bali - gili_skildpadde_01

Rejser til Gili Trawangan ved Bali

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (1142 Anmeldelser)

Gili Trawangan

Alle elsker Trawangan

Gili-øerne ligger som 3 skønne perler på en snor, en kort sejltur på 15-20 minutter fra Lomboks nordvestlige hjørne. Kommer man fra Bali, er rejsetiden omtrent halvanden time med katamaran.

Den største og mest besøgte af øerne er Gili Trawangan, der med sine 800 beboere også bidrager med et frisk pust af lokalliv til det eftertragtede turistparadis. Øen, der måske mest af alt ligner en bountyreklame, besøges af både festglade unge, børnefamilier og det modne publikum, og selv om øen er den livligste af de tre, er her rig mulighed for en ferie med stemningsfuld og rolig indkvartering i små resorts, bungalows og villaer få meter fra stranden. 

Dagene foregår på stranden, i en hængekøje med en bog eller i vandet med ansigtet rettet mod det farverige liv, der disker op med et forrygende show i det lune vand.

Som aftenen kommer snigende er der mulighed for at benytte sig af øens store udbud af restauranter i forskellige afskygninger, som primært er at finde i den travle ende af øen, hvor bådene kommer ind.

Foretrækker I komplet fred og ro, kan I trække jer tilbage på hotellet og nyde en stille aften i ro og mag.

bali - bali_land Gili Trawangan
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Gili Trawangan


Gili Eco Villas ★★★★

Holder I af at vågne op til lyden af bølgeskvulp og udsigten til en hvid sandstrand, så er Gili Eco Villas noget for jer.

Det lille resort ligger direkte på Gili Trawangans rolige, nordvestvendte strand, lidt væk fra det "travle" område, hvor færgen kommer ind. Stedet lever op til sit 'eco-navn' og har bl.a. solfangere og en vindmølle til at producere strøm, ligesom hytterne er bygget af genbrugstræ. Herudover dyrker resortet sine egne økologiske grønsager.

De syv villaer er virkeligt smukt indrettet i lyse farver med hver deres særpræg. Etplansvillaerne har to soveværelser, to badeværelser og et åbent køkken og opholdsområde. Villaerne i to plan har to soveværelser ovenpå og køkken- og opholdsområde i stueplan. Alle villaer har udsigt til havet og stranden. Restauranten byder på et godt spisekort fra Østens og Vestens køkken, og baren er uimodståelig i solnedgangstimen.

Et oplagt valg når familien vil holde en afslappende ferie under samme tag, Eco er også et oplagt når tre generationer vil holde ferie sammen, særligt de store villaer med 3 soveværelser er oplagt. 

7 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

Vila Ombak ★★★+

Charmerende boutique-hotel, som det er umuligt ikke at tabe sit hjerte til. Det er snart 20 år siden, at denne perle stod færdig på Gili Trawangan. Selvom der er kommet flere hoteller af samme kaliber på øen, er det fortsat vores favorit.

Vila Ombak har det hele, her er først og fremmest en afslappet atmosfære og god service. Her er alt fra luksus-backpackers, dykkere og børnefamilier til det mere modne publikum, som gerne vil opleve lidt ud over det sædvanlige. Vila Ombak har et suverænt poolområde med udsigt over strædet, søster-øerne Gili Meno og Gili Air samt Lomboks frodige bjerge. Her er dykkershop, restaurant, bar, cykeludlejning, to swimmingpools, en lækker spaafdeling og om aftenen er der udendørs biograf under stjernerne. 

Hotellets bungalows er et kapitel for sig. Der findes fire typer: 
* De billigste er superior Lumbung Terrace, som er gode almindelige hotelværelser. 
* Superior Lumbung Hut er villaer i to etager med et lille men charmerende soveværelse med madras på gulvet.

* Deluxe Lumbung Hut er ligeledes i to etager men med et større soveværelse og en stor madras på gulvet. Begge typer har udendørs badeværelse i grundniveau og balkon i forbindelse med soveværelset på førstesalen. 

Bungalow-værelserne er mere traditionelt opført i ét plan, værelserne er større og velegnede til børnefamilier og gæster, som ikke bryder sig om trapper. De har ligeledes udendørs badeværelse i grundniveau samt en lille terrasse. Alle bungalows har en hængekøje, hvor I kan hvile ud efter en hård dag ved stranden. 

139 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Kalua Boutique Bungalows ★★★

Det er mere end 30 år siden at familien Aminsam gik i land på en lille bounty ø ude i Lombokstrædet.

