Malaysias kontraster
Download katalog over rejsen

14 dage fra 27.820 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Malaysia Malaysias kontraster

Individuel rejse 14 dage fra 27.820 kr.

4.5   (55 anmeldelser)
malaysia - Redang island_04

Storby, jungle og en uge i paradis

Malaysia har mange tangenter at spille på, og I har måske svært ved at beslutte jer for hvilket Malaysia, I vil opleve. På denne rejse har vi rystet posen og tager jer med til tre forskellige dele af landet; storbyen, junglen og et lille ø-paradis. Tre steder der hver især har en historie at fortælle om Malaysia.

malaysia - kuala lumpur_by_skyline_02
malaysia - Taman negara_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Kombinér storby, jungle og ø-paradis
 • Kulturmiks og skyskrabere i Kuala Lumpur
 • 2 nætter på lodge midt i regnskoven
 • Flot natur og rigt dyreliv
 • Snorkling og gode dykkerspots
 • Inkl. alle transporter
malaysia - Redang island_06

Tre spektakulære Malaysiske rejsemål

I starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad, hvis skyline gør et særligt væsen af sig.

I har god tid til at smage på maden, udforske byens små oaser og største seværdigheder og få færten af det lokale storbyliv.

En helt anden virkelighed åbenbarer sig i Taman Negara National Park, en af verdens ældste regnskove med omtrent 130 millioner år på bagen. Her indkvarteres I på lodge i junglen og udforsker naturen, der huser alt fra aber og elefanter til fugle i alle farver og kæmpefirben.

Sidste stop byder endnu engang på et sceneskift. På Redang Island nyder I en uge med bølgeskvulp og barfodsluksus omringet af en beskyttet marinepark, der giver fisk, koraller og andet godt fra havet glimrende forhold.

Glæd jer til en rejse, der både er autentisk og afslappet, eventyrlig og luksuriøs!

malaysia - Malaysia_malaysias kontraster

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Kuala Lumpur 2 nætter: Kuala Lumpur 2 Meliá Banyan Tree +
Taman Negara 2 nætter: Taman Negara 2 Mutiara Taman Negara
Redang Island 7 nætter: Redang Island 7 The Taaras Beach & Spa Resort +

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Bar Indoor Opgradering
Kuala Lumpur

Banyan Tree

+

På Banyan Tree lever I i sus og dus med udsigt til det meste af byen - ikke mindst Petrona Towers, som I enten kan nyde synet af fra jeres værelse eller fra den populære rooftop bar, Vertigo, på 59. etage.

Se hotel
Premium Room Inkluderet i prisen
Kuala Lumpur

Meliá

Se hotel
malaysia - Mutiara taman negara_05 Inkluderet i prisen
Taman Negara

Mutiara Taman Negara

Se hotel
malaysia - The_Taaras_view_03 Inkluderet i prisen
Redang Island

The Taaras Beach & Spa Resort

+
Se hotel

Vi så alle de dyr, vi havde håbet på - og mange andre også. Vores primære mål med rejsen var at se dyrene i deres naturlige levesteder, hvilket blev opfyldt til fulde. Turene på floden i regnskoven og floraen i både botanisk have og regnskoven var store oplevelser.

Ulrik, Hillerød
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Malaysia
malaysia - kuala lumpur_skline_02

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark og sætter kurs mod Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. I har et flyskift undervejs, inden I lander i morgen.

malaysia - Malaysia_malaysias kontraster
malaysia - kuala lumpur_by_skyline_02 malaysia - Taman negara_batek stamme_02

Dag 2

Ankomst til Kuala Lumpur

Efter ankomst i Kuala Lumpur bliver I mødt af en repræsentant for Stjernegaard, der følger med jer til hotellet i centrum af byen.

