bali - seminyak_strand_surfer_01

Rejser til Canggu

Rejser • vejret • hoteller

Canggu

Nyd livet i slowmotion

Canggu er et nyere område nord for de etablerede turistområder ved Seminyak, hvor især surfere og yogadyrkere sørger for en tilbagelænet og afslappet stemning. Stranden i Canggu er akkurat lige så skøn som stranden i Seminyak, og bølgerne er lige så attraktive for de surflystne.

Alligevel er Canggu lidt anderledes

Her er væsentligt længere mellem solsengene og tempoet er lidt langsommere, så drømmer I om en strandferie tæt på gode spisesteder, shopping, mv. men vil I samtidigt gerne falde helt til ro, ja så er Canggu et oplagt valg.

Både surfing og yoga fylder en del i den moderne balinesiske bevidsthed, og har I mod på det, er her rig mulighed for at prøve kræfter med det ene såvel som det andet. Står I tidligt op, vil I se, at yogierne hilser solen og dagen velkommen på stranden, og uanset jeres evner inden for yoga, skal I ikke være bange for at hoppe med på en solhilsen.

Drømmer I om lidt mere end en skøn strand, så besøg havskildpaddecentret i Serangan, som arbejder med at bevare truede havskildpadder, eller tag en tur til nærliggende Seminyak og nyd en dag med de andre livsnydere.

bali - bali_land Canggu

Hoteller i Canggu


Sedasa Surf Lodge ★★★

Lille boutique-stil hotel med kun 10 værelser og en meget personlig service og et top motiveret personale, som gør alt for, at stedets gæster trives. Konceptet er "surfers paradise", og med kun 300 meter til stranden er det da også oplagt at prøve kræfter med bølgerne på Berawa Beach.

Der er 30 min. kørsel til Seminyak, men I er bestemt ikke isoleret i Canggu, der kan tilbyde et bredt udvalg af restauranter og hyggelige cafeer men er langt mere afdæmpet og autentisk end nabobyen Seminyak.

Værelserne er hyggeligt men lidt mørke, da gårdhave med poolen skygger for solen. Flere værelser har 3 sengepladser og udstyret med aircondition, minibar, kaffe/te faciliteter og sikkerhedsboks og I kan vælge mellem værelser med udsigt til swimmingpoolen eller haven.

10 værelser
300 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Villa Mathis Umalas ★★★★

Villa Mathis ligger i en lille landsby, Umalas, ca. 5 km fra den skønne Seminyak-strand, en af Balis mest eksklusive og levende strandområder med restauranter og barer i international klasse. Alt dette kan man nyde på afstand med base i virkeligt skønne villaer, der ligger i skøn natur omgivet af rismarker og dejlig fred og ro.

Det meget stemningsfulde resort består af 18 værelser fordelt i fire smukke villaer med 4 eller 5 værelser, som deler en smukt anlagt og frodig 10.000m2 stor have og en dejlig pool. Herudover har to af villaerne egen pool.

I alle værelser er der kælet for detaljerne med smukke balinesiske møbler og tekstiler og masser af plads til privatliv. Nogle af værelserne har plads til op til to børn, hvilket betyder, at Villa Mathis er velegnet til store og små familier, såvel som vennegrupper, der holder ferie sammen. Har får man meget for pengene.

Den elegante restaurant Nuits Baroques serverer indonesiske såvel som internationale retter og modtager også gæster udefra, som søger en særlig kulinarisk oplevelse. Der arrangeres gerne kokkeskole, og Villa Mathis har naturligvis også en lækker spa.

Villaerne drives meget professionelt af en belgisk familie, der har boet mange år på Bali. Glæd jer til at opleve Bruno Beguins lille mesterværk af et hotel, hvor han og hans familie lever deres drøm om et villaresort med personlighed og atmosfære helt ud.

5 km Strand
5 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Legong Keraton Beach Hotel ★★★

Hotellet ligger ved Berawa-stranden mellem svajende palmer i et roligt område tæt på Canggu.

Værelserne ligger i 2- og 3-etagers bygninger og alle har egen balkon eller terrasse. Indretningen er moderne og med alle fornødenheder - de fleste værelser har udsigt til haven, mens de tre beachfront cottages har udsigt til havet. 

Måltiderne indtages i den udendørs restaurant med udsigt til stranden. Herudover findes der en god, stor pool og en lille spa, der tilbyder traditionelle balinesiske behandlinger.

40 værelser
0 m Strand
1 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Rejser til Canggu

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Canggu

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)