Familien, der var fiskere, besluttede sig for sammen med yderligere en håndfuld familier at slå sig ned i simple bambushytter på Gili Trawangan. I dag er billedet unægteligt et andet, men familien lever fortsat på den skønne bountyø. Kalua Boutique Bungalows ejes af Suka Aminsam, der er anden generation af familien.

Det lille hyggelige familiehotel ligger fredsommeligt tilbagetrukket fra "hovedgaden" på Gili Trawangan i en smuk tropisk have med lille swimmingpool og morgenmaden nyder du på din private terrasse med udsigt til den smukke have.  

Her emmer af ro og idyl og den smukke hvide sandstrand med det krystalklare vand ligger kun 2-300 meter derfra.

Kalua Boutique Bungalows  har kun 7 hotelværelser - 3 bungalows med separat soveværelse og stue samt 4 værelser med terrasse og udsigt til den tropiske gårdhave. Alle værelser har aircondition, wifi, TV, dvd-afspiller, køleskab, masser af plads og gode senge.

I hotellets reception er det muligt at købe snacks og drikkevarer. Et perfekt sted for jer som foretrækker et mindre hotel med skøn atmosfære og et smilende personale. 

7 værelser
250 m Strand
0 m By
Pool
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Jambuluwuk Oceano ★★★+

Et dejligt resort beliggende direkte ud til stranden på øens nordside. Heroppe er der dejlig fred og ro. Hotellet har flere pool områder, en flot frodig have og på stranden kan du sidde med tæerne i sandet mens middagen indtages. Hotellet ligger lige ud til koralrevet der omkranser Gili-øerne. Blot få meter fra strandkanten kan man snorkle blandt farverige fisk og store havskildpadder.

Resortet har dejlige værelser som alle er bygget i den traditionelle "lumbung" stil med stråtag og store terrasser foran. Hotellets store familieværelser samt de mange faciliteter gør det velegnet for familier, men par vil også nyde et ophold her.

De sportsinteresserede kan følge med i fodboldkampe og andre begivenheder i resortets sportsbar.  
Nyd livet ved hotellets pools, lån cykler og oplev øen og spis dejlig mad, bl.a. tapas, i resortets restaurant.

48 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Gili Teak Resort ★★★(★)

Gili Teak Resort er et virkeligt skønt sted med kun otte rustikke hytter bygget i teaktræ og beliggende ned til et vidunderligt stykke strand. Resortet ligger på den rolige vestlige side af Gili Trawangan ca. 20 minutters gang fra de mange barer og restauranter på østsiden. Hytterne er ca. 40 m2 store bygget i bæredygtigt genbrugstræ og indrettet med rigtig god smag. Alle hytter har en møbleret, overdækket terrasse med dejlig udsigt over poolen og stranden. 

I strandkanten ligger Gili Teak Beach Club, som serverer lækre drinks - også i smukke, rustikke omgivelser. Måltiderne består af både indonesiske og vestlige retter og kan indtages på stranden eller ved poolen. Gili Teak Resort er ren badfodsluksus!

   

8 værelser
0 m Strand
1,5 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Villa Almarik Resort ★★★+

Villa Almarik er et skønt lille resort med optimal beliggenhed ud til en dejlig sandstrand, hvorfra I har adgang til den bedste snorkling, Gili Trawangan kan byde på, og det siger jo ikke så lidt. Hotellet ligger i den nordlige ende af øen, hvor der er fred og ro - og alligevel ikke længere væk, end at øens gode udvalg af restauranter og barer kun er en kort gåtur væk.

Værelserne (Standard, Superior og Deluxe) ligger i lave bygninger i en frodig have og er indrettet i hyggelig, balinesisk stil med gode faciliteter. Superior- og Deluxe-værelserne, der ligger tættest på stranden, er 52 m2 og har god plads til to voksne og to børn, mens Standard-værelserne giver mulighed for en ekstra opredning.

Hotellet ligger ved en af øens absolut bedste strande og råder desuden over en pool samt et dykkercenter. Hertil en restaurant, der serverer indonesiske retter og retter fra det gode Middelhavskøkken, som indtages med fødderne i sandet, alt imens I nyder en fabelagtig udsigt over havet. Et stykke nede ad vejen finder I desuden den hyggelige restaurant, Jali Kitchen, som varmt kan anbefales. 

