argentina - buenos aires_skyline_01

Dagsprogram

4,6 (27 Anmeldelser)
20 dage fra 43.990 kr.
Dag 1

Danmark – Buenos Aires

Vores eventyr rundt om Kap Horn begynder i Københavns Lufthavn eller i Billund. Vores fly til Buenos Aires har et stop i en europæisk lufthavn undervejs, og når vi har skiftet fly, kan vi læne os tilbage i flysædet og sove.

Ring eller skriv til os
Alice Hamurkesen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Dag 2

Ankomst til Buenos Aires, Argentina, sightseeing og middag med tangoshow

Vi ankommer til Buenos Aires tidligt om morgenen og efter indrejseformaliteterne finder vi vores lokalguide og bussen, som venter udenfor. Vi kan se frem til to skønne dage i Sydamerikas Paris, som Buenos Aires også kaldes, inden krydstogtet begynder på det gode skib Celebrity Silhouette.

Vores hotelværelser er først klar ved 15-tiden, så vi benytter lejligheden til at køre en tur rundt i byen for at se nærmere på nogle af de fine pladser og avenuer, som vi også vender tilbage til i løbet af de næste par dage.

Vi ser Plaza de Mayo (Maj-pladsen), som stammer helt tilbage fra 1581, hvor den blev kaldt Plaza de Armas. Den er byens historiske, politiske og kulturelle centrum og er omgivet af det lyserøde Casa Rosada, hvor præsidenten og regeringen arbejder, nationalbanken og byens katedral. Det var fra Casa Rosadas balkon, at præsidentfruen Eva Peron, eller Evita, i begyndelsen af 1950erne holdt sine flammende taler, som gav hende nærmest mytologisk status i landet. Det var også her på pladsen, at Las madres de Plaza de Mayo (mødrene på Majpladsen) protesterede i stilhed over tabet af deres børn under militærstyret fra 1976 til 1983. 

Fra Majpladsen går turen videre gennem San Telmo til La Boca, som er byens farverige og pittoreske "Little Italy". Det var her, at de tusindvis af italienske immigranter slog sig ned i begyndelsen af 1900-tallet. Bydelen rummer et utal af cafeer, barer og restauranter, og der danses meget tango til ære for turisterne i de små gader. Som kontrast hertil ser vi det meget polerede Puerto Madero langs havnefronten, hvor nutidens velhavere bor i moderne lejligheder i stål og glas.

Herfra kører vi ad Avenida de Mayo og Avenida 9 de Julio til den store obelisk, som er byen vartegn, og vi nærmer os nu det elegante Recoleta-kvarter, hvor vores hotel ligger. Vi tjekker ind og slapper lidt af, inden vi mødes om aftenen til en helt særlig oplevelse, som ikke er til at komme udenom i denne by: en opvisning i tangodansen, som blev født her i byen.

På en af de legendariske tangobarer i San Telmo indtager vi en dejlig tre-retters middag, og herefter overværer vi en opvisning i tangoen, der oprindeligt blev danset af italienske immigranter i de små havnebarer i begyndelsen af forrige århundrede. Det var sangeren Carlos Gardel, som for alvor gjorde tangoen berømt i 1930'erne. Tangoen udtrykker passion, erotik, smerte, bedrag og kærlighed, og for mange argentinere er dansen simpelt hen en del af livet. Danserne er forbavsende hurtige, kraftfulde og elegante, og vi tør godt love, at showet vil røre jer.

Recoleta Grand

★★★★

Vis hotel
Måltider
Frokost
Middag
argentina - buenos aires_tango_dans_07
Dag 3

Buenos Aires, Argentina, Recoleta-kvarteret og ombord på skibet

Vi tjekker ud fra hotellet, og forsætter vores udforskning af skønne Buenos Aires.

Byen er helt sin egen og en fantastisk blanding af storslået arkitektur med regeringsbygninger og brede avenuer, kolonitidscharme med katedraler og imponerende pladser. I dag skal vi kigge nærmere på Recoleta-bydelen, som står i skærende kontrast til de snævre gader i La Boca. Her finder vi igen brede avenuer, parker og imponerende villaer bygget i fransk stil til byens velhavende indbyggere. Hovedattraktionen i denne del af byen er Recoleta-kirkegården, hvor landets prominente indbyggere, bl.a. Eva Peron, ligger begravet i store, monumentale mausoleer.

