bali - barat national park_02

Barat National Park

Rejser • vejret • hoteller

Barat National Park

Et koncentrat af Balis natur

Helt mod vest, der hvor de færreste turister når hen, kan I opleve en tæt jungle kendt for et rigt og spændende dyreliv, der bl.a. tæller den elegante menjanganhjort, leguaner og et væld af frække aber samt 160 andre arter. Særligt fugleentusiaster drager hertil i stor stil, og det skyldes ikke mindst den endemiske og truede Balistær, som kun lever frit lige netop her.

Parken er et eksotisk miks af monsunskov, mangrove, regnskov, udslukkede vulkaner, savanne, strand, koralrev og et heftigt liv under vandet. Kort sagt. Alle Balis skønheder kogt ned på ét koncentreret sted.

Marinelivet og strandene, ikke mindst på øen Menjangan, udgør for mange hovedattraktionen. På den lille ø ud for Bali er livet under vandet i særklasse. Intet mindre. Foruden et virvar af tropiske fisk og koraller, er øen også pænt besøgt af den truede karettehavskildpadde, men også på land sker der ting og sager. Det er nemlig ikke uset, at hjorte slentrer rundt på stranden, bedst som I sidder og nyder en stille stund under solens stråler.

Et oplagt rejsemål for jer, der gerne vil nyde naturen og det gode strandliv – langt væk fra menneskemængderne.

bali - bali_land Barat National Park

Hoteller i Barat National Park


The Menjangan ★★★★

Menjangan Resorts er en fredfyldt oase beliggende i hjertet af den jomfruelige nationalpark, Barat National Park, på den fantastiske nordvestlige kyst af Bali. Konceptet er klart, resortet vil kombinere elegante indkvartering, lækker mad og unikke naturoplevelser. Her er tid til at reflektere over livet til lyden af fuglefløjt. 

Resortet har to afdelinger: The Monsoon Lodge består af 12 harmoniske værelser og ligger omgivet af jungle et par kilometer fra standen. Det er muligt for resortet gæster at benytte beach klubben på stranden. På Sentigi Beach ligger The Beach Villa, som består af fem eksklusive villaer få meter fra strandkanten. Her får I 100 m2 minimalistisk indrettede villa i de mest fantastiske omgivelser. Dyrt og dejligt.

24 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

NusaBay Menjangan by WHM ★★★

Velkommen til Balis vestlige hjørne og et naturmekka med dyreoplevelser i overflod.

NusaBay Menjangan by er helt unikt på alle måder. Rejsen til Barat Nationalpark går via Lovina og herfra yderligere en god times kørsel vestover ad kystvejen. Det sidste stykke vej til NusaBay Menjangan foregår med båd, da man ikke kan kører til halvøen hvor resortet ligger i bunden af bugten.

Her venter der jer en intens oplevelse omgivet af vildsvin, hjorte, aber og et farverigt koralrev lige udenfor resortet. 

Også Menjangan Island, 200 m. fra stranden, er et af Balis mest spektakulære marineområder, spækket med farverige fisk og struttende koraller.

Resortet har swimmingpool, en hyggelig restaurant med god mad, udlejning af dykker-/snorkleudstyr samt udflugt med båd til øen Menjangang. Der arrangeres trekking/vandre ture i nationalparken med kyndige guider.

16 villaer er harmonisk opført i det naturskønne område og alle rummelige villaer har terrasse, aircondition og andre moderne faciliteter. Men lad det være sagt med det samme: det er naturen omkring NusaBay Menjangan der er det største trækplaster. Servicen på resortet er hjertelig, familiær og atmosfæren afslappende - på NusaBay Menjangan mødes naturelskere langt væk fra Balis turistområder.

16 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Rejser til Barat National Park

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Barat National Park

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.254 anmeldelser)