Skildpadder, skov og det søde strandliv

Skildpadder, skov og det søde strandliv

Individuel rejse
12 dage fra kr. 15.045

En treenighed af smuk natur

Costa Rica er et sammensurium af overvældende natur, der folder sig ud over det ganske land. På denne rejse får I smag for tre herlige sider af landet, når I besøger skildpaddernes paradis i Tortuguero, Arenalvulkanen ved de grønne skove omkring La Fortuna og afslutningsvist de smukke strande ved Samara på Stillehavskysten.

Første stop på rejsen er Tortuguero, som er hjemsted for fire mere eller mindre truede skildpaddearter foruden et væld af pattedyr, fugle og reptiler. Her indlogeres I på en lodge, omgivet af vild natur, mens daglige ekskursioner tager jer ad vandvejene ud i det unikke økosystem og på besøg i områdets lille landsby.

Fra skildpadderne i øst går turen videre til den ikoniske Arenal-vulkan, der troner op i landskabet ved byen La Fortuna. Her har de kreative naturguder været på spil, og området bugner med magiske grønne skove, brusende vandfald og naturlige kilder, varmet af vulkanen selv. Drømmer I om at zipline gennem det grønne, gå på hængebroer gennem trætoppene eller bade i vandfald eller varme kilder, er det altså her, det sker.

Sidste stop på rejsen er Samara. En skøn lille strandoase ved Stillehavet, hvor dovent palmesvaj sætter tempoet til fire dages komplet afslapning.

I vælger selv, om I vil leje bil og opleve det smukke land i eget tempo, eller om I vil køre med bus. I Tortuguero er både helpension og flere udflugter inkluderet i rejsens pris, mens I har mulighed for at vælge mellem en flere spændende udflugter i La Fortuna og Samara – naturligvis i selskab med en engelsktalende guide, der bidrager med en masse viden og godt selskab. En rejse til jer, der vil opleve Costa Rica fra 3 skønne vinkler med mulighed for spændende udflugter i den skønne natur.

Turen i overblik

Dagsprogram Costa Rica

Dag 1. Danmark – San José

I rejser fra Danmark og krydser Atlanten i løbet af dagen, og er fremme i San José i løbet af aftenen lokal tid. Her står en chauffør klar til at køre jer til jeres hotel, hvor I kan se frem til en god nats søvn, inden I skal videre til Tortuguero i morgen.

I vælger mellem forskellige hotelkategorier, alt efter jeres ønsker og behov.

Overnatning: San José
Tilkøb oplevelser:

Dag 2. San José – Tortuguero Se rute >

Eventyret kalder og turen går til Tortuguero National Park. I bliver hentet af en bus, som kører jer i retning af sumpparadiset ved den caribiske kyst, hvor I indlogeres på en lodge for et par nætter. Undervejs spiser I morgenmad og skifter bussen ud med mindre, overdækkede både, der sejler jer videre til lodgen ad vandvejene. Langsomt omsluttes I af mangrove og tropiske tæer, som naturen suger jer ind i en simultan virkelighed, der synes lysår væk.

Som båden nærmer sig Tortugero, kan I være heldige at spotte hejrer, storke, padder og krybdyr. Måske endda nogle af de små caimans, der er Tortugueros svar på en alligator. Bådturen til lodgen er dog blot en introduktion til den fortryllende natur, I skal opleve de næste par dage. Tortuguero er nemlig særligt kendt for havskildpadder og hjemsted for fire mere eller mindre truede arter. Hertil kan I også glæde jer til at se aber, dovendyr og bæltedyr samt farverige tukaner og papegøjer i trætoppene.  

Fremme ved lodgen tjekker I ind og spiser frokost. Herefter skal I ud på en safari på vandvejene i selskab med en dygtig naturvejleder, der kan fortælle vidt og bredt om det rige dyreliv og det helt særlige økosystem, der udgør Tortuguero. I sejler gennem mangroveskov og fornemmer, hvordan naturen er i fuldt vigør fra alle sider. Undervejs hjælper jeres guide med at skelne caimans fra træstammer og giver jer en dybere forståelse for det liv, der leves netop her.

Når mørket falder på, serveres middagen i restauranten. Herefter kan det varmt anbefales at gå en tur rundt på lodgen og opleve, hvordan det pusler i træer og buskads, som natdyrene vågner op til dåd.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Tortuguero
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

San José er en hyggelig storby, men Costa Ricas største skatte ligger andre steder i landet.

Dag 3. Tortuguero – en dag i nationalparken

I vågner op til lyden af fuglefløjt, og uden for døren venter et leben uden lige. Men først kan I nyde godt af den store morgenbuffet og en god kop costaricansk kaffe.

Efter morgenmaden kan I tage de fornuftige sko på og gå en tur i den vilde natur, der omgiver lodgen. Selv om I blot befinder jer et stenkast fra jeres lodge, kan I allerede her få en god fornemmelse for den varierede natur, der spreder sig i alle retninger.

