, så vær ikke bekymret for, at I går sulten i seng. Påklædning om dagen er afslappet, men om aftenen klæder man om til formel påklædning, dvs. jakkesæt og slips for herrernes vedkommende og f.eks. cocktail-/aftenkjoler for damernes vedkommende.

Den strækning, I skal køre, fra Pretoria til Cape Town er i alt 1.600 km. Ruten går gennem det guldholdige og grønne såkaldte Highveld, det golde Great Karoo og spektakulære bjergområder i det smukke vinland uden for Cape Town. Læn jer tilbage og nyd turen!

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Rovos Rail

Dag 7. Rovos Rail

I dag indtager I en veltilberedt morgenmad på det tidspunkt mellem kl. 7 og kl. 10, som passer ind i jeres rytme. Kl. 10 stopper toget i Kimberley, Sydafrikas diamantby nr. 1. Her skal I besøge The Big Hole, verdens største hul udgravet af menneskehånd. Hullet er et diamantbrud, som dog ikke har været anvendt til minedrift siden 1914. I dag er det et 215 meter dybt hul med vand i bunden. I får en guidet rundtur på stedet og besøger også diamantmine-museet - måske med mulighed for at købe en interessant souvenir, inden I køres tilbage til toget, hvor personalet står klar på perronen med varme klude og en drink inden afgang. Når toget sætter i sin hyggelige rumlen igen, er I klar til at indtage den lækre frokost.

Resten af dagen kan I nyde rammerne, maden, vinen og det afrikanske landskab, som glider langsomt forbi uden for. På sådan en tur får man øjnene op for, at ikke alt i livet behøver at foregå i et hæsblæsende tempo. Der er ikke trådløst netværk på toget, og mobiltelefoner må kun benyttes i den private kupe. Altså er alle muligheder for at koble 100% af til stede i disse behagelige omgivelser.

Måltider:
 • All Inclusive
Overnatning: Rovos Rail

Dag 8. Rovos Rail og Cape Town

Toget stopper ved den historiske landsby Matjiesfontein kl. 8.15. Trænger man til at røre sig lidt efter alt den gode mad og vin, kan man blive sat af toget ca. 5 km uden for byen, hvor et par stykker fra personalet ledsager de morgenfriske det sidste stykke ind til byen.

Matjiesfontein blev grundlagt som en jernbaneby i 1880'erne på linjen mellem Cape Town og diamantminerne i Kimberley og er en typisk kolonistilsby, som fungerede som spa-destination for briterne under kolonistyret. Byen spillede også en vigtig rolle under Boerkrigen fra 1899 til 1902, hvor Det Britiske Imperium kæmpede mod efterkommere af hollandske bosættere om herredømmet over Sydafrika. I dag er byen med de mange historiske bygninger udnævnt til national kulturarv.

Efter en gåtur på egen hånd rundt i byen kører toget videre, og I kan nu nyde både frokost og senere high tea. Der burde også være tid til at ligge og læse lidt i jeres dejlige kupe, mens Sydafrikas vinland passerer forbi vinduet.

I er fremme i Cape Town ca. kl. 18, hvor en bil venter på at køre jer til jeres hotel, Cape Grace, som ligger med optimal beliggenhed på selve havnefronten, 200 meter fra Victoria and Alfred Waterfront, som er Cape Towns turist- og underholdningsmæssige centrum. Også dette hotel er, ligesom Victoria Falls Hotel, medlem af The Leading Hotels of the World, så kvaliteten fejler ikke noget.

Hvis I ønsker at bo på et af de små boutique-hoteller, som Cape Town er meget kendt for, så er det naturligvis også muligt. Det skønne Cape Cadogan ligger ca. 4 km fra Waterfront i et hyggeligt område i gåafstand fra gode restauranter. Hotellet er en gammel herskabsvilla med meget smagfuldt indrettede værelser og en hyggelig gårdhave, hvor morgenmaden indtages.

