Information om orkanerne Irma og Maria
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (567 anmeldelser)

Orkanerne Irma og Maria

De Vestindiske Øer inkl. krydstogter

Orkanerne Irma og Maria ramte De Vestindiske Øer i september 2017. Her kan I læse en kort status:

Vi besøgte De Vestindiske Øer 4 uger efter orkanerne, og vi har besøgt øerne igen i starten af marts 2018 for at være helt opdaterede, og vi er naturligvis også i løbende dialog med vores danske rejseledere, der bor på øerne.

Stjernegaard har allerede haft gæster på øerne i februar og marts, og vi har modtaget mange positive meldinger fra disse første gæster. Oprydningen efter orkanerne er nået meget langt. Man kan stadig se skader efter orkanerne, og det vil man også kunne et stykke tid endnu, men naturen er blevet grøn igen, hoteller og restauranter er åbne, og turisterne er vendt tilbage. Alle de gamle historiske bygninger, som blev bygget i danskernes tid står solidt og med meget få skader. Hvis du påtænker en rejse til De Vestindiske Øer kan du roligt tage af sted.

Henover de næste måneder vil der sandsynligvis være mindre justeringer i vores udflugtsprogrammer, men vi vil inkludere nogle nye spændende ting i stedet for de få ting, som eventuelt ikke kan lade sig gøre.  

Hvad angår krydstogter til De Vestindiske Øer, kan vi oplyse, at rejserne forløber som planlagt, bortset de førnævnte eventuelle justeringer af udflugtsprogrammerne.

Ring endelig og tal med en af vores mange rejsekonsulenter, der er specialister i De Vestindiske Øer på 45 26 00 00.

Opdateret: 21. marts 2018