I tanker op med energi ved den store frokostbuffet, inden eftermiddagens tur går til den lille landsby, Tortuguero Village. Her besøger I museet og går en tur i landsbyen, hvor det lokale liv på sin vis sprudler, selv om livet leves i absolut slowmotion. Trods byens spæde størrelse finder I både kunsthåndværkere, sjove lokale butikker og restauranter, og kun et kort stykke bag byen ligger den sorte strand. Drømmer I om at spotte skildpadder, er denne strand et godt udgangspunkt.

Efter besøget i landsbyen sejler I tilbage til lodgen, hvor middagen serveres. Vil I gerne på skildpaddesafari i nattemørket, skal denne udflugt tilkøbes på jeres lodge.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Tortuguero
En god kikkert er din vigtigste rejsekammerat

"Inden jeg skulle til Costa Rica, købte jeg en rigtig god kikkert (til ca. 3.400 kr.). Det er en af de bedste investeringer, jeg længe har gjort. Vi så mange utrolige dyr og fugle på rejsen, og kikkerten fik os helt tæt på og gjorde oplevelsen til noget helt særligt.

Jeg lånte min kikkert til mine rejsekammerater i gruppen, og hver eneste gang hørte jeg "wow" eller "oohh". Min anbefaling er, at du skal have en kikkert med på rejsen i en så god kvalitet, som du synes, du vil ofre, hvis du ikke kan låne en"

- Asger Domino
Direktør for Stjernegaard Rejser

Læs mere luk
Tortugeros natur er fantastisk. I oplever den til fods og fra jeres egen kajak, og forhåbentlig støder I på det evigt søvnige dovendyr.

Dag 4. Tortuguero – Arenal/La Fortuna, med båd og bus eller kør selv Se rute >

I står op, spiser morgenmad og pakker tasken. Turen går til La Fortuna, byen der ligger lige for foden af Arenal-vulkanen – Costa Ricas mest berømte vulkan. I sejler det første stykke ud af Tortuguero og spiser frokost undervejs, hvorefter I skifter til bus eller jeres lejede bil og sætter kursen mod La Fortuna.

Som I nærmer jer La Fortuna i løbet af eftermiddagen, opdager I den smukke, kegleformede vulkan, der stritter op i det grønne landskab. I perioden fra det store vulkanudbrud i 1968 frem til 2010, kunne man dagligt se, hvordan vulkanen spyede sin orange lava mod den sorte nattehimmel. I dag er der lukket og slukket for det store show, men oplevelserne omkring vulkanen er der ikke lagt en dæmper på.

I bruger måske resten af dagen på en gåtur ad hængebroerne, der svinger sig gennem de grønne trætoppe, for at få en fornemmelse af det spektakulære naturparadis, I er landet i. Alternativt vælger I måske at slappe af på hotellet eller ved et af områdets mange varme kilder.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Arenal/La Fortuna
Tilkøb oplevelser:
En tur på Arenals ikoniske hængebroer i trætop højde er et must på en rejse til Costa Rica. Til højre: Arenalvulkanen har ligget stille siden 2010.

Dag 5-6. Arenal/La Fortuna – oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter

Der er nok at give sig til i området omkring den store vulkan, og det er bare om at tage for sig af den store buffet af skøn natur, der kan opleves på et utal af måder. Lige fra wellness i varme kilder til adventureaktiviteter og trekking i det grønne.

Er I klar på at arbejde lidt for de storslåede oplevelser, kan det varmt anbefales at snøre vandreskoene og tage en vandretur ved foden af Arenalbjerget, hvor I bl.a. ser aber, fugle og dovendyr. Herefter kan det tænkes, I har brug for at pleje de ømme muskler med en skøn wellnessoplevelse ved de naturlige kilder ved Tabacón, som får sin varme fra vulkanen. En afslappende oplevelse, der forener natur og wellness på fineste vis.

En anden mulighed er at opleve naturen på hesteryg med en tur til det smukke La Fortuna-vandfald. På vejen til vandfaldet nyder I synet af de tårnhøje træer og de mange sjove dyr, der titter frem, som I bevæger jer gennem den grønne skov. Bedst som I har fundet jer til rette på hestens ryg, dukker et magisk vandfald op i det fjerne. Som taget ud af forestillingen om Paradis.

Skal der være lidt mere fart over feltet, kan I se det hele lidt fra oven, når I suser gennem trætoppene på en metalwire eller på en canyoningtur, hvor I rappeller gennem kløfter og klatrer over klipper. Naturen omkring La Fortuna er oplagt til adventureaktiviteter, som bringer jer i nærkontakt med naturen på en helt særlig måde, så kast jer ud i det, hvis I har mod på det.

Foretrækker I en mere rolig naturoplevelse, kan I fx sejle ad Peñas Blancas-floden, hvor I kan spotte både dovendyr, aber og skildpadder. Båden er uden motor, så naturens skønne lyde får frit spil til at udspille sig.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Arenal/La Fortuna
Tilkøb oplevelser:

Dag 7. Arenal/La Fortuna – Samara Beach, med bus eller kør selv Se rute >

I dag skal I helt ud til Stillehavskysten, nærmere betegnet Samara. En tur på næsten 4 timer i bus eller egen lejebil.

