bali - gili_skildpadde_01

Rejser til Gili Trawangan ved Bali

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (1142 Anmeldelser)

Gili Trawangan

Alle elsker Trawangan

Gili-øerne ligger som 3 skønne perler på en snor, en kort sejltur på 15-20 minutter fra Lomboks nordvestlige hjørne. Kommer man fra Bali, er rejsetiden omtrent halvanden time med katamaran.

Den største og mest besøgte af øerne er Gili Trawangan, der med sine 800 beboere også bidrager med et frisk pust af lokalliv til det eftertragtede turistparadis. Øen, der måske mest af alt ligner en bountyreklame, besøges af både festglade unge, børnefamilier og det modne publikum, og selv om øen er den livligste af de tre, er her rig mulighed for en ferie med stemningsfuld og rolig indkvartering i små resorts, bungalows og villaer få meter fra stranden. 

Dagene foregår på stranden, i en hængekøje med en bog eller i vandet med ansigtet rettet mod det farverige liv, der disker op med et forrygende show i det lune vand.

Som aftenen kommer snigende er der mulighed for at benytte sig af øens store udbud af restauranter i forskellige afskygninger, som primært er at finde i den travle ende af øen, hvor bådene kommer ind.

Foretrækker I komplet fred og ro, kan I trække jer tilbage på hotellet og nyde en stille aften i ro og mag.

bali - bali_land Gili Trawangan
;

Hoteller på Gili Trawangan


Gili Eco Villas ★★★★

Holder I af at vågne op til lyden af bølgeskvulp og udsigten til en hvid sandstrand, så er Gili Eco Villas noget for jer.

Det lille resort ligger direkte på Gili Trawangans rolige, nordvestvendte strand, lidt væk fra det "travle" område, hvor færgen kommer ind. Stedet lever op til sit 'eco-navn' og har bl.a. solfangere og en vindmølle til at producere strøm, ligesom hytterne er bygget af genbrugstræ. Herudover dyrker resortet sine egne økologiske grønsager.

De syv villaer er virkeligt smukt indrettet i lyse farver med hver deres særpræg. Etplansvillaerne har to soveværelser, to badeværelser og et åbent køkken og opholdsområde. Villaerne i to plan har to soveværelser ovenpå og køkken- og opholdsområde i stueplan. Alle villaer har udsigt til havet og stranden. Restauranten byder på et godt spisekort fra Østens og Vestens køkken, og baren er uimodståelig i solnedgangstimen.

Et oplagt valg når familien vil holde en afslappende ferie under samme tag, Eco er også et oplagt når tre generationer vil holde ferie sammen, særligt de store villaer med 3 soveværelser er oplagt. 

7 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse

Vila Ombak ★★★+

Charmerende boutique-hotel, som det er umuligt ikke at tabe sit hjerte til. Det er snart 10 år siden, at denne perle stod færdig på Gili Trawangan. Selvom der er kommet flere hoteller af samme kaliber på øen, er det fortsat vores favorit.

Vila Ombak har det hele, her er først og fremmest en afslappet atmosfære og god service. Her er alt fra luksus-backpackers, dykkere og børnefamilier til det mere modne publikum, som gerne vil opleve lidt ud over det sædvanlige. Vila Ombak har et suverænt poolområde med udsigt over strædet, søster-øerne Gili Meno og Gili Air samt Lomboks frodige bjerge. Her er dykkershop, restaurant, bar, cykeludlejning, to swimmingpools samt en lækker spaafdeling. 

Hotellets bungalows er et kapitel for sig. Der findes fire typer: 
* De billigste er superior Lumbung Terrace, som er gode almindelige hotelværelser. 
* Superior Lumbung Hut er villaer i to etager med et lille men charmerende soveværelse med madras på gulvet.

* Deluxe Lumbung Hut er ligeledes i to etager men med et større soveværelse og en stor madras på gulvet. Begge typer har udendørs badeværelse i grundniveau og balkon i forbindelse med soveværelset på førstesalen. 

Bungalow-værelserne er mere traditionelt opført i ét plan, værelserne er større og velegnede til børnefamilier og gæster, som ikke bryder sig om trapper. De har ligeledes udendørs badeværelse i grundniveau samt en lille terrasse. Alle bungalows har en hængekøje, hvor I kan hvile ud efter en hård dag ved stranden. 