Her opdager I hurtigt, at Kuala Lumpur er en super moderne, multikulturel storby med en veludviklet infrastruktur, trendy arkitektur og et hektisk liv. Kuala Lumpurs skyline består af nogle af verdens højeste skyskrabere, bl.a. de ikoniske tvillingetårne, der tårner op som byens vartegn. Tårnene, som gennem mange år har stjålet al opmærksomheden, har de seneste år fået stærk konkurrence fra byens nyeste skyskraber, Exchange 106, der lige akkurat rager op over tvillingetårnene. Oven i købet med en oplyst krone på toppen.

Byens skyline er måske det første, I lægger mærke til, men ser I godt efter, vil I også opdage en mere traditionel side af byen med minaretter, moskeer, templer og gamle bygningsværker.

Er energien til det, kan I tage med på en guidet city tour gennem det nye og det gamle Kuala Lumpur med besøg ved tvillingetårnene, kongepaladset, nationalmuseet og en række af byens vartegn.

Måske I lader sanserne guide jer til byens markeder, som bugner af farverige, lokale råvarer, der helt sikkert vækker sulten.

Malaysisk cuisine er et herligt miks af sydøstasiens bedste krydderier, råvarer og traditioner, bl.a. med stærke referencer til det kinesiske og indiske køkken, så tag for jer af retterne og få smag for Malaysia.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Premium Room Inkluderet i prisen
Kuala Lumpur

Meliá

Bar Indoor Opgradering
Kuala Lumpur

Banyan Tree

+
malaysia - kuala lumpur_tvillingetaarne_01
malaysia - kuala lumpur_indisk tempel_figur_statuette_02 malaysia - kuala lumpur_the thean hou_01

Kuala Lumpur er et spændende miks af flotte moskeer, moderne skyskrabere, kinesiske templer og spændende nabolag.

Dag 3

Kuala Lumpur på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har en hel dag til at opleve Kuala Lumpur og omegn, og her er nok at give sig til.

Byen er relativ nem og sikker at bevæge sig rundt i på egen hånd, fx med skytrain, der foruden at bringe jer fra A til B også giver jer et godt overblik over byens skyskrabere og grønne oaser. Selv om I befinder jer midt i en af verdens største byer, befinder I jer også under tropiske himmelstrøg. I byens botaniske have finder I således intet mindre end 3000 forskellige orkidéarter samt en mindre regnskov, der er hjem for rundt regnet 6000 sommerfuglearter. 

Vil I gerne helt tæt på byen og dens mange kontraster, kan det anbefales at opleve Kuala Lumpur på cykel. Her kommer I forbi små, traditionelle landsbyer omringet af skyskrabere, forbi templer, moskeer, overdådige bygningsværker og videre til det sprudlende og farverige liv i Chinatown. I får alle dufte og lyde med, som I triller gennem byen og bliver vidne til hverdagen i storbyen.

Har I set det, I vil i centrum, kan I tage en tur uden for byen, hvor religion og natur mødes i smukt samspil ved Batu-grotterne.

I bliver mødt af verdens næsthøjeste hindustatue, 43 meter høje Murugan Murti, hvorfra 272 farverige trin leder op til det hinduistiske tempel placeret i 400 millioner år gamle kalkstensformationer. Her er gyldne statuer, pompøse altre og en række religiøse artefakter omgivet af den rå natur. Et smukt og lettere mærkværdigt syn.

Om aftenen kan I vælge at besøge et af byens natmarkeder eller gå på opdagelse i det malaysiske menukort på en af byens mange gode restauranter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Premium Room Inkluderet i prisen
Kuala Lumpur

Meliá

Bar Indoor Opgradering
Kuala Lumpur

Banyan Tree

+
malaysia - batu caves_01
malaysia - kuala lumpur_mad_06 malaysia - kuala lumpur_dim sum_01

Spis jer gennem Kuala Lumpur, der smager af det bedste fra Østen.

Dag 4

Kuala Lumpur – Taman Negara

Dagen byder på et gevaldigt sceneskift, når I kører nordpå til Taman Negara National Park.