Sightseeingturen rundt i Buenos Aires med bus tager ca. tre en halv time, og herefter kører vi til krydstogthavnen for at gå ombord på Celerbrity Silhouette. Resten af dagen har vi tid til at lære skibet at kende, og om aftenen spiser vi den første af en lang række gode middage på skibet.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
Middag
argentina - argentina_familia duarte_01_hf
Vi besøger Eva Perons gravsted på den fornemme Recoleta-kirkegård.
alt
Dag 4

Buenos Aires, Argentina, besøg hos gauchoer og ud på havet

Inden vi stikker til søs, skal vi besøge på en typisk farm, en såkaldt estancia, hvor vi skal møde gauchoer - de typiske argentinske hyrder eller cowboys, som til hest og med bredskygget hat, poncho og lasso holder styr på farmens dyreflokke. 

Vi kører ud på pampassen, de enorme græssletter, som dækker 1/5 del af hele Argentinas areal. Køreturen ud til estancia'en tager ca. to timer, og vi bydes velkommen med empanadas, typiske kødsnacks. Herefter går vi tur på farmen, hilser på hestene, rider måske en tur på dem og hilser på de gauchos, som tilbereder barbecue til os.

Frokosten består af forskellige kødudskæringer og friske salater, der nydes med god lokal øl, vin eller sodavand efterfulgt af en god, stærk kaffe. Efter frokost får vi en opvisning i musik og dans og ikke mindst gauchoernes færdigheder til hest. Det er ganske imponerende, hvad de kan.

Vi er tilbage på skibet i løbet af eftermiddagen, og der er afgang ud på havet sidst på eftermiddagen. Celebrity Silhouette tilhører Celebrity Cruises' såkaldte Solstice-klasse og er et fantastisk godt skib. Det er bygget i 2010 og har en række spændende restauranter, spa og hele iLounge-pakken med alt det nyeste Apple-udstyr. Om bord på skibet findes et lækkert fitnesscenter, en spa og 2 pools, hvoraf den ene er overdækket. Der er også et teater, hvor der i løbet af dagen kan være foredrag og om aftenen forskellige forestillinger med musik og dans. Der er kasino og selvfølgelig et butikstorv, hvor man kan handle toldfrie parfumevarer og andre ting.

De mange restauranter er et kapitel for sig. Ud over hovedrestauranten, hvor vi har fast plads hver aften, og hvor man for øvrigt spiser rigtig godt, har skibet et par restauranter, hvor man mod et ekstra gebyr får endnu mere af det hele i lidt mere intime omgivelser. Ellers er alt mad og te, kaffe og vand inkluderet i prisen. Man skal reservere i forvejen, hvis man ønsker at spise på de små restauranter.

Der er mange steder rundt om på skibet, hvor man kan slå sig ned og læse en bog, nyde udsigten over havet og sole sig lidt, hvis man sidder i læ. Nogen har måske lyst til at gå i fitnesscenteret - fra løbebåndet er der direkte udsigt over havet. Det kan også være, at nogen vil forkæle sig selv med en behandling i den luksuriøse spa.

Krydstogtfolket er generelt et meget socialt folkefærd, og man falder hurtigt i snak med nogen rundt omkring - der hersker altid en hyggelig og afslappet stemning ombord. Frem for alt kan man på et krydstogt nyde, at man hele tiden er på vej mod nye kyster, uden at man skal pakke ud og ind. Her kommer oplevelserne til os!

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
Frokost
Middag
celebrity silhouette_pool_03
Vi finder os til rette på Celebrity Silhouette.

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
argentina - gaucho_argentina_03
argentina - gaucho_argentina_02
Vi besøger et landsted uden for Buenos Aires, en såkaldt estancia, som bebos af gauchos – typiske argentinske kvæghyrder, som holder styr på enorme flokke af kvæg på pampassen. De giver en opvisning i deres færdigheder til hest og steger bøffer på grillen til os.
Dag 5

Montevideo, Uruguay - privat udflugt

Efter morgenmaden er vi klar til vores første private udflugt på land (som kræver tilkøb af udflugtspakken). Vi er nået frem til Montevideo, som er Uruguays hovedstad - næsten halvdelen af landets befolkning bor her. Det er en meget international by, bl.a. fordi den også er hovedsæde for Mercosur, regionens handelssamarbejde, svarende til EU's indre marked. Vi har planlagt en fælles udflugt til byens seværdigheder og lægger ud med et besøg i den gamle bydel, som emmer af tidligere kolonitider.