Fremme i Samara kan I glæde jer til en smuk og rolig eftermiddag ved stranden efterfulgt af en solnedgang, der sparker benene væk under jer. Til gengæld skal I ikke regne med at blive væltet omkuld af havstrømmene. Samara er nemlig en af de sikreste badestrande på Nicoya-halvøen, og det betyder, at bugten er børnevenlig og oplagt til bl.a. snorkling.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Samara
Tilkøb oplevelser:
Arenal/La Fortuna

Mærk naturens kræfter og nyd livet i vulkanens varme kilder

Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Nyd tilværelsen ved Samaras skønne strand. Der er flere muligheder for aktiviteter, bl.a. bådture og snorkling.

Dag 8-10. Samara Beach, oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter Se rute >

Med tre hele dage på stranden er der rig mulighed for at komme helt ned i gear. Samara Beach er en fryd for øjnene, men selv om her er dejlig roligt, skal I ikke frygte, at det bliver kedeligt. Mens palmerne svajer dovent over stranden, leves det lokale liv i tilsvarende langsommeligt tempo. Aber og andre smådyr pusler i det grønne et stenkast fra stranden, og små strandbarer og restauranter sikrer, at en forfriskning aldrig er langt væk.

Strandlivet kan gå hen at blive vanedannende, men snyd ikke jer selv for nogle af de store oplevelser, området har at byde på. Besøg fx de nærliggende, uspolerede strande, Buenavista og Barrigona, eller tag en dukkert ved Belen-vandfaldene lige i nærheden. Alternativt kan I tage en bådtur til Isla Chora, der lokker med et fortryllende liv under overfladen. Det turkisblå vand huser både skildpadder, blæksprutter og farverige fisk og koraller – og ikke langt derfra kan I være heldige at se både delfiner og pukkelhvaler.

Samara by er lille og hyggelig med en perfekt dosis af spisesteder, der disker op med gode drinks og alt godt fra havet, når mørket falder på.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Samara
Tilkøb oplevelser:

Dag 11. Samara – San José – hjemrejse

Rejsen er nået ved vejs ende, og det er tid til at vende næsen mod Danmark. Først venter en køretur på ca. 4 timer til lufthavnen i San José, hvorfra I flyver til Danmark med et stop undervejs.

Dag 12. Ankomst til Danmark

Priser og datoer

12 dage: Hotelstandard: Godt (i delt/privat transport)
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
22. aug 2019 - 30. nov 2019
kr. 15.975
kr. 19.160
kr. 14.915
kr. 8.540
kr. 10.460
 
01. dec 2019 - 15. dec 2019
kr. 16.205
kr. 19.590
kr. 15.080
kr. 8.540
kr. 10.460
 
16. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 17.955
kr. 22.245
kr. 16.545
kr. 9.170
kr. 11.130
 
01. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 16.675
kr. 20.260
kr. 15.475
kr. 8.620
kr. 10.675
 
01. mar 2020 - 30. apr 2020
kr. 15.200
kr. 18.785
kr. 14.000
kr. 7.520
kr. 9.575
 
01. maj 2020 - 31. maj 2020
kr. 15.045
kr. 18.485
kr. 13.900
kr. 7.520
kr. 9.595
 
01. jun 2020 - 23. jun 2020
kr. 15.300
kr. 18.995
kr. 14.070
kr. 7.520
kr. 9.595
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 16.775
kr. 20.470
kr. 15.545
kr. 8.620
kr. 10.695
 
22. aug 2020 - 15. sep 2020
kr. 17.360
kr. 20.800
kr. 16.215
kr. 9.250
kr. 11.325
 
16. sep 2020 - 30. nov 2020
kr. 17.360
kr. 20.800
kr. 16.215
kr. 9.250
kr. 11.325
 
01. dec 2020 - 15. dec 2020
kr. 17.605
kr. 21.260
kr. 16.385
kr. 9.250
kr. 11.325
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 17.745
kr. 22.380
kr. 16.220
kr. 8.620
kr. 10.735
 
12 dage: Hotelstandard: Godt (i lejet bil)
Afrejseperiode  
22. aug 2019 - 30. nov 2019
kr. 16.190
kr. 20.670
 
01. dec 2019 - 15. dec 2019
kr. 16.420
kr. 21.100
 
16. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 18.615
kr. 24.470
 
01. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 17.055
kr. 22.190
 
01. mar 2020 - 30. apr 2020
kr. 16.355
kr. 22.265
 
01. maj 2020 - 31. maj 2020
kr. 15.275
kr. 20.115
 
01. jun 2020 - 23. jun 2020
kr. 15.530
kr. 20.625
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 17.005
kr. 22.100
 
22. aug 2020 - 15. sep 2020
kr. 17.590
kr. 22.430
 
16. sep 2020 - 30. nov 2020
kr. 17.590
kr. 22.430
 
01. dec 2020 - 15. dec 2020
kr. 17.835
kr. 22.890
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 17.975
kr. 24.010
 

Tilkøb til rejsen

Arenal/La Fortuna: Vandretur til Arenal National Park og afslapning ved Tabacón Hot springs

I ifører jer vandreskoene og tager til Arenal National Park, hvor I skal nyde naturen i fulde drag.

