bali - gili meno_07

Rejser til Gili Meno ved Bali

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (1142 Anmeldelser)

Gili Meno

Den smukke lillesøster

På de tre skønne Gili-perler nordvest for Lombok og ikke langt fra Bali er der ikke gået på kompromis med paradis, og det gælder i særdeleshed for den midterste skønhed, Gili Meno, som også er den mindste af det tre.

Hvor der er liv og glade dage i vandkanten på Gili Trawangan, er Gili Meno den smukke, sky lillesøster, der lokker romantikere til fra nær og fjern. På øen finder I kun ganske få hoteller, hvoraf de fleste har udsigt til Lombok, men for strandelskerne med hang til ro og idyl, er her alt, hvad hjertet begærer - derfor er Gili Meno en perfekt afstikker, når I holder ferie på Bali.

Øen er et rigtigt barfodsparadis og strandene er i absolut særklasse

Det samme gælder livet ude i det turkisblå hav på Gili Meno. Her er der særligt skruet op for undervandsskønhederne ud for den sydvestlige ende af øen, hvor I foruden et fantastisk koralrev også kan se to forskellige typer af havskildpadder blot 5-10 meter fra stranden. Skildpadderne er efterhånden blevet godt vant til snorkelmasker og svømmefødder, men hold alligevel en god afstand og nyd synet af paddernes gøren og laden.

På din rejse til Gili Meno anbefaler vi, at du supplére daselivet på det gode resort og snorkelfornøjelserne langs stranden med en bådtur til de omkringliggende øer og rev, spis godt i ro og mag og glem endelig ikke at nyde den formidable solnedgang med en kølig drik i hånden.

bali - bali_land Gili Meno
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Gili Meno


Seri Resort ★★★+

På den midterste af de tre Gili-øer, finder I det skønne Seri Resort, der ligger direkte på den østvendte strand med fantastisk udsigt over Gili Air og Lombok.

I resortets såkaldte Longhouse med to etager ligger suiter med egen terrasse eller balkon med udsigt til havet eller haven, og i selvstændige bygninger tæt ved stranden eller i haven ligger de fine Beach og Garden Bungalows med lidt mere plads.

Foran hovedbygningen ligger den smukt anlagte pool, selvom det nok er mere oplagt at dyppe tæerne i det klare og meget rene hav. I den smukke hvide hovedbygning finder I restauranten, der serverer både internationale og indonesiske retter, og øverst er der indrettet en rooftop bar, der naturligvis er godt besøgt ved solnedgangstid. Herudover kan de morgenfriske iagttage en fantastisk udsigt til solopgangen over Rinjanivulkanen på Lombok

Resortet tilbyder yogaundervisning på øverste etage af en stråtækt pavillon i haven, hvor brisen gør sit til at man kommer helskinnet igennem undervisningen. Spaen, der har en række behagelige tilbud, ligger også i denne pavillon.

Seri Resort er et skønt sted, der fuldender den afslappede atmosfære, der hersker på Gili Meno.

Gili Meno, Seri Resort indkvartering:
Bemærk venligst at ekstra opredning (trpl seng) er en kraftig madras på gulvet.

75 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Mahamaya Boutique Resort ★★★★

På vestkysten af Gili Meno tæt på Turtle Point ligger det skønne Mahamaya Boutique Resort, der frit oversat betyder det ultimative paradis. Her finder I barfodsluksus med fokus på bæredygtighed og ægte miljøbevidsthed. Vælg mellem villaer direkte på stranden med fabelagtig udsigt eller de fine pool-view suites med direkte adgang til resortets pool. Begge værelsestyper er indrettet i moderne stil med smukt afstemte lyse farver.

I restauranten kræses der for måltiderne, der så vidt muligt tilberedes af økologiske råvarer, og kølige drinks kan indtages i baren med udsigt over havet. Med maske og snorkel kan I gå direkte fra stranden ud i havet og hilse på masser af farvestrålende fisk og koraller. Mahamaya Boutique Resort med kun 20 værelser er det rigtige valg til kræsne gæster, der sætter pris på fredelige omgivelser, økologi og god stil.

20 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Kura Kura Resort ★★★

Dette lille hotel ligger ved havneområdet og en meget kort gåtur fra øens fantastiske, kridhvide strand. Hotellet har en pool i gårdhaven, men det er ikke sandsynligt, at I kommer til at bruge den, når stranden er så tæt på. 

På Kura Kura får I virkeligt gode og meget rummelige værelser. Indretningen er vellykket, og der er gode muligheder for, at både små og store familier kan bo sammen. 

Ud mod havnefronten ligger et minimarked og en hyggelig restaurant med et varieret spisekort samt naturligvis en bar. Her er ofte live musik, og er der en vigtig fodboldkamp på programmet, tændes der for storskærmen, så man ikke går glip af noget. Resortet arrangerer også gerne massage og andre behandlinger i deres lille skønhedssalon.

Kura Kura Resort er et hyggeligt sted og god værdi for pengene.  

 

 

15 værelser
200 meter Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Two Brothers Bungalows ★★+

Dette lille hotel med kun fire værelser ligger på vestsiden af Gili Meno med udsigt mod Gili Trawangan og med direkte adgang til stranden. De rummelige og hyggelige bungalows er fordelt i haven og har egen terrasse.

Hotellets lille restaurant ligger i strandkanten og er særdeles hyggelig. Her serverer morgenmad og frokost, og om aftenen kan man nyde dagens fangst vendt på grillen, mens solen synker ned lige midt mellem Balis kæmper, Mount Agung og Batur. 

4 værelser
0 m Strand
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse

Tropical HideAway ★★+

Dette lille resort med kun 10 bungalows er et godt valg til jer, der stiller krav til autenticitet, men som ikke ønsker at betale for ”overflødig” luksus. Resortet er ejet af en irer, der har boet og arbejdet i hotel- og dykkerbranchen mange år i Indonesien. Det ligger et par hundrede meter fra vandet, og hytterne er fordelt i en dejlig tropisk have. Alle har egen terrasse og udsigt til haven.

I haven ligger en pool, og resortets restaurant tilbyder mad og drinks i skyggen. Massage og andre behandlinger kan bookes i den lille spa, og i Blue Marlin Dive-shoppen kan I bestille dykker- og snorkleture ud i marineparadiset, der omgiver Gili-øerne. Vær opmærksom på, at hotellets generator kan være slukket i løbet af dagen - Tropical HideAway er til jer, der ønsker at opleve Gili Meno på et lavt budget.

10 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Rejser til Gili Meno

Gili

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
317 mm
254 mm
206 mm
105 mm
101 mm
51 mm
48 mm
34 mm
36 mm
95 mm
150 mm
219 mm

Billeder fra Gili Meno

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)