96 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse

Kalua Boutique Bungalows ★★★

Det er mere end 25 år siden at familien Aminsam gik i land på en lille bounty ø ude i Lombokstrædet.

Familien, der var fiskere, besluttede sig for sammen med yderligere en håndfuld familier at slå sig ned i simple bambushytter på Gili Trawangan. I dag er billedet unægteligt et andet, men familien lever fortsat på den skønne bountyø. Rumah Kalua ejes af Suka Aminsam, der er anden generation af familien.

Det lille hyggelige familiehotel ligger fredsommeligt tilbagetrukket fra "hovedgaden" på Gili Trawangan i en hyggelig tropisk have med lille swimmingpool.

Her emmer af ro og idyl og den smukke hvide sandstrand med det krystalklare vand ligger kun 2-300 meter derfra.

Kalua Boutique Bungalows  har kun 7 hotelværelser - 3 bungalows med separat soveværelse og stue samt 4 værelser med terrasse og udsigt til den tropiske gårdhave. Alle værelser har aircondition, wifi, TV, dvd-afspiller, køleskab, masser af plads og gode senge.

I hotellets reception er det muligt at købe snacks og drikkevarer. Et mindre hotel uden de store dikkedarer men med en skøn familiær atmosfære og et smilende personale. 

7 værelser
250 m Strand
0 m By
Pool
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Jambuluwuk Oceano ★★★+

Et skønt resort beliggende direkte på et dejligt stykke strand på øens nordside væk fra de fleste andre hoteller på øen. Her er der dejlig fred og ro men også fokus på børnefamilien med en del aktiviteter til de små poder rundt om poolen.

Resortet har dejlige værelser beliggende i traditionelt byggede huse med stråtag og store terrasser foran. Nyd den store swimmingpool, lån cykler og oplev øen og spis dejlig mad, bl.a. tapas, i resortets restaurant.

De sportsinteresserede kan følge med i fodboldkampe og andre begivenheder i resortets sportsbar.  

48 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Vila Karang ★★★

Villa Karang er netop blevet renoveret og folkene bag har opført en god restaurant på stranden hvorfra der en fantastisk udsigt over det og ind på Lombok med sit knejsende varetegn, den mere end 3.700 meter høje vulkan.

Det charmerende lille sted har 4 forskellige værelsestyper, vi har valgt at medtage de to typer med aircondition, de nye Superior værelser i haven eller hotellets bedste villaer, Deluxe villaer. Her I er kun få skridt fra det turkisgrønne hav hvor marine livet myldrer omkring de farverige koraller.

Transporten rundt på øen foregår også her i hestevogn, vil I en tur til Lombok, kan strækningen tilbagelægges på 15 minutter. Vælger i en båd med glasbund, kan I få de store oplevelser tørskoet. Et enkelt og charmerende resort der opfylder alle behov for et autentisk ophold på en paradis ø.

28 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse

Gili Teak Resort ★★★(★)

Gili Teak Resort er et virkeligt skønt sted med kun otte rustikke hytter bygget i teaktræ og beliggende ned til et vidunderligt stykke strand. Resortet ligger på den rolige vestlige side af Gili Trawangan ca. 20 minutters gang fra de mange barer og restauranter på østsiden. Hytterne er ca. 40 m2 store bygget i bæredygtigt genbrugstræ og indrettet med rigtig god smag. Alle hytter har en møbleret, overdækket terrasse med dejlig udsigt over poolen og stranden. 

I strandkanten ligger Gili Teak Beach Club, som serverer lækre drinks - også i smukke, rustikke omgivelser. Måltiderne består af både indonesiske og vestlige retter og kan indtages på stranden eller ved poolen. Gili Teak Resort er ren badfodsluksus!

   

8 værelser
0 m Strand
1,5 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Villa Almarik Resort ★★★+

Villa Almarik er et skønt lille resort med optimal beliggenhed ud til en dejlig sandstrand, hvorfra I har adgang til den bedste snorkling, Gili Trawangan kan byde på, og det siger jo ikke så lidt. Hotellet ligger i den nordlige ende af øen, hvor der er fred og ro - og alligevel ikke længere væk, end at øens gode udvalg af restauranter og barer kun er en kort gåtur væk.