I vandrer bl.a. gennem en tropisk skov, der tidligere var hærget af vulkanens rasen, og dette syn bliver en god påmindelse om, hvordan naturen på fineste vis genetablerer sig selv.

I introduceres for et rigt, grønt planteliv og ser en række vilde dyr. På en klar dag har I udsigt til den kegleformede vulkan, Arenal-søen, samt de omkringliggende bjerge.

Efter at have travet gennem den smukke natur, venter en wellnessoplevelse i naturens tegn, når I besøger Tabacón Hot Springs.

I modsætning til de spa-oplevelser vi kender hjemmefra, tager Tabacon Hot Springs udgangspunkt i en ægte flod, der er varmet op af Arenal-vulkanen, hvilket giver jer muligheden for at opleve naturen på en helt unik måde. I bader i de varme vandløb, nyder naturens stilhed og slutter af med en god middag på stedet.

Turen starter kl. 14.30. Selve vandreturen tager ca. 3,5 timer. 

Læs mere Læs mindre
costa rica - tabacon_hot springs_01
kr. 1.175 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 14.30
 • Entré
 • Middag inkluderet
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: Hængebroer, vandfald, vulkaner, varme kilder og middag

I kører ud til områdets berømte hængebroer og går en tur på 3,1 km i alt. Heroppe fra kan I nyde udsigten over regnskovens flora og fauna. I går på ni faste broer og seks hængebroer på en rute, hvor alle med almindelig fysik kan være med, også børn.

Næste stop er ved det smukke La Fortuna-vandfald, hvilket kræver en gåtur på ca. 15 minutter. Det vil være muligt at svømme en tur i det forfriskende, kølige vand.

 

Frokosten indtages på Lava Rocks, og herefter er der tid til lidt afslapning, inden vandreturen til vulkanen begynder. Dagens rute afhænger af vind og vejr, men på alle ruter ser I mange forskellige dyr og planter. På Tucanes-stien kommer I til at gå direkte på lavastrømmene.

Fremme ved de varme kilder ved Tacacon kan I slappe af og pleje eventuelt ømme muskler, inden middagen i form af en god buffet står klar.

Læs mere Læs mindre
costa rica - la fortuna_vandfald_01
kr. 1.720 pr. person
kr. 1.355 børn u/12 år
 • Varighed 14 timer
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: Flydende safari på Peñas Blancas-floden

Dyrelivet omkring Arenal er i en klasse for sig, og på denne tur får I mulighed for at opleve de spændende dyr helt tæt på, mens I padler stille og roligt gennem det grønne landskab, der omfavner Peñas Blancas-floden.

Båden, I sejler i, er uden motor, og I har således fuldkommen ro til at nyde naturen og alle dens lyde, når I padler ned ad floden. På sejlturen møder I formentlig aber, dovendyr, leguaner, skildpadder, krokodiller og et rigt fugleliv.

Undervejs informerer jeres guide om området og dyrene, og det er ikke så lidt, der kan fortælles om planter, fugle og vilde dyr. Undervejs gør I et stop, hvor der serveres kolde drinks og tropiske frugter.

costa rica - arenal_penas blancas safari boat tour
kr. 540 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 timer
 • Afhentning kl. 8.00
 • Entré
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: På eventyr under jorden

Tag med under jorden på dette besøg i hulerne ved Venado. Med pandelamper bevæger I jer sammen med guiden ned gennem smalle passager og huler skabt gennem millioner af år. I ser forskellige drypstensformationer, stalaktitter og stalagmitter, og møder også dyreliv i form af flagermus, edderkopper og krabber.

Efter turen under jorden spiser I frisk frugt. Vær forberedt på at blive både våde og beskidte.

costa rica - venado cave udflugt_05
kr. 605 pr. person
kr. 475 børn u/12 år
 • Varighed 4 timer
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: På hesteryg til La Fortuna-vandfaldet

På denne tur bliver I ét med naturen, når I både oplever den til fods og på hesteryg, som I bevæger jer gennem den grønne regnskov til det fantastiske La Fortuna-vandfald.

Inden I hopper op på hesten, får I et par sikkerhedsinstrukser, så I er godt rustet til de første tre kilometer, der byder på landbrugsområder såvel som begyndende regnskovsterræn. Selv om det er hesten, der trækker det store læs, skal I ikke lade jer overraske af, at det kan være anstrengende at ride.

Ved Pino Blanco-vandfaldet stopper I derfor op, nyder en lille forfriskning og tager et par billeder af vandmasserne, der falder dybt ned i en grøn pool.

Turen fortsætter videre mod La Fortuna-vandfaldet gennem et snørklet terræn på ca. 1 kilometer. Her får I regnskoven helt tæt på, og I kan være heldige at se aber, tukaner og andre sjove dyr og fugle.

