bali - lovina - the lovina_delfintur_02

Rejser til Lovina

Rejser • vejret • hoteller

Lovina

Delfiner og daseliv

Lovina ligger helt mod nord. Langt fra de største turiststrømme men alligevel i sin egen lille verden med gode restauranter, lange strande og skønne omgivelser, der indbyder til afslapning. 

Trækplastret er det smukke landskab omkring Lovina, der bl.a. byder på grønne risterrasser, smukke halvhemmelige vandfald, bjerge og søer omgivet af grøn beplantning i alle retninger, men hovedattraktionen skal måske alligevel findes til søs. I havet ud for Lovina har delfiner nemlig slået lejr i stor stil, og på en bådtur skulle det næsten være mærkeligt, hvis ikke I får selskab af lystige, akrobatiske delfiner, der hilser jer velkommen til havet.

I Lovina får I god mulighed for at møde de lokale, og det er sågar også en ganske særlig fornøjelse at tage på fisketur med en lokal fisker, der ved, hvor de bedste fisk huserer. Er I klar på en lille køretur, er Singaraja, Balis gamle hovedstad, et spændende udflugtsmål. Her kommer handlende fra hele Lovina området for at købe og sælge, og på byens marked vil I blive overrasket over, hvad man rent faktisk kan sælge på disse kanter. 

Strandene i Lovina er sorte af vulkansk sand, og selv om de i sig selv ikke udgør Balis smukkeste strande, er Lovina et godt udgangspunkt for en strandferie. Det skyldes ikke mindst den formidable solnedgang af røde, gule og violette nuancer, der danser henover himlen, når dagen går på hæld.

Et syn for guder!

bali - bali_land Lovina

Hoteller i Lovina


Aneka Lovina ★★★

Hotel Aneka Lovina er et skønt resort beliggende ved den rolige Lovina strand der er så karakteristisk med sit sorte vulkan sand.

De 35 villaer og 24 værelser, alle med charmerende stråtag, er enkelt men pænt indrettede i kunstnerisk balinesisk stil og ligger omgivet af den skønneste have. Fra restauranten og poolen er der en smuk udsigt over havet.

Det er også oplagt at tage på delfinsafari, fisketur med lokal outrigger båd, trekking til vandfaldet, kokkeskole, heldagsudflugt til Barat Nationalparken eller den ultimative marine-oplevelse,  Menjangan Island, Bali bedste snorkel og dykkersted.

59 værelser
0 m Strand
1 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

The Damai ★★★★+

Damai betyder fredfyldt, og det er virkelig synonymt med hotellet, som ligger placeret på en bjergskråning, 3 km fra hovedgaden/stranden og med udsigt over hele bugten. Her får I et suverænt førsteklasses resort med en afslappede atmosfære og en fantastisk gastronomi. Stedet appellerer til jer der ønsker uforstyrret luksus, smuk natur og tid til fordybelse.

The Damai har 8 bungalows og 5 villaer som er udstyret med alle faciliteter og hyggeligt indrettede med masser af vinduer. Der er desuden privat pool til de 5 villaer. The Damai, der er danskejet, tilbyder bl.a. aktiviteter som golf og dykning og kan selvfølgelig også arrangere en balinesisk bryllupsceremoni. The Damai skal opleves, den unikke stemning kan ikke beskrives i tekst og billeder.

12 værelser
3 m Strand
3 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

The Lovina ★★★★

The Lovina er et lækkert 4-stjernet resort, som slog dørene op for gæsterne i januar 2013. Bag hotellet står erfarne kræfter, hotellets direktør Mr. Dwi har været mange år hos det danskejede luksusresort, Damai Lovina. The Lovina ligger direkte på stranden og breder sig over 200 meter skøn uspoleret strand kun 5 minutters kørsel fra Lovina by - faktisk har I mulighed for at gå langs stranden til restauranterne inde i byen.

The Lovina har 5 værelsestyper og spænder fra værelser med udsigt over områdets smukke bjergerige landskab til luksuriøse villaer med egen pool og havudsigt. 

Alle værelser har egen balkon eller terrasse, aircondition, gratis WIFI, minibar, dvd-afspiller og tv. Der er gode muligheder for at samle hele familien i værelserne, der alle er store og velindrettede. Udenfor højsæsonen, har vi gode muligheder for at opgradere til havudsigt, suiter eller villa, for et beskedent tillæg.

Resortet har to gode restauranter, en hyggelig strandbar samt to swimmingpools - den ene direkte på stranden. På alle måder et fantastisk resort, uanset budget og ønsker om indkvartering, kan The Lovina levere opholdet til den kræsne gæst.

The Lovina har et væld af aktiviteter og udflugtsmuligheder: Paddle board, yoga, snorkeltur på koralrevet foran hotellet, cykelture – først nævnte er alt sammen gratis. Det er også oplagt at tage på delfinsafari, fisketur med lokal outrigger båd, trekking til vandfaldet, kokkeskole, heldagsudflugt til Barat Nationalparken eller den ultimative marine-oplevelse,  Menjangan Island, Bali bedste snorkel og dykkersted. Kort sagt, her er rigeligt med aktiviteter til en uges ophold i det nordlige Bali.

66 værelser
0 m Strand
3 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Puri Bagus Lovina ★★★★

Pragtfuldt lille hotel, der afgjort fortjener vores bedste anbefalinger. Puri Bagus er beliggende på nordstranden midt mellem Lovina og Singaraja med rismarker på den ene side og den gråsorte lavastrand på den anden. Her har naturen og en talentfuld gartner skabt de skønneste rammer omkring de 40 store luksuriøse bungalows, der ligger med behørig afstand i den tropiske have. 

Alle bungalows er udstyret med aircondition, minibar, TV, stor terrasse og et unikt badeværelse med udendørs brus. Vi anbefaler deluxe bungalow, der ligger nærmere stranden. En førsteklasses spa, en god swimmingpool og en afslappet atmosfære gør dette hotel til en af vores favoritter.

40 værelser
0 km Strand
2 km By

Vila Rumah Cantic ★★★

Rumah Cantic betyder "dit smukke hjem" og intensionen om at skabe en hjemlig atmosfære er bestemt lykkedes for Jette og Made. Det dansk-balinesiske par har bygget deres hotel i den landsby, hvor Made er vokset op.

Et lille charmerende sted med to villaer og i alt fire værelser. Hvert værelse er enkelt men charmerende indrettet og udstyret med en himmelseng, balinesisk sofaarrangement, et stort badeværelse, aircondition eller vifte i loftet samt balkon eller terrasse. 

Lejer I en hel villa, får I syv sengepladser. Vila Rumah Cantic ligger ved den billedskønne landsby, Kaliase, omgivet af frodige rismarker, 300 meter fra stranden og 400 meter fra Lovina.

Haven er en lille oase med en lille pavillon - kaldet en bale, og en fin ny swimmingpool. Hos Jette og Made kan vi garantere en anderledes og personlig oplevelse.

4 værelser
300 m Strand
400 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Balkon / Terrasse

Rejser til Lovina

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Lovina

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)