Værelserne (Standard, Superior og Deluxe) ligger i lave bygninger i en frodig have og er indrettet i hyggelig, balinesisk stil med gode faciliteter. Superior- og Deluxe-værelserne, der ligger tættest på stranden, er 52 m2 og har god plads til to voksne og to børn, mens Standard-værelserne giver mulighed for en ekstra opredning.

Hotellet ligger ved en af øens absolut bedste strande og råder desuden over en pool samt et dykkercenter. Hertil en restaurant, der serverer indonesiske retter og retter fra det gode Middelhavskøkken, som indtages med fødderne i sandet, alt imens I nyder en fabelagtig udsigt over havet. Et stykke nede ad vejen finder I desuden den hyggelige restaurant, Jali Kitchen, som varmt kan anbefales. 

27 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Gili Amor Boutique Resort ★★★

Dette lille, hyggelige resort ligger et par hundrede meter fra stranden og dermed i mere fredelige omgivelser end de hoteller, der ligger ned til stranden og øens "hovedgade". Værelserne ligger i en L-formet toetagers bygning med en pool i midten.

Alle værelsestyper (Standard, Deluxe og Suite) har egen lille balkon eller terrasse. De er indrettet i rustik, balinesisk stil og har mange gode faciliteter.

I forbindelse med poolen ligger resortets restaurant, der serverer både indonesiske og vestlige retter. Resortet hjælper gerne med dykker- og snorkelture og har også cykler til rådighed, hvis man har lyst til at udforske den bilfri ø.

16 værelser
200 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Luce d'Alma Resort & Spa ★★★★

I august 2008 åbnede et nyt resort, Luce d'Alma Resort & Spa, som ejes og drives af den passionerede italiener, Lucio Antonio, som har skabt et unikt resort med sjældent god atmosfære og et højt serviceniveau. Resortet ligger fredeligt i en palmelund midt på øen, kun 600 meter til resortet skønne beachclub og det turkisgrønne hav.

Det er muligt at benytte resortets cykler, når I skal rundt på øen. Her har Lucio Antonio skabt 16 attraktive villaværelser omkring en 80 meter lang swimmingpool. Værelserne er 58 m2 og er et oplagt valg til familien, der ønsker at dele værelse.

Hvert værelse har en kingsize seng, et stort badeværelse udstyret med hårtørrer og badekåbe. Desuden en rummelig stue med internationale TV, telefon, cd-dvd, safetybox, kaffe/te faciliteter, minibar og aircondition.

Alle værelser har direkte adgang til poolen fra sin egen private terrasse. Luce d´Alma har en lille spa-afdeling og en fin restaurant og ægte italiensk gæstfrihed og god mad i stearinlysets skær. 

Vælg dette sted hvis I vil have et fredeligt ophold på Trawangan lidt tilbagetrukket fra det spulende strandliv.

16 værelser
500 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse

Hotel Ombak Sunset ★★★+

Skønt førsteklasses hotel, bygget i 2011 og beliggende på den fredelige, vestlige side af Gili Trawangan – ca. to km med hestevogn eller et kvarters cykeltur fra den hektiske hovedgade og havn. På dette smukke sted har den driftige familie, Tayeb, skabt et skønt resort med de perfekte muligheder for afslapning og fordybelse.

En stor swimmingpool (øens største) ligger blot 50 meter fra stranden og danner de perfekte rammer for hotellets rekreative område, der også byder på restaurant og bar. Alt sammen med en fantastisk udsigt over Lombok strædet og til vulkanerne på Bali. 

Der er mange koraller i havet, så her er perfekt til snorkling, men husk badesko. Om aftenen er solnedgangen fra den hvide sandstrand det helt store trækplaster, og storslående er det da også, når havet og Balis vulkaner ligger badet i det røde skær fra solens sidste stråler. Værelserne er rummelige og smagfuldt indrettet og udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar og kaffe/te faciliteter og har endvidere terrasse eller balkon med udsigt over til de frodige omgivelser på resortet.

Resortet har to restauranter, Horizon Restaurant hvor morgenmaden også serveres og Sea Breeze Restaurant & Bar, hvor I kan nyde strandudsigten. Hotellet har gratis internet.

152 værelser
0 m Strand
2 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Rejser til Gili Trawangan

Gili

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
317 mm
254 mm
206 mm
105 mm
101 mm
51 mm
48 mm
34 mm
36 mm
95 mm
150 mm
219 mm

Billeder fra Gili Trawangan

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)