bali - kubu_01

Rejser til Kubu

Rejser • vejret • hoteller

Kubu

Fiskerstemning og formidabel dykning

På Balis rolige nordkyst finder I den idylliske fiskerlandsby Kubu, som ligger langt væk fra turiststrømmen på det sydlige Bali. Her er I tæt på østkystens mange formidable dykkersites, og flere steder er det også muligt at snorkle direkte fra stranden.

I Kubu går dagene sandsynligvis med at komme ned i gear

I udforsker måske det lokale liv, spiser jer mæt i veltilberedte fiskeretter og trækker jer tilbage med en god bog. I det søvnige paradis er det oplagt at forkæle sig selv med lidt wellness, hvilket I bl.a. får mulighed for på Kubu Indah Resort, som er et virkelig dejligt danskejet resort med en udendørs spa i haven. Her tilbydes et væld af balinesiske behandlinger under åben himmel, og er skuldrene ikke allerede faldet ned, gør de det her.

Er I klar på at få sved på panden, kan I med fordel begive jer ud på en vandretur til Agung-vulkanen, der nærmest ligger lige i baghaven. Vulkanen tårner næsten 3 km op i landskabet, og særlig attraktiv er den i de tidlige morgentimer. Så sæt vækkeuret til kl. 3, snør skoene og tag ud på en uforglemmelig vandretur, hvor I overværer solens rejse gennem morgengryet fra første parket.

bali - bali_land Kubu

Hoteller i Kubu


Kubu Indah Resort Dive & Spa ★★★★

På nordøstkysten af Bali ligger Kubu Indah Resort – et danskejet resort tæt på Tulamben og den idylliske fiskerlandsby Kubu. Efter at have boet i Thailand, på Gili-øerne og på Maldiverne var det Balis østlige hjørne, som Rikke og Ulrik tabte deres hjerte til, og her opførte de deres eget lille paradis-resort.

Kubu Indah Resort ligger helt ned til havet på en naturskøn grund på 11.000 m2 med den mægtige Mt. Agung-vulkan i ’baghaven’. Resortet har en smukt anlagt pool ud mod havet og en god restaurant, der holder et meget rimeligt prisniveau. 

Den udendørs spa i haven tilbyder forskellige traditionelle balinesiske behandlinger, og er man interesseret i dykning – ja så har resortet såmænd sit eget husrev, og der arrangeres naturligvis også dykkerture til nærliggende dykkersteder, som hører til Balis absolut bedste.

Alle bungalows har egen terrasse og hel eller delvis udsigt over Lombokstrædet og er opført i harmoni med omgivelserne. Vælg mellem garden bungalows i haven eller beach bungalows kun 50 meter fra havet. Kubu Indah Resort er en perle af et hotel med god stemning og supergode rammer for nogle dage til afslapning og aktiviteter i havet.

Rejser til Kubu

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Kubu

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)