vila nova de milfontes_04_slider
Portugal & Spanien - Rundrejse med dansk rejseleder

Det skjulte Portugal fra Lissabon til Sevilla

9 dage fra 15.990 kr.

Det skjulte Portugal fra Lissabon til Sevilla

De største historier fra Den Iberiske Halvø

Kombiner det skjulte Portugal fra Lissabon til det østlige Algarve inkl. to overnatninger i Andalusiens romantiske hovedby, Sevilla i Spanien. I selskab med dansk rejseleder med stort kendskab til Den Iberiske Halvø kommer vi helt tæt på den stolte historie i regionerne Alentejo og Algarve samt charmerende Lissabon, Portugals hovedstad. En fortryllende rundrejse med billedskønne vandreture, iberisk solskin, gode spisesteder med portvin og sherry til.

Rejsen begynder med et døgn i levebyen Lissabon, der ikke uden grund bliver omtalt som Europas smukkeste hovedstad. Her ser vi byens højdepunkter og lander i hjertet af den portugisiske kulturarv.

Vi udforsker Portugals mindst befolkede men – måske – mest oversete region, Alentejo. Egnen er på mirakuløs vis forblevet uberørt af turismen, og det til trods for de fortryllende landskaber, de dybe traditioner og snehvide marmorlandsbyer. Vi tager en god bid af det oprindelige Portugal – som kaldes landets spisekammer – med tre overnatninger i smukke Évora og kystbyen Vila Nova de Milfontes. Vi vandrer ad berømte Fishermans Trail i naturreservatet ved den uslebne Atlanterhavskyst.

I det østlige Algarve, langt fra masseturismen, har vi to overnatninger i smukke Tavira, en overset ædelsten. Her står vi ansigt til ansigt med det autentiske og tager på byvandring i de snævre og historiske stræder, inden vi sejler ud i floddeltaet ved kysten, hvor de sjældne europæiske flamingoer holder til.

Helt i syd krydser vi grænsen til nabolandet Spanien, hvor der venter to overnatninger i Sevilla, Andalusien. Her dykker vi ned i området farverige traditioner, besøger havnebyen Cadiz og Jerez de la Frontera, hvor vi udforsker Sherry-Trekanten og den verdensberømte produktion. På rejsens sidste aften er der mulighed for at tilkøbe en spændende flamenco-middag med gruppen.

Vi har inkluderet flere gourmetfrokoster og vinsmagninger på rejsen, når vi er på heldagsudflugt, og om aftenen er rejselederen klar med anbefalinger til lokale spisesteder, hvor du spiser fantastisk til en brøkdel af prisen herhjemme.

Rejs med og oplev det autentiske Portugal og kulturelle Spanien med god mad, store oplevelser og en masse billedskønne scenarier. 

Se også vores søsterrejse til Det skjulte Portugal fra Lissabon til Algarve, hvor vi har flere frie dage i Alentejo og Algarve.

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Lissabon Lissabon
1
Højdepunkter
Vi har en hel dag til at udforske hovedstadens ædelsten; fra de historiske kvarterer Alfama og Bairro Alto til kronjuvelerne Bélemtårnet og Jerónimosklosteret.

2 nætter i Évora Évora
2
Højdepunkter
Fra basen i skønne Évora, Alentejos historiske hovedby, besøger vi skjulte klostre, middelalderbyer og vingårde i den idylliske og oversete region, der er kendt som Portugals spisekammer.

1 nætter i Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes
1
Højdepunkter
Vi besøger et økologisk landbrug og en familiedrevet vingård med inkluderet smagning, inden vi ankommer til kystbyen, hvor de idylliske fiskekuttere gynger i havnen.

2 nætter i Tavira Tavira
2
Højdepunkter
Vi vandrer ad berømte Fishermans Trails i den billedskønne kystnaturpark ved Atlanterhavet, besøger en lokal citrusplantage og har en hel dag i Faro med sejltur i beskyttet floddelta og møder den stolte kulturarv i Tavira.

2 nætter i Sevilla, Spanien Sevilla, Spanien
2
Højdepunkter
Med to overnatninger i Sevilla i Andalusien har vi god tid til at opleve de historiske rammer. Vi besøger havnebyen Cádiz og Sherry-Trekanten ved Jerez de la Frontera, hvor vi smager på den verdensberømte vin.

 Gratis foredrag om Portugal

Gratis foredrag om Portugal

Kom til et spændende foredrag om rejser til Island. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands Egypten_nefer nefer

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Andre spændende rejser

Grønland, inkl. 2 dages sejlads

Et arktisk eventyr til lands og til vands

Rundrejse med dansk rejseleder
Kroatien

Cykling og krydstogt i Adriaterhavet

Krydstogt med dansk rejseleder
Portugal

Dourodalen på to hjul

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)