Efter en tur gennem det kuperede terræn, ankommer I til vandfaldet, hvor I får mulighed for at tage en forfriskende dukkert i det kolde vand, hvis I da ikke foretrækker at slappe af til synet af det storartede vandfald, der spyr om sig med herligt forfriskende vandstøv.

Læs mere Læs mindre
costa rica - arenal_horseback_riding_fortuna_waterfalls_01
kr. 605 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 7.30
 • Entré
 • Udstyr
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: Sejltur på Caño Negro-floden

På denne udflugt nyder I en rolig sejlads gennem et af Costa Ricas smukkeste naturområder. Jeres guide fortæller om de dyr, der lever i dette særlige økosystem, og på det lave vand ser I måse caiman-krokodiller og skildpadder. Nogle gange lader også aber og dovendyr sig se i trætoppene tæt på flodbredden.

Hold også øje med Jesusfirbenet, der kan gå på vandet, og forskellige smukke fugle, mens I glider ned ad floden. Udflugten inkluderer en lokal frokost.

costa rica - sejltur cano negro floden_02
kr. 815 pr. person
kr. 590 børn u/12 år
 • Varighed 7,5 timer
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. frokost

Arenal/La Fortuna: Hængebroer, vandfald og vulkaner

Dette er en koncentreret udflugt til mange af seværdighederne omkring Arenalvulkanen – perfekt, hvis I kort tid i området. Første punkt er en tur på hængebroerne gennem den fantastiske regnskov, hvor I ser planter og dyr fra trætophøjde.

Herefter gælder det La Fortuna-vandfaldet, som er hele 60 meter højt – her kan I svømme en forfriskende tur i det kølige vand og naturligvis fotografere vidunderet.

Frokosten indtages på en hyggelig restaurant i La Fortuna by, og herefter går turen til Arenal Volcano National Park, hvor I følger en sti til det udsigtspunkt, der giver den bedste udsigt over vulkanen. Herfra kan I også se Arenalsøen, sekundær regnskov og områder, der er præget af tidligere tiders vulkanudbrud.

Læs mere Læs mindre
costa rica - arenal haengebro_01
kr. 1.175 pr. person
kr. 930 børn u/12 år
 • Varighed 10,5 timer
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: Canyoning i den grønne natur

Har I en Tarzan eller Jane gemt i jer, er det her i regnskoven, I skal udfolde den. Denne canyoning-tur handler kort og godt om at begive sig gennem Lost Canyon-kløften med alt hvad det indebærer af rapelling, klatring og svømning.

I udstyres med hjelm og øvrigt udstyr, får en række sikkerhedsinstruktioner og begiver jer derefter afsted. Med jer har I en erfaren guide, der sikrer jer en sjov og sikker tur med et sug i maven.

Foruden at få regnskoven helt tæt på, får I bl.a. mulighed for at rapelle 60 meter ned ad et vandfald. En uforglemmelig sjov og forfriskende måde at opleve naturen på.

costa rica - arenal_canyoning_fortuna_01
kr. 760 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 7.30
 • Frokost
 • Udstyr
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: Vandring til Rio Fortuna-vandfaldet

I følger en nedadgående 500 meter lang stil til det storslåede La Fortuna-vandfald, der er hele 60 meter højt og kendes på sit krystalklare, blå vand. Hold godt øje med planter og dyr undervejs – I kan være heldige at se bl.a. dovendyr, tukaner og fine sommerfugle.

I slapper af ved vandfaldet og kan bade i det kølige vand, hvis I har lyst. I får serveret frisk frugt, inden I begynder opstigningen tilbage til udgangspunktet.

costa rica - la fortuna_arenal volcano national park_varme kilde_01
kr. 420 pr. person
kr. 335 børn u/12 år
 • Varighed 3 timer
 • Gruppeudflugt

Arenal/La Fortuna: Vandring ved Rio Celeste og Tenoriovulkanen

Denne 7 km lange vandresti går gennem skoven til forskellige spændende steder, hvoraf det første er det magiske Rio Celeste-vandfald. I når frem til den blå lagune, hvor floden er rolig og danner en smuk, naturlig lagune, og til udsigtspunktet, hvorfra I kan se Tenoriovulkanen og de omkringliggende bjerge.

På tilbagevejen følger I flodbredden og iagttager det boblende vand, de naturlige varme kilder og den smukke natur omkring jer. Det sidste højdepunkt i Tenorio National Park er en god frokost, inden I køres tilbage til hotellet.

costa rica - rio celeste_tenorio volcano national park_01
kr. 795 pr. person
kr. 625 børn u/12 år
 • Varighed 9 timer
 • Gruppeudflugt

Carrillo/Samara: Havsafari og snorkling

Har I aldrig set delfiner eller hvaler, er der store chancer for, at I med denne udflugt kan sætte et hak ved to af havets levende vidundere.

I sejler et godt stykke ud i havet, hvorfra I kan se kysten, såvel som I kan forvente at få selskab af flere forskellige typer af delfiner såvel som I kan være heldige at spotte pukkelhvaler.