Cape Town er en af verdens smukkest beliggende storbyer med det majestætiske Table Mountain i baggrunden. Byen har rødder omkring 400 år tilbage i tiden og var traditionelt anløbshavn for skibe fra hele verden, især hollandske skibe, som sejlede mellem kolonierne og moderlandet. I 1652 grundlagde det Hollandsk-Ostindiske Kompagni en forsyningsstation på stedet. Ud over hollændere kom også mange englændere og en stor gruppe malayer til byen i denne periode. De mange befolkningsgrupper, som er kommet til Cape Town gennem tiden, har bidraget med deres forskellige køkkener og skabt grundlaget for Cape Town som gourmet-by, hvilket I som gæster kan nyde rigtigt godt af i dag.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Cape Town
Tilkøb oplevelser:

Dag 9-11. Cape Town

I har nu de næste dage til at opleve Cape Town, som byder på rigtig mange muligheder for aktiviteter.

En ting, som er svær at komme uden om, er en tur med svævebanen til toppen af Table Mountain, som er byens vartegn. På afstand ligner bjerget med den flade top et stort bord - deraf navnet. Herfra kan I nyde udsigten over byen og havet. Table Mountain er 1078 meter høj, og på en klar dag kan man kigge ud til Robben Island, hvor Nelson Mandela og hans gruppe sad fængslet i 18 år. Vær opmærksom på, at svævebanen lukker, hvis vinden er for stærk.

Derudover er også en rundtur på Kaphalvøen et must. Strækningen egner sig godt til at køre selv, hvis man har mod på at leje bil, og selve køreturen langs kysten hører til de absolut smukkeste i verden. Man kører mod uret og begynder i de idylliske kystbyer uden for Cape Town, hvor strandene ligger som perler på en snor, og det gode liv leves i det behagelige klima. Efter byer som Camps Bay, Hout Bay og Noordhoek nærmer I jer Kap Det Gode Håb, hvor det er på sin plads at tage et billede ved skiltet, som markerer det sydvestligste punkt i Afrika. Tag evt. også en tur med kabelbanen "Den Flyvende Hollænder" op til toppen af klippen, hvor det ikoniske fyrtårn står og guider skibene den rigtige vej rundt om kappen. Navnet Kap Det Gode Håb henviser til europæernes forventninger til værdien af en skibsrute til Indien syd om Afrika nogle hundrede år tilbage i tiden.

På vej tilbage til Cape Town kan I besøge Boulders Beach, der har fået sit navn efter de enorme rundslidte klippestykker (boulders) på stranden. Dette område er en del af Table Mountain National Park, og her kan I møde pingviner på nært hold - omkring 3.000 af slagsen.

Rejser I mellem august og november (juni og december også muligt afhængig af vejret), er det oplagt at tage på hvalsafari. Det kan f.eks. gøres fra den idylliske badeby Hermanus, som ligger ca. en times kørsel sydøst for Cape Town. I farvandet ud for denne by boltrer de sydlige rethvaler sig med deres unger i det varme, forholdsvis lave vand, og de viser sig gerne frem. 

Vinlandet er næsten heller ikke til at komme uden om, når man har god tid i Cape Town. Ganske tæt på byen ligger mange vingårde, som producerer vine af meget høj kvalitet. Tag f.eks. en tur, hvor I sammen med en vinguide besøger to-tre gode vingårde og smager på forskellige vine.

En meget autentisk oplevelse i Cape Town er en halvdagsudflugt med titlen Walk to Freedom, som er opkaldt efter Nelson Mandelas selvbiografi, A Long Walk to Freedom (på dansk Vejen til frihed). På denne tur besøges District Six Museum, som giver en fin påmindelse om den dystre, ikke så fjerne fortid under apartheidstyret, som først blev formelt afskaffet i 1993. Herefter besøger I Langa Township, et typisk sort boligområde, det lokale marked, en traditionel healer og kulturelle og sociale projekter for børn, som bor her. I smager den lokale mad, og overalt møder I sydafrikansk gæstfrihed for fuld udblæsning. Der er nærmest garanti for, at man kommer klogere hjem fra denne udflugt.

Turen kan udvides til en heldagstur med besøg om eftermiddagen på Robben Island. Her sad Sydafrikas landsfader og første sorte præsident, Nelson Mandela, fængslet i 18 af de 27 år, han var indespærret i sin kamp mod apartheid. I dag er øen udnævnt til verdensnaturarv af UNESCO, og historiens vingesus mærkes tydeligt her. Det er naturligvis også muligt at besøge Robben Island uden at deltage i Walk to Freedom-udflugten.

