bali - lembongan_strand_04

Rejser til Lembongan Island

Rejser • vejret • hoteller

Lembongan Island

Lille ø med højtråbende natur

Så tæt på Bali. Og alligevel så langt fra. Lembongan er Balis lillesøster, der har valgt at gå egne veje. Kulturen er lidt anderledes og måske også lidt mere lokal. Her dyrkes tang i stedet for ris og kyststrækningerne er både dramatiske og fortryllende. Naturen råber højt, men her er rart og roligt – og man overgiver sig hurtigt til naturens beroligende favn.  

På Lembongan er cyklen det foretrukne transportmiddel, for trods sin store personlighed er øen af en ganske klejn størrelse på bare 8 km2. På turen omkring øen opdager I både de fineste sandstrande og de mest teatralske klippeformationer, ikke mindst Devil’s Tears, hvor havvandet sprøjtes op i en våd sky, der til tider danner et lærred for farverige regnbuer.

I en kajak kan I undersøge mangroven, som kringler sig ind i landet, og tager I turen til den nærliggende ø, Nusa Penida, kan I bl.a. svømme i naturens egen infinity pool, Angels Billabong, og se nogle interessante kyststrækninger.

Ved de mere stille kyster er dykning og snorkling i særklasse. Den primære indtægtskilde på Lembongan er tangdyrkning, og det betyder, at det er småt med fiskeri. Af samme årsag er her også et mere uspoleret havliv med masser af farverige fisk, djævlerokker, sjældne klumpfisk, delfiner, store havskildpadder og smukke koraller.

Med hurtigbåden fra Sanur kan I nå Lembongan på bare 30-45 minutter. Et oplagt getaway til en dagstur eller et par dage på det, man måske bedst kan betegne som Balis Bornholm.

bali - bali_land Lembongan Island

Hoteller på Lembongan Island


Lembongan Beach Club & Resort ★★★★

Et rigtigt dejligt strandresort på Jungut Batu Beach, som består af kun 37 private villaer, mange af dem med egen pool.

De rummelige villaer, der er fordelt rundt omkring i en frodig have, er bygget i naturmaterialer i moderne balinesisk stil og er smukt møbleret.  

Ved stranden ligger en fælles pool og en beach club med diverse aktiviteter samt resortets restaurant, der serverer både balinesiske og internationale retter. I baren serveres drinks og lidt snacks. Resortet har også en dejlig spa.

37 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Palm Grove Villas ★★★

Et godt lille resort beliggende på hovedgaden kun 100 meter fra den skønne strand ved Mushroom Bay. Resortet består af dejlige 1-værelses villaer, to af dem kan forbindes, så det passer til en familie på op til seks personer.

Villaerne er bygget i balinesisk stil med stråtag og indrettet i lyse farver, og alle har badeværelser med udendørs bruser samt privat terrasse møbleret med bord og stole. I midten af resortet ligger en skøn swimmingpool omgivet af gode solsenge og parasoller.

Der serveres morgenmad i resortets egen restaurant, og der er flere andre restauranter og cafeer/barer i gåafstand fra resortet. Den smukke strand Mushroom Bay indbyder til svømmeture, snorkling og andre aktiviteter.

24 værelser
100 m Strand
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Bay Shore Huts ★★★

Skønt hotel direkte på stranden bestående af 11 rigtigt gode hytter placeret rundt om en fristende swimmingpool.

Hytterne er bygget i smukke mørke træsorter og skaber således den helt rigtige tropiske stemning. Der er et lille køkken i alle værelser. Hotellets restaurant ligger direkte på stranden, så udsigten til morgenmaden fejler ingenting.

Der er ca. 450 meter fra hotellet til Nusa Lembongan-stranden, hvor der er et større udvalg af restauranter. Et dejligt sted med charme og uden for meget hurlumhej, når dagsturisterne er taget tilbage til Bali.

15 værelser
0 m Strand
450 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse

Pemedal Beach Villa and Bungalows ★★★

Dejligt bungalowhotel direkte på den fine strand på Lembongan Islands vestvendte kyst. De 12 bungalows er 20 m2 og bygget i naturmaterialer som træ og strå og møbleret med mørke træmøbler i typisk balinesisk stil. Værelserne har enten air condition eller fan. Alle værelser har terrasse ud mod haven og ligger få skridt fra stranden.

Ud mod stranden ligger en dejlig pool og et soldæk, hvorfra man kan iagttage solnedgangen og aktiviteterne på stranden og bl.a. se tang-farmere og fiskere komme ind med dagens fangst. Den hyggelige restaurant i strandkanten serverer god indisk og asiatisk mad. Et rigtigt godt valg til jer, der vil opleve autentisk og rolig balinesisk stemning, væk fra de travlere strande på hovedøen.

12 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks i reception

Rejser til Lembongan Island

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Lembongan Island

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)