alentejo_landskab_01
Portugal - Det skjulte Portugal fra Lissabon til Algarve

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Lissabon 1 nætter i Lissabon
1
Overnatning

Évora 3 nætter i Évora
3
Overnatning

Vila Nova de Milfontes 2 nætter i Vila Nova de Milfontes
2
Overnatning

Tavira 2 nætter i Tavira
2
Overnatning

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Lissabon

Inkluderet i prisen

Marquês de Pombal Hotel ★★★★

Dette moderne hotel i centrum af Lissabon er ideelt til rundrejser, hvor vi gerne vil bo i gåafstand til alle seværdighederne og de bedste restauranter. Få minutter fra hotellet finder vi den pompøse Eduardo d. 7 Parken, den gamle bydel Alfama og endeløse smalle stræder med klassiske Lissabon-caféer. 

Værelserne er indrettet med komfort for øje, og bag hver seng hænger et billede af et af byens historiske monumenter. Der er minibar, tv og aircondition på værelseret, og badeværelset rummer alle fornødenhederne. Hotellet har sin egen bar og restaurant, hvor der serveres morgenmad, og fitnesscenteret har åbent hver dag. 

123 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Eget bad og toilet
Morgenmad

Alentejo

Inkluderet i prisen

Évora: Hotel M'AR De AR Muralhas ★★★★

Hotellet kiler sig charmerende til bymuren i Évora, der er udvalgt som verdensarv af UNESCO. Fra poolområdet i den smukke gårdhave har vi kig til de historiske sten, der rejser sig mellem palmerne og de grønne træer ved solsengene. Her nyder vi livet i hjertet af idylliske Alentejo. 

Hotellet er bygget i smukke sten og har et indbydende interiør, der oser af historie og charme. I restauranten får vi serveret egnsretter under buegange, og når vejret tillader det, er det muligt at spise på den hyggelige terrasse udendørs. Aftenkaffen kan nydes foran brændeovnen i en af fællesstuerne i bløde møbler og hyggelige rammer.

Værelserne er indrettet med respekt for stilen i Alentejo med rustikt mosaikgulv og azulejos på badeværelserne. Her finder I alt det fornødne, og flere af værelserne har egen altan med kig over de hvidkalkede byhuse og røde tegltag. 

91 værelser
500 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Eget bad og toilet
Morgenmad

Atlanterhavskysten

Inkluderet i prisen

Milfontes: HS Beach Hotel ★★★

Nyd udsigten over Miraflodens udmunding ved Atlanterhavet på dette skønne hotel, der ligger lige foran hovedstranden i Milfontes. Hotellet har egen bar og to restauranter, og morgenmaden kan indtages udendørs under den iberiske sol. 

Værelserne er pæne og stilrene og har enten udsigt til stranden og Mirafloden eller hotellets hyggelige poolområde. Her står solsengene klar til at modtage dig og frister med skygge under de charmerende baldakiner. Der er eget bad og toilet til alle værelser, og her finder du alle fornødenheder inklusive toiletartikler. 

Restauranterne serverer foruden italienske klassikere, fiskeanretninger, grill og buffet den storslåede udsigt over stranden. Slå også vejen forbi ginbaren, der også byder på lokale vine og portvin fra det nordlige Portugal. Her har du den perfekte base til at udforske den smukke badeby ved Atlanterhavskysten, hvor du også finder Furnasstranden, en af landets bedste strande.

28 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Fitnesscenter
Eget bad og toilet
Morgenmad

Algarvekysten

Inkluderet i prisen

Maria Nova Lounge Hotel ★★★★

Nyd freden og en stille tid på dette skønne hotel på den portugisiske Algarvekyst. Et hotel for livsnyderen, der sætter pris på fred og ro og ordentlige forhold. Hotellet er egentlig et +18-hotel, men vi har fået særtilladelse til at indlogere gæster fra 15 år og op i selskab med forældre eller familie. 

Hotellet er moderne indrettet og rummer mange faciliteter til sommeropholdet. Her står tiden stille ved poolkanten under den velkomne sol. Tag et hvil i spaen eller slå vejen forbi hotellets gode wellness- og fitnessfaciliteter. Der serveres morgenmad i hotellets restaurant, der også byder på både lokale retter og internationale klassikere á la carte om aftenen. 

Værelserne er rummelige med egen altan med panoramaudsigt over området eller byen. Værelserne har eget badeværelse med alle fornødenheder, og der er sikkerhedsboks på alle værelser. Indretningen er moderne med lyse tekstiler, bløde kurver og naturligt lys.

Kun en kort gåtur fra hotellet finder I den gamle bydel i Tavira, som floden Gilão løber igennem, hvor romantiske torvepladser med specialforretninger og lokale kunstnere huserer. Fortsæt langs de hvidkalkede byhuse og nyd synet af de udsmykkede facader og altaner i byen, inden I tager et hvil på en hyggelig fortovscafé eller aftenens fiskerestaurant. I har små 10 mutters gang til færgelejet, hvor man sejler til kysten gennem floddeltaet i det naturbeskyttede område syd for Tavira. Det koster to euro pr. person tur/retur, og så er I fremme ved nogle af Algarvekysten bedste sandstrande som Praia de Tavira Beach.

200 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Eget bad og toilet
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)