Uanset hvor mange aktiviteter, I kaster jer over, mens I opholder jer i Cape Town, så sørg for også at have god tid til at slå jer ned på Victoria & Alfred Waterfront, hvor I kan kigge både på mennesker og på sæler, der ligger og dovner i havnebassinet, og nyde maden på nogle af byens mange fantastiske restauranter. V&A Waterfront, som den hedder i daglig tale, er en turistmagnet - især om aftenen, men om dagen er der en fin stemning. Bl.a. findes der et spændende madmarked, V&A Market on the Wharf, som minder om det, som københavnere kender fra Torvehallerne ved Nørreport. Også her kan forholdet mellem kvalitet og pris få smilet frem hos enhver nordeuropæer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cape Town
Tilkøb oplevelser:

Dag 12. Hjemrejse

I dag begynder hjemrejsen, men I har nogle timer om formiddagen til måske at gøre lidt indkøb og få de sidste impulser ind under huden, inden I må rejse hjem igen. 

Dag 13. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Ekstra godt - Standard
Afrejseperiode  
01. maj 2019 - 31. aug 2019
kr. 32.960
kr. 42.315
 
01. sep 2019 - 30. sep 2019
kr. 34.020
kr. 43.910
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 34.740
kr. 44.990
 
01. nov 2019 - 14. dec 2019
kr. 33.320
kr. 43.210
 
15. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 37.420
kr. 47.950
 
07. jan 2020 - 31. mar 2020
kr. 35.690
kr. 46.535
 

Tilkøb til rejsen

Halvdagsudflugt: Privat guidet rundtur i Soweto

En guidet rundtur i Johannesburgs store fortrinsvis sorte township Soweto (en sammentrækning af south west of town) med mere end 2 mio. indbyggere er en helt særlig oplevelse.

Bydelen stammer fra 1930’erne, og i 1950’erne blev mange sorte tvangsforflyttet til Soweto fra såkaldte ”sorte pletter” i Johannesburg centrum.

Township’et spillede en meget vigtig rolle i kampen mod apartheidstyret.

Soweto er i dag velfungerende, og på turen besøger I bl.a. Vilakazi Street, hvor både Nelson Mandela og Desmond Tutu har boet (Tutu bor der stadig, når han opholder sig i byen). Det er således efter sigende den eneste gade i verden, som har fostret to Nobelpristagere. Også Winnie Mandelas hus i en mere velhavende del af bydelen passeres på turen.

Mandelas lille hus i Vilakazi Street er i dag et museum, som I naturligvis besøger. Her ses en samling fotografier og en udstilling af de forskellige priser, som Mandela modtog fra universiteter rundt om i verden.

Læs mere Læs mindre
sydafrika - johannesburg_soweto_hus_01
kr. 1.270 pr. person
 • Transport t/r hotel
 • Entré

Halvdagstur: Walk to Freedom

Walk to Freedom-udflugten er opkaldt efter Nelson Madelas selvbiografi, A Long Walk To Freedom” fra 1994 (på dansk Vejen til Frihed) og er en gennemgang af Sydafrikas historie frem til slutningen af 1980’erne.

Besøg på District Six Museum, som giver en fin påmindelse om den dystre, ikke så fjerne fortid under apartheidstyret, som først blev formelt afskaffet i 1993.

Herefter besøges et township, et typisk sort boligområde med et lokalt marked og kulturelle og sociale projekter for børn, som bor her. Der er nærmest garanti for, at vi kommer klogere hjem.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer): 1.015 kr. 

sydafrika - sydafrika_befolkning_boern_01
kr. 285 pr. person
 • Varighed ca. 5 timer
 • Transport t/r hotel
 • Entré

Heldagstur: Walk to Freedom

Walk to Freedom-udflugten er opkaldt efter Nelson Madelas selvbiografi, A Long Walk To Freedom” fra 1994 (på dansk Vejen til frihed) og er en gennemgang af Sydafrikas historie frem til slutningen af 1980’erne.

Besøg på District Six Museum, som giver en fin påmindelse om den dystre, ikke så fjerne fortid under apartheidstyret, som først blev formelt afskaffet i 1993.

Herefter besøges et township, et typisk sort boligområde med et lokalt marked og kulturelle og sociale projekter for børn, som bor her. Der er nærmest garanti for, at vi kommer klogere hjem.

Herefter besøg på Robben Island. Her sad Sydafrikas landsfader og første sorte præsident, Nelson Mandela, fængslet i 18 af de 27 år, han var indespærret i sin kamp mod apartheid. I dag er øen udnævnt til verdenskulturarv af UNESCO og historiens vingesus mærkes tydeligt her.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer): 1.415 kr. 

