bali - bali_fisker_01

Rejser til Legian

Rejser • vejret • hoteller

Legian

Livsnydelse på første klasse

Legian ligger placeret på den eksklusive stribe mellem Kuta og Seminyak. Et område med en skøn sandstrand og en række kendte og luksuriøse hoteller side om side med fashionable boutiquehoteller.

I Legian er der nok at fornøje sig med

Butikkerne er mange, restauranterne ligeså og der er selvfølgelig også rig mulighed for at nyde gode drinks i solnedgangen. Legian har ligesom Kuta et levende natteliv men til et helt andet segment. Natklubberne er lidt mere ekstravagante, strandbarerne byder på en skøn loungestemning, og i det hele taget er der kræset lidt ekstra for fornøjelserne i Legian.

Ligesom ved de omkringliggende strandområder er det også stranden, der er i centrum her. Bølgerne lokker mange surfere til, men hvor Kuta er temmelig tætpakket, har du som nybegynder lidt mere plads at boltre dig på her. Der er ikke noget at sætte en finger på, hvad stranden angår, så vil I bare dase, er Legian et oplagt valg.

Suppler jeres ophold med en udflugt til havskildpaddecentret i Serangan eller udforsk de nærliggende strande og bugter, ikke mindst sydpå omkring Jimbaran, hvor I finder lidt blandede strandbolsjer.

bali - bali_land Legian

Hoteller i Legian


The Lokha Legian ★★★+

Mindre hotel i Legian kun 200 meter fra stranden. The Lokha Legian er et nyere hotel opført i tre etager med en stor og lækker swimmingpool i midten af hotellets gårdhave. 

Værelserne er lyse og store, alle med balkon med pooludsigt, desuden har alle værelserne aircondition, TV med satellitkanaler, telefon, internetforbindelse, sikkerhedsboks, te-/kaffefaciliteter og hårtørrer.

Prøv hotellers hyggelige grill-seafood restaurant, The Lokha Corner.

40 værelser
200 m Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Legian

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)