bali - lombok_strand_01

Rejser til Lombok

Rejser • vejret • hoteller

Lombok

Overvældende underspillet

Lombok er både en spejling af Bali, og alligevel er det en helt anden verden. Begge har de fortryllende grøn natur, risterrasser, skønne strande og vulkaner, men hvad naturen har af fællestræk, har kulturen af modsætninger. For mens balineserne er hinduer og dyrker deres tro eksplicit i gadebilledet, er muslimerne på Lombok lidt mere diskrete, og de jager måske ikke den gode karma i helt så høj grad som balineserne gør. 

Bali er et oplagt rejsemål, hvis man vil ud i naturen, men Lombok er om muligt endnu mere interessant for de sande eventyrere. Her står Rinjani-vulkanen som kronen på værket i en højde af 3.726 meter, og det kræver en hel dag – fra solopgang til den sene eftermiddag – at nå herop.

På turen kommer I forbi vandfald og vandløb, til tider skal I nærmest kravle over sten og klipper på den stejle vandring, men når først I når til tops, er anstrengelserne hurtigt glemt. Her står I foran et gigantisk krater fyldt med det fineste blå vand, omringet af noget, der ligner et fortidslandskab. Natten tilbringes i telt på toppen, og først når solen står op møder I det allersmukkeste syn – solopgang over Rinjani.

Skal det være knap så aktivt, byder Lombok også på et utal af naturoplevelser i light-udgaven samt formidabelt strandliv. Særligt i Senggigiområdet, hvor I finder hvide sandstrande med turkisblåt vand i bedste bountystil.

Oplev Lombok som en kontrast og et supplement til Bali, og lad jer inspirere af de forskellige kulturer og nuancer I møder.

bali - bali_land Lombok

Hoteller i Lombok


Jeeva Klui Resort ★★★★

Jeeva Klui åbnede i 2011 og er uden tvivl et af de bedste resorts på Lombok. Stilfuld arkitektur gennemsyre stedet og I vil nyde et væld af fine veludførte detaljer i villaerne og omkring fællesområderne fx den fantastiske swimmingpool direkte på stranden, hvor man i øvrigt ikke skal frygte at blive forstyrret, da stranden har privat karakter.

Der er 10 minutters kørsel til Senggigi Beach og en times sejltid med de farverige udriggerbåde til Gili øerne. Jeeva Klui har otte forskelligere værelsestyper fra suiter på stranden, villa med egen pool og til værelser med haveudsigt til overkommelige priser.

Alle villaer er store og velindrettet med privat terrasse med sofa og naturligvis aircondition, dvd-afspiller, TV, hårtørrer mv. Her får I en gennemført hoteloplevelse til langt under den pris I skal betale for samme standard på Bali.

Stedet får de bedste anmeldelser. 

35 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Kila Senggigi Beach ★★★

Godt turistklasse hotel beliggende på den bedste del af Senggigistranden i gåafstand til restauranter og forretninger. Kila Senggigi Beach Hotel er omgivet af en 12 hektar stor park med flere restauranter, barer og en stor swimmingpool.

De 150 værelser er fordelt på tre værelseskategorier. Standardværelserne ligger i en toetages bygning og fra balkon eller terrassen er der udsigt over haven. Deluxe Seaview-værelserne ligger i første række med hel eller delvis havudsigt. Der findes to typer bungalows, Beach Bungalow og Deluxe Bungalow.

Vi kan varmt anbefale Deluxe Seaview eller Bungalows, da de ligger nærmere stranden og har egen terrasse, men vi kan ikke garantere havudsigt. Værelserne rummer alle faciliteter, som kan forventes. I øvrigt tilbyder hotellet et hav af aktiviteter, bl.a. tennis, dykning og vandsport.

Et godt hotel til prisen.

150 værelser
300 m Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Qunci Villas ★★★★

Lombok bedste og mest charmerende resort, en skønt oase med fokus på detaljer og smagfuld indretning, direkte på Senggigi-stranden. De 75 værelser er fordelt i en tropisk og frodig have, og man kan vælge mellem udsigt til haven eller delvis eller fuld havudsigt. Værelserne er indrettet i en blanding af moderne og traditionel balinesisk stil af en kendt hollandsk arkitekt, som er bosat på Bali.

I har hele tre pools at vælge mellem, hvoraf den ene er forbeholdt voksne gæster. Alle tre pools ligger direkte på stranden med udsigt til det høje Mount Agung på Bali. 