Læs mere Læs mindre
sydafrika - robben island_01
kr. 525 pr. person
 • Varighed ca. 9 timer
 • Transport t/r hotel
 • Entré

Halvdagstur: Kap Det Gode Håb

En køretur langs en af verdens smukkeste kyststrækninger fra centrum af Cape Town til Kap Det Gode Håb ca. 65 km længere syd på. Undervejs passeres storslåede strande, smuk natur og historiske og maleriske små kystbyer.

Turen går gennem Clifton Beach og Camps Bay til Hout Bay. Videre langs Chapman’s Peak Drive med smuk natur, fugle- og dyreliv og historiske fyrtårne.

Frokost er på egen regning ved Kap Det Gode Håb i Table Mountan National Park og tilbage mod Cape Town via Simons Town og Boulders Beach, som er kendt for sin store pingvinkoloni (entre ikke inkluderet).

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 930  

Ikke inkluderet:

 • Boulders Penquin Colony ca. R66 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - kap det gode haab_skilt_01
kr. 365 pr. person
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Transport t/r hotel

Heldagstur: Kap Det Gode Håb

En køretur langs en af verdens smukkeste kyststrækninger fra centrum af Cape Town til Kap Det Gode Håb ca. 65 km længere syd på. Undervejs passeres storslåede strande, smuk natur og historiske og maleriske små kystbyer.

Turen går gennem Clifton, Camps Bay og Llandudno, Cape Towns skønne forstæder, og der er mulighed for at tage en båd ud til en sælkoloni, hvis vejret tillader det. Bådturen er ikke inkluderet i prisen.

Videre langs Chapman’s Peak Drive med smuk natur, fugle- og dyreliv og historiske fyrtårne.

Frokost på egen regning ved Kap Det Gode Håb i Table Mountan National Park og tilbage mod Cape Town via Simons Town og Boulders Beach, som er kendt for sin store pingvinkoloni (entre ikke inkluderet).

Afslutning ved Kirstenbosch Botanical Gardens i udkanten af Cape Town, som er verdensberømt for sin skønhed og diversitet (sommer) eller ved vingården Groot Constansia med vinsmagning (vinter).

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 1.270  

Ikke inkluderet:

 • Båd ud til sælkoloni ca R66 pr. person
 • Boulders Penquin Colony ca. R66 pr. person
 • Frokost ca R150 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - kap det gode haab_02
kr. 590 pr. person
 • Transport t/r hotel

Byrundtur i Cape Town

I begynder ved foden af Table Mountain, byens vartegn, hvor der, afhængig af vejret, er mulighed for at tage kabelbanen op til toppen for at nyde den storslåede udsigt over byen (entre til kabelbanen er ikke inkluderet).

Herefter videre til landets ældste bygning, fortet The Castle, som hollænderne byggede som forsyningsstation i 1700-tallet. Herefter besøg i Company Gardens, der blev anlagt i 1652, hvor I besøger Slave Lodge, som var slavernes bolig, og kører forbi Parlamentsbygningerne og Cape Towns rådhus.

I det farverige Malay- og Bo-Kaap-kvarter går I en tur i de brostensbelagte gader.

Sidste stop er hos en diamantsliber, som arbejder med en af landets mest eftertragtede varer.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 755  

Ikke inkluderet:

 • Kabelbane til Table Mountain ca R275 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - cape town_bo_kaap_05
kr. 275 pr. person
 • Transport t/r hotel

Heldagstur: Hvaler og vin

I kører fra Cape Town langs kysten til den hyggelige by Hermanus, Sydafrikas hvalhovedstad, en smuk køretur med udsigt til havet.

De sydlige rethvaler kommer tæt på land, og der er rigtig gode muligheder for at se dem boltre sig i havet inde fra land. Efter frokost (på egen regning) er der, afhængig af vejret, mulighed for at tilmelde sig en sejltur, hvor der sejles ud til hvalerne.

Herefter besøger I, hvis udflugten ligger en mandag til lørdag, en lille vingård i Hemel-en-Aarde-dalen (himmel-og-jord-dalen), hvor der er vinsmagning. Ligger udflugten en søndag, besøger I et gepardreservat.

Vejen tilbage til Cape Town går gennem den smukke Elgin-region og via Sir Lowry’s Pass.