Efter at have nydt synet af havets dyreliv, sejler I tilbage mod kysten, men undervejs gør I et stop tæt ved Isla Chora, hvor I kan nyde de smukke, hvide sandstrande eller stikke hovedet under overfladen, hvor det blå vand gemmer på spændende fisk og koraller.

 

costa rica - samara_havskildpadde_01
kr. 430 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 8.00
 • Udstyr
 • Frisk frugt og vand

Carrillo/Samara: Kajak og snorkling ved Isla Chora

Isla Chora er en lille, øde ø tæt ved Samara, som udelukkende byder på smuk ø-natur.

Her får I mulighed for at nyde den skønne scene, når I padler rundt om øen i en havkajak, eller I kan dykke ned under overfladen og udforske livet i havet, der byder på tropiske fisk i stor stil. Alternativt kan I også slå jer ned på stranden og bare nyde at være til.

Turen varer ca. 3 timer og inkluderer transport til og fra hotellet, snorkeludstyr, redningsvest, frisk frugt og drinks. Tidevandet afgør, om turen ligger om morgenen eller om eftermiddagen. Med jer har I en erfaren guide.

costa rica - isla chora
kr. 520 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3 timer
 • Transport t/r
 • Udstyr

Arenal/La Fortuna: På vulkaner ad hemmelige stier, varme kilder og middag

Midt på eftermiddagen hentes I på hotellet og køres til udgangspunktet for vandringen i det privatejede El Silencio-reservat. I vandrer på vulkanske sten med varierende sværhedsgrader til et udsigtspunkt, der ligger så tæt på vulkanen, som man må komme.

Guiden fortæller om vulkanen og det store udbrud i 1968, mens I nyder udsigten over den grønne lagune og Arenalsøen.

Herefter går I nedad igen for at fortsætte vandringen ind i primær skov ved foden af Arenalvulkanen. Stien I følger er ca. 1 km lang, og I kan være heldige at se dyreliv i form af farverige fugle og måske slanger og aber. Herefter er I klar til at bade i de varme kilder ved Tabacon og spise middag fra en god buffet.

Læs mere Læs mindre
costa rica - la fortuna_arenal volcano national park_vulkan_03
kr. 1.110 pr. person
kr. 870 børn u/12 år
 • Varighed 7 timer
 • Gruppeudflugt

Samara: Gennem mangroven på Stand Up Paddle-boards

Flodens vand er meget roligt og derfor et godt sted at øve sig og blive fortrolig med brættet. Når I er klar, padler I gennem det smukke landskab med udsigt til dyreliv som brøleaber, leguaner, hejrer og andre dyr og fugle.

Når I er fremme ved Playa Camaronal vil jeres guide servere friskskåret frugt og drikkevarer for jer. I udforsker stranden, som også er hjemsted for skildpadder, og slapper lidt af, inden I padler tilbage til udgangspunktet.

costa rica - stand up paddle class costa rica_01
kr. 465 pr. person
kr. 370 børn u/12 år
 • Varighed 3 timer
 • Gruppeudflugt

Samara: Stand Up Paddling og snorkling

Stand up paddling (SUP) stammer fra Hawaii og er en form for surfing, som har været praktiseret gennem mange år som en god måde at navigere gennem bølgerne. Det egner sig til både børn og voksne, idet de fleste finder det nemmere end at manøvrere et almindeligt surfbræt, og det er en sjov aktivitet med masser af muligheder.

Strandene ved Samara og Carrillo har nogle af de mest rolige bølger i Costa Rica, og de er derfor ideelle for begyndere. I undervises af erfarne instruktører, som lærer jer at knæle, rejse jer og padle på brættet, og når I er fortrolige med det, padler I til Isla Chora, en øde ø med blændende hvidt sand. 

costa rica - stand up paddle class costa rica_01
kr. 430 pr. person
kr. 345 børn u/12 år
 • Varighed 3 timer
 • Gruppeudflugt

San José: Sightseeing

På denne tur oplever i byens puls og ser, hvordan dagligdagen udspiller sig for øjnene af jer, når I går gennem de travle gader, de farverige markeder og de grønne parker.

Undervejs drikker I kaffe og nyder byen i et stille og roligt tempo. På turen kommer I bl.a. forbi Borbon-markedet, hvor I får et indblik i alt fra håndværk til urter, og på et andet marked skal I se nærmere på mere end 30 forskellige lokale frugter og grøntsager, og I får med garanti også lov til at smage på herlighederne.

costa rica - san jose market
kr. 520 pr. person
kr. 360 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 8.30
 • Smagsprøver
 • Gruppeudflugt

San Jose: Besøg Doka, Poas-vulkanen og La Paz vandfaldene

I skal op i højlandet, hvor den smukke Poas-vulkan venter. Turen tager jer gennem jordbærmarker og blomsterenge, og I nyder godt af den smukke udsigt til San José undervejs. Inden I når helt til tops gør I et kort stop, hvor I skal høre lidt om kaffebønner.