Resortet har en skøn spa, som tilbyder en lang række behandlinger, og tre lækre restauranter: en med fisk og skalddyr og en med Middelhavsretter på menuen og en temarestaurant, som bl.a. arrangerer BBQ på stranden. Husk at bestille bord, restauranten er fuld hver aften. Der er 3 km. til Senggigi by.

75 værelser
0 m Strand
3 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse

Novotel Lombok Resort & Villas ★★★+

Her har vi et velfungerende og godt resort med mange faciliteter og super beliggenhed ned til en smuk privat strand. Det er delvist bygget i traditionel sasak-stil, som ses overalt på Lombok. Resortet ligger i bekvem afstand til den internationale lufthavn (20 minutters kørsel). De gode faciliteter omfatter bl.a. 3 pools og masser af vandsport med daglige gratis aktiviteter. 

Måltiderne indtages i den overdækkede Spice Market, der serverer alle måltider, herunder en stor barbecue hver aften med friske indonesiske og internationale retter, der tilberedes på stedet. Herudover kan man nyde snacks og drinks i Breeze Bar på stranden. 

102 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Sheraton Senggigi Beach Resort ★★★★+

Skønt og luksuriøst hotel i den velkendte Sheraton kvalitet beliggende direkte på den dejlige Senggigi strand.

Alle 154 værelser er smagfuldt indrettede og udstyret med aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon, radio og minibar. Hotellet har tre restauranter, tennisbaner, fitnesscenter, spa, jacuzzi, sauna og ikke mindst Lomboks flotteste swimmingpool.

154 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Sunset House Boutique Hotel ★★★

Et godt, mindre hotel med kun 32 værelser og en virkelig god beliggenhed ned til Batu Bolong-stranden med udsigt til Bali og Mount Agung på den anden side af Lombokstrædet.

Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt til havet eller haven og gode faciliteter som tv med internationale kanaler, rain shower med mere.

Hotellet har en god pool beliggende i en tropisk have, et dejligt stykke strand og en hyggelig bar og restaurant. Der er flere restauranter i gåafstand fra hotellet.

32 værelser
0 m Strand

Rinjani Lodge ★★★

På kanten af Rinjani National Park med vue over Lomboks landskaber og Mount Rinjani blender Rinjani Lodge smukt ind i landskabet og tilbyder et ophold i ro og mag i fortryllende, afstressende omgivelser. 

Når du indkvarteres på Rinjani Lodge er du helt tæt på Lomboks smukkeste natur; rismarkerne, vandfald, grønne skove, små landsbyer og naturligvis Rinjanivulkanen, hvis smukke krater kan opleves på en to-dages trekkingtur. Her er lutter idyl i alle retninger og masser af oplevelser tæt på.

Hotellet råder over et poolområde med udsigt til landskabet og Gili-øerne længere ude i horisonten, og i restauranten er der både lokale og vestlige retter på menuen. Værelserne er enkelt og traditionelt indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder terrasse eller balkon samt aircondition. 

13 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Wyndham Sundancer Resort ★★★★

Wyndham Sundancer Resort ligger på en rolig, hvid sandstrand på det sydvestlige Lombok, tæt på nogle af Lomboks uspolerede perler kendt som de sydlige Giliøer, som nemt kan nås på en sejltur. 

På Sundancer er der sørget for det hele! Foruden et hyggeligt poolområde og en flot strand, er der mulighed for at komme helt ned i gear i hotellets spa, der råder over alt fra et flot repertoire af wellnessbehandlinger til fitnesscenter og juicebar. I hotellets dykkercenter er der mulighed for at tage dykkercertifikat - som efterfølgende kan tages i brug i de smukke marineområder ud for den sydvestlige kyst. Når sulten melder sig, er der intet mindre end tre spisesteder at udforske samt en poolbar.

Værelserne er placeret i mindre 2-etagers bygninger fordelt over resortets område. Alle værelser har king size seng, loungeområde, køleskab, tv, aircondition, badekar og balkon med udsigt til enten have eller hav. 

Luksus, afslapning og det perfekte springbræt til formidable snorkeloplevelser. 

66 værelser
0 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Eget køkken
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Rejser til Lombok

Lombok

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
317 mm
254 mm
206 mm
105 mm
101 mm
51 mm
48 mm
34 mm
36 mm
95 mm
150 mm
219 mm

Billeder fra Lombok

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)