Ikke inkluderet:

 • Sejltur ca. R660 pr. person
 • Frokost ca. R150 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - plettenburg bay_hval_hale_01
kr. 525 pr. person
 • Transport til/fra hotel
 • Husk solcreme og evt. søsygepiller, hvis I deltager i sejlturen
 • Hvalsæson er kun juli-november

Heldagstur: Udflugt i vinlandet

En dejlig dag vinlandet med 2 x vinsmagning og besøg i bl.a. den hyggelige gourmetby Franschhoek samt Stellenbosch.

I kører i smuk natur via Helshoogte-bjergpasset og stopper ved to vingårde, hvor I introduceres til vindyrkningsprocessen fra jord til bord, besøger vinkældrene og får smagsprøver på de forskellige vine.

I Franschhoek besøger I Huguenot-monumentet, som hylder byens første indbyggere, der kom hertil fra Frankrig i 1500-tallet.

I spiser frokost for egen regning i byen, som er kendt som sydafrikas gourmetby nr. 1. I Stellenbosch på den anden side af bjergpasset går I en tur i den hyggelige hovedgade med gode, små butikker og besøger byens universitet.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 1.245

Ikke inkluderet:

 • Frokost ca. R150 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - stellenbosch_vinmark_01
kr. 505 pr. person
 • Transport t/r hotel

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Følgende flyrejser:
  - South African Airlines på økonomiklasse, København - London - Johannesburg - Victoria Falls - Johannesburg
  - Cape Town - Johannesburg - London - København
  Bemærk: Afrejse fra Billund via Frankfurt vejl. tillæg kr. 900 (forhør ved bestilling). Også mulighed for at rejse med andre flyselskaber, forhør ved bestilling af rejsen)
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Følgende transporter på land:
  - Assistance (Meet & Greet) i Johannesburg lufthavn ved ankomst fra Europa og videreflyving til Victoria Falls
  - Transport fra Victoria Falls lufthavn til Victoria Falls River Lodge t/r
  - Transport fra Johannesburg Lufthavn til Athol Placa Boutique Hotel
  - Transport fra Athol Place Boutique Hotel til Rovos Rail togstation i Pretoria
  - Transport fra Rover Rail togstation i Cape Town til Cape Cadogan Hotel
  - Transport fra Cape Cadogan Hotel til Cape Town lufthavn
 • 10 overnatninger på følgende:
  - 3 nætter på Victoria Falls River Lodge i Luxury Tent, Victoria Falls i Zimbabwe - inkl. helpension, en udflugt til Victoria-vandfaldet (dog ikke nationalpark afgift USD 30 per person). Inkl. 2 aktiviteter pr. dag (game drive eller sejlads), samt transport fra/til Victoria Falls lufthavn
  - 1 nat på Athol Place Boutique Hotel i standardværelse, Johannesburg - inkl. morgenmad
  - 2 nætter på Rovos Rail fra Pretoria (Johannesburg) til Cape Town i Pullman suite - inkl. helpension og drikkevarer
  - 4 nætter på Cape Cadogan i standardværelse, Cape Town - inkl. morgenmad

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Forplejning, drikkevarer, drikkepenge og personlige udgifter
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Tilkøb til rejsen

Halvdagsudflugt: Privat guidet rundtur i Soweto

En guidet rundtur i Johannesburgs store fortrinsvis sorte township Soweto (en sammentrækning af south west of town) med mere end 2 mio. indbyggere er en helt særlig oplevelse.

Bydelen stammer fra 1930’erne, og i 1950’erne blev mange sorte tvangsforflyttet til Soweto fra såkaldte ”sorte pletter” i Johannesburg centrum.

Township’et spillede en meget vigtig rolle i kampen mod apartheidstyret.

Soweto er i dag velfungerende, og på turen besøger I bl.a. Vilakazi Street, hvor både Nelson Mandela og Desmond Tutu har boet (Tutu bor der stadig, når han opholder sig i byen). Det er således efter sigende den eneste gade i verden, som har fostret to Nobelpristagere. Også Winnie Mandelas hus i en mere velhavende del af bydelen passeres på turen.

Mandelas lille hus i Vilakazi Street er i dag et museum, som I naturligvis besøger. Her ses en samling fotografier og en udstilling af de forskellige priser, som Mandela modtog fra universiteter rundt om i verden.