Vi besøger Plaza Independencia (Uafhængighedspladsen), der er omgivet af historiske bygninger, og kongresbygningen, som er Uruguays stolthed. Det tog 17 år at bygge den, og den består af 52 forskellige farver marmor. Vi kører gennem bydelen Prado med den store park af samme navn, der er hjemsted for et par af byens store monumenter, og gennem Carrasco, som er Montevideos smukkeste (og dyreste) forstad.

På vej tilbage kører vi langs kysten og strandene, og vi er retur på skibet efter omkring 3 timer. Herefter kan man gå en tur på Montevideos charmerende gågade med flotte butikker og mange grønne pladser. Man kan også vælge at nyde resten af dagen på skibet - Celebrity Silhouette sejler igen sidst på eftermiddagen.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Udflugtspakke

Tilkøb 5 udflugter

Vis udflugtspakke
Måltider
Helpension
chile - carrasco montevideo uruguay
chile - plaza independencia
chile - palacio legislativo
Vi tager på byrundtur i Montevideo og ser bl.a. Uafhængighedspladsen og kongresbygningen.
Dag 6

Punta del Este, Uruguay

Vi ankommer tidligt om morgenen til Punta del Este i Uruguay. Punta del Este er med sine mange strande, dyre hoteller, sejlbåde, barer og restauranter et ferieparadis for Uruguays og Sydamerikas unge, rige og smukke (og også de knap så unge). Sladderbladene har fast udstationerede paparazzier her, som lever af at spotte de kendte, som holder ferie ved de skønne strande.

Vi har ikke en fælles udflugt i dag; men de, der har lyst, kan tage med rejselederen i land og gå en rundtur på strandpromenaden og gennem butiksgaderne.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
Dag 7

På havet

Dagen i dag foregår til søs og der er mange kroge af skibet, som skal udforskes. Der er noget for enhver smag og I bestemmer selv tempoet på denne dag.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
Ring eller skriv til os
Alice Hamurkesen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
alt
Dag 8

Puerto Madryn, Argentina - privat udflugt til Punta Ninfas

Vi har nu sejlet en pæn strækning sydpå og er nået frem til Puerto Madryn i Argentina. Vi trænger formentlig til at komme i land igen, og dagens udflugt, som er privat for vores gruppe (og som kræver tilkøb af udflugtspakken), går til Punta Ninfas, en del af Patagonien, der ligger ud mod Atlanterhavet. Det var her, de første pionerer bosatte sig i 1800-tallet.

Vi skal besøge fyrtårnet, der leder skibene fra Atlanterhavet ind i bugten, og dagens højdepunkt er en gåtur ved El Pedral, der er hjemsted for en meget stor koloni af magellanpingviner. Vi har en naturguide med, som vil fortælle om disse pingviner, der har ry for at være meget nysgerrige, så vi er måske også dagens højdepunkt for dem. 

Frokosten, der er inkluderet i udflugten, består af meget velsmagende grillet lam med salat og de traditionelle argentinske empanadas, som er butterdejspakker med forskelligt indhold. Vi er tilbage på skibet sidst på eftermiddagen og har tid til at slappe af, inden vi mødes for spise endnu en dejlig middag på skibet.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Udflugtspakke

Tilkøb 5 udflugter

Vis udflugtspakke
Måltider
Helpension
puerto madryn _soelefant_02
argentina - argentina_magellanpingviner_02
argentina - argentina_magellanpingviner_01
Dag 9

På havet

Hele dagen er vi på havet og kan benytte os af skibets faciliteter. Måske er det blevet tid til at besøge fitnesscentret og tage en tur på løbebåndet med udsigt over havet. Eller til at få læst nogle sider og tage en gåtur på dækket i det kølige vejr.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
Dag 10

På havet, sejlads rundt om Kap Horn, Chile

I dag oplever vi et af rejsens mange højdepunkter. Vi runder Kap Horn i de tidlige morgentimer, og mens solen langsomt opløser Atlanterhavets tågebanker, får vi et fantastisk kig til den forrevne klippeø, der markerer det sydamerikanske kontinents sydligste punkt. 

Farvandet har altid været barskt og svært at besejle. Kastevinde, strømforhold og undersøiske skær medførte, at passage med sejlskibe ofte endte med forlis. Vi sejler stille og roligt hele vejen rundt om øen; vi kan tydeligt se området, hvor Stillehavet møder Atlanterhavet, og vi har god tid til at opleve naturen og sceneriet.

