malaysia - Penang island_georgetown_01

Clans Kongsi


Clans Kongsi ★★★★+

Vil I bo midt i George Towns pulserende Chinatown med restauranter, templer, butikker og et charmerende gadeliv lige uden for døren? På Clans Kongsi er I ikke bare tæt på byens oplevelser - indkvarteringen i de historiske rammer er en uforglemmelig oplevelse i sig selv. 

Det lille boutiquehotel er beliggende i 165 år gamle, kinesiske klanhuse trukket tilbage fra gaden. Her er i den grad kælet for renoveringen, så stedet i dag emmer af kinesisk historie i smuk harmoni med moderne luksus. Bag de gamle klanhuse finder I en af George Towns skjulte juveler - Khoo Kongsi-templet, som hotellets gæster kan nyde synet af i al stilhed, når adgangen til templet hen på eftermiddagen lukkes for udefrakommende. 

De 43 værelser er fordelt over 15 klanhuse, der hver især rummer en lille gårdhave og et loungeområde. Hist og her finder I samleobjekter og antikviteter og kan læse historier om de kinesiske familier, der har boet i husene gennem tiden. Indretningen er, trods en gennemgribende renovering, udført med respekt for historien - alt imens man har implementeret elegant luksus og komfort. 

Alle fem værelseskategorier byder på en flot indretning samt alle almindelige bekvemmeligheder. Hotellet har desuden en miljøpolitik, hvor engangsprodukter er lavet af bambus og drikkevand kan tappes i fællesområderne. 

43 værelser
0 By
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)