Læs mere Læs mindre
sydafrika - johannesburg_soweto_hus_01
kr. 1.270 pr. person
 • Transport t/r hotel
 • Entré

Halvdagstur: Walk to Freedom

Walk to Freedom-udflugten er opkaldt efter Nelson Madelas selvbiografi, A Long Walk To Freedom” fra 1994 (på dansk Vejen til Frihed) og er en gennemgang af Sydafrikas historie frem til slutningen af 1980’erne.

Besøg på District Six Museum, som giver en fin påmindelse om den dystre, ikke så fjerne fortid under apartheidstyret, som først blev formelt afskaffet i 1993.

Herefter besøges et township, et typisk sort boligområde med et lokalt marked og kulturelle og sociale projekter for børn, som bor her. Der er nærmest garanti for, at vi kommer klogere hjem.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer): 1.015 kr. 

sydafrika - sydafrika_befolkning_boern_01
kr. 285 pr. person
 • Varighed ca. 5 timer
 • Transport t/r hotel
 • Entré

Heldagstur: Walk to Freedom

Walk to Freedom-udflugten er opkaldt efter Nelson Madelas selvbiografi, A Long Walk To Freedom” fra 1994 (på dansk Vejen til frihed) og er en gennemgang af Sydafrikas historie frem til slutningen af 1980’erne.

Besøg på District Six Museum, som giver en fin påmindelse om den dystre, ikke så fjerne fortid under apartheidstyret, som først blev formelt afskaffet i 1993.

Herefter besøges et township, et typisk sort boligområde med et lokalt marked og kulturelle og sociale projekter for børn, som bor her. Der er nærmest garanti for, at vi kommer klogere hjem.

Herefter besøg på Robben Island. Her sad Sydafrikas landsfader og første sorte præsident, Nelson Mandela, fængslet i 18 af de 27 år, han var indespærret i sin kamp mod apartheid. I dag er øen udnævnt til verdenskulturarv af UNESCO og historiens vingesus mærkes tydeligt her.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer): 1.415 kr. 

Læs mere Læs mindre
sydafrika - robben island_01
kr. 525 pr. person
 • Varighed ca. 9 timer
 • Transport t/r hotel
 • Entré

Halvdagstur: Kap Det Gode Håb

En køretur langs en af verdens smukkeste kyststrækninger fra centrum af Cape Town til Kap Det Gode Håb ca. 65 km længere syd på. Undervejs passeres storslåede strande, smuk natur og historiske og maleriske små kystbyer.

Turen går gennem Clifton Beach og Camps Bay til Hout Bay. Videre langs Chapman’s Peak Drive med smuk natur, fugle- og dyreliv og historiske fyrtårne.

Frokost er på egen regning ved Kap Det Gode Håb i Table Mountan National Park og tilbage mod Cape Town via Simons Town og Boulders Beach, som er kendt for sin store pingvinkoloni (entre ikke inkluderet).

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 930  

Ikke inkluderet:

 • Boulders Penquin Colony ca. R66 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - kap det gode haab_skilt_01
kr. 365 pr. person
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Transport t/r hotel

Heldagstur: Kap Det Gode Håb

En køretur langs en af verdens smukkeste kyststrækninger fra centrum af Cape Town til Kap Det Gode Håb ca. 65 km længere syd på. Undervejs passeres storslåede strande, smuk natur og historiske og maleriske små kystbyer.

Turen går gennem Clifton, Camps Bay og Llandudno, Cape Towns skønne forstæder, og der er mulighed for at tage en båd ud til en sælkoloni, hvis vejret tillader det. Bådturen er ikke inkluderet i prisen.

Videre langs Chapman’s Peak Drive med smuk natur, fugle- og dyreliv og historiske fyrtårne.

Frokost på egen regning ved Kap Det Gode Håb i Table Mountan National Park og tilbage mod Cape Town via Simons Town og Boulders Beach, som er kendt for sin store pingvinkoloni (entre ikke inkluderet).

Afslutning ved Kirstenbosch Botanical Gardens i udkanten af Cape Town, som er verdensberømt for sin skønhed og diversitet (sommer) eller ved vingården Groot Constansia med vinsmagning (vinter).

