Skip to main content

Dag 1: Byvandring i Lissabon

lissabon_sporvogn_bairro alto_01 lissabon_facade_01

Dag 1: Byvandring i Lissabon

Lad jer forføre af Lissabons historie og hemmeligheder på denne byvandring, der tager jer gennem brede avenuer som smalle stræder.

Med kabelbanen kommer I til Bairro Alto, og I ser de største arkitektoniske seværdigheder undervejs i selskab med en kyndig lokalguide.

I bliver hentet på hotellet af en lokalguide, der følger jer til torvepladsen Praca dos Restauradores, hvor I ser den store obelisk, der symboliserer Portugals frigørelsen fra Spanien.

Fra pladsen kører I med den ikoniske kabelbane, som har været i brug siden 1885. I kommer til udsigtsposten Jardim ved Alcântara, hvor I kigger over Lissabons forskellige kvarterer og Tejofloden. I fortsætter gennem de historiske kvarterer med labyrintiske brostensbelagte gader. I Chiado kvarteret ser I den majestætiske São Pedro kirke, der har været kendt som ’verdens dyreste kirke’, da elfenben, ædelsten, guld og  sølv udgjorde byggematerialerne i de farverige barokkapeller.

I Baixa, Lissabons bymidte, ser I triumfbuen, der med sin udhuggede stenfacade danner indgang til den storslåede plads Terreiro do Paco med hyggelig caféer, barokspringvand og en rytterstatue af Kong José den 1. fra 1775.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 315

Fakta om udflugten

  • Dag 1
  • Varighed: 3 timer
  • Engelsktalende guide
  • Afhentning på hotel
Portugal

Generelt en rigtig god tur med varierede oplevelser som supplerer hinanden godt. Der var mange gode indtryk og oplevelser – så fasthold gerne turen og dens indhold. Gode hoteller og en fremragende dansk rejseleder og gode lokale guider.

Jens
4.4   (149 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)