Når I ankommer til Poas er det et smukt syn, der møder jer, men duften kan diskuteres. Svovlsyrerne fra vulkanen er nemlig ikke til at komme uden om, men det er trods alt ikke værre, at I glemmer dunsten, når I kigger ned i det smukke krater.

På en solrig dag er vandet blågrønt og størrelsen på selve krateret kan synes overvældende.

Efter et kig ned i krateret fortsætter turen til den smukke, smaragdgrønne Botos-sø, hvor I skal høre om områdets økosystem og skønne natur.

Herefter går turen videre til La Paz vandfaldene, hvor I bl.a. skal se det magiske, hvide vandfald, der er helt aldeles betagende. I besøger desuden landets største sommerfugleobservatorium og afslutter dagen med en god frokost, inden turen går tilbage til San José.

Læs mere Læs mindre
costa rica - san jose_poas vulkanen_01
kr. 1.080 pr. person
kr. 815 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 7.00
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Entré

San Jose: Besøg Irazú-vulkanen

I kører op mod vulkanen, gennem kaffeplantager og nyder udsigten over landskabet undervejs. Ved ankomst til Irazú-vulkanen venter et kæmpe krater og en ligeså fantastisk udsigt.

Søen i krateret er ofte meget grønt, hvilket kan synes næsten surrealistisk, men kigger I til den ene og den anden side, kan I også være heldige at se helt til Caribien såvel som Stillehavet, hvis vejret er klart.

I nyder den smukke udsigt et stykke tid, inden turen går nedad igen. På vejen tilbage til San José gør I et stop ved den historiske by, Cartago. Her ser I gamle ruiner og besøger den smukke kirke, inden I fortsætter tilbage til byen.

costa rica - irazu_volcano
kr. 530 pr. person
kr. 400 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 6.30
 • Entré

San Jose: med gondol gennem regnskoven

I udforsker hele spekteret fra skovbunden til trækronerne i den tætte costaricanske regnskov, hvor I kører på landets længste guidede tur med gondol gennem Braulio Carrillo National Park.

Turen tager lidt over en time, og herudover skal I på en guidet gåtur ad markerede stier gennem regnskoven, besøge sommerfuglehaven, orkidéhaven og et terrarium, hvor I ser mange padder og krybdyr.

costa rica - san jose gondol gennem regnskoven
kr. 995 pr. person
kr. 690 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Varighed 7 timer
 • Engelsktalende guide på dele af turen
 • Inkl. frokost

San José: Den landlige idyl ved Doka, Grecia og Sarchi

Udflugten begynder med en dejlig køretur gennem Dokas kaffe- og sukkerrørsplantager, som er blandt de største i Costa Rica. Fremme i Grecia besøger I den berømte stålkirke med en helt særlig arkitektur.

Herefter kører I ud til byens værksteder, der fremstiller forskelligt kunsthåndværk og den berømte oksekærre, der er opført i Guinness Rekordbog som verdens største.

I spiser en typisk lokal frokost, inden I vender tilbage til byen.

costa rica - doka kaffe_02
kr. 515 pr. person
kr. 380 børn u/12 år
 • Varighed 6 timer
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide

Byrundtur i San José

Turen begynder i den østlige del, hvor I ser bl.a. Demokratipladsen, nationalmuseet, retsbygningerne og Costa Ricas universitet.

I fortsætter til byens guldmuseum med kunst fra den præcolumbianske tid samt nationalteateret. Herfra til den vestlige del af byen, hvor I besøger Sabanaparken, byens grønne lunge, samt museet for moderne kunst.

Udflugten slutter ved et shoppingcenter, hvor I har mulighed for bl.a. at købe souvenirs.

costa rica - san jose_gade_01
kr. 520 pr. person
kr. 390 børn u/12 år
 • Varighed 3 timer
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

San José: Besøg ved Irazúvulkanen

I kører ad Panamerican Highway op til den mægtige Irazúvulkan. Fra toppen kan I kigge ned i hovedkrateret, og på en klar dag er der en enestående udsigt til Atlanterhavet på den ene side og Stillehavet på den anden.

I kører nedad igen til Cartago, hvor I ser basilikaen, som besøges af pilgrimme fra hele landet. I besøger Lankester Gardens, der universitetet driver forskning af orkideer og mange andre planter.

I besøger desuden en af de få kirker fra kolonitiden, som stadig eksisterer.

I spiser en lokal frokost, inden I kører tilbage til San José.

Læs mere Læs mindre
costa rica - irazu vulkan_01
kr. 530 pr. person
kr. 400 børn u/12 år
 • Varighed 5 timer
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide

San José: Udflugt til La Paz-vandfaldene

Fremme i La Paz følger I en sti ind gennem smuk og frodig natur til det spektakulære vandfald midt i regnskoven.

Inde i parken besøger I også kolibrihaven, slangegården, fuglehuset, sommerfuglehaven og en frøudstilling. Udflugten egner sig til gæster i alle aldre.

costa rica - skov_udsigt_01
kr. 795 pr. person
kr. 580 børn u/12 år
 • Varighed 6 timer
 • Gruppeudflugt

Tilkøb af forsikringer til rejsen

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Børn i bilen?