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 1.270  

Ikke inkluderet:

 • Båd ud til sælkoloni ca R66 pr. person
 • Boulders Penquin Colony ca. R66 pr. person
 • Frokost ca R150 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - kap det gode haab_02
kr. 590 pr. person
 • Transport t/r hotel

Byrundtur i Cape Town

I begynder ved foden af Table Mountain, byens vartegn, hvor der, afhængig af vejret, er mulighed for at tage kabelbanen op til toppen for at nyde den storslåede udsigt over byen (entre til kabelbanen er ikke inkluderet).

Herefter videre til landets ældste bygning, fortet The Castle, som hollænderne byggede som forsyningsstation i 1700-tallet. Herefter besøg i Company Gardens, der blev anlagt i 1652, hvor I besøger Slave Lodge, som var slavernes bolig, og kører forbi Parlamentsbygningerne og Cape Towns rådhus.

I det farverige Malay- og Bo-Kaap-kvarter går I en tur i de brostensbelagte gader.

Sidste stop er hos en diamantsliber, som arbejder med en af landets mest eftertragtede varer.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 755  

Ikke inkluderet:

 • Kabelbane til Table Mountain ca R275 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - cape town_bo_kaap_05
kr. 275 pr. person
 • Transport t/r hotel

Heldagstur: Hvaler og vin

I kører fra Cape Town langs kysten til den hyggelige by Hermanus, Sydafrikas hvalhovedstad, en smuk køretur med udsigt til havet.

De sydlige rethvaler kommer tæt på land, og der er rigtig gode muligheder for at se dem boltre sig i havet inde fra land. Efter frokost (på egen regning) er der, afhængig af vejret, mulighed for at tilmelde sig en sejltur, hvor der sejles ud til hvalerne.

Herefter besøger I, hvis udflugten ligger en mandag til lørdag, en lille vingård i Hemel-en-Aarde-dalen (himmel-og-jord-dalen), hvor der er vinsmagning. Ligger udflugten en søndag, besøger I et gepardreservat.

Vejen tilbage til Cape Town går gennem den smukke Elgin-region og via Sir Lowry’s Pass.

Ikke inkluderet:

 • Sejltur ca. R660 pr. person
 • Frokost ca. R150 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - plettenburg bay_hval_hale_01
kr. 525 pr. person
 • Transport til/fra hotel
 • Husk solcreme og evt. søsygepiller, hvis I deltager i sejlturen
 • Hvalsæson er kun juli-november

Heldagstur: Udflugt i vinlandet

En dejlig dag vinlandet med 2 x vinsmagning og besøg i bl.a. den hyggelige gourmetby Franschhoek samt Stellenbosch.

I kører i smuk natur via Helshoogte-bjergpasset og stopper ved to vingårde, hvor I introduceres til vindyrkningsprocessen fra jord til bord, besøger vinkældrene og får smagsprøver på de forskellige vine.

I Franschhoek besøger I Huguenot-monumentet, som hylder byens første indbyggere, der kom hertil fra Frankrig i 1500-tallet.

I spiser frokost for egen regning i byen, som er kendt som sydafrikas gourmetby nr. 1. I Stellenbosch på den anden side af bjergpasset går I en tur i den hyggelige hovedgade med gode, små butikker og besøger byens universitet.

Privat tur pr. person (baseret på 2 personer) kr. 1.245

Ikke inkluderet:

 • Frokost ca. R150 pr. person
Læs mere Læs mindre
sydafrika - stellenbosch_vinmark_01
kr. 505 pr. person
 • Transport t/r hotel

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Følgende flyrejser:
  - South African Airlines på økonomiklasse, København - London - Johannesburg - Victoria Falls - Johannesburg
  - Cape Town - Johannesburg - London - København
  Bemærk: Afrejse fra Billund via Frankfurt vejl. tillæg kr. 900 (forhør ved bestilling). Også mulighed for at rejse med andre flyselskaber, forhør ved bestilling af rejsen)
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Følgende transporter på land:
  - Assistance (Meet & Greet) i Johannesburg lufthavn ved ankomst fra Europa og videreflyving til Victoria Falls
  - Transport fra Victoria Falls lufthavn til Victoria Falls River Lodge t/r
  - Transport fra Johannesburg lufthavn til Athol Placa Boutique Hotel
  - Transport fra Athol Place Boutique Hotel til Rovos Rail togstation i Pretoria
  - Transport fra Rovos Rail togstation i Cape Town til Cape Cadogan Hotel
  - Transport fra Cape Cadogan Hotel til Cape Town lufthavn
 • 10 overnatninger på følgende:
  - 3 nætter på Victoria Falls River Lodge i Luxury Tent, Victoria Falls i Zimbabwe - inkl. helpension. Inkl. 2 aktiviteter pr. dag (game drive eller sejlads), samt transport fra/til Victoria Falls lufthavn
  - 1 nat på Athol Place Boutique Hotel i Deluxe værelse, Johannesburg - inkl. morgenmad
  - 2 nætter på Rovos Rail fra Pretoria (Johannesburg) til Cape Town i Deluxe suite - inkl. helpension og drikkevarer
  - 4 nætter på Cape Cadogan i Luxury Room, Cape Town - inkl. morgenmad

