bali - kuta_surfer_01

Rejser til Kuta

Rejser • vejret • hoteller

Kuta

Backpackernes paradis

Kuta er et paradis for de unge, de festglade og ikke mindst de australske surfere, som kommer hertil i stor stil. Det er her, I finder den største koncentration af musik, barer og natteliv, og selv i dagtimerne er der fest i byen, primært ved stranden.

Skal I shoppe, har Kuta masser af butikker og shoppingcentre, og her er ligeledes mad fra alle verdenshjørner, hvis trangen til en særlig spise skulle opstå. Ellers handler Kuta mest af alt om strand og surfing, så vil I gerne prøve kræfter med brættet på bølgerne, er her surfskoler i stribevis, som også tilbyder privatundervisning.

Kuta er et fint udgangspunkt, hvis I vil udforske nogle af de nærliggende, mere rolige strande. I Seminyak oplever I luksusboheme langs stranden og finder et utal af fantastiske restauranter, og et stykke derfra, i Canggu, finder I en lidt mindre befærdet, om end lige så nydelig, strand.

Tager I turen sydpå, finder I bl.a. den famøse Jimbaran-strand samt en række spændende små bugter og strande, herunder Padang Padang, Uluwatu, Suluban Beach, Pandawa Beach og Balangan Beach.

bali - bali_land Kuta

Hoteller i Kuta


Ramayana Cottages ★★★+

Ønsker I at bo centralt i gåafstand til Kutas mange forretninger, restauranter og caféer, skal I vælge Ramayana Cottages. Her får I et godt turistklassehotel med 80 nyrenoverede værelser i hovedbygningen samt 20 værelser i mindre bungalows i haven.

Alle værelser har aircondition, TV, minibar, hårtørrer og egen terrasse eller balkon. Der er to restauranter, swimmingpool og et højt serviceniveau fra et veloplagt personale. Der er 300 meter til vandet.

 

100 værelser
300 m Strand
0 m By
Pool
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Kuta

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)