bali - bali_fisker_01

Rejser til det vestlige Bali

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (1142 Anmeldelser)

Det vestlige Bali

Udkantsbali ifølge balineserne

Det vestlige Bali er meget uberørt i forhold til resten af øen, og her er det i høj grad den lokale befolkning, der sætter dagsordenen. Livet leves stille og roligt, ofte så traditionelt at man kan få en følelse af at være havnet i fortiden.

Da balineserne på denne del af Bali ikke har noget de skal nå – og ej heller føler en forpligtelse til at behage turisterne nævneværdigt – går tingene ofte overraskende langsomt. Men har I først vænnet jer til livet i slowmotion, vil I opleve, at det åbner op for en helt ny måde at sanse verden på.

Strandene kan I få næsten for jer selv på en ferie til det vestlige Bali. Her er måske et par surfere, der padler rundt i bølgerne, og måske I også møder nogle lokale fiskere, der sorterer dagens fangst på stranden. Men ellers er strandene, som er farvet af sort vulkansk aske, ret øde og uberørte.

Det vestlige Bali kan være ganske interessant at udforske på egen hånd, og I vil med stor sandsynlighed få et par overraskelser med på vejen. Tag et kig ind i templerne, besøg et lokalt havskildpaddecenter, gå en tur gennem landsbyerne, oplev stemningen og udforsk naturen.

Lidt uden Pekutatan finder I et lidt anderledes stykke natur i form af et gigantisk træ, der står som en bro over vejen. Det siges, at man ikke kan fælde træet, da dets stædige ånder ikke tillader det, og de lokale har således fundet en vej til at få infrastruktur og det åndelige liv til at gå op i en højere enhed.

Et herligt forfriskende monument her midt på Udkantsbali med dejlige stille strande og kun ganske få, men skønne hoteller og resorts.

bali - bali_land Det vestlige Bali
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Det vestlige Bali


Puri Dajuma Beach Eco Resort ★★★+

Dette resort er en virkelig perle i det forholdsvis ukendte vestlige Bali med en fabelagtig god beliggenhed på en pynt helt ud til stranden med sort vulkansk sand og blåt hav.

Inde mellem hundredvis af grønne palmer finder I en fantastisk oase med 35 skønne værelser og villaer, tre restauranter, en spa, yoga-lounge og hele to smukt anlagte pools.

Vælg mellem forskellige værelsestyper og villaer – alle er smukt indrettet med balinesiske møbler og har privat terrasse eller balkon med udsigt til haven eller til havet. Der er også mulighed for værelser og villaer med plads til hele familien.

Resortets restauranter laver virkelig god mad, der indtages med udsigt over havet. Menukortene indeholder både indonesiske og japanske specialiteter og retter fra det internationale køkken.

På stranden kan I iagttage lokalt liv med fiskerne, der klargør deres net, og ofte mødes beboerne fra de omkringliggende landsbyer til ceremonier, hvor havets guder skal formildes. I begge retninger ligger 20 km jomfruelig strand og kalder på svømmeture eller andre aktiviteter, som fisketure med de lokale, surf-undervisning og meget andet.

Puri Dajuma er et økoresort med et omfattende program for f.eks. kompostering af organisk affald, indsamling af regnvand og en socialpolitik for medarbejderne, der ofte kommer fra lokalområdet. Glæd jer til at opleve en fantastisk stemning i dette ukendte hjørne af Bali.

35 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Taman Sari Bali Resort & Spa ★★★

Et dejligt hotel med en fabelagtig beliggenhed mellem havet og bjergene i det uspolerede nordvestlige Bali. Hotellet er bygget i naturens materialer og falder dermed fint ind i miljøet. Værelserne er rummelige og rustikt indrettet og alle har møbleret, overdækket terrasse. Måltiderne indtages under trækronerne med fødderne i sandet.

Svømmeturen kan tages i poolen eller i bugtens rolige vand. Taman Sari er stedet for jer, der ønsker at opleve det fredelige Bali med med meget færre gæster end på resten af Bali.

52 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

Rejser til Det vestlige Bali

Billeder fra Det vestlige Bali

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)