lissabon_skyline_05
Portugal - Rundrejse med dansk rejseleder

Det skjulte Portugal fra Lissabon til Algarve

9 dage fra 13.990 kr.

Det skjulte Portugal fra Lissabon til Algarve

Middelhavscharme og landlig idyl

Rejs med os til Portugal på den europæiske vestkyst og oplev tre af de mest charmerende og unikke regioner i landet, der hver især spiller en hovedrolle i den sydportugisiske livsånd. Vi ser den levende hovedstad, de idylliske landdistrikter og den fortryllende Algarvekyst. Vi skruer op for store oplevelser under det iberiske solskin og sætter tempoet ned med to ’fridage’ undervejs. En rejse med smag af lokal vin og citrusfrugter til.

Rejsen begynder med et døgn i den charmerende hovedstad, Lissabon, der ikke uden grund bliver omtalt som Europas smukkeste. Her ser vi byens højdepunkter og lander midt i hjertet af den stolte portugisiske historie.

Vi udforsker Portugals mindst befolkede men – måske – mest oversete region, Alentejo. Egnen er på mirakuløs vis forblevet uberørt af turismen, og det til trods for de fortryllende landskaber, de dybe traditioner og snehvide marmorlandsbyer. Det kan næsten føles som om, at tiden er gået i stå i Alentejo, når vi tager en god bid af det oprindelige Portugal – som kaldes landets spisekammer – med tre overnatninger i smukke Évora og to i kystbyen Vila Nova de Milfontes. Her vandrer vi ad Fishermans Trail i naturreservatet Vicente Coast Natural Park, hvor den uslebne Atlanterhavskyst danner smuk baggrund.  

Til slut venter der os to overnatninger i Tavira på Algarvekysten. Vi befinder os i det østlige Algarve, der ligesom Alentejo er en overset ædelsten, hvor vi møder det autentiske før det turistede. Vi tager på byvandring i Tavira og besøger et enestående floddelta og ser måske de europæiske flamingoer ved det kystnære miljø.

Om aftenen er rejselederen klar med anbefalinger til lokale spisesteder, hvor du spiser fantastisk til en brøkdel af prisen herhjemme. Vi har inkluderet flere gourmetfrokoster på nogle af heldagsudflugterne, så du får garanteret smag for det lokale køkken undervejs.

Nyd godt af de to indlagte fridage i henholdsvis Évora og Vila Nova de Milfontes, hvor du selv bestemmer tempoet og har maksimal frihed. Rejselederen står klar med afslappende sightseeingture på disse dage, hvor det står dig frit for at gå med eller holde hvil på stranden eller ved poolkanten. Det er muligt at forlænge rejsen i Tavira med 3 ekstra nætter på samme skønne hotel.

Oplev de oversete regioner, der rummer store oplevelser, sydlandsk rytme, fantastisk gastronomi og middelhavscharme, så det batter.

Se også vores søsterrejse til Det skjulte Portugal fra Lissabon til Sevilla, hvor vi slutter i Sevilla i Spanien med to overnatninger.

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Lissabon Lissabon
1
Højdepunkter
Vi har en hel dag til at udforske hovedstadens ædelsten; fra de historiske kvarterer Alfama og Bairro Alto til kronjuvelerne Bélemtårnet og Jerónimosklosteret.

3 nætter i Évora Évora
3
Højdepunkter
Fra basen i skønne Évora, Alentejos historiske hovedby, besøger vi skjulte klostre, middelalderbyer og vingårde i den idylliske og oversete region, der er kendt som Portugals spisekammer.

2 nætter i Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes
2
Højdepunkter
Vi besøger et økologisk landbrug og en familiedrevet vingård, inden vi ankommer til kystbyen med smukke sandstrande og fiskekuttere i havnen.

2 nætter i Tavira Tavira
2
Højdepunkter
Vi vandrer ad berømte Fishermans Trails i den billedskønne kystnaturpark ved Atlanterhavet, besøger en lokal citrusplantage og har en hel dag i Faro. Vi sejler i et beskyttet floddelta og mærker den stolte kulturarv i Tavira.

 Gratis foredrag om Portugal

Gratis foredrag om Portugal

Kom til et spændende foredrag om rejser til Island. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands Egypten_nefer nefer

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Andre spændende rejser

Færøerne

Nordatlantens grønne juvel

Rundrejse med dansk rejseleder
Skotland

Det bedste af Skotland

Rundrejse med dansk rejseleder
Grønland

Et arktisk eventyr til lands og til vands

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)