Højt oppe på Kap Horn kan vi se fyrtårnet, hvor Chile opretholder en fast bemanding, samt det store mindesmærke, der ærer de mange søfolk, der har mistet livet ved skibsforlis i dette farvand. Der er masser af dyreliv i området, og skibets naturvejleder vil undervejs fortælle, hvad vi ser.

Herefter stævner skibet mod nord, og vi er på havet resten af dagen med god til at fordøje oplevelsen.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
chile - kap horn_tierra del fuego_klippe_dyr_01
argentina - beagle channel_11
Dag 11

Ushuaia, Argentina - privat udflugt til Ildlandet

Vi er nået frem til Ushuaia i Argentina, som ligger særdeles smukt ud til Beaglestrædet og er opkaldt efter Charles Darwins skib H.M.S Beagle, der var på ekspedition her fra 1831 til 1836.

Igen skal vi på udflugt i vores egen lille gruppe (kræver tilkøb af udflugtspakken) - denne gang til Tierra del Fuego-nationalparken (Ildlandet). Vi kører ca. en halv time, til vejen stopper. Vi er nu ved den sydlige indgang til nationalparken ca. 3.000 km syd for landets hovedstad Buenos Aires - Argentina er et langstrakt land!

Tierra del Fuego er omkring 630 km2 stor og byder på storslåede og eventyrlige landskaber med bjergkæder, floder, løvskove, tørvemoser og forrevne klippekyster. Denne kombination af meget forskelligartede landskaber på et så forholdsvist lille område er unik.

Det er et paradis for fugleinteresserede, som kan spotte parakitter, drosler, svaler og mange andre arter. I de mange floder og vandløb arbejder bævere flittigt med at bygge dæmninger, og i moseområderne kan man bl.a. finde vilde orkideer. Man kan vandre ad afmærkede stier, og ved Roca-søen er der lidt ekstra tid til at gå en tur langs bredden. Vi er tilbage på skibet sidst på eftermiddagen, og skibet stævner ud igen først på aftenen.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Udflugtspakke

Tilkøb 5 udflugter

Vis udflugtspakke
Måltider
Helpension
argentina - ushuaia_33.02
argentina - tierra del fuego landskab_01
argentina - ushuaia_04
Dag 12

Punta Arenas, Chile - privat udflugt til "verdens ende"

Vi ankommer til Punta Arenas om morgenen. Byen er Chiles og en af verdens sydligst beliggende byer og også kendt som "porten til verdens ende". Punta Arenas har med sin beliggenhed ved Magellanstrædet en skøn, maritim stemning, og det er også herfra, at meget af trafikken til Antarktis udgår, så der er et strejf af eventyr over den i øvrigt maleriske by.

På dagens udflugt (som kræver tilkøb af udflugtspakken) kører vi til Fort Bulnes, Chiles første forpost i området, der blev bygget i 1843 som et symbol på Chiles ret til det sydlige territorium. Vi spiser en let frokost her, inden vi returnerer til Punta Arenas for at kigge nærmere på byens seværdigheder: På byens centrale torv ser vi statuen af førnævnte Ferdinand Magellan, og herefter besøger vi byens kirkegård for at kigge nærmere på de fine og særprægede mausoleer, som de velhavende familier lod opføre for sig selv tilbage i tiden.

På byens museum stifter vi bekendtskab med de lokale indianeres levevis, inden vi spiser vores medbragte frokost. Herefter kører vi uden for byen og stopper op ved et udsigtspunkt, hvor man har en fantastisk udsigt over byen og Magellanstrædet. Hvis vejret er godt, kan vi se helt til Ildlandet herfra. 

Sidst på eftermiddagen skal vi være ombord igen - Celebrity Silhouette afgår med kurs mod nye mål.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Udflugtspakke

Tilkøb 5 udflugter

Vis udflugtspakke
Måltider
Helpension
chile - patagonia_magellanstraedet_01_hf
alt
Dag 13

Sejlads i Magellanstrædet

Der er endnu mere øjenguf i dag, når rejsen til søs fortsætter ind i Magellanstrædet, som adskiller Sydamerikas fastland og øen Tierra del Fuego (Ildlandet). Strædet er opkaldt efter portugiseren Ferdinand Magellan, som var den første europæer, der sejlede gennem strædet i 1520. Denne sejlrute hele vejen mellem Atlanterhavet og Stillehavet er 260 sømil kortere end ruten rundt om Kap Horn og dermed den korteste passage mellem verdenshavene syd for Panamakanalen.

