amalfi_06
Italien - Rundrejse med dansk rejseleder

Amalfikystens lyksaligheder

4,6 (18 Anmeldelser)
8 dage fra 12.990 kr.

Amalfikystens lyksaligheder

Enestående kystlinje, stemningsfulde byer og en duft af citroner

Her har vi et af de eventyr, der ikke kræver en nat i flyet og tilvænning til en ny tidszone: en rejse til italiensk UNESCO-verdensarv på den smukke Amalfikyst med besøg i stemningsfulde byer og vidunderlige udsigter til blåt hav og frisk citron - og vinklædte bjergskråninger – ja, endda et kig ned til jordens indre, som det tager sig ud fra toppen af Vesuvvulkanen.

Vi rejser afsted med en dygtig rejseleder i en lille gruppe med 15-25 deltager og indlogerer os på et 4-stjernet hotel i den charmerende by Minori, og herfra tager vi på daglige udflugter. Vi besøger Ravello, hvor H.C. Andersen og Krøyer-parret slog deres folder og udfoldede deres kunstneriske talenter, vi sejler langs kysten og går i land i Amalfi by, hvis katedral kan dateres tilbage til det 6. århundrede, og vi vandrer på Citronstien, der er klinet fast til klippen. Herfra nyder vi en fabelagtig udsigt over havet, mens vi passerer gennem duftende citronlunde.

Vi besøger Pompeji, hvor tiden gik i stå den 24. august i år 79, efter at Vesuvvulkanen gik i udbrud og efterlod 6 meter aske over byen. Senere står vi ved krateret af selvsamme vulkan og tænker tanker om naturens mægtige kræfter. Denne rejse er med andre ord både alsidig, lærerig og afslappende, og vi har lagt programmet således, at der altid er tid til en kop kaffe på torvet eller et glas vin i solnedgangen. Man kan ikke rejse til Italien uden at tale om maden, og vi har ud over morgenmaden inkluderet 3 frokoster og 4 middage – herunder en rustik middag på landet og en dejlig frokost på en vingård ved vulkanens fod.

Velkommen til Amalfikystens lyksaligheder.

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

7 nætter i Minori, Amalfikysten Minori, Amalfikysten
7
Højdepunkter
Byvandring og vandring på Citronstien. Udflugt til Ravello med fotostop i Scala. Besøg ved Pompeji, byen der blev begravet i aske. Sejltur langs kysten og besøg i stemningsfulde Amalfi by. Udflugt til vulkanen Vesuv og frokost på vingård. En dag på egen hånd, evt. besøg på Capri.

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Vejret på Amalfikysten

Amalfikysten

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
10° C
10° C
12° C
16° C
20° C
24° C
27° C
27° C
24° C
19° C
15° C
11° C
Nedbør i mm.
86 mm
72 mm
66 mm
57 mm
40 mm
27 mm
24 mm
39 mm
58 mm
89 mm
119 mm
103 mm

Andre spændende rundrejser

Balkan

En tidsrejse gennem Sydbalkan

Rundrejse med dansk rejseleder
Jordan

Et historisk vingesus

Rundrejse med dansk rejseleder
Chile

Påskeøen og Atacamaørkenen

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.607 anmeldelser)