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Forplejning, drikkevarer, drikkepenge og personlige udgifter
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Vejret i Sydafrika

Sommeren fra november til februar kan være meget varm i Sydafrika især i de lavtliggende egne. Bjergegnene er mere behagelige, men regnfulde. Nordøstkysten kan blive generende fugtig. Foråret er et godt tidspunkt for et besøg - her står landskabet i fuldt flor, og klimaet er behageligt. Vintrene er milde i hele landet på nær i de højest beliggende områder og i ørkener.

Fold ind Fold ud
 • Cape Town
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 25° C 23° C 20° C 18° C 17° C 18° C 19° C 21° C 24° C 25° C
16° C 16° C 14° C 12° C 9° C 8° C 7° C 8° C 9° C 11° C 13° C 15° C
14 mm 16 mm 21 mm 41 mm 68 mm 93 mm 83 mm 77 mm 41 mm 3 mm 1 mm 17 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Johannesburg Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Johannesburg
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 25° C 24° C 21° C 19° C 16° C 17° C 19° C 23° C 24° C 24° C 25° C
15° C 14° C 13° C 10° C 7° C 4° C 4° C 6° C 9° C 11° C 13° C 14° C
125 mm 94 mm 90 mm 54 mm 13 mm 9 mm 4 mm 6 mm 27 mm 7 mm 11 mm 103 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Port Elizabeth Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Port Elizabeth
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
25° C 25° C 25° C 23° C 22° C 20° C 20° C 20° C 20° C 21° C 22° C 24° C
18° C 18° C 17° C 14° C 12° C 9° C 9° C 10° C 11° C 13° C 15° C 16° C
36 mm 40 mm 54 mm 58 mm 59 mm 62 mm 47 mm 64 mm 62 mm 59 mm 49 mm 34 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Victoria Falls Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Victoria Falls
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Sun City
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Durban
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Kruger Nationalpark Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Kruger Nationalpark
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Chobe National Park Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Chobe National Park
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Sydafrika_fit
  Sydafrika - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 24 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • sydafrika - victoria falls_02
 • sydafrika - rovos rail_01
 • sydafrika - rovos rail - rovos rail_bar
 • sydafrika - cape town_befolkning_kvinde_02
 • sydafrika - damptog_outeniqua choo tjoe_tog_02
 • sydafrika - cape town_bo_kaap_01
 • sydafrika - cape town_befolkning_mand_01
 • sydafrika - cape town_boulders beach_pingvin_04
 • sydafrika - cape town_oppefra_01
 • sydafrika - cape town_victoria alfred waterfront_10
 • sydafrika - capetown_mad_03
 • sydafrika - cape town_natur_landskab_01
 • sydafrika - cape town_victoria alfred waterfront_11

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  SYDAFRIKA

  Den ultimative rejse med Victoria Falls og Rovos Rail

  12 dage fra kr. 28.435

  • Forkælelse til de virkeligt kræsne
  • Naturoplevelser i verdensklasse
  • Luksuriøs og nostalgisk togrejse
  • Fantastiske hoteller og vin og mad af høj klasse
 • Se rejsen

  SYDAFRIKA

  Safari og Cape Town

  11 dage fra kr. 19.215

  • Safari med The Big Five og to daglige game drives
  • God tid i skønne Cape Town
  • Mange muligheder: vin, natur mm
  • Vælg gode el. ekstragode hoteller 
 • Se rejsen

  SYDAFRIKA

  Det gode liv

  11 dage fra kr. 10.825

  • Fokus på Cape Town og vinlandet
  • God tid til oplevelser med natur på Kaphalvøen og mad og vin
  • Billeje er inkluderet
  • Vælg gode el. ekstragode hoteller