Strædet er ca. 600 km langt og mellem 5 og 30 km bredt, og igen mødes vi af det ene panorama efter det andet bestående af stejle klipper og spektakulære bjerge og gletsjere. Man føler sig heldig, når man står på dækket og betragter dette sceneri.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
chile - punta arenas_04
Dag 14

Sejlads gennem Chiles fjorde

Dagen i dag byder på noget rigtigt godt for øjet og kameraet. Vi sejler stille og roligt gennem de chilenske fjorde - et virkeligt betagende syn, hvor klippevæggene skyder sig op af fjordens blanke vand og gletsjerne glimter i baggrunden.

Vi finder et godt sted på dækket, hvorfra vi kan betragte det fantastiske sceneri og et rigt fugleliv. På havets overflade møder vi måske hvaler, delfiner og sæler. Krydstogtformen kommer virkelig til sin ret, når man står på dækket og iagttager det ene smukke syn efter det andet. Når vi bliver sultne, går vi i restauranten og spiser frokost, og skulle man blive døsig, så findes der en dækstol, man kan blunde i.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
chile - chile_fjord_02
chile - kap horn_hval_hale_02
chile - kap horn_soe loeve_01
Øverst: Chiles fjorde er så betagende smukke, at man må knibe sig i armen. Hvalerne boltrer sig i havet omkring spidsen af Sydamerika. Højsæson for sydlige rethvaler er maj til december, men der er chancer for at se dem hele året.
Dag 15

Puerto Montt, Chile - privat udflugt ad Panamerican Highway

Celebrity Silhouette stævner ind mod Puerto Montt om morgenen. Byen er porten til Patagonien og Chiles Lake District, og den er udgangspunkt for udflugter ind i områdets mange nationalparker. Bag Puerto Montt rejser de smukke Osorno- og Calbuco-vulkaner sig mod himlen.

Efter morgenmaden er vi klar at gå fra borde på vores private udflugt (som kræver tilkøb af udflugtspakken), hvor vi skal køre et kort stykke ad den berømte Panamerican Highway. Vejen løber næsten hele vejen gennem Sydamerika, og vores første stop er Puerto Varas, rosernes by, som ligger virkelig smukt for foden af vulkanerne og ved bredden af den dybblå Llanquihue-sø.

Vi går en tur på byens torv og kigger på kunsthåndværk og kører derefter videre langs søen, hvor der er en spektakulær udsigt til vulkanerne. Næste stop er ved Petrohue, som byder på en række småfloder og vandfald, som gennem tiden er dannet af lavastrømme fra de to vulkaner. Hele området er en stor skulptur af vulkanske formationer dannet gennem tusinder af år. 

Vi fortsætter til Lago Todo Los Santos, som har ry for at være den smukkeste sø i det sydlige Chile. Den kaldes også smaragdsøen på grund af dens betagende grønne farve.

Vi indtager frokosten på en lokal restaurant ved Llanquihuesøen, inden der køres tilbage til skibet i Puerto Montt. Har man lyst, kan man gå en tur i byen, inden vi går om bord igen. Celebrity Silhouette sejler igen sidst på eftermiddagen, og om aftenen mødes vi igen ved vores faste bord i restauranten for at nyde en dejlig middag.

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Udflugtspakke

Tilkøb 5 udflugter

Vis udflugtspakke
Måltider
Helpension
argentina - patagonien_05
chile - chile_puerto varas_01
Dag 16

På havet

Vi fortsætter krydstogtet nordpå på vej mod Valparaiso. Dagen i dag er den sidste på havet og uden program. Mon ikke der er en masse billeder på kameraet, der skal sorteres eller en god bog, der skal læses? Vi har ikke så lang tid tilbage, så er der noget, man mangler at teste på skibet, er det nu!

Celebrity Silhouette

Vis hotel
Måltider
Helpension
chile - valparaiso_by_chile_07
Dag 17

San Antonio, Chile, afmønstring og videre til Valparaiso

Skibet stævner ind mod San Antonio, sidste stop på selve krydstogtet rundt om Kap Horn, der ligger ca. 90 km syd for Chiles ældste havneby, Valparaiso. Efter morgenmad på skibet afmønstrer vi det gode skib Celebrity Silhouette, og vi kan nu se frem til 2 nætter i Chile, så eventyret er ikke slut endnu.

