malaysia - Lang tengah_01

Rejser til
Lang Tengah Island

Rejser • vejret • hoteller

Lang Tengah Island

Tæt på ækvator - langt fra masseturismen

Lang Tengah er en lille perle med bare fire resorts. Paradisfaktoren er høj, mens mængden af turister er moderat. Den lille ø er ganske enkelt uimodståelig!

Veje er her ingen af, og således er her heller ingen biler og dertilhørende larm. Naturens lyde, dufte og skønhed får virkelig lov til at træde i karakter. Både til lands og til vands. Øens midte er dækket af grøn jungle, som nemt kan opleves til fods, og kransen af strande og bugter er også værd at udforske. Under overfladen gemmer sig et funklende og farverigt liv med revhajer, klovnefisk, barracudaer, skildpadder og koraller i mange former og farver, og allerede i vandkanten møder du et vældigt leben, der medvirker til, at øen er et slaraffenland for både dykkere og de snorkellystne.

Øens rehabiliteringscenter for skildpadder gør et stort arbejde for at sikre arternes overlevelse. Skildpadderne er især i fare, fordi deres æg er i høj kurs på det sorte marked, og rehabiliteringscentret lægger derfor et stort arbejde i at patruljere strandene og samle æg ind, som udklækkes under sikre forhold. Når skildpaddeungerne er klar til det, sættes de ud i havet. Rehabiliteringscentret tilbyder, at man på en respektfuld måde, mod betaling, kan se skildpadderne lægge æg, såfremt man befinder sig på øen på det rette tidspunkt.

Lang Tengah er ligesom mange af de øvrige øer i denne del af Malaysia lukket under monsunen fra oktober til februar.

malaysia - Malaysia_land Lang Tengah Island

Hoteller i Lang Tengah Island


Summer Bay Resort ★★★

På Summer Bay Resort har I stranden for jeres fødder, og den skuffer ikke. Palmerne skrår let mod havet og kaster skygger i det hvide sand, der hurtigt afløses af et smukt, turkisblåt hav. Ikke langt fra vandkanten boltrer fiskene sig, og de gode snorkeloplevelser stiller således ikke store krav til dovenskaben. 

Hotellet er godt og enkelt og byder på en pool, et dykkercenter og to restauranter, der hhv. serverer lokale retter eller vestlige og japanske retter. Fra hotellet arrangeres der desuden kanoture og jungletrekking.

Værelserne er enkle og rummelige med alle almindelige bekvemmeligheder , herunder en balkon.

 

64 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Loftsvifte

Rejser til Lang Tengah Island

Billeder fra Lang Tengah Island

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)