27 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Gili Amor Boutique Resort ★★★

Dette lille, hyggelige resort ligger et par hundrede meter fra stranden og dermed i mere fredelige omgivelser end de hoteller, der ligger ned til stranden og øens "hovedgade". Værelserne ligger i en L-formet toetagers bygning med en dejlig pool i midten.

Alle værelsestyper (Standard, Deluxe og Suite) har egen lille balkon eller terrasse. De er indrettet i rustik, balinesisk stil og har mange gode faciliteter.

I forbindelse med poolen ligger resortets restaurant, der serverer både indonesiske og vestlige retter, så er der noget for enhver smag. Resortet hjælper gerne med dykker- og snorkelture og har også cykler til rådighed, hvis man har lyst til at udforske den bilfri ø.

16 værelser
200 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar
Spa

Hotel Ombak Sunset ★★★+

Skønt førsteklasses hotel, bygget i 2011 og beliggende på den fredelige, vestlige side af Gili Trawangan – ca. to km med hestevogn eller et kvarters cykeltur fra den hektiske hovedgade og havn. På dette smukke sted har den driftige familie, Tayeb, skabt et skønt resort med de perfekte muligheder for afslapning og fordybelse.

En stor swimmingpool (øens største) ligger blot 50 meter fra stranden og danner de perfekte rammer for hotellets rekreative område, der også byder på restaurant og bar. Alt sammen med en fantastisk udsigt over Lombok strædet og til vulkanerne på Bali. 

Der er mange koraller i havet, så her er perfekt til snorkling, men husk badesko. Om aftenen er solnedgangen fra den hvide sandstrand det helt store trækplaster, og storslående er det da også, når havet og Balis vulkaner ligger badet i det røde skær fra solens sidste stråler. Værelserne er rummelige og smagfuldt indrettet og udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar og kaffe/te faciliteter og har endvidere terrasse eller balkon med udsigt over til de frodige omgivelser på resortet.

Resortet har to restauranter, Horizon Restaurant hvor morgenmaden også serveres og Sea Breeze Restaurant & Bar, hvor I kan nyde strandudsigten. Hotellet har gratis internet.

152 værelser
0 m Strand
2 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Belukar ★★★

Belukar er et hyggeligt resort på den lille ø Gili Trawangan ud for Lombok. Her på øen formes den gode stemning af det rolige lokalliv og det glade humør fra rejsende, der søger tropeferie langt fra dagligdagens trommerom. Ligesom øen i sig selv er også resortet i mindre skala med blot 14 værelser, hvilket skaber en dejlig, intim stemning blandt jer og de få andre gæster, der søger lykken på Belukar. Resortet er skønt placeret i den jungleagtige natur med masser af eksotiske blomster og ranke palmer i og omkring resortets have.

I tilbringer nætterne i charmerende, rustikt indrettede hytter med moderne fornødenheder som wifi og aircondition. I dagtimerne kan I finde jer en hængekøje i haven, svømme en bane eller to i poolen eller tage en slapper i liggestolene. Blot fem minutter væk på gåben ligger de skønne sandstrande, og på resortet kan I leje cykler, kajakker og paddleboards. Når sult og tørst melder sig, kan I granske menu- og drinkskort i restauranten og baren.

14 værelser
300 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Eget bad og toilet
Hårtørrer

Trawangan Dive Resort ★★★

Trawangan Dive Resort ligger helt ud til kysten på østsiden af Gili Trawangan med udsigt til Gili Meno på den anden side af sundet. Her bor I på rummelige værelser med en diskret indretningsstil uden den store mængde vægpynt eller andre dekorationer men til gengæld med gode store senge og alle moderne fornødenheder. Her på resortet gør man en dyd ud at tilbyde spændende vandoplevelser, og som hotelnavnet indikerer, kan I blandt andet lære at dykke med hjælp fra resortets kyndige undervisere. Det er naturligvis heller ingen skam blot at blive hjemme på resortet og nyde livet i poolkanten med ture frem og tilbage fra baren, der byder på kolde juicer, cocktails og smoothies. Der er også mulighed for at leje kajakker og snorkeludstyr, så I på egen hånd kan tage for jer af oplevelserne i havet, som I finder blot få meter væk.

13 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Eget bad og toilet

Rejser til Gili Trawangan

Gili

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
317 mm
254 mm
206 mm
105 mm
101 mm
51 mm
48 mm
34 mm
36 mm
95 mm
150 mm
219 mm

Billeder fra Gili Trawangan

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)