Her er ikke bare tale om hvilken som helt regnskov. Taman Negara har nemlig intet mindre end 130 millioner år på bagen, hvilket gør den til verdens næstældste regnskov. Her bor elefanter, tapirer, tigre, leoparder, aber, vildsvin og en lang række andre arter – og så er parken ikke mindst hjem for indfødte nomadefolk, der lever som jæger-samlere.

Efter ca. fire timers kørsel ender vejen og junglen begynder. I skal ud på en tre timers sejltur, hvor regnskoven omfavner jer fra alle sider, mens I sejler forbi små landsbyer og forbi en natur, der langt hen ad vejen har fået lov til at passe sig selv. I spotter måske næsehornsfugle, aber, vandbøfler og kæmpefirben på vejen.

I er fremme ved lodgen om eftermiddagen, hvor I får mulighed for at pakke ud og slappe af, inden middagen serveres.

Kl. 20.30 skal I ud på en guidet natvandring gennem junglen, som tager sig helt anderledes ud, når mørket falder på. Lydene intensiveres, ellers kedelige planter vækkes til live, og måske I er heldige at se nogle af nattens dyr.

 • Morgenmad
 • Middag

Her skal i bo

malaysia - Mutiara taman negara_05 Inkluderet i prisen
Taman Negara

Mutiara Taman Negara

malaysia - Taman negara_01

Dag 5

Taman Negara, jungletrek, canopy walk og sejltur

I står op til fuglefløjt og junglens dufte og spiser morgenmad, inden I i dag skal indtage junglen til fods og i båd.

Dagens jungletrek tager jer gennem den grønne skov, ad snørklede og lettere ujævne stier op til Teresek Hill. Mens første del af turen kun har små stigninger, er det sidste stykke mere stejlt men dog tilgængeligt.  Undervejs hører og ser I en masse fugle og spotter måske dyr, der pusler i buskads og trætoppe, inden I når til tops, hvor der venter en fremragende udsigt over dal, regnskov og bjerge. 

Fra toppen skal I videre på en canopy walk – en gåtur ad 530 lange hængebroer i 40 meters højde gennem trætoppene, som giver jer mulighed for at opleve regnskoven fra en lidt anden side.

På en god dag kan I se Mount Tahan, det højeste bjerg på den malaysiske halvø.

Tilbage på lodgen spiser I frokost, inden I om eftermiddagen skal ud på endnu en udflugt. I går ombord på en lille båd, der sejler jer ned ad floden, omfavnet af junglen til begge sider, til I når frem til et brusende vandfald, hvor I holder en pause, nyder naturen og måske får en dukkert i det kolde vand.

Tilbage på lodgen spiser I aftensmad og falder til ro til lyden af junglen.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

malaysia - Mutiara taman negara_05 Inkluderet i prisen
Taman Negara

Mutiara Taman Negara

malaysia - Taman negara_05
malaysia - Taman negara_abe_01 malaysia - Taman negara_tapir_01

Taman Negara er blandt verdens ældste regnskovsområder med 130 millioner år på bagen.

Dag 6

Taman Negara – Redang Island

Efter et par dages eventyr i junglen går turen videre til øparadiset, Redang Island, som ligger ud for Malaccahalvøens østkyst.

I sejler det første stykke ud af junglen og kører herefter 3-4 timer gennem den østlige del af halvøen, som er noget mere landlig og traditionel og langt mindre befolket end den vestlige side. Fremme ved færgelejet tager I båden til Redang.

Sejlturen fra fastlandet til øen tager blot en lille time, men som I gradvist nærmer jer det lille paradis, fornemmer I, at her er en verden til forskel. I kører det sidste stykke fra havnen, tværs gennem øen og til jeres hotel, der ligger i en lille lukket bugt – og her går det for alvor op for jer, at I nu befinder jer i paradis.

Redang er en af de største øer i området og en del af en marinepark på ni øer, hvilket selvsagt sikrer jer rigtig gode snorkel- og dykkeroplevelser den næste uge.