Vi kører til Valparaiso, som er hjemsted for Chiles senat og visse ministerier, som blev flyttet hertil fra Santiago de Chile i 1989, efter at det demokratiske styre var blevet genetableret.

Byen er meget malerisk med huse i alle regnbuens farver, der ligger op ad skråningerne, og det historiske centrum er da også optaget på UNESCOs verdensarvliste. Vi kører forbi parlamentsbygningen og krigsmindet på Plaza Sotomayor til minde om de helte, der døde i Stillehavskrigen, og går en tur i de gamle kvarterer. Vi stiger på tandhjulsbanen, som forbinder den øvre og nedre del af byen, og finder et godt sted at spise frokost på en af højene.

Vi slutter dagen med at tjekke ind på hotellet og har en aften på egen hånd. Rejselederen hjælper gerne med at finde en restaurant, hvor aftensmaden kan indtages. Der findes en del gode fiskerestauranter i byen, som ligger klinet inde mellem havet og bjergene.

Hotel Atton San Martin

★★★+

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
chile - valparaiso_by_chile_05
chile - santiago_chile_skyline_01
chile - santiago_chile_gondol_01
Santiago de Chile, landets hovedstad med Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden.
Dag 18

Valparaiso - Santiago de Chile

Efter morgenmaden sætter vi os til rette i bussen for at køre øst på ind i landet. Vi kører gennem Casablanca-dalen, og her skal vi besøge en skøn og meget succesfuld vingård, RE Winery, hvor der produceres vin fra bl.a. Chardonnay-, Syrah- og Pinot Noir-druen, men det er Sauvignon Blanc-druen, som vingården er mest kendt for.

Vinavlen i Chile stammer helt tilbage fra 1550'erne, hvor spanske munke plantede røde druer, som de havde med hjemme fra Spanien, og i dag nyder Chile godt af lave produktionsomkostninger og et stabilt klima, som resulterer i en konstant kvalitet til forholdsvis lave priser.

På RE Winery får vi en introduktion til processen fra jord til bord og ser bl.a. hvordan vinen udvikler sig i lertønder  og ikke på træfade, som vi kender det fra traditionel europæisk vinproduktion og vi får smagsprøver på et par forskellige røde og hvide vine. Vi spiser også en dejlig frokost på vingårdens restaurant, inden vi kører videre.

Santiago de Chile er Chiles hovedstad og ligger smukt omgivet af Andesbjergenes sneklædte tinder mod øst og en mindre kystbjergkæde mod vest. Byen domineres af to bjerge: San Cristóbal med Jomfru Maria-statuen på toppen og det mindre Santa Lucia. Byen blev grundlagt af de spanske koloniherrer i 1541, og Santiago de Chile er som mange andre byer i Sydamerika præget af spansk kolonistil.

Byens seværdigheder er centreret omkring de gamle, smukke pladser. Vi besøger den lidt bombastiske regeringsbygning La Moneda, hvor Salvador Allende døde i forbindelse med militærkuppet i 1973, og byens smukke gamle San Francisco-kirke fra 1618. Herudover går turen forbi det imponerende nationalhistoriske museum i det smukke palads, Palacio de la Real Audiencia, og Casa Colonial, hvor den spanske guvernør residerede, indtil spanierne blev smidt på porten i 1818.

Herefter bevæger vi os ud i byens mere moderne distrikter, Providencia og Las Condes, som er byens finansielle centrum. Her blandt de knapt så interessante højhuse findes byens gode restauranter og butikker.

Rejsens sidste overnatning bliver på et hotel i byens centrum.

Solace Providencia

★★★★

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
Frokost
Santiago de Chile

Vi tager på en udflugt i byen og ser bl.a. den smukke San Francisco-kirke bygget af de spanske koloniherrer i 1618, og den lidt bombastiske regeringsbygning La Moneda, hvor Salvador Allende døde under militærkuppet i 1973.

chile - santiago_chile_the virgin mary_statue_01_hf
chile - vin_collage _01
Dag 19

Hjemrejse

Hjemrejsen begynder i dag. Vi spiser morgenmad på hotellet, og herefter kører vi til lufthavnen og tjekker ind på flyet til Europa.

Måltider
Morgenmad
Ring eller skriv til os
Alice Hamurkesen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Dag 20

Ankomst til Danmark

Efter mellemlanding flyver vi det sidste stykke hjem til Danmark.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)