Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (567 anmeldelser)

Hvorfor rejse til De Vestindiske Øer med Stjernegaard Rejser

Vi har over 20 års erfaring

Det er vigtigt, fordi der hersker en charmerende caribisk stemning på øerne, hvor man skal have sine venner og være oppe på mærkerne hele tiden for at få tingene til at fungere. Her har vi en kæmpe fordel, fordi vi har vores egne medarbejdere/rejseledere, der nu har boet med deres familier på øerne gennem 10-16 år. De har deres liv på øerne, og ingen kender øerne bedre end dem.

Mere personligt

Vores rejsekonsulenter kender øerne rigtig godt og kan give en god personlig rådgivning, så du får præcis den rejse du drømmer om. Uanset om du tager med på vores udflugter, kan du få glæde af en god snak med en eller flere af vores tre fastboende danske medarbejdere/rejseledere. De hjælper med gode råd og personlige erfaringer uanset, om du skal på en udflugt eller du vil købe medicin eller vælge nogle af de bedste restauranter.

Fuld fleksibilitet

Du kan komme af sted den dag og det antal dage du ønsker. Du kan også kombinere det antal dage på hver ø, som du ønsker.

Du kan også bo på St. John

Vores fantastiske rejseledere laver nogle skønne og spændende udflugter 

Der er ingen der har mere erfaring på øerne end dem, og de kan både vise de mest spændende steder og fortælle de interessante historier. Det er voksne mennesker med hver deres personlighed, og det er vores erfaring, at vores kunder virkelig sætter stor pris på dette. De fleste gæster, der vender hjem roser dem til skyerne og siger, at de har gjort rejsen til noget særligt. Udflugterne er populære, så de skal helst bestilles samtidig med rejsen.

Håndplukkede hoteller 

Vi har valgt nogle dejlige hoteller med god beliggenhed, som vi virkelig kan stå inde for, herunder nogle små steder med stor personlighed og charme. Hotellerne på øerne har kendt os gennem mere end 20 år og ved, at vi sætter en ære i at tingene fungerer - de gør en fin indsats for at vores gæster har det godt. 

Villaer til familier og store villaer til storfamilien (flere generationer) 

Vi har et pænt udvalg af villaer, som du kan leje, hvis du har lyst til at være sammen i en stor familie eller hvis du bare gerne vil have lidt mere fred og idyl.

Udflugter til f.eks. De Britisk Vestindiske Øer

Vi kan arrangere mange forskellige udflugter mens du er på øerne - Fx en heldags sejltur med en specialbygget katamaran rundt i De Britisk Vestindiske Øer - en helt utrolig tur.

Gode flyforbindelser

Vi bruger kun gode rutefly med gratis mad og drikkevarer til maden ombord. Vi bruger bl.a. British Airways, hvor der er stor fleksibilitet med hensyn til afrejsedato og antal rejsedage. Når du flyver med British Airways er der en overnatning på vejen til De Vestindiske Øer men ikke på hjemvejen. Mange af vores gæster vælger ofte at købe ekstra dage i Miami eller New York og få en ekstra oplevelse med på rejsen.

Vandfly 

Vi bruger vandfly, når vi flyver mellem St. Croix og St. Thomas - det er en sjov oplevelse. Det sker, at vi benytter lokalfly fra lufthavn-lufthavn (især i højsæsonen fra november til april), men vi bestræber os på, at man får mindst en strækning med vandfly.

Stop eventuelt et par dage i Miami eller New York på vejen 

På vejen til De Vestindiske Øer har vi en overnatning i Miami eller New York.

Det betyder, at man bryder turen over, og når man næste dag ankommer til De Vestindiske Øer er man frisk og veludhvilet. Det giver også mulighed for at vælge et antal dage i enten Miami eller New York, hvis du har lyst til at få denne ekstra oplevelse med i købet.

En lille ting

Hvis du på rejsen bor i Christiansted på St. Croix, får du altid 3 tur/retur billetter til den lille båd, der på to minutter sejler over til den lille strandø i bugten. Her er en fin strand og dejligt badevand. En lille ting - men noget du bliver glad for, når du er der.

Vi har meget inkluderet i vores rejser 

Se f.eks. hvad vi har inkluderet på vores rejse "Det Tabte Paradis"