I finder jer til rette på jeres hotel, der ligger relativt isoleret ned til en privat bugt med en smuk, hvid sandstrand.

Her mangler I ikke noget og kan se frem til en uge med barfodsluksus og store oplevelser på lands og til vands.

 • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia - The_Taaras_view_03 Inkluderet i prisen
Redang Island

The Taaras Beach & Spa Resort

+
malaysia - Redang island_06
malaysia - Redang island_07 malaysia - Redang island_snorkling_01

Dag 7-12

Redang Island, en uge i paradis

I er landet på en vaskeægte malaysisk bounty-ø og med sin pæne størrelse er Redang mulighedernes ø.

I bor ud til øens måske smukkeste strand, og der er absolut intet, der forhindrer jer i at nyde livet fuldt ud, dase og synke helt ned i sandet, hvis det er det I vil. 

Skal der ske lidt, kan I begive jer ud på en vandretur gennem øens jungle. Bag perlerækken af strande gemmer sig et kæmpe økosystem af flora og fauna, der bl.a. byder på kæmpefirben, aber, et væld af farverige fugle og en række forskellige orkidéer. På øen finder I flere forskellige vandreruter, hvor af nogle kan klares i klip-klapper, mens andre er mere krævende.

For de fleste vil højdepunktet alligevel findes under overfladen. Marineparken huser mere end 3000 forskellige fiskearter, 1000 typer af muslinger og omkring 500 koralarter.

Flere steder finder I glimrende snorkelforhold direkte fra stranden, bl.a. ud for jeres hotel, og det er naturligvis også muligt at tage en bådtur til de ubeboede, omkringliggende øer og rev i marineparken.

Det helt særlige ved havet omkring Redang er, at fiskeri er forbudt, hvilket har skabt grobund for et lykkeligt leben.

Efter en dag i vandet forkæler I måske jer selv med en gang massage i hotellets spaafdeling og god mad i en af hotellets fire restauranter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia - The_Taaras_view_03 Inkluderet i prisen
Redang Island

The Taaras Beach & Spa Resort

+
malaysia - Redang island_02

Øhavet omkring Redang Island er hjemsted for mere end 3000 forskellige fiskearter og nogle af verdens smukkeste undervandslandskaber.

Dag 13

Redang Island og afrejse

Helt nede i gear efter en uge med sand mellem tæerne er det tid til at vende hjem til Danmark. I sejler til fastlandet, kører til lufthavnen i Kuala Terengganu og sætter kurs mod Danmark. I har to stop undervejs, inden I lander i morgen.

 • Morgenmad

Dag 14

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
malaysia - Taman negara_05
malaysia - Redang island_02

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Kyoto Gion Gade 02

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! japan - japan_harajuku_02

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
NYHED! Japan Geisha 06

Japans natur og traditioner Japan Individuel rejse

Tag med på en velkomponeret rejse til dette fascinerende land, hvor I får en fornemmelse for både det gamle og det hypermoderne Japan. I besøger bl.a. hektiske Tokyo, stemningsfulde Kyoto og Osaka og nyder smuk natur i Nikko og Ise ved Stillehavet.

Tokyo (3 nætter) Nikko (1) Kyoto (5) Nara (1) Ise/Toba (2) Osaka (1)
NYHED! Higashi Chaya Kanazawa

Familierejse til Japan Japan Individuel rejse

Tag familien med på et uforglemmeligt eventyr i Japan. Oplev den pulserende storby Tokyo, smuk natur og autentisk japansk stemning i Kyoto og Hakone, historiske samuraitempler i Kanazawa. 

Tokyo (5 nætter) Hakone (1) Kyoto (4) Kanazawa (2) Tokyo (1)
NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02

Det klassiske Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Oplev Sri Lanka med privat bil og chauffør. Masser af UNESCO-verdensarv, kør i tog gennem temarkerne i det smukke højland, tag på safari og slut af med badeferie.

Sigiriya (2 nætter) Kandy (2) Ella (2) Yala (2) Mirissa (5)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)