Hvis I rejser med børn, så bemærk, at I skal bestille en større bil, end den, som er indregnet i ovenstående priser.

Kontakt os angående priser for biler med plads til hele familien.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København / Billund / Aalborg - San Jose evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Følgende transporter i Costa Rica
  - San Jose lufthavn - San Jose hotel (privat med lokal engelsktalende guide)
  - Delt transport fra San José til Tortuguero
  - Delt transport fra Tortuguero til Guapiles
  - Delt transport fra Guapiles til Arenal
  - Delt transport fra Arenal til Samara eller Carillo Beach
  - Delt transport fra Samara eller Carillo Beach til Juan Santamaría lufthavn

 • 10 nætter på følgende hoteller inkl. morgenmad
  - 1 nat på Double Tree by Hilton Cariari i San Jose i Standard-værelse
  - 2 nætter på Pachira Lodge i Tortuguero National Park i Standard-værelse med helpension og udflugter som beskrevet i programmet
  - 3 nætter på Arenal Volcano Inn i Arenal i Standard-værelse
  - 4 nætter på Sol Samara Hotel på Samara Beach i Standard Garden View-værelse

 • Assistance fra lokal repræsentant i Costa Rica

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Drikkepenge og drikkevarer
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

  Højsæsontillæg og bemærkninger
 • Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul-nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling
 • Mulighed for opgradering af hotellerne - spørg din rejsekonsulent

Vejret i Costa Rica

 • San José
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
24° C 24° C 26° C 27° C 27° C 27° C 26° C 26° C 27° C 26° C 25° C 24° C
14° C 14° C 15° C 16° C 16° C 16° C 16° C 16° C 15° C 15° C 15° C 15° C
6 mm 10 mm 14 mm 80 mm 268 mm 280 mm 182 mm 277 mm 355 mm 331 mm 136 mm 34 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Tortuguero
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 29° C 30° C 30° C 30° C 30° C 29° C 30° C 29° C 30° C 29° C 29° C
20° C 20° C 20° C 21° C 22° C 22° C 22° C 22° C 22° C 21° C 21° C 20° C
310 mm 190 mm 180 mm 280 mm 270 mm 260 mm 400 mm 280 mm 135 mm 175 mm 370 mm 385 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Arenal/La Fortuna Fold ind Fold ud
 • Arenal/La Fortuna
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
33° C 34° C 35° C 34° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 32° C
22° C 23° C 23° C 22° C 21° C 24° C 24° C 23° C 24° C 24° C 22° C 21° C
10 mm 5 mm 10 mm 20 mm 190 mm 220 mm 180 mm 220 mm 290 mm 250 mm 110 mm 30 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Samara/Carillo Fold ind Fold ud
 • Samara/Carillo
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
33° C 34° C 35° C 34° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 32° C
22° C 23° C 23° C 22° C 21° C 24° C 24° C 22° C 23° C 23° C 22° C 21° C
10 mm 5 mm 12 mm 25 mm 190 mm 220 mm 180 mm 220 mm 290 mm 260 mm 120 mm 30 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Costa rica_FIT
  Cuba - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 24 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • costa rica - pura vida_skilt_01
 • costa rica - costa rica_tucan_fugl_01
 • costa rica - kaffeplantage_udsigt_01
 • costa rica - costa rica_befolkning_01
 • costa rica - skov_udsigt_01
 • costa rica - strandbred_solnedgang_01
 • costa rica - costa rica_carrillo beach_01
 • costa rica - tucan_02
 • costa rica - carrillo beach_strand_01
 • costa rica - samara_havskildpadde_01
 • costa rica - samara beach_01
 • costa rica - costa rica_dovendyr_01
 • costa rica - costa rica_tukan
 • costa rica - dovendyr_02
 • costa rica - hest ridning_samara_01
 • costa rica - san jose_marked_02
 • costa rica - carrillo beach_strand_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BRASILIEN

  Brasiliens højdepunkter

  18 dage fra kr. 30.930

  • Det kæmpestore Iguacuvandfald
  • Salvador med afrikanske rødder
  • Bo på en lodge i Amazonjunglen
  • Rio og tjekkede Buzios
  • Tilkøb udflugter med guide 
 • Se rejsen

  COLOMBIA

  Colombias skatte

  15 dage fra kr. 23.150

  • En aktiv rejse med unikke oplevelser i kultur og natur
  • 4 dages vandring til The Lost City
  • Afslapning ved Palomino Beach
  • Cartagena med smuk kolonistil
  • Tilkøb udflugter med guide
 • Se rejsen

  ECUADOR

  Ecuador, Amazonjunglen og Galapagos

  16 dage fra kr. 35.710

  • Quito, Amazonas og Galapagos
  • Oplev Charles Darwins laboratorium
  • UNESCO-verdensarv
  • Tilkøb udflugter med engelsktalende guide