bali - padangbai_strand_01

Rejser til Padangbai

Rejser • vejret • hoteller

Padangbai

Porten til Lombok

Padangbai er en hyggelig lille by, der ligger ned til en rolig bugt på østkysten, hvor strømmen af turister er begrænset. Mange kommer hertil for et par dage i forbindelse med de skal til og fra Gili og Lombok, for det er lige her, katamaranfærgerne sejler fra.

Byen, der har en lille fin strand og en række gode spisesteder og barer, er et populært rejsemål blandt backpackerne. Det skyldes ikke mindst de mange budgetvenlige indlogeringsmuligheder, men også dykkerforholdene er helt i top her. Foruden et smukt marineliv gemmer havet nemlig også på skibsvrag fra 2. verdenskrig, som mange dykkere drømmer om at udforske. Tager I cyklen eller et motordrevet køretøj og udforsker området uden for byen, vil I desuden finde en række små, hyggelige bugter og nogle søvnige landsbyer i baglandet.

Vil I gerne opleve en vulkanvandring er Agung-vulkanen ikke langt væk. Det kegleformede bjerg troner næsten 3 kilometer op i landskabet, og står I tilpas tidligt op, kan I nyde synet af solen, der går op over krateret. Turen til tops er lettere krævende, men intet mindre end uforglemmelig. Og gevinsten på toppen af vulkanen er alle anstrengelserne værd.

bali - bali_land Padangbai

Hoteller i Padangbai


Bloo Lagoon Eco Village ★★★★

Meget charmerende villa-resort, smukt beliggende mellem Padangbai og den skønne bugt "Blue Lagoon". En fantastisk udsigt over Lombokstrædet sammen med et stilsikkert og kreativt design, gør resortet til en unik oplevelse.

Villaerne består af en åben dagligstue med  køkkenfaciliteter, der forsætter ud i en terrasse hvorfra der er havudsigt, samt et soveværelse med aircondition. Der er masser af privatliv og plads til hele familien,  og er I en større familie kan Bloo Lagoon tilbyde 2 værelses villaer.

Der findes en restaurant, en hyggelig bar samt et lækkert pool område på hotellet. Der er 3 minutters gang til vandet.

11 værelser
100 m Strand
500 m By

Billeder fra Padangbai

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)