malaysia - cameron highlands_teplantage_01
Malaysia - Rundrejse med dansk rejseleder

Malaccahalvøens hemmeligheder

4,6 (16 Anmeldelser)
16 dage fra 24.390 kr.

Malaccahalvøens hemmeligheder

Storbyer, verdensarv og vidunderlig natur

Malaysia er et af Sydøstasiens mindre kendte rejsemål, og det synes vi er aldeles uberettiget! Malaccahalvøen, der udgør den vestlige del af Malaysia, har en perlerække af spændende og usædvanlige oplevelser i storbyen, junglen, højlandet og ved stranden, som alle fortjener opmærksomhed. Det er disse oplevelser, vi sætter fokus på med denne rundrejse. Oven i købet er de geografiske afstande korte, så vi bruger minimal tid i bussen og maksimal tid på oplevelser. 

Kontrasterne mellem landlig idyl, hektisk storby og stemningsfuld kolonistil er slående. Vi besøger hovedstaden Kuala Lumpur, hvor vi oplever spændende arkitektur i stål og glas side om side med gamle koloniale huse og nogle af verdens højeste bygninger. Vi kommer også til de charmerende UNESCO-beskyttede handelsbyer Melaka og George Town. Det var her kinesere, arabere og europæere kæmpede om adgangen til de eftertragtede krydderier, og en livlig handel mellem øst og vest bragte velstand til regionen.

I Cameron Highlands oplever vi det frodige og lidt kølige højland med teplantager og jordbærmarker. I Belum Rainforest – en af verdens ældste regnskove med 130 mio. år på bagen – besøger vi de indfødte folk, orang asli, og tager på let vandring ad frodige junglestier. Her er vi blandt andet på udkig efter elefanter og verdens største blomst, mens aber og farvestrålende fugle holder øje med os fra trækronerne.

Vi kommer tæt på orangutanger, når vi besøger et reservat og forskningscenter, der arbejder med at rehabilitere de truede dyr, og på hele rejsen kommer vi til at møde den multikulturelle befolkning, og får indsigt i deres mange skikke og særegne traditioner, som også kommer til udtryk i en lang række fantastiske smagsoplevelser fra restauranter og gadekøkkener.

Efter en tætpakket rejse rundt på Malaccahalvøen sejler vi til paradisøen Langkawi. Her sænker vi tempoet, stikker fødderne i det hvide sand og nyder tilværelsen på det fantastiske Meritus Pelangi Beach Resort (). For jer, der foretrækker aktiv ferie, er der masser af muligheder for udflugter rundt om på Langkawi, bl.a. til UNESCO Kilim Geoforest Park, hvis forunderlige natur fortæller en helt særlig historie. 

Vi har hele vejen rundt selskab af en rejseleder med et meget stort kendskab til Malaysia. Hun fortæller levende om landets begivenhedsrige historie og om livet i nutidens Malaysia, hvor der navigeres mellem gamle traditioner og moderne strømninger.

Rute og højdepunkter

malaysia - malaysia_malaccahalvoeens hemmeligheder Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Melaka Melaka
2
Højdepunkter
To dage i historiespækkede Melaka med flodsejlads, kokkeskole og masser er charmerende byliv og levn fra kolonitiden.

2 nætter i Kuala Lumpur Kuala Lumpur
2
Højdepunkter
Byrundtur med besøg i KL Tower og Kongepaladset, smagsprøver fra gadekøkkenerne og en tur forbi tvillingetårnene Petronas Towers.

1 nætter i Cameron Highlands Cameron Highlands
1
Højdepunkter
Vi besøger Batu-grotterne, inden vi er fremme i fredfyldte Cameron Highlands, hvor vi skal ud i jordbærmarker og de ikoniske bakkede teplantager.

1 nætter i Ipoh Ipoh
1
Højdepunkter
Vi skal udforske Ipohs gamle bykerne, der engang var blandt de rigeste i Sydøstasien og fornemme det moderne liv i de charmerende rammer.

2 nætter i Belum Rainforest Belum Rainforest
2
Højdepunkter
Besøg ved et rehabiliteringscenter for orangutanger og fuld natur for pengene i den 130 millioner år gamle regnskov, hvor vi går på jagt efter rafflesiablomsten og møder stammefolk.

2 nætter i George Town George Town
2
Højdepunkter
Malaysias madmekka og historiske charmetrold af en by, hvis UNESCO-bevarede gader og kinesiske levn vi udforsker til fods og i cykeltaxa.

3 nætter i Langkawi Langkawi
3
Højdepunkter
Standliv på første parket på Langkawis bedste strand, Cenang-stranden. Mulighed for sejlture blandt dramatiske kalkstensøer og kabelbane gennem junglen.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Pia er en meget dygtig og vidende rejseleder. Hun er stille og rolig og fortæller i et roligt tempo. Pia kan virkelig anbefales.

4,6 (16 Anmeldelser)

Andre spændende rundrejser

Borneo

Ultimative naturoplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Vietnam

Fra Halong til Mekong

Rundrejse med dansk rejseleder
Sri